2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayır hayır ben ayrıntılıyı yaptırdım bende öyle sandım kıza sordum normal usg dedi anlamadım bende

canım bende öyle bir gaflette bulundum devlette doktor kaçıncı haftamda olduğumu sordu söyledim. ultrason çektrlim dedi sanıyorum kendisi bakcak bana radyolojiden çekilecek ultrason günü verdi. hemde 20 gün sonrasına şok oldum.tarihten emin misiniz diyorum.çok yoğun ancak o zamana gün var diyor.

Kızlar benim oğluş bir kaç gündür sağ yan tarafımdan tekme atmaya başladı :) Yandan yandan vurunca çok komik geliyor hemen sol tarafıma elimi koyup kafası burada demekki diyorum. :))

Bende rüyamda dr.kontrole gittiğimi gördüm ve hamile kalmasını çok istediğim,12 yıldır bekleyen bir yakınımın hamile olduğunu gördüm.İnş.malum olmuştur ve gerçekten hamile kalır inş.

canımcım senin biyerlerin açık mı kalmış ne

Hahahha sat bu senaryoyu iş yapar

Hayır canım fener-eskişehir maçını izledim. Penaltılara gittiği için kabus gibiydi ama

Haklısın canım bizim takım=yürüyen ölüler :) İlk penaltıya baroni gelince tırsmadım değil

Ay inşallah öyledir canım isteyen herkese nasip olsun bu müthiş duygu

canım söyledinmi ayrıntılı usg yaptırdığını. Garip geldi. Poliklinikte usg cihazı olması lazım. Bi de ne şikayetle gittin. Kontrol amaçlı mı.

ben kontrol için gittim doktorun yanına gittim baktı bana gebemisin dedi eşimde ne salak doktor diyor yok öylesine uğradım dicektim :)) sonra hiçbişey demedi sormadı bende usg masasına yat dicek diye bekliyorum verdi kağıdı öyle çıktık odadan hani bende bişey demedim o anda sonra hemşiresine sordum oda bişey demedi içeri girdi hastası vardı o yönlendirdikleri yere gidince oraya sordum usg dediler demekki doktorun odasında usg yok oraya yönlendiriyolar işte :)

nasıl yaa topu topu 6 aydır 3 kilocuk mu aldınçok kıskandım bak

arastacım toti açık mı kaldı acaba

ya yaa bide çok kiloluyum ben 70 kiloydum zaten hamile kaldığımda öle zayıf biri olarak düşünme yani en korktuğum şeyde kiloydu neyseki şimdiye kadar böyle geldik ama bundan sonra illaki daha çok alırım

Aaaa demek bazı hasatanelerde böyle çok ilginçç o kadardoktor değiştirdim ilk defa böylesine rastladım

kız arasta öldürdün beni gülmekten hadi hayırlara çıksın rüyan.

seyyahh vallahi temizlik gibisi yok ohhh misler gibi olmuştur evin güle güle kirlet inşallah

angel hastahaneye gitmişsin dün geçmiş olsun birşe çıkmamasına içinin rahatlamasına çooooook sevindim

bende yine gece ikileri görüp sabah onda ancak uyanabildim kendimi nerelere atsam bilemedim uykum gelmedikçe offf of 11de kafayı koyunca uyuyan bana nooldu yaa.

canım akşam işçıkışı bende ordaydım belkide yanyana geçtik keşke etrafıma baksaydım hamiş güzel bir hatun varmı diye

benim ki tüm gün oturmaktan sanırım bebe ikiye katlanınca biryere toplanıyor akşam uzandım ogluşum ordan oraya vurum durdu anca rahatladı çocuk diyor babasıda

henüz hareketlerini saymak için erken canım 28-29.haftadan sonra

sıkma elinle canım ben son ay süt olsun diye rezene içeceğim tabiki doktoruma danışıp

neden doguramıyacakmışsın koşullama kendini şimdiden nefes ıkınma hakkında bilgi edinmeye çalış canım
Hepinize sevgi ve selamlar canlarım

Sürpriz yumurtam "KIZIM"la güzeeel bir gün diliyorum.

Öpüyorum hepinizi arkidişlerim

kızmıymış oyy yerim ben onu nede çok meraklandırdı bizi nazlı kız

güle güle kirlet canım benim ogluşumda gülmüştü oyyy yerim ben onların agızlarını

bende bende

Kıslarrr dermoeczanemden aldığım lierac geldi. Kapağını açınca ambalaj yok. Eczanelerden aldıklarınızda mı aynı oluyor.
Birisi firmayı aramıştı yeni üretilenler beyaz kapaklı demişti. Hangi kapak bu. Kendi kapağı beyaz zaten. İçinde başka bişi mi olmalı ki :26:

kızlar yaa 2 gündür sağ kasığıma ara ara bıcaklar saplanıo gibi oluo hemen geçio Allahtan, böle olan varmı neden ki acep? kızlar bide bu hareket sayma olayına falan takmayın kafanızı benim kuzenim doktor dioki her bebek bi olmaz bunu söleyen doktorlar saçmalıo kimisi 2 gün hareket etmio uyuyo vs.açıkcası ben saymayı falan düşünmüorum çünkü insanı pimpiriklendirir,gön içinde bakarım hareket ediom ediosa çok şükür der dururum çookk hareketsiz olursa tabi doğru doktorabence sizde fazla evhamlanmayın

Eminim ki hepinizin köpekleri çok akıllı ve egitimlidir tıpkı benim bademim gibi

Badem cocuklardan çok hoşlanıyor ikisinin birlikte büyümesi mükemmel olacak . Ama bana çok düşkün olduğu icin alışana kadar acaba kıskanır mı diye düşünüyorum.

Sizin bu konuda aldığınız bir önlem var mı? Tüyler icin cibinlik kopek kapısı ya da yatak odasına girmeyi yasaklamak gibi ( bizimle yatıyorda)

Birde bebeğin eşyalarını ellememesi gerektiği konusunda bir egitim veriyormusunuz nasil

hahahah cnm sende benim gibi ilginç rüyalar görüosun bende tatile gidiorum havaiiyebesberrak deniz kenarındayız vee ben bulgur pilavı tavuk yiyorum sahilde hahah dün akşam hemen pişirdim canım çekti sanırım

https://www.google.com/url?sa=t&rct...bbgNAK&usg=AFQjCNGKGNBEa1w_YLVhygzUVjYBiT1P2Q

cnm ben eczaneden aldım koruma ambalajını hatırlamıorum ama vardı sanırım kapağı beyaz benimkininde

canım normal doğum tamamen motivasyon işi, 1 ay önce bir arkadasım normal doğum yaptı kız çok motive etmişti kendini, sabah 5 te yattı 7.30 da doğmuştu bebiş, öğlende yürüyerek taburcu oldu valla,hemde ilk gebeliği, kendini ne kadar iyi motive edersen dr ne kadar iyi destek olursa normal doğurursun bence.
benim dr um ctesi diye doğuma gelmedi, 12 st sancı çektim açılma olmayınca sezeryena alınsın istedim, dr olsa sen yaparsın diye destek verse niye doğuramayayım, asistan kız sancıların açılmaya yetmiyor deyince şevkim kırıldı. zaten ilk 5 cm açılma oluncaya kadarmış sıkıntı, sonrası hem kolay açılıyomuş hemde 4-5. cm olunca epidural anesteziyi veriyorlar, ben epidural normal doğum olsun istemiştim ama olmadı malesef
ayrıca kanala girdikten sonra bi kaç ıkınıyosun doğuyo zaten,iri bebek değilse, Allah hayırlısını versin
benim şimdi 3. sezeryanım olacak, hiç memnun değilim bu durumdan , 3. kez ameliyat olacam

yasammmcmmm ıyımıss eyluss saol cnm bnmm...narıncımm bnde 28den snra onemlı hareket sayısı dıyodm bnm doktorr yenı seyler cıkarıyo ıste salla :) durucummm bıncede her bebek aynı olmaz ve bebek hergun aynı derecede hareketlı olmaz gun olur kıpır kıpır olur gun olur daha sakın olur..durduk yere bnı strese soktu adam bnde takmıyrm smdı hareket edıyosa allaha sukusu r sorun yokk. yoksa kafayı bozarzz yanı....veeee arastacmmm bacım sen bu senaryoyu hollywood a gondermelısın oscarlık bı fılm cıkar ortaya :) gece sıcakladın ustunu actın totusu havalandrdn galıba sennnn :) alemsınnn kuzummm

Benim de dün 3 gibi şişmeye başladı çok rahatsız oldum ayakkabımı çıkardım çıkarmaz olaydım giderken giyemedim

şişlikler için su da o kadar çare deilmiş kızlar hamilelikte bebek damarlara baskı yaptığından kan dolaşımı azalıomuş içtiğimiz sıvılar birikiomuş ayakta ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…