- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.661
Selam herkese
Bir haftayi daha bitirdik sukurler olsun. Bacaklarim ve ayaklarim hobbitlere benziyor. Inanilmaz sisler. O yuzden suan uzaniyorum. Benimki tuz alimindan degil dolasim bozuklugundan.
Kizlar bebeginizin basinin ve ayaklarinin hanghi tarafta oldugunu anlyabiliyor musunuz?
Ben de henuz ne mobilya ne kiyafet aldim. Bazi arkadaslarimdan hediyeler geldi o kadar. Ben zaten full oda takimi yapmayacagim. Bir tane park yatak bir de ikea dan sifonyer alacagim.
Benim bir arkadasim Agustos ayinda dogum yapti. Ben sadece yarim kol body giydirdim dedi. Ben de hastane cikisi ismi ile satilan urunlerin ticari oldugunu dusunuyorum. Mevcutt body tulum sapka eldiven vs seylerin var ise hastane cikisi almanin pek manasi yok.
kızlar ben oğluşuma daha bişey almadım hastane takımı almayı düşünüyorum ama kaçlısını alacağımı bilmiyorum siz neler öneriyosunuz
bu plates nasıl yapılcakmış acaba hamileyken yaparken fırt diye doğurtcak bizi plates yaparkennst ye girdim bi kere bi sorun çıkmadı bende ama idrarda enfeksiyon çıktı sanırım geçmedi hala ya ne yapacağımı bilmiyorum
Selam herkese
Bir haftayi daha bitirdik sukurler olsun. Bacaklarim ve ayaklarim hobbitlere benziyor. Inanilmaz sisler. O yuzden suan uzaniyorum. Benimki tuz alimindan degil dolasim bozuklugundan.
Kizlar bebeginizin basinin ve ayaklarinin hanghi tarafta oldugunu anlyabiliyor musunuz?
bir ayınız kaldı bunun için pilateste 8. ay sınır lokumlar. uzamn eşliğinde yapın. bi yardım şart hamile pilatesinde
Kizlar karnim ve belim agriyordu az once tuvalete gittim cok az igne ucu kadar kan vardi pesete de sizce normal mi su an karnimda belimde daha halen agriyor esim hastaneye gidelim dedi ama bebegimin kimildiyor bisey olsa kimildamaz di ne yapmaliyim su anda yattim dinlenmeye calisiyorum ama adet sancisi gibi arada yokluyo hemen hastaneyede gitmek istemiyorum ya alttan muane ediyorlar kan diyince korkuyorum offfff
Kizlar karnim ve belim agriyordu az once tuvalete gittim cok az igne ucu kadar kan vardi pesete de sizce normal mi su an karnimda belimde daha halen agriyor esim hastaneye gidelim dedi ama bebegimin kimildiyor bisey olsa kimildamaz di ne yapmaliyim su anda yattim dinlenmeye calisiyorum ama adet sancisi gibi arada yokluyo hemen hastaneyede gitmek istemiyorum ya alttan muane ediyorlar kan diyince korkuyorum offfff
valla görünüşleri yeter yaa insan onalrı yemeye kıyamaz kii canımcımm.. cok saoll yarın bekleriz tarifleribayatlamayan olmasıda güzelmiş.. bebişin nezaman gelceği b elirsizzz yakın tarihlerde yaparız ozaman ohhhh misss.[/QUOTE
bunlar yeniyor mu şekerim. yazık ben kıyamam yemeğe. süs olarak saklarım :)
kızlar walla küçükler höpür höpür yiyorlar da büyükler dediğiniz gibi kıyamıyor 2 yıl oldu hala annemde jelatininde duruyor hiçbişey olmamış , hatıra olarak saklıyor annem.. bugün tarifi vereceğim ve eminim siz daha güzellerini yapacaksınız.. Sen zaten tescillisin artık hayatımsınