2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım maddi sıkıntı olmayacaksa ayrıl gitsin , ben 37 ye kadar durmayı düşünüyorum ama çok sıcak olursa ve çok şişersem 32 de ayrılırım , ne yapalım canımızdan kıymetli değil ya

bende allah nasip ederse 33te ayrılcam düğün var kuzenimin kızlar o hafta memlekette 3 saatlik yol ama gitsem bi sıkıntı olurmu acaba özel arabamızla gitcez haziran 15-16da düğün

hangı topık bu bde bana soyleyn merak ettm bakıcam:)

doğum izniiiii
kızım çok sıkıldı kreşten artık evde olalım anne falan diyo kaç gündür bende 32 haftalık ayrılıp onunla ilgilenmek istiyorummm

iyi düşünmüşsün canım

ben işten tamamen ayrılmayı düşünüyorum da yanıma yandaş arıyorum :18:
uzun yıllardır çalışıyorum hem de aynı yerde
acaba evde olmak zor gelir mi
acaba tazminatımı alabilir miyim
sorularrrr sorularrrrrrrrrrrr

saol canım benim..

ya benimde oyle kasılmam olunca sabaha mutlaka geçmiş olurdu. şuan sandalyemden zor kalkıyorum otururken bile damarımı çekiyorlar kasıldıkça kasıldı sürükleyerek yürüyorum.. napacağımı şaşırdım valla.. bi hafta sonra dr. randevumu bu cumartesiye aldım..

bende bu konuda dertliyim. sen doktoruna bi sor bakalım ne dicek. ben örtmenim şimdi ağustosda zaten tatilde olacağım boşuna ağustos başında doğum iznine ayrılmak istemiyor. doktor doğumumu eylül gibi gösterse doğum iznim o zaman başlasa fena olmaz :)

bende allah nasip ederse 33te ayrılcam düğün var kuzenimin kızlar o hafta memlekette 3 saatlik yol ama gitsem bi sıkıntı olurmu acaba özel arabamızla gitcez haziran 15-16da düğün

özel arabayla bi sıkıntı olacagını sanmam canım ya, ben önceki gebeliğimde (o zaman da doğumum 8 ağustostu) haziran da tatile gitmiştik 16 temmuzda döndük, yol bizim daha uzundu sıcaktan bunalmıştım sadece, yoksa bi sorun olmadı

canım yaa sen daha önce ağustos annesi olmuşsun bu ağustos bebelerine dogduklarında ne giydireceğiz bazıları yeni doğmuş üşür içine zıbın üstüne uzun kollu diyor bazısı çok sıcak bebek bunalıyor bi ince çıtçıtlı badi yeter diyor alışveriş yaparken şaşırıyorum bende ne alacagıma

narin tam kafamdakini sormuşsun
hakikaten ne alacağımı şaşırdım artık

biri çok sıcak olur diyor
biri olsun bebek üşür diyor

:))) iyiymiş:))

canım kayınvalidemlerde gelıcek evde kalmaya yer yok onlara gelme dıyemem eşime ayıp olur zaten . Ev boşalınca gelırsınız hem bende toparlanmıs olurum dersın teyzene olmaz mı?
Tabi annen bozulur mu bilmem.ya şimdi tam içinizin kıpır kıpır olacagı zamanda eşinle aranın açılması da hoş değil.
En güzeli böyle de yoksa her türlü alınacaklar: Aslında kendilerinin düşünmesı lazım.

Of kizlar ya ne guzel dr a gitcez diye mutluyken telefon geldi kendi drumda cagiriyor bugun sanirim diyetisyene yonlendirecek kan sonucu seker cikmis bende de ;( bugun dr dan doktora artik

:13:senle başbaşa dertleşşekk aslında benimkide çok karışık anlatmıştım burda dönmeyebilirim karasızım 2 çocukla diye
ama dile getiremiyorum kendime bile itiraf edemiyorum
sorular kafamdaaa evde olmak para kazanamamak..
ama öbür türlüde cocuklarımız çok yıpranıyor bizde ona kezaaa
şimdi normal izne ayrılır gibi ayrılacam ve bu konuyu izinde düşünceemm sende acele karra vermayrılıyosanda 32 haftada ayrıl dönecek gibi belki karar değiştiririzzz..

poli aynı durumdayız
bakacak kimsem yok mecbur çıkmalıyım
ama para kazanamamak
hiç alışkın değilim ki

offfffffffff offfffffffff
burdakilere de demiyorum ayrılıcam diye

aynıyız işte
anlıyosun beni diye düşünüyorum

Of kizlar ya ne guzel dr a gitcez diye mutluyken telefon geldi kendi drumda cagiriyor bugun sanirim diyetisyene yonlendirecek kan sonucu seker cikmis bende de ;( bugun dr dan doktora artik

şekeri bukadar kötü görmeyiiin... sadece karbonhidrat ve tatlı yasak olacak.. Korkmayııın.. Ayol 12 haftadır ben başediyorum bununla

Hem kilo almayacaksınız artık, ne güzel haber dimi? Ben daha 2 kilo aldım toplamda. 800.gr'ı da bebek.

canım maddi sıkıntı olmayacaksa ayrıl gitsin , ben 37 ye kadar durmayı düşünüyorum ama çok sıcak olursa ve çok şişersem 32 de ayrılırım , ne yapalım canımızdan kıymetli değil ya

bende öyle cnm 35. te falan ayrılırım diyorum artık ama senin dediğin gibi cok zorlanırsam 32. haftamda appaaa... bune ya resmen sürünerek adım atıyorum canım burnumda valla başlarım işineee... sırf hadi kocaya biraz daha destek olayım diye katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…