- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.241
yasammmcmmm ıyımıss eyluss saol cnm bnmm...narıncımm bnde 28den snra onemlı hareket sayısı dıyodm bnm doktorr yenı seyler cıkarıyo ıste salla :) durucummm bıncede her bebek aynı olmaz ve bebek hergun aynı derecede hareketlı olmaz gun olur kıpır kıpır olur gun olur daha sakın olur..durduk yere bnı strese soktu adam bnde takmıyrm smdı hareket edıyosa allaha sukusu r sorun yokk. Yoksa kafayı bozarzz yanı....veeee arastacmmm bacım sen bu senaryoyu hollywood a gondermelısın oscarlık bı fılm cıkar ortaya :) gece sıcakladın ustunu actın totusu havalandrdn galıba sennnn :) alemsınnn kuzummm
Kıslarrr dermoeczanemden aldığım lierac geldi. Kapağını açınca ambalaj yok. Eczanelerden aldıklarınızda mı aynı oluyor.
Birisi firmayı aramıştı yeni üretilenler beyaz kapaklı demişti. Hangi kapak bu. Kendi kapağı beyaz zaten. İçinde başka bişi mi olmalı ki :26:
Bizim Var Canım Kan Uyuşmazlığımız, İnd. Coombs Testini Dün yaptırdık. Sonucunu Pazartesi Günü Alacağız. Gerekli Görülürse İğne Yapılacak Pazartesi Günü.
biz ayrıntılıyı yaptırdığımız dr.la direk konuştuk yani şöyle ayrıntılıya girdim herşeyini inceledi baktı sonra ultrason odasından çıktık dr.un odasına geçtik ve sonucu elimize verdi..cd,fotoğraf vs...ayrıca kendi dr.uma göstermedim sonucu gerek görmedim...ayrıntılıyı yapan çok iyi bir doktor,prof...ona daha çok güvendim :)
yani ister göster ister gösterme canım sana kalmış...
bu arada bu kasılmalar nasıl oluyor? ben de yok henüz öyle bişey ama merak ettim olursa bileyim hani...
ha bir de aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı eşiyle ??
28.hafta ve sonrasında olanlar özellikle onlara soruyorum,indirekt coombs testi yaptırdınız mı?
bizde kan uyuşmazlığı var ve 28.haftada yani bir sonraki kontrolde yapılacak....
sorma canım canım cok sıkıldı ınsallah yarınkı temız cıkarda diyet mıyet gerekmez ztn yemek lerle aram yok bıde dıyet mıyet derse iyce cekılmez hale gelecek bnm ıcın son 3 aybnm bı suru arkdaasım delı gıbı kılo alıyorcıkmıyor seker yada yaptırmıyorlar bu testı yoksa bızzmı abartıoz bılemedımkı cokmu takıyorum kafaya acabaa:44:
Kızlar biley sorucam bi bu cumartesi istanbul modokoya bebişimize mobilya bakmaya gitmey düşünüyoruz fikir alnak için. Modokodan mobilya alan ya da konu hakkında fikri olan var mı acaba fiyatları ne kadardır. Bu mobilya işi kafama çok takılıyor valla umarım uygun birşeyler buluruz. Öpüyorum bütün annişleri ve bebişlerini :)
Kendileri nasıl doğurmuş acaba merak ediyorum :) sanki herkes victorias secret mankeni
bencede cnm kendini fazla üzme sende takma bebişin ii bak ne güzel akşamda kıpır kıpırmış uyuyodu demekki uyandırdılar minnoşı
TSK ederim canım hamile kaldığımda bu ve bunun gibi İngilizce türkce pek çok makale okudum.
Sizin şimdiden ekstra aldığınız bir önlem var mı onu merak ettim sadece
canım nasıl yaptılar şeker testini
anlatır mısın
bende memorialde yaptırmayı düşünüyorum
ne kadar ödedin
ben evimin mobilyalarını da ordan almıştım.
bebişiminki de ordan kısmet oldu.
