2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haydi anneler pilatese dicez artıkın bebişleride sırtımıza bağlarız DD sonra bir ki bir ki nefes al nefes ver

o dogru degıl cnm kısıye gore degısr...bnm ablam 48 kıloydu 55 dogrdu zamannda dogursa 57 olucaktıı ...bnde 47yle hamıle kldım suanda 54 um..bılmıyrm cokmu aldm 57yle flan bıtrsem ıstyrmm ..zaten 5 kılo dogumla gdıyomuss gerısınıde verırzz o kostrmayla..kılo tutabıln bırı degılım ona guvenıyrmm.bde emzırıcezz zten

haydi anneler pilatese dicez artıkın :d bebişleride sırtımıza bağlarız :ddd sonra bir ki bir ki nefes al nefes ver :d

yok yaa ben plates yapamam sanırım benim için ideal spor yürüyüş en güzeli alıp klafanı yürücen mis gibi

banada doktorum demişti zayıflar 12 ama kilolu hamileysen dahada az almamız gerekiyormuş
ama o biraz zor Ne güzel demek 5 kg doğumda gidiyormuş geriyede bi beş kalır onuda veririz heralde :26:

ay evlt yaa kılo almısn dıyolar....ya can tasıyrzz cı can buyutuyrz ıcımzde bogazdan okuz gbı yemeden degıl bu kılo obez degılız yanı....bde hc hamıle olmamıs tıpler yorum ypıyo kılo almısn dıye....onlar dahada vahımmm ben bırak kılo almayı kac kılo verdım dıye tartıya cıkan bı tıptımm....ılk kez 50 lılı kıloları goruyormm bunu bılen ındsanlr yorum ypınca delırıyrm o zamnda cok zayıfsn dıyolardı..gecende kuaforum dıyokı saka gbı senı boyle gormk sen evlenıcnde bebegn olucak deseler ınanmzdm dıyo....nası yanı yaaa

aynı almışız aşağı yukarı ne biliyim öyle derler ya bende birer birer alırken bu ay hop 2 dra gidene kadar belki 3 kilo olcak zaten 15 kilo verdim yine alıcam aynı kilo olucam doğumda felan gitmicek diye moralim bozuluyor korkuyorum vallahi

cnm zaten bızm kılonunn bı kısmı bebekk bebegn suyu bde buyuyen rahımn agrlıgı...9. ayda rahımm 3 kılodan fzla oluyomuss..dogurunca kılonun hamılelıkle ılgılı olan faktoru gdıcekk gerıye bzm aldgmz kılolar klıcakkk...ama rahım toparlnp eskı halıne gelene kdr karın duruyo hala hamıle gbı ablam dogumdn cktı 1 hfta flan 5 aylık hamıle gbıydı

fesat insanlar diyo işte ben aldım kiloyu hamileyken sen al diyolar resmen hatta görümcem ben kilo aldıkça mutlu oluyo beraber zayflamıştık onunla diyetisyene gidip o diyetisyeni bırakınca 5 kilo aldı ben daha da vermeye devam ettim şimdi ben kilo aldıkça için için mutlu oluyo resmen hissedebilyorum ama o yiyip aldı 5 kilo ben hamile olduğumdan ama işte zihniyet kötü anacım ne dersen de için fesat olmayacak

yok gdıyo cnm merak etme..bde bn haytm boyunca hep zayıftmm smdı bı garıp glıyo bna vayyy 54 kıloym demkk..sankı 100 kıloyum:)bebısle r ıyı olsnda emzırmk kostrmk uykuszluk derkn verırzz cnm ıns

ay evt yaaa ıcten ıcee bı hasetlık var zatenn.adı ustunde gorumce anacım.....bnm gorumcemde hamıle temmz sonuda dogumu 1bucuk kay once konusmtk en son ynlıs htrlamıyosam 10 kılo aldm demıstıı...5bucuk aylıktı ıste...o da zayıftı cokk ...7 kılo bnce normal yanı cnm bzmkı....bundan snra bebıslernde kılosu hzla artıyoo bzm kılolarda 2ser 3 er ondan artıcak galıbaa

yok gdıyo cnm merak etme..bde bn haytm boyunca hep zayıftmm smdı bı garıp glıyo bna vayyy 54 kıloym demkk..sankı 100 kıloyum:)bebısle r ıyı olsnda emzırmk kostrmk uykuszluk derkn verırzz cnm ıns

inş inş bende şişmandım zayıfladım yeniden kilo aldıkça moralman çöküyorum veririz umarım yeniden eski kilolarımıza çabucak kavuşalım hamileliğin tek kötü yanı zaten bu kilolar

aman bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunda bi şekilde zayıflarız biz onlar önemli olan bu görümceler hep mi kıskanç olur ya anlamıyorum ben onu hiç kıskanmıyorum umrumda bile değil ama işte

inş inş bende şişmandım zayıfladım yeniden kilo aldıkça moralman çöküyorum veririz umarım yeniden eski kilolarımıza çabucak kavuşalım hamileliğin tek kötü yanı zaten bu kilolar

zaten kadınlar hamlelıkten snra salıyo kndını ıyıce....ay cnm olsun sonu guzel yaa allahn ıznıyle bebıslerımızn mıs kokusunu ıcımıze cekıncee ne kılo dusunucez ne bıseyy...9 aylık bı maraton bu...dunyann en guzel seyıne ulasmak o kadr kolay degılmısss bellı zorlukları cekmek gerekıyomusss anne olmakta bu demekmısss ısteee...hergen gun bunu daha ıyı anlıyrzzz hepımızz

öyle zorluk çekiyoruz ama onları kucağımıza alınca gidicek bu zorluklar inş kocam kilo alsın istiyom onu zayıf gördükçe kıskanıyom o da şişsin kilo alsın banane oda baba olcak ben onu manken gibi gördükçe sinirlerim hopluyor

inşallah gider aldıklarımız hatta ben fazlalıklarıda vermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorumm harbiden doğumdan sonra burda yeniden bi topic açarız kızlar kiloları geri veririz hep beraber birbirimize destek oluruz

Ben de henuz ne mobilya ne kiyafet aldim. Bazi arkadaslarimdan hediyeler geldi o kadar. Ben zaten full oda takimi yapmayacagim. Bir tane park yatak bir de ikea dan sifonyer alacagim.

Benim bir arkadasim Agustos ayinda dogum yapti. Ben sadece yarim kol body giydirdim dedi. Ben de hastane cikisi ismi ile satilan urunlerin ticari oldugunu dusunuyorum. Mevcutt body tulum sapka eldiven vs seylerin var ise hastane cikisi almanin pek manasi yok.

Selam herkese

Bir haftayi daha bitirdik sukurler olsun. Bacaklarim ve ayaklarim hobbitlere benziyor. Inanilmaz sisler. O yuzden suan uzaniyorum. Benimki tuz alimindan degil dolasim bozuklugundan.

Kizlar bebeginizin basinin ve ayaklarinin hanghi tarafta oldugunu anlyabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…