2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkesseeeee çok çok keyifli bir gün olmasını diliyorum benim yorgunluktan hışım çıktı salı günü temizlik yaptık halılar kalktı evim kırklandı resmen ne duvar kaldı ne tavan bütün mobilyalar çekildi çevreleri altları güzelce temizlendi koltuklarım tertemiz mutfak dolaplarım miss gibi ay çok rahatım dün de kontrole gittik bebeğimizi gördük resmen yüzünü cama yaslayan bir insan gibi görünüyordu aklımı aldı sıpa gülümsüyordu doktorum bile heyecanlandı bak bak gülümsüyor diye ... Çok güzeldi çokk mutlu oldum Allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu :))

gunaydnn kızlarrr.....bn dun gce gene hc uyuyamadm sersem gıbıyım....ayaklar sısmeye bslamıss bnm daha oyle bı durumm yok..oncekı babet ve converselerımı gıyebılıyrm ama bkc hftaya bslar heralde sıcaktan ıyıce....butun gce bacak agrısından mahvoldummm......dokuzay bnde ıshal degılım ama afedersn buyuk tuvalete gunde 4-5 sefer cıkıyrm..ılk zamnlar kan ılacı ıshal yapıyodu decavıt kabız smdı dengelendı galıba :)

son 100 günün güzelim ne temizliği geri sayım başladı yorma kendini :)

cnm soğuk suyla yıkıorum iki kırlent koyuyorum yatıorum yarım saat baya rahatlatıo

günaydın cnm evde olunca benimde hiç şişmio ayağım haftasonları sende evdesin ya ondan olabilir rahat ayaklar yani,masabaşı çalışıorum ben akşam 3 gibi şişmeye başlıo sallamaktan ayakları

tatlım ben güya türkiyedeyim ama benimde bakacak kimsem yok. eşim babalık iznini kullanacak iyileşemezsemde rapor alacak. duam normal doğum yapmak. inşallah normal doğum yapıp kısa sürede ayağa kalkarız Allah kimseye muhtaç etmesin.

bnde dun senı soruyodm ıkı gundr yok dıye.....merak ettm tatlım...mıs gbı tertemız olmussss ohhh.....amın cnm allah ısteyen herkese versnnn ıns

cnm çok sıkılıo bgn...zaten alerji mafetti beni...hapşuruk burun akıntısı kulaklarım dişlerim bile kaşınıoo (

tek sewindirici şey yrn dr günüm...bebişimi görces inş. ii haberler alırım...

ohhh ne güzel bende izne ayrıldıkan sonra alacam temizlikçi kırklıcam halıları göndercem yıkamaya ev burnuma kokuo diorum kızıo eşim her hafta temizlioz die bizde dün dedik nerelerde bu seyyah demek evi kırkladındarısı bebişinin kırkına

walla benim evin de böle kırklanması lazım ama kimse yok yardım etcek bbnede günlere böldüm yavaş yavaş yapıyorum çok yormadan kendimi

cnm çıkaramazsan vakumla çekiolar die biliyorum ama benimde aklıma gelio acaba nasıl olur alırlarmı die:26::26:

Evet vakumla çekiyorlardı di mi? Hatırladım şimdi.

Aslında soğıkkanlı ve cesaretliyimdir. Acıya da dayanıklıyım. annem beni çok zor doğurmuş ondan yıllarca kendi doğumumu dinleyince korku oluştu sanırım. Normal doğum hikayelerini okuyunca cesaretlendim ama pimpiriklilik yapıyorum işte :))) Bir arkadaşım kardeşine müdehale etmiş sen normal doğuramazsın git paşa paşa sezeryanını ol diye. Bana sen çok rahat yaparsın diyor:)))

olabılır cnm tabıkı...sızın ayaklar sureklı ayakkabınn ıcınde sısmesı cok normal...sıcakta ıyıce sısıcekler bol su caresı bu o odemı en ıyı atma yolu cnmmm bde sz calısıyosnz cok zor vla allah yardm etsn hepınızee

Benim de dün 3 gibi şişmeye başladı çok rahatsız oldum ayakkabımı çıkardım çıkarmaz olaydım giderken giyemedim

günaydın yoldaşlar

benim 2 haftadır falan hiç iştahım yok
neden acaba?
sabah kahvaltısı sonra arada bir elma sonra öğle yemeği sonra arada bi süt sonra akşama doğru yoğurt ve bu kadar
içimden hiç yemek yemek gelmiyor özellikle akşamları bir lokma yiyemiyorum.
inşallah çocuğumun gelişimini etkilemez değilmi?

benimde evdeyken hiç şişme olmuyor canım. ama iş yerindeyken ayakalrımı kaldırıp otursamda banamısın demiyorum. bilekelrim bavul gibii normalde yaz aylarında şişerdi ayaklarım. şimdi yazı beklemedi gebelikten şişmeye başladı..

havalar ısınıyo ondan insanın iştahı kapanıyo ben de normalde akşam yemezsem tansiyonum düşerdi dün bi elma yedim sadece akşamüstü o idare etti kendini kötü hissetmiyorsan soru yok demmektir hemire bana sen kendin için yiyiceksin bebek beslenir sendeki depoyu kullanır dmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…