2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bencede cnm kendini fazla üzme sende takma bebişin ii bak ne güzel akşamda kıpır kıpırmış uyuyodu demekki uyandırdılar minnoşı

Ben limangodan aldım benimkinde de jelatin yok ve beyaz kapaklı . Daha once normal eczanelerden alıyordum jelatinli ve sarı kapakliydi. Huylanmadim desem yalan olur. Ama ne bileyim koskoca limangodan acaba sahte ürün verir mı? Kacak mı acaba

Bizim Var Canım Kan Uyuşmazlığımız, İnd. Coombs Testini Dün yaptırdık. Sonucunu Pazartesi Günü Alacağız. Gerekli Görülürse İğne Yapılacak Pazartesi Günü.

canm doktordan geldm seker dusmus cok sukur insülüne gerek kalmadı diyete devam tatlı hiç yeme dedi hafta da bir sutlu olsun dedim olmaz dedi tabi ve en önemlisi benm miniğim de binlerce sukur iyiiiiii teyzeleriiiiiiiiii

canım nasıl yaptılar şeker testini
anlatır mısın
bende memorialde yaptırmayı düşünüyorum
ne kadar ödedin

ben evimin mobilyalarını da ordan almıştım.
bebişiminki de ordan kısmet oldu.
nakit ödedik biz
3500 lük takımı 2800 e aldık

genelde 3250-3750 aralığında bebek takımları canım
ama ödeme şekline göre indirim oluyor

Kendileri nasıl doğurmuş acaba merak ediyorum :) sanki herkes victorias secret mankeni

ay günebakan bu konu beni öldürecek zaten
herkes o kadar mükemmel hamilelik geçirmiş ki
hiç aksıran tıksıran bile yok
bırak kilo almayı, şişmeyi

herkes manken gibi geçirmiş
herkes en ufak sorun yaşamadan geçirmiş

Allahım biriniz de ben zor geçirdim deyin be
bu kadar mı saçmalanır

bencede cnm kendini fazla üzme sende takma bebişin ii bak ne güzel akşamda kıpır kıpırmış uyuyodu demekki uyandırdılar minnoşı

saol cnm...uyandrdılar vla cokk sınırlndııı kucuk zıllı....babasıda dıyo yazık cocuga durduk yere rahtsz oldu dıye:) bde bn o nst yı hc sevmedımm yaa karnını cok sıkıyo...ınsan korkuyo bebısıde sıkıyyo dıye..ordakı ebe 30uncu hftadan snra sık sık gırıceksn nst ye dıyeee

TSK ederim canım hamile kaldığımda bu ve bunun gibi İngilizce türkce pek çok makale okudum.

Sizin şimdiden ekstra aldığınız bir önlem var mı onu merak ettim sadece

Ben eşyalarına dokunmasını yasaklamayı düşünmüyorum. Dokunduğunda bağışıklık sistemini geliştireceğini düşünüyorum. Köpek salyasının antiseptik özelliği var diye biliyorum. Doğada veteriner bulunmadığı için yara olan yerlerini yalayarak geçiriyorlar. Köpeğimin eşyaya zarar verme gibi bir huyu yoktur. Sadece poşet görünce karıştırır acaba ona oyuncak aldık mı diye Bebişin eşyalarına zarar vermez. Bi yere kapamayı da asla düşünmüyorum o kıskançlığa yol açabilir. Hem o bi yerde kapalı kalsa bana daral gelir huzursuz olurum. Alacağım tek önlem ben odada yokken bebekle temasını engellemek olur. O da oyun oynarken elinin ayarı yok ön patiler baya sağlam darbe vuruyor :)

aynen sekerımmm sankı kımse hc zorluk yasamams hamılelıgnde herkes uzmann sana kuruntu yapıyomusn gozuyle bakıyolar...kılo konusundada ayyy kılo almısn bılmem ne dıyenlern cogu hamıleleıgnde fıl gbı olmustrrr

walking dead diye bi dizi var mide bulantılarımın tavan yaptığı zamanlarda bile deli gibi izlediğim onun gibiymiş senin rüya da :)

canm doktordan geldm seker dusmus cok sukur insülüne gerek kalmadı diyete devam tatlı hiç yeme dedi hafta da bir sutlu olsun dedim olmaz dedi tabi ve en önemlisi benm miniğim de binlerce sukur iyiiiiii teyzeleriiiiiiiiii

Bu harika bir haber Çok sevindim cidden. Darısı diğer şekerli annelerimizin başına:)

Heee anladm canımben hamile kaldığımda 57-58 kiloydum şimdi 70 im 13 kilo birden alınca fesatlandım birden

walking dead diye bi dizi var mide bulantılarımın tavan yaptığı zamanlarda bile deli gibi izlediğim onun gibiymiş senin rüya da :)

ahaha desene dizi tadında rüyalar görüyorum. O değil de fotolarını hangi akla hizmet çekmeye kalktım acaba. Zombi gördün mü arkana bakmadan kaçarsın Tesadüfen de foto çekmenin onları yok ettiğini farkettim. Hay Allahım yaaa

Bende aynı senin gibi düşünüyorum fazla mı rahatım acaba diye bir sorayım istedim. Bizim kızın tek bir kötü huyu var. Terlik çorap vs bunun gibi seyleri çalıyor ve dişleri ile parçalıyor biri almak isterse hirliyor sadece ben alabiliyorum ağzından o yüzden eşyalarına dokunup dokunmamasına izin vermek konusunda kararsızım

valla bizim fıstık da çocuklara karşı aşırı bi sevgi var hepsiyle oynamak istiyo arkadaşımın 2 yaşındaki kızıyla resmen aşk yaşıyolar ama geçen eşim kızı kucağına alıp döndürmeye başlayınca üstlerine atladı acaba kıskandı mı yoksa oyun mu zannetti anlam veremedim. ayrıca fıstık da bizimle yatıyo ve vazgeçirmek pek kolay gibi gözükmüyor ama cibinlik mantıklı geldi bana da biz evdeyken yasaklı odalara zaten girmiyor sadece salon ve yatak odasına giriyor uyumak için bir iki kez kızınca yasak olduğunu anlıyo ciddi bi eğitim vermedik.

bunu walking dead in senaristlerine bildirmek lazım hep silah, kılıçla zombi öldürmek nereye kadar :):):)

32. haftadan sonra her hafta girecez mecbur

Hayırdır inşallah canım umarım sağlıkla ilgili bişey değildir.

Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)

Canım benimde 2 gündür yanlara vuruyor.

Oralara Girmiyor Canım, Muhtemelen Ayaklarını Oraya Uzatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…