- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.621
canım maddi sıkıntı olmayacaksa ayrıl gitsin , ben 37 ye kadar durmayı düşünüyorum ama çok sıcak olursa ve çok şişersem 32 de ayrılırım , ne yapalım canımızdan kıymetli değil ya
ya o diğer topiklerde ki bazı hemcinslerimiz ne kadar acımasızlar yaa, bi kaç konu ilgimi çekti bakayım dedim de , çok acımasız eleştiriler yapıyolar, yada biz mi fazla duygusalız bilemedim, kaçtım geri döndüm bende
doğum izniiiii
kızım çok sıkıldı kreşten artık evde olalım anne falan diyo kaç gündür bende 32 haftalık ayrılıp onunla ilgilenmek istiyorummm
Uff kızlar tünaydın bugün sabahtan işim çok yoğun yarım saattir de okumaya çalışıyorum bitiremedim araya hep bişeyler giriyo :) En sonunda diycem bi müsade edin forumu okumam lazım diye
Hayatımsın çok şeker olmuşlar harika hediyeler bunlar
Benim de aynı şekilde kasılma kasığıma doğru iç bacağımda oldu evin merdivenlerinde tamda zorla çıktım yatarken bile geçmemişti sabah düzelmişti
Doğa çok güzel bir isim bence
Ecrin yasin suresinde geçer orada mecaz olarak kullanıldığı için herkes böyle bi yanılgıya düşüyor hediye demek değil aslında gerçek anlamı ücret. Orada ise mükafat, karşılık olarak anlamlandırılmış ama tamamen cümle değiştiriyor anlamını.
Günaydın kuzummm nasıl oldun?
gerızekalımıymıss o ayy :) hamıleyken dıyetmı gelmıs aklınaaa...neyse sag saglım kavusmuss yavrusuna...
Ben şu izin olayını düşünmekten kafayı yedim, en son şuna karar verdim. 32. haftada hiçbir belge almayıp 3 haftalık yıllık iznimi almayı düşünüyorum. sonra 35. haftada doktordan rica edip 32. haftaymışım gibi göstermesini ve çalışamaz demesini isteyeceğim. Artık ne zaman doğarsa erken doğum gibi gösterebilir belki. Bilmiyorum belki de saçma bir fikir, ama yapan varmış, bu hafta gidip doktorumla bu konuyu netleştireceğim
bende allah nasip ederse 33te ayrılcam düğün var kuzenimin kızlar o hafta memlekette 3 saatlik yol ama gitsem bi sıkıntı olurmu acaba özel arabamızla gitcez haziran 15-16da düğün
özel arabayla bi sıkıntı olacagını sanmam canım ya, ben önceki gebeliğimde (o zaman da doğumum 8 ağustostu) haziran da tatile gitmiştik 16 temmuzda döndük, yol bizim daha uzundu sıcaktan bunalmıştım sadece, yoksa bi sorun olmadı
canım yaa sen daha önce ağustos annesi olmuşsun bu ağustos bebelerine dogduklarında ne giydireceğiz bazıları yeni doğmuş üşür içine zıbın üstüne uzun kollu diyor bazısı çok sıcak bebek bunalıyor bi ince çıtçıtlı badi yeter diyor alışveriş yaparken şaşırıyorum bende ne alacagıma
Sizi az önce başka bi topikle aldattım, çok pişmanım çoooook
Bu arada kızlar ya hafta sonu hepinizi rüyamda gördüm doğum yapıyormuşuz tek bi hastaneye kapatmışlar bizi. Önce kim giriyo hatırlamıyom ama sonra Arasta sonra da ben giriodum. Herkeste pür neşe doğumdan bi çıkıyorum herkesin elinde bebekleri. Yalnız herkeste mavi gecelik vardı :)) Az uyumanın yan etkileri düye düşünüyorum :)))
günaydın hanımlar;
bugün keyifsizim. Cuma gününden beri toplamda 4 günde 1 kilo daha almışımNasıl oluyor ben anlamıyorum. Aklım ermedi bir türlü. şişlik var mı diye kontrol ettim o da yok. Bildiğiniz kilo yani.
Aslında canımı sıkan ve size danışmak istediğim bir konu daha var. Doğumda annem gelecek yanıma. Kayınvalidemler de 40'ı çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Rahattım açıkçası. Dün kardeşim haber verdi. Teyzemlerde memleketten doğuma yanıma gelmek istiyorlarmış. Açıkçası ben o halde bi de misafirle uğraşmak istemiyorum. Her ne kadar yardıma geldik deseler de kesinlikle ve kesinlikle gezmek isterler, yemeği var , yatırması, ilgilenmesi var. Annem kendine ve bana zor bakacak bi de onlarla uğraşsın istemiyorum. Toparlanalım sonra gelsinler illa geleceklerse. Annem ne desin hiç bişey diyememiş. Bana söyleyecekmiş yakında. Kardeşim "abla huyunu biliyorum ilk duyunca şok olup ters bi laf edersin diye önceden söylüyorum" dedi. Bir yanım ;allahtan hayırlısını iste zamana bırak, gelip kalsalar ne kadar kalırlar zaten, bir hafta kalır giderler herhalde diyor. O sırada eşimle ben birbirimize girmiş oluruz heralde zaten. Ben iyice depresyona girerim. Bir yanım da uygun bi dille söylesek mi diyor. Onda da alınır gücenirler diye korkuyorum. Annem onların alınmasını hayatta istemez. Anneme laf ederler.annem surat asar geldiğinde 40 gün boyunca. Affetmez beni. Huyu böyle çünkü. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşime daha söylemedim. Stres oldum valla. Kendimi o kadar sıkmışım ki tüm gün gece yorgunluktan bayılmışım resmen. Ya benim tüm özel zamanlarımda illa bişey çıkacak, mutlulukla hatırlanması gereken günleri ben hayatta hatırlamak istemeyeceğim. şimdiye kadar böyle oldu. şimdiden sonra da böyle olacak. Bi insanın kaderi nasılsa öyle devam edip gidiyor. Değiştiremiyorsun galiba.
Sizce ne yapmalıyım kızlar, onlara bişey söylerken ya da anneme söylerken nasıl söyliyim ki kimse darılmasın gücenmesin. ?????
iyi düşünmüşsün canım
ben işten tamamen ayrılmayı düşünüyorum da yanıma yandaş arıyorum :18:
uzun yıllardır çalışıyorum hem de aynı yerde
acaba evde olmak zor gelir mi
acaba tazminatımı alabilir miyim
sorularrrr sorularrrrrrrrrrrr
ya o diğer topiklerde ki bazı hemcinslerimiz ne kadar acımasızlar yaa, bi kaç konu ilgimi çekti bakayım dedim de , çok acımasız eleştiriler yapıyolar, yada biz mi fazla duygusalız bilemedim, kaçtım geri döndüm bende
:13:senle başbaşa dertleşşekk aslında benimkide çok karışık anlatmıştım burda dönmeyebilirim karasızım 2 çocukla diye
ama dile getiremiyorum kendime bile itiraf edemiyorum
sorular kafamdaaa evde olmak para kazanamamak..
ama öbür türlüde cocuklarımız çok yıpranıyor bizde ona kezaaa
şimdi normal izne ayrılır gibi ayrılacam ve bu konuyu izinde düşünceemm sende acele karra vermayrılıyosanda 32 haftada ayrıl dönecek gibi belki karar değiştiririzzz..
Of kizlar ya ne guzel dr a gitcez diye mutluyken telefon geldi kendi drumda cagiriyor bugun sanirim diyetisyene yonlendirecek kan sonucu seker cikmis bende de ;( bugun dr dan doktora artik
canım maddi sıkıntı olmayacaksa ayrıl gitsin , ben 37 ye kadar durmayı düşünüyorum ama çok sıcak olursa ve çok şişersem 32 de ayrılırım , ne yapalım canımızdan kıymetli değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?