nakit ödedik biz
3500 lük takımı 2800 e aldık
genelde 3250-3750 aralığında bebek takımları canım
ama ödeme şekline göre indirim oluyor
ay günebakan bu konu beni öldürecek zaten
herkes o kadar mükemmel hamilelik geçirmiş ki
hiç aksıran tıksıran bile yok
bırak kilo almayı, şişmeyi
herkes manken gibi geçirmiş
herkes en ufak sorun yaşamadan geçirmiş
Allahım biriniz de ben zor geçirdim deyin be
bu kadar mı saçmalanır
Günaydın fıstıklar
Akşam rüyamda zombiler vardı. Beni kovaladılar sonra fotoğraflarını çekmeye kalktım. Bi baktım fotosunu çektiğim her zombi ölüyodu. Yani bi sürü foto çekmek zorunda kaldım.Sonra yolda kaçarken bi kadın arabasına aldı beni. Kurtulduğumu sandım anam o da ne o da zombi çıktı. Kurtulunca kurtuldum. Rüyaya gel yaa daha bakalım neler görücem
canm doktordan geldm seker dusmus cok sukur insülüne gerek kalmadı diyete devam tatlı hiç yeme dedi hafta da bir sutlu olsun dedim olmaz dedi tabi ve en önemlisi benm miniğim de binlerce sukur iyiiiiii teyzeleriiiiiiiiii
ya yaa bide çok kiloluyum ben 70 kiloydum zaten hamile kaldığımda öle zayıf biri olarak düşünme yanien korktuğum şeyde kiloydu neyseki şimdiye kadar böyle geldik ama bundan sonra illaki daha çok alırım
Aaaa demek bazı hasatanelerde böyle çok ilginçç o kadardoktor değiştirdim ilk defa böylesine rastladım
walking dead diye bi dizi var mide bulantılarımın tavan yaptığı zamanlarda bile deli gibi izlediğim onun gibiymiş senin rüya da :)
Bu harika bir haberÇok sevindim cidden. Darısı diğer şekerli annelerimizin başına:)
Ben eşyalarına dokunmasını yasaklamayı düşünmüyorum. Dokunduğunda bağışıklık sistemini geliştireceğini düşünüyorum. Köpek salyasının antiseptik özelliği var diye biliyorum. Doğada veteriner bulunmadığı için yara olan yerlerini yalayarak geçiriyorlar. Köpeğimin eşyaya zarar verme gibi bir huyu yoktur. Sadece poşet görünce karıştırır acaba ona oyuncak aldık mı diyeBebişin eşyalarına zarar vermez. Bi yere kapamayı da asla düşünmüyorum o kıskançlığa yol açabilir. Hem o bi yerde kapalı kalsa bana daral gelir huzursuz olurum. Alacağım tek önlem ben odada yokken bebekle temasını engellemek olur. O da oyun oynarken elinin ayarı yok ön patiler baya sağlam darbe vuruyor :)
Eminim ki hepinizin köpekleri çok akıllı ve egitimlidir tıpkı benim bademim gibi
Badem cocuklardan çok hoşlanıyor ikisinin birlikte büyümesi mükemmel olacak . Ama bana çok düşkün olduğu icin alışana kadar acaba kıskanır mı diye düşünüyorum.
Sizin bu konuda aldığınız bir önlem var mı? Tüyler icin cibinlik kopek kapısı ya da yatak odasına girmeyi yasaklamak gibi ( bizimle yatıyorda)
Birde bebeğin eşyalarını ellememesi gerektiği konusunda bir egitim veriyormusunuz nasil
ahaha desene dizi tadında rüyalar görüyorum. O değil de fotolarını hangi akla hizmet çekmeye kalktım acaba. Zombi gördün mü arkana bakmadan kaçarsınTesadüfen de foto çekmenin onları yok ettiğini farkettim. Hay Allahım yaaa
saol cnm...uyandrdılar vla cokk sınırlndııı kucuk zıllı....babasıda dıyo yazık cocuga durduk yere rahtsz oldu dıye:) bde bn o nst yı hc sevmedımm yaa karnını cok sıkıyo...ınsan korkuyo bebısıde sıkıyyo dıye..ordakı ebe 30uncu hftadan snra sık sık gırıceksn nst ye dıyeee
Hayırdır inşallah canım umarım sağlıkla ilgili bişey değildir.
yapamayacağına dair en ufak bir şüphen varsa kendinden,kendine güvenemiyorsan hiç o işe girme derim...sonra zor durumda kalabilirsin...kesinlkle yapabileceğine inanıyorsan yap...bebek kanala girince sezeyana alınamazsın artık...
bu arada benim kızım son günlerde yanlara doğru vuruyor belimin yan kısımlarına..nasıl oluyor bu?? oralara nasıl gidiyor :44: sizede oluyor mu?
yapamayacağına dair en ufak bir şüphen varsa kendinden,kendine güvenemiyorsan hiç o işe girme derim...sonra zor durumda kalabilirsin...kesinlkle yapabileceğine inanıyorsan yap...bebek kanala girince sezeyana alınamazsın artık...
bu arada benim kızım son günlerde yanlara doğru vuruyor belimin yan kısımlarına..nasıl oluyor bu?? oralara nasıl gidiyor :44: sizede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?