2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çok çok kötüyüm....birşey yiyemiyorum,yediğimi de dışarı atıyorum......her saniyem böyle,dayanacak gücüm kalmadı....lütfen bana yardımcı olun.....ne yapayım...doktoru aradım bir tablet önerdi...ismini bile unuttum....ilaç da içmek istemiyorum....doğal yollardan iyi gelecek birşeyler yok mu?Lütfen yardım edin bana.....

Kızlar şöyle söyleyim.Doktora ben sormadan genel durumuna baktı ve sonra cinsiyetini öğrenmek ister misin dedi.Ben tabi şok.Nasıl yani,belli mi dedim. O da evet belli,erkek.Hadi hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün dedi.Ben yine duramadım.Emin misiniz,kesin mi dedim.O da kesin dedi.Yani evet erkek erken gösteriyormuş.3 boyutlu değil,normal ultrasondu.Ama kocaman olmuş.Küçük adam gibi yatıyor orda. Ben bakınca çok anlamadım.Ama kadın işinin ehliydi gerçekten.Belki doğumu bile orda yaparım.Yani mantıken ağzı,burnunun kalkıklığı,parmakları bile gözüküyorsa,minik bamyasının da gözükmesi normaldir herhalde Lilyum canım lekelenmeyi takma.Benim hep oluyor.Alıştım artık.Progesteron alıyorum,işe yarıyorsa artık.Dinleniyorum.
Kızlar bugün öyle bir karar aldım.Hep iyi düşünücem,iyi olsun.İyiyi çağırıcam.Herşeyin doğrusunu Allah bilir.Çok şükür ultrasonda başından beri herşey normal çıktı.Bundan sonra da böyle olur inşallah.Benim oğlum sağ salim hayırlısıyla doğacak inşallah diyorum.Siz de öyle deyin.Kötüyü çağırmayın.
Bu arada erkek bebek evet daha erken hareketleniyor.Ben 10 haftalıkkenden beri kasığımda seyirme hissediyordum.Göz seyirmesi gibi.O şekilde oluyormuş,başlarda.Kızlarda olmuyormuş ama.Dikkat edin ona.

korkutmus olmıyım ama baslaya bilir ama bastan yoksa inş olmaz yoksa calısırken cok zor oluyor bulantı inş bebıslerımız akıllı olur üzmezler bizi:)

Ben ona sürekli yalakalık yapıyorum zaten. Aferin çocuum akıllı çocuum annesini hiç üzmez benim bebeğim

inşallah canım hiç olmaz.

Son düzenleme:

Canım bununla ilgili tek bildiğim zencefil.Ben denemedim.İstersen bir dene.Zencefil çayı falan,ama almadan doktoruna danış mutlaka.İlaç konusunda da o kadar tereddüt etme.Benim arkadaşım hep içti.Ben de mesela reflü şurubu içiyorum.Prospektüsünde hamileler için üretildi falan gibi şeyler yazıyor.Bazı ilaçlar gerçekten güvenilir.

Nane limon deneyebilirsin ya da eğer yiyebilirsen havuç iyi geliyo. Çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. İyi olduğunuza sevindim. Allah beterinden korusun.

canım ya yapacak çok fazla birşey yok aslında. sabırlı olmalısın. bende öyleydim ablamı, annemi arayıo ağlıyordum telefonda. ama şimdi biraz hafifledi. ilaçlarda fayda etmiyor ya ben kullandım sonra da yararını görmeyince bıraktım. Kendini iyi hissedebileceğin şeyler yapmaya çalış bence. Moralini yüksek tutmaya çalış. ben ılık bir duş alıyordum , bebe şampuanı kullanıyorum zaten :) onun kokusu bile rahatlatıyor insanı. tertemiz kıyafetler giyip sevdiğim kokuyu sıkıyordum biraz. çubuk kraker, bisküvi türü mideni bastıracak şeyler ye biraz. çok su içme o da mide bulandırıyor çünkü. düşünmemeye çalış bence hatta uyu biraz :) bu günlerde gececek inşallah

kızlar sıze bı sorum olacak sızde kalp çarpınıtısı oluyor mu ufak bi iş yapsam biraz egilip kalksam kabım gumbur gumbur nerdeyse dısarı cıkacak nefes alıs verıslerımde sıklastı normal mı yoksa bı doktoramı görunmelıyım

ladybirddd kullanıcısından alıntı
Ben ona sürekli yalakalık yapıyorum zaten. Aferin çocuum akıllı çocuum annesini hiç üzmez benim bebeğim

inşallah canım hiç olmaz.

:) İyi akıl etmişsin , biz yapmadık zamanında şimdi sürünuyorum resmen.

Son düzenleme:
slm kızlar ayy ne güzel bir çok arkadaş kalp atımını duymuş bende bu p.tesi gitcem. ee ne var ne yok bebişler ve güzel anneleri nasıllar?

biz iyiyiz çok şükür. ama cinsiyeti merak etmeye başladım kız gibi geliyor ama emişn olup ona göre rahat rahat sevmek istiyorum

yarım saate bır acıkmak normalmidir bilemedim dümdüzgöbeğim vardı şimdi yağ bağladıbu kadar acıkmaya iyi beslencem dıye fazla kılolarla ugrasagım gıbı:18::18::18::18:

yarım saate bır acıkmak normalmidir bilemedim dümdüzgöbeğim vardı şimdi yağ bağladıbu kadar acıkmaya iyi beslencem dıye fazla kılolarla ugrasagım gıbı:18::18::18::18:

Olacak o kadar canım. Şükret ki bulantın yok yiyebiliyorsun. Ben hem açlıktan oluyorum hemde yiyemiyorum. 3 kilo verdim hamile kaldigimdan beri üstelik tüm gün yatıyorum . Birde hareket etsem bir deri bir kemik kalicam.

Ben cok korkuyorum hiç bir belirtim yok goguslerimdeki hassasiyette bitti

Cnm ole dusunme. Bnde biraz mide bulntm azalsa ole saniorm bazen goguslerimi kntrol ediorm aciomu die o gun acimiosa bsi oldu saniorn belirtiler hergn ayni siddette oluck die bsi yok biz bole 9 ayi nasi gciricz bilemiorm

Gözünaydın olsun canım darısıda başımıza ben meraktan çatlayacağım

çok geçmiş olsun arkadaşım daha kötüsünden korsun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…