- 24 Ağustos 2009
- 495
- 398
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.581
Ayy canım nerdesin ? inşallah dışarda değilsindir. Evdeysen sıcak su torbasına doldur sıcak suyu sar havluya, ayaklarının altına koyup uzan. giriver battaniyenin altına. Dün akşam bende ısınamadım hiç öyle yaptım. o kadar iyi geliyorki, ısınınca sırtıma koydum biraz da belim ağrıyordu ona da iyi geldi. sıcak su torban yoksa kola şişesine doldur, ağzını iyice kapatıp, havluya da sar mutlaka :)
Bende çok üşüyorummm kansızlık mı var acaba :26:
Bende çok üşüyorummm kansızlık mı var acaba :26:
canım evdeyim battaniyenin altında ve hem corap hem de patik var ayagımda ama sana söylemek istedigim birsey var ne kadar dogru bilmiyorum ama büyüklerden duydum beline cok sıcak uygulamak iyi degilmis mesela sıcak su torbası kalorifer petegine dayanmak ve dusta sıcak suyu beline ve karnına tutmak bebegin düsmesine sebep olurmus Allah korusun ayagının altına olabilirmiş
Ayy canım nerdesin ? inşallah dışarda değilsindir. Evdeysen sıcak su torbasına doldur sıcak suyu sar havluya, ayaklarının altına koyup uzan. giriver battaniyenin altına. Dün akşam bende ısınamadım hiç öyle yaptım. o kadar iyi geliyorki, ısınınca sırtıma koydum biraz da belim ağrıyordu ona da iyi geldi. sıcak su torban yoksa kola şişesine doldur, ağzını iyice kapatıp, havluya da sar mutlaka :)
Merhaba arkadaslar...
Carsamba gunu hıc bır sıkayetım yokken bırden kırmızı renk kanamam oldu, temmuz ayında kurtaj oldugum ıcın telasım hat safhadaydı.
Apar topar hastaneye gıttık, bebegım ıyıydı fakat ultrasonda plesantada kanama tespıt edıldı, doktor hemen hastaneye yatırdı, ıkı gun serumlar, ıgneler yedım. Tekrar ultsona alındım bu surec ıcınde cok sukur kanama alanı dagılmıstı. Dun taburcu oldum. ıkı hafta boyunca tuvalet harıcı kalkmam yasak, yatıyorum sureklı ama yavrum cok ıyı cok sukur Rabbıme...
Bugun 9+2 yız. 24 mm cıktı elma sekerım... Bızı cok korkuttu ama sukur kı atlattık...
Bızden haberler boyle teyzelerı sızler de dıkkat edın kendınıze ben kendımı yormadım agır kaldırmadım ama olacagı varmıs, Rabbım beterınden korusun...
Bu arada cok sukur ne bulantım var ne de baska bır sıkayetım cok rahat bır hamılelık gecırıyorum ınsallah hep boyle devam eder...
Progestana basladık dun yıne ama vajınal oldugu ıcın bulantı cok yapmaz dedı doktorum olsa da katlanacaz evlatlarımız ıcın napalım
Merhaba arkadaslar...
Carsamba gunu hıc bır sıkayetım yokken bırden kırmızı renk kanamam oldu, temmuz ayında kurtaj oldugum ıcın telasım hat safhadaydı.
Apar topar hastaneye gıttık, bebegım ıyıydı fakat ultrasonda plesantada kanama tespıt edıldı, doktor hemen hastaneye yatırdı, ıkı gun serumlar, ıgneler yedım. Tekrar ultsona alındım bu surec ıcınde cok sukur kanama alanı dagılmıstı. Dun taburcu oldum. ıkı hafta boyunca tuvalet harıcı kalkmam yasak, yatıyorum sureklı ama yavrum cok ıyı cok sukur Rabbıme...
Bugun 9+2 yız. 24 mm cıktı elma sekerım... Bızı cok korkuttu ama sukur kı atlattık...
Bızden haberler boyle teyzelerı sızler de dıkkat edın kendınıze ben kendımı yormadım agır kaldırmadım ama olacagı varmıs, Rabbım beterınden korusun...
Bu arada cok sukur ne bulantım var ne de baska bır sıkayetım cok rahat bır hamılelık gecırıyorum ınsallah hep boyle devam eder...
Progestana basladık dun yıne ama vajınal oldugu ıcın bulantı cok yapmaz dedı doktorum olsa da katlanacaz evlatlarımız ıcın napalım
Merhaba arkadaslar...
Merhaba arkadaslar...
Merhaba kızlar bende 7+3haftalık gebeyim ama kalp atışlarını duyamadık doktor normal dedi sizler nezaman duydunuz
canım kisiye gore , hatta ultrason cihazi ve o sırada idrara sıkışık olup olmamana gore bile değişiyor. Doktorun normal dediyse normaldir. Demekki onun cihaziyla muayene ettigi gebeler de henüz gözükmüyor . Kimseyle kıyaslama 6 haftalık duyanda var 8 haftalık duyanda.
Kalp atisini duydummmmm gumbur gumburrr hamdolsun insallah sag salim kucagimada alirim
benm çin takvimine göre erkek,dün arkadaşlar alyans tuttu göbeğime iple sallanmasına göre oluomuş ya ona göre kız çıktı..kan grubumu bişi yapıolar rus takvimi diolar ona göre kız yani önce sağlıklıv olsunda cinsiyetini öğrenmemize daha war...4.aydamıydı cinsiyet
ı ıh yok başlıcak diye ödüm kopuyo :18::18: çünkü serviste işe gidip gelirken sabah akşam bisürü yol çekiyorum. Başlar mı sence daha bundan sonra :) Bazı insanlarda hiç olmuyomuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?