- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.221
hayır hayır ben ayrıntılıyı yaptırdım bende öyle sandım kıza sordum normal usg dedi anlamadım bende
arastacım toti açık mı kaldı acaba
Günaydın fıstıklar
Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım.Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem
Günaydın fıstıklar
Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım.Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem
Hayır canım fener-eskişehir maçını izledim. Penaltılara gittiği için kabus gibiydi ama
Kızlar benim oğluş bir kaç gündür sağ yan tarafımdan tekme atmaya başladı :) Yandan yandan vurunca çok komik geliyor hemen sol tarafıma elimi koyup kafası burada demekki diyorum. :))
Bende rüyamda dr.kontrole gittiğimi gördüm ve hamile kalmasını çok istediğim,12 yıldır bekleyen bir yakınımın hamile olduğunu gördüm.İnş.malum olmuştur ve gerçekten hamile kalır inş.
canım söyledinmi ayrıntılı usg yaptırdığını. Garip geldi. Poliklinikte usg cihazı olması lazım. Bi de ne şikayetle gittin. Kontrol amaçlı mı.
nasıl yaa topu topu 6 aydır 3 kilocuk mu aldın çok kıskandım bak
arastacım toti açık mı kaldı acaba
canım bende öyle bir gaflette bulundum devlette doktor kaçıncı haftamda olduğumu sordu söyledim. ultrason çektrlim dedi sanıyorum kendisi bakcak bana radyolojiden çekilecek ultrason günü verdi. hemde 20 gün sonrasına şok oldum.tarihten emin misiniz diyorum.çok yoğun ancak o zamana gün var diyor.
canımcım senin biyerlerin açık mı kalmış ne
Hahahha sat bu senaryoyu iş yapar
Haklısın canım bizim takım=yürüyen ölüler :) İlk penaltıya baroni gelince tırsmadım değil
offf aynen canımcımm yaaaa allahtan çıkış saatim geldi. pöff eve gidince pazar gidip balık alıcaz. bayadır yemiyormusum die kocam basımın etını yıyor sonra eve git kızar falan salata yapp offffffffff...
öpüyorum sizlerii
amin canım allah korusun bebeklerimizi.yinede okumasan iyi olacak çok panik oluyor insan okudukça çünkü faydalı bilgi olduğu kadar kirli bilgide çok.birde birşey okurken daha onun içinden çıkamazken başka bir taş taşda atan oluyor kuyuya sonra gereksiz yere üzülüp duruyorsun mesela ben bu kasılma olayını masum masum hamilelik takvimimi okurken öğrendim o ana kadar bebğim yer değiştiriyor falan sanıp sakıncası yok sanıyordum ne bileyim allah hayırlısı ile şu streslerden kurtarsa bizi.doktorunla konuş en güzeli gereksiz yere sıkıp üzme kendini..
evt ozel tatlımm ama ozelle pek ılgısı yok ıste..cmrtesıden berı bebegn hareketlerını takıp edıyrmm ay 2 saattr nıye hareket etmedı bugun daha sakın doktorumu arasamm ..arasamda duymazzz gtsem sıra yok ozel gırıs lazım....kafayı ye kısaca..esımde huzrsz oluyo...herkeste hareket saymk ıcn erken dıyo...bu tuttrmus takıp et dıyo bde ne demekse...bogasm varr adamı...sallıyo bu ara resmenn...vla su 3 ayı allahn ıznıyle bıtıreym bu adam boyle olucksa ısımz var dıyrm..esım doktor dedıgnn moral verır bu da sınır bozuyo dıyo...sznde tayın ınss ıstedgnz yerler olur cnmm ıcıne sınenn bı doktora gdersnn sende cok cekmısn bu konuda
sıkma elinle canım ben son ay süt olsun diye rezene içeceğim tabiki doktoruma danışıpiyi akşamlarrr
tvsiz kaldım bu akşam, kp anteni sökmüş bişiler yapıcakmış hava kararınca işi yarım kalmış aksiliğe bak evde de tekim eşim geç gelicek
benim oğlan maşallh bugün hiç durmadı gündüz kot vardı üstümde o mu sıktı acaba nedir kıpır kıpır bi ordan vuruo bi burdan vuruo:26:yaramaz olcak bu çocuk yandık
bi de kızlar bişi sorcam size, dün bi iki kişi göğsümden bi sıvı geldi falan diyince ben de merak ettim ve sanırım yapmamam gerekn bi şeyi yaptım. normalde siyah sutyen kullandığım için öle bişi gelse farkedemem. akşam göğsümü birazcık sıktım elimle, ikisinden de azcık sıvı geldi, süt dedikleri şey olsa gerek. bi taraftan da kendimce mutlu oldum deneyimli anneler daha ii bilirsiniz belki şimdiden böle bi sıvı gelebilio olması ilerde sütüm olacağı anlamına mı gelir, çünkü çok istiom emzirmek, ve sütüm gelmezse die de endişe ediom bazen.
