2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ödemde var ama sebebi ödem değil bacaklarımda eskiye nazaran okadar çok selülit varkı bıngıl bıngıl heryerim yumuşacık oldu tüm vücudum

canım bebekte öyle birşey yok.. tazminat konusunda ben evleneli 1 yıl dolmadı temmuz 1 de dolacak. tazminatımı herşekilde alma imkanım var diye burda konustum beni siz çıkarın nasılsa tazmıantımı alıcam die. müdürümde tmm seni kovarım dedi böylelikle işsizlik parasıda alırım 6 ay kadar..

benimde ayak bileklerim şişiyor ama dinlenmekten başka yok bi çare canm. soğuk su falan hiç işe yaramıyor

Maşallah canım. Kocaman olmuş. Çok sevindim. Rabbim nazarlardan korusun

bi arkadaş sormuştu hatırlayamadım şimdi alıntıda yapamıyorum güneş kremi ne aldınız diye dün aldım ben nivea nın 50 faktörlüsünü geçen çok sıcaklarda biraz dışarda gezindim baktım göz çevremin etrafında lekelenme olacak dün hemen aldım bu sabah sürdüm işe gelirken çantamada koydum ki işten çıkarkende sürerim diye

yedim yemeği yoğurdı gzöler nasıl kapanıo sanki ilk hamilelik günlerime döndüm b,raz önce okudumda netten son trimesterde aynı ilk trimester gibi oluomuşşş,ayak ve bileklerimde benimde şişlik oluo kızlar akşama kadar masa başı otumaktan eve gidince soğuk suyla yıkayıp iki kırlent alıyorm ayaklarımın altına yatıorum baya ii gelio yoksa fena,bebişler damarlara baskı yaptığından oluomuş kan devir yapamıomuş [B]REDCİM MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ TOSUN BEBİŞİN HERYERDE SÖLEME CNM BİLİOSUN NAZARLAR KÖTÜ NİYETLE OLMASADA DEĞEBİLİO ALLAH SAKLASIN [/B] benim başıma nazar çok geldiğinden çokkk korkarımm,Allahım korusun bebeklerimizi.

Sağolun kızlar fikirler için;
Bakalım bi hal çaresini bulacağız bulamasak da bunların olması gerekiyormuş diye düşüneceğim.

kızlar benim bacaklarım çok şişiyor
bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin lütfennnnnnnnnnnnnn

Tatlım, tuzu iyice azalt, bol bol su iç, akşamları ayağının altına yastık koy hala daha geçmezse aktardan kantaron yağı alıp bacaklarına ayak bileklerine masaj yaparak sür sabaha hiç bişey kalmıyor. ayaklarına 2 kat eski bir çarşaf ser ki yağ olmasın. Benim hamilelikten önce de yazın şişerdi, şimdi de şişiyor. Ben bu formülü uyguluyorum

Benimki de aşağıda işler çeviriyor canım ya eli mi ayağımı bilmiyorum ama çok tuvaletim geliyor o zaman

Maşallah tosuncuk kızına

Ben bebeğim üstünde farklı bir tarz deniyorum. Dinlemeden önce kıpır kıpır olan kuzum dinleyince uyudu. Sersemledi tabi yavrucak annem neler dinliyo böyle diye

Yeha Noha - YouTube

Yazık kız çocuk belki parçanın ana fikrini anlamıştır mahzunlaşmıştır bu kirli dünyaya gelmek istemiyorum anne burda kalayım derse görürsün

bende cosmed in ürününü kullanıorum sabah çıkarken sebamed nemlendirici üzerine cosmed güneş kremimi sürüorum çok sağlıklı paraben falan içermio tavsiye ediyorum bende

Çok bekletmiycem seni ve verdiğim sözü tutuyorum canım. Meleği kapı süsü diye almıştım ama odasının duvarında daha şık durucak bence. İsimliği de yatağının üzerine koyucam, büyüyen karyola olacak ya hani baş ucunda durucak işte :)

Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı

Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak

ayyyy kapı süsü çok tatlı canım bencede duvarda harika durur. birde duvar renkli isee offf evet o yazıda oraya cok yakısırr gözümde canlandırdım

Son düzenleme:
kızlar ikide bir ev eşyası olayını soruyorum ama benim için sizin fikirleriniz önemli zevklerinize güveniyorum salona aldıgım koltuk takımları sütlü kahve gibi içinde krem turuncu çiçekleri olan kumaştanda tekli koltuklar kaplanacak böyle bir takıma beyaz meşe karışımı tv ünitesi masa ve beyaz deri sandalyeler yakışırmı sizce magazadaki adam mimar yakışır açar falan diyor ama satmak için söylüyor diye çokta kulak asmıyorum bide bebekle o beyaz deri sandalyeler ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum kızımda sürekli kalemle oynuyor adam tükenmez kalem çıkmıyor dedi açıkca ne yapsam karar veremedim

cok guzelller gule gule gysınn cnmmm mınıgınnn

Hepsi çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

Amanınnn o bakışların güzelliği ne öyle maşallah çok tatlıymış bademcik

çok sekerlermiş güle güle kullansın tatlı kız ida :)

ya ben 2 saattir burada bişey yüklemeye çalışıyorum beceremıyorum iyice teknoloji özürlü oldum. telefon ile resim çekip kendime mail attım. Sonra pc de masaüstüne kaydettim. Ama sitede ekle diyince kabul etmiyor nedendir anlamadım neyse vazgeçtim ya paylaşmıycam kızımın cicilerini :)

selam hamişler nihayet şeker yüklememde oldu bu sabah açlık 77 tokluk 144 çıktı çok şükür normal çıktı sınırı 180 miş bunuda atlattım

cnm maşallah hepsi çookk güzel güle güle giysin yavruşun

Of of of neler neler almışsın annesi minik prensese. Benim kızın bu kadar giysisi yok Güle güle kullanın canım. Hepsi birbirinden güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…