2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın annişler hiç boş bırakmaya gelmiyonuz oku oku bitiremiyom topiği yaaa :))

Bugün meleğim çok haraketsiz akşam temizlik yaptım işten gidince yorulmuştum. 11 de yattım sabah gene işe geldim. Kızım kızdımı bana acaba ondan mı tekmelemiyo. (

Anammm size yazarken tepti sankim Teyzelerine kardeşlerine de pek düşkün heralde

Bidee güneş kremi önerilerinizi bekliyorum kızlar. Ne kullanıyorsunuz.

sana yandaş olmaya geldim kısmetse bende bırakıyorum.. evde olmak zordur tabi biz uzun zamandır çalışanlar için ama uzun sürede bebeğimizle ilgileneceğimzi için evde sıkılmaya fırsatımız olmaz heralde.. sıkılırsak akşam kocaları alıp gezdirtiriz kendimizi :)) zaten ben en fazla 1 yıl evde dururum heralde. eşim yetiştirememek rahat edememekten korkuyor

benim işten ayrılma gibi bir durumum söz konusu bile olamıyor iş kendi işimiz eve gitsemde tatile çıksamda dogum yapsamda peşimden gelir kızım dün sabah diyor okullar ne zaman kapanacak anne kapansada seninle evimizde kalsak onun okul kapanınca benim işyeride kapanıyor sanki çocuk işte haziranda okullar kapanınca yarım gün evde olmak istiyorum ben işe geçerkende anneme bırakırım

kızlar göbüşleriniz çok sevimli duruyor maşallah benim göbekten çok bacak kalça kollarım kalınlaştı ne alaka anlamadım

benim göbeğim aşagıda bide erkek bebegi sivri yukarı dogru olur derler gerçi annemde erkek kardeşimi hep aşagıda taşımış en kolayda onu dogurdum diyor bakalım bu tez bende işleyecek mi dün sanki rahmime ayagını dayadı resmen adım atamadım bacaklarımı sıkı sıkı kapadım olurda çıkmaya çalışır diye

laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)

Eklentiler

• $601309_10151369601893040_804633797_n.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 20
kızlar doktora gittik bebeğimi gördüm koccaman olmuş 1200 gr ve 27+1 günlük dedi doktorumuz. ancak hep yan ve arkası dönük yatıyo sorun çıkarıcak bu bebiş sana ,ağrın fazla olur pozisyonundan dolayı dedi. doğru gerçekten bazen karnım çok ağrıyor.

Ben bebeğim üstünde farklı bir tarz deniyorum. Dinlemeden önce kıpır kıpır olan kuzum dinleyince uyudu. Sersemledi tabi yavrucak annem neler dinliyo böyle diye

Yeha Noha - YouTube

masallah cnmmm allah nazarlardan saklasnnnn

Amin canımm hepimizi

kızlar göbüşleriniz çok sevimli duruyor maşallah benim göbekten çok bacak kalça kollarım kalınlaştı ne alaka anlamadım

Ödem başlamış olmasın canım bacağında bi kontrol et bakalım bastırınca iz çıkıyor mu?

Ayyyy yesinler senin göbişini

teşekkürler tatlım bir top da benden

laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)

Offff tatlılığa bak yaa. Gözleri çok güzel maşallah. Öp onu benim için :))

kocaman olmuş maşallah. Benim de Cumartesi günü randevum çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba

Ben bebeğim üstünde farklı bir tarz deniyorum. Dinlemeden önce kıpır kıpır olan kuzum dinleyince uyudu. Sersemledi tabi yavrucak annem neler dinliyo böyle diye

Yeha Noha - YouTube

Bizimki annesi ve babası gıbı rock ve metalmüzik seviyor :) geceleri ise klasik müzik ile uyuyor. Esime şimdiden alıştırmayalım bak yoksa Taksim'den çıkmayacak bu kız diyorum ama nafile :)

Son düzenleme:

hayatım tazminat konusunda ne düşünüyorsun
alabilecek misin

evlilikte 1 yıl içinde tazminatı alıp ayrılma imkanı var ya
bebekte yok sanırım öyle birşey değil mi

kızlar benim bacaklarım çok şişiyor
bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin lütfennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…