- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.181
Günaydın herkesseeeee çok çok keyifli bir gün olmasını diliyorum benim yorgunluktan hışım çıktı salı günü temizlik yaptık halılar kalktı evim kırklandı resmen ne duvar kaldı ne tavan bütün mobilyalar çekildi çevreleri altları güzelce temizlendi koltuklarım tertemiz mutfak dolaplarım miss gibi ay çok rahatımdün de kontrole gittik bebeğimizi gördük resmen yüzünü cama yaslayan bir insan gibi görünüyordu aklımı aldı sıpa gülümsüyordu doktorum bile heyecanlandı bak bak gülümsüyor diye ... Çok güzeldi çokk mutlu oldum Allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu :))
Evet ya dün akşam diyorum bunlar benim ayaklarım mı :) Tombik ayaklı oldumBişey yapıyor musun peki inmesi için? Ben dün akşam sıcak tuzlu su yaptım onun içinde durdu ayaklarım 1 saat içine sirke de koydum azıcık. Ayaklarınızı kaldırıp yatın diyorlar ama öyle yatınca benim kalbim çok sıkışıyor sanki :26:
gunaydnn kızlarrr.....bn dun gce gene hc uyuyamadm sersem gıbıyım....ayaklar sısmeye bslamıss bnm daha oyle bı durumm yok..oncekı babet ve converselerımı gıyebılıyrm ama bkc hftaya bslar heralde sıcaktan ıyıce....butun gce bacak agrısından mahvoldummm......dokuzay bnde ıshal degılım ama afedersn buyuk tuvalete gunde 4-5 sefer cıkıyrm..ılk zamnlar kan ılacı ıshal yapıyodu decavıt kabız smdı dengelendı galıba :)
Çok saolun arkadaşlar destekleriniz için, bana güç verdiniz.
Zaten mecburum başka çarem de yok. Türkiye'ye gidecektim normalde doğuma ama erken doğum riski ve Temmuzun çöl sıcağında 3-4 saat uçak yolculuğundansa burada kalmak daha mantıklı geldi. Çünkü uçakta doğum olayları çok yaşanıyormuş korktum açıkçası.
İnşallah normal ve kolay bir doğum yaparım, bebeğimde uyumlu ve sakin olursa üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum.
Tabi bu dilekler hepimiz için umarım hepimiz kolay doğumlar yaparız, çok akıllı sağlıklı, uyumlu güzel bebişlerimiz olur.
Günaydın herkesseeeee çok çok keyifli bir gün olmasını diliyorum benim yorgunluktan hışım çıktı salı günü temizlik yaptık halılar kalktı evim kırklandı resmen ne duvar kaldı ne tavan bütün mobilyalar çekildi çevreleri altları güzelce temizlendi koltuklarım tertemiz mutfak dolaplarım miss gibi ay çok rahatımdün de kontrole gittik bebeğimizi gördük resmen yüzünü cama yaslayan bir insan gibi görünüyordu aklımı aldı sıpa gülümsüyordu doktorum bile heyecanlandı bak bak gülümsüyor diye ... Çok güzeldi çokk mutlu oldum Allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu :))
cnm çıkaramazsan vakumla çekiolar die biliyorum ama benimde aklıma gelio acaba nasıl olur alırlarmı die:26::26:
yapamayacağına dair en ufak bir şüphen varsa kendinden,kendine güvenemiyorsan hiç o işe girme derim...sonra zor durumda kalabilirsin...kesinlkle yapabileceğine inanıyorsan yap...bebek kanala girince sezeyana alınamazsın artık...
cnm soğuk suyla yıkıorum iki kırlent koyuyorum yatıorum yarım saat baya rahatlatıo
günaydın cnm evde olunca benimde hiç şişmio ayağım haftasonları sende evdesin ya ondan olabilir rahat ayaklar yani,masabaşı çalışıorum ben akşam 3 gibi şişmeye başlıo sallamaktan ayakları
günaydın midemde bir canavar oturuyo sankiiii
cnm soğuk suyla yıkıorum iki kırlent koyuyorum yatıorum yarım saat baya rahatlatıo
günaydın cnm evde olunca benimde hiç şişmio ayağım haftasonları sende evdesin ya ondan olabilir rahat ayaklar yani,masabaşı çalışıorum ben akşam 3 gibi şişmeye başlıo sallamaktan ayakları
günaydın yoldaşlar
benim 2 haftadır falan hiç iştahım yok
neden acaba?
sabah kahvaltısı sonra arada bir elma sonra öğle yemeği sonra arada bi süt sonra akşama doğru yoğurt ve bu kadar
içimden hiç yemek yemek gelmiyor özellikle akşamları bir lokma yiyemiyorum.
inşallah çocuğumun gelişimini etkilemez değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?