- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.641
iyi düşünmüşsün canım
ben işten tamamen ayrılmayı düşünüyorum da yanıma yandaş arıyorum :18:
uzun yıllardır çalışıyorum hem de aynı yerde
acaba evde olmak zor gelir mi
acaba tazminatımı alabilir miyim
sorularrrr sorularrrrrrrrrrrr
Grooveshark - Free Music Streaming, Online Music
arkadaşlar yukarıdaki linkte tam bebişlere göre piyano dinletileri var, bir taraftan iş yaparken diğer taraftan dinliyorum,
çok huzurlu ve sakin hisetmemi sağladı, benim kuzucukta uyudu heralde tık yok.
alıntı yapamıyorum neden acaba sürekli hata veriyor site
Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)
Eki Görüntüle 704776
Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)
Eki Görüntüle 704776
masallah cnmmm allah nazarlardan saklasnnnn
kızlar göbüşleriniz çok sevimli duruyor maşallah benim göbekten çok bacak kalça kollarım kalınlaştı ne alaka anlamadım
Ayyyy yesinler senin göbişini
laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)
kızlar doktora gittik bebeğimi gördüm koccaman olmuş1200 gr ve 27+1 günlük dedi doktorumuz. ancak hep yan ve arkası dönük yatıyo sorun çıkarıcak bu bebiş sana ,ağrın fazla olur pozisyonundan dolayı dedi. doğru gerçekten bazen karnım çok ağrıyor.
laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)
Ben bebeğim üstünde farklı bir tarz deniyorum. Dinlemeden önce kıpır kıpır olan kuzum dinleyince uyudu. Sersemledi tabi yavrucak annem neler dinliyo böyle diye
Yeha Noha - YouTube
sana yandaş olmaya geldimkısmetse bende bırakıyorum.. evde olmak zordur tabi biz uzun zamandır çalışanlar için ama uzun sürede bebeğimizle ilgileneceğimzi için evde sıkılmaya fırsatımız olmaz heralde.. sıkılırsak akşam kocaları alıp gezdirtiriz kendimizi :)) zaten ben en fazla 1 yıl evde dururum heralde. eşim yetiştirememek rahat edememekten korkuyor
Offff tatlılığa bak yaa. Gözleri çok güzel maşallah. Öp onu benim için :))
kocaman olmuş maşallah. Benim de Cumartesi günü randevum çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?