2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam eve giderken teyzenin bitanesi beni çok şiş gördü sanırım tabi ayakkabıları bile yarım giymişim ayağıma :) Kızımmm seni daha doğum iznine çıkarmadılar mı dedi çok moralim bozuldu

Canım bende dikip yatayım diyorum ama ayakları diktiğim zaman aşağı indiremiyorum birdaha sanki kitlenip kalıyorum öyle

senin göbüş büyümüş sanırım.banada hamile olduğumu bilen insanların kilo almışsın demesi tuhafıma gidiyor? aynı kalmamı mı bekliyorlardı acep?

Bilmiyorum ki
sıcaklardan mı yoksa midem sürekli bişey yemiş gibi şiş ondanmı yoksa midemde hafif yanmalar başladı ondanmı bilemedim
aslında benim için hiç bi sorun yok
hamile olmadan önce 1 öğün yemek yiyen birisiydim çok iştahli değildim yani
ama şimdi çocuk beslenemesse diye korkumdan yemeye çalışıyorum zorla
bu seferde midem çok rahatsız oluyor uyuyamıyorum

Banada doktorlar bir hafta geriden geliyo diyolar bi iki haftalik ileri gerilikleri onemsemiyoruz bizim icin normal dedi doktorum.senin doktorun kim ?

Canım aynısını dün ablama dedim bende :) ya doğuramazsam o iki çocuğunuda normal doğurdu bide çok korkaktır normalde ama ben direk doğuramam diyorum ama bakalım doktor ne der zamanla belli olur kararımız..

keşke benimde iştahım az olaydı ne güzel olurdu şuan sofrada ne var ne yok götürüyorum ama neyseki henüz 3 kilo almışım
Ama bence senin beslenmen gerekliki bebek gelişsin proteinini her gün mutlaka al ben zar zor haşlanmış yumurtayı yiyorum her sabah araştırılmış haşlanmış yumurta sadece bebeğe kilo aldırıyormuş anneye değil

Günaydın fıstıklar

Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım. Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem

Herkesde bi şişlik var yaaa. Mayısta böyleyiz temmuzda napcaz bizz

Bu sabah kilom 2 gün öncesine göre 1 kilo fazla çıktı.Toplam 8 etti aldığım kilo
Şişlikten olabilirmi kızlar yoksa çok mu hızlı kilo alıyorum artık.

Bu arada kızlar sabah doktora gittim buraya yakın bir devlet hastanesine doktorun odasına girdim (ilk defa gittim) elime bi kağıt verdiler başka bir bölüme gidiyorsun ordan randevu alıyorsun ona göre gidip usg giriyorsun oda kadın doğumcu değil radyolog bakıyor banada yarına verdiler randevu bu nasıl iş anlamadım çok saçma sapan bi sistem sanırım gitmem bi daha başka yere mi gitsem devletteki doktorlar gerçekten çok ilgisizz kızlar İstanbulda avrupa yakasında yaşayanlar,tavsiyeniz varsa bekliyorum

Hahahaha zombilerin arasata dan kaçışı akşam yatmadan korku filmi mi izledin sen

çok uykumm var bence çalışan hamilelere 20 gün devamsızlık hakkı verilmeli kendimi iyi hissetmiyorum. yatağımı özledim.nevresimimi yastığımı hepsini çok özledim evde olan hamişler nolur acık benim yerime uyuyun...

Oyy Allah kolaylık versin çalışmak zorunda olmasanız keşkee ev en güzeli valla

Canım Radyolojiye sevk etmişler seni ayrıntılı ultrason için bi anormallik yok. Ayrıntılı ultrasona orda bakılıyor.

Hayır canım fener-eskişehir maçını izledim. Penaltılara gittiği için kabus gibiydi ama

Evet sinir oldum en sonunda uykuya dalmışım eşim gol diye bağırınca uyandım baktım hala maç bitmemiş ben uykum gelince bazen çok huysuzlaşıyorum golü bile gözüm görmedi eşimede kızdım hala uyumadın mı sen diye

nasıl yaa topu topu 6 aydır 3 kilocuk mu aldınçok kıskandım bak

arastacım toti açık mı kaldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…