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.
Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.
Hepinize sevgi ve selamlar canlarım
Sürpriz yumurtam "KIZIM"lagüzeeel bir gün diliyorum.
Öpüyorum hepinizi arkidişlerim
güle güle kirlet canım benim ogluşumda gülmüştü oyyy yerim ben onların agızlarınıGünaydın herkesseeeee çok çok keyifli bir gün olmasını diliyorum benim yorgunluktan hışım çıktı salı günü temizlik yaptık halılar kalktı evim kırklandı resmen ne duvar kaldı ne tavan bütün mobilyalar çekildi çevreleri altları güzelce temizlendi koltuklarım tertemiz mutfak dolaplarım miss gibi ay çok rahatımdün de kontrole gittik bebeğimizi gördük resmen yüzünü cama yaslayan bir insan gibi görünüyordu aklımı aldı sıpa gülümsüyordu doktorum bile heyecanlandı bak bak gülümsüyor diye ... Çok güzeldi çokk mutlu oldum Allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu :))
çok uykumm var bence çalışan hamilelere 20 gün devamsızlık hakkı verilmeli kendimi iyi hissetmiyorum. yatağımı özledim.nevresimimi yastığımı hepsini çok özledimevde olan hamişler nolur acık benim yerime uyuyun...
Günaydın fıstıklar
Eminim ki hepinizin köpekleri çok akıllı ve egitimlidir tıpkı benim bademim gibi
Badem cocuklardan çok hoşlanıyor ikisinin birlikte büyümesi mükemmel olacak . Ama bana çok düşkün olduğu icin alışana kadar acaba kıskanır mı diye düşünüyorum.
Sizin bu konuda aldığınız bir önlem var mı? Tüyler icin cibinlik kopek kapısı ya da yatak odasına girmeyi yasaklamak gibi ( bizimle yatıyorda)
Birde bebeğin eşyalarını ellememesi gerektiği konusunda bir egitim veriyormusunuz nasil
Kıslarrr dermoeczanemden aldığım lierac geldi. Kapağını açınca ambalaj yok. Eczanelerden aldıklarınızda mı aynı oluyor.
Birisi firmayı aramıştı yeni üretilenler beyaz kapaklı demişti. Hangi kapak bu. Kendi kapağı beyaz zaten. İçinde başka bişi mi olmalı ki :26:
hahahah cnm sende benim gibi ilginç rüyalar görüosun bende tatile gidiorum havaiiyebesberrak deniz kenarındayız vee ben bulgur pilavı tavuk yiyorum sahilde hahah dün akşam hemen pişirdim canım çekti sanırım
Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çünkü dün dinlenemedim. akşam sekiz buçuğa kadar mesaideydim. Uzun zamandır böyle kalmıyordum. Bu saatten sonra hiç kalmamam gerektiğini anladım. Çok zor oluyor çünkü.
Bu arada benim göğsümden hiç sıvı falan gelmiyor? İnşallah doğduktan sonra gelir sütüm. Bu arada dün eve gidince bir sürü pozitif doğum hikayesi okudum. Ama hala normal doğumdan korkuyorum. Normal doğurucam deyip doğuramazsam ne olur bi fikri olan var mı?? Bebek kanala girdikten sonra sezeryanla alınabiliyor mu? Ya beceremezsem korkusu var sürekli aklımda.
hahahah cnm sende benim gibi ilginç rüyalar görüosun bende tatile gidiorum havaiiyebesberrak deniz kenarındayız vee ben bulgur pilavı tavuk yiyorum sahilde hahah dün akşam hemen pişirdim canım çekti sanırım
olabılır cnm tabıkı...sızın ayaklar sureklı ayakkabınn ıcınde sısmesı cok normal...sıcakta ıyıce sısıcekler bol su caresı bu o odemı en ıyı atma yolu cnmmm bde sz calısıyosnz cok zor vla allah yardm etsn hepınızee
Benim de dün 3 gibi şişmeye başladı çok rahatsız oldum ayakkabımı çıkardım çıkarmaz olaydım giderken giyemedim
benimde evdeyken hiç şişme olmuyor canım. ama iş yerindeyken ayakalrımı kaldırıp otursamda banamısın demiyorum. bilekelrim bavul gibiinormalde yaz aylarında şişerdi ayaklarım. şimdi yazı beklemedi gebelikten şişmeye başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?