- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.201
Evet ya dün akşam diyorum bunlar benim ayaklarım mı :) Tombik ayaklı oldumBişey yapıyor musun peki inmesi için? Ben dün akşam sıcak tuzlu su yaptım onun içinde durdu ayaklarım 1 saat içine sirke de koydum azıcık. Ayaklarınızı kaldırıp yatın diyorlar ama öyle yatınca benim kalbim çok sıkışıyor sanki :26:
Dün akşam eve giderken teyzenin bitanesi beni çok şiş gördü sanırım tabi ayakkabıları bile yarım giymişim ayağıma :) Kızımmm seni daha doğum iznine çıkarmadılar mı dedi çok moralim bozuldu
havalar ısınıyo ondan insanın iştahı kapanıyo ben de normalde akşam yemezsem tansiyonum düşerdi dün bi elma yedim sadece akşamüstü o idare etti kendini kötü hissetmiyorsan soru yok demmektir hemire bana sen kendin için yiyiceksin bebek beslenir sendeki depoyu kullanır dmişti.
senin göbüş büyümüş sanırım.banada hamile olduğumu bilen insanların kilo almışsın demesi tuhafıma gidiyor? aynı kalmamı mı bekliyorlardı acep?
Canım bende dikip yatayım diyorum ama ayakları diktiğim zaman aşağı indiremiyorum birdaha sanki kitlenip kalıyorum öyle
Kızlar dün doktora gittik doktor suyumu fazla gördü şekerden şüphelendi seker yüklemesi yaptı seker 105 seker yok sende dedi adet tarihimi 10 gün geri çekti bebek bir hafta öndey mis en son ailede iri biri varsa ona çekmiştir dedi çıktı isin icinden anlamadım gitti beb adet tarihimden eminim 10 gün onceye neden aldı bilgisi olan varmi .?????????
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.
Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.
günaydın yoldaşlar
benim 2 haftadır falan hiç iştahım yok
neden acaba?
sabah kahvaltısı sonra arada bir elma sonra öğle yemeği sonra arada bi süt sonra akşama doğru yoğurt ve bu kadar
içimden hiç yemek yemek gelmiyor özellikle akşamları bir lokma yiyemiyorum.
inşallah çocuğumun gelişimini etkilemez değilmi?
Günaydın fıstıklar
Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım.Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem
Hahahaha zombilerin arasata dan kaçışıakşam yatmadan korku filmi mi izledin sen
çok uykumm var bence çalışan hamilelere 20 gün devamsızlık hakkı verilmeli kendimi iyi hissetmiyorum. yatağımı özledim.nevresimimi yastığımı hepsini çok özledimevde olan hamişler nolur acık benim yerime uyuyun...
Bu arada kızlar sabah doktora gittim buraya yakın bir devlet hastanesine doktorun odasına girdim (ilk defa gittim) elime bi kağıt verdiler başka bir bölüme gidiyorsun ordan randevu alıyorsun ona göre gidip usg giriyorsun oda kadın doğumcu değil radyolog bakıyor banada yarına verdiler randevu bu nasıl iş anlamadım çok saçma sapan bi sistem sanırım gitmem bi daha başka yere mi gitsem devletteki doktorlar gerçekten çok ilgisizzkızlar İstanbulda avrupa yakasında yaşayanlar,tavsiyeniz varsa bekliyorum
Hayır canım fener-eskişehir maçını izledim. Penaltılara gittiği için kabus gibiydi ama
Canım Radyolojiye sevk etmişler seni ayrıntılı ultrason için bi anormallik yok. Ayrıntılı ultrasona orda bakılıyor.
hayır hayır ben ayrıntılıyı yaptırdım bende öyle sandım kıza sordum normal usg dedi anlamadım bende
Canım aynısını dün ablama dedim bende :) ya doğuramazsam o iki çocuğunuda normal doğurdu bide çok korkaktır normaldeama ben direk doğuramam diyorum ama bakalım doktor ne der zamanla belli olur kararımız..
keşke benimde iştahım az olaydı ne güzel olurdu şuan sofrada ne var ne yok götürüyorum ama neyseki henüz 3 kilo almışım
Ama bence senin beslenmen gerekliki bebek gelişsin proteinini her gün mutlaka al ben zar zor haşlanmış yumurtayı yiyorum her sabah araştırılmış haşlanmış yumurta sadece bebeğe kilo aldırıyormuş anneye değil
Günaydın fıstıklar
Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım.Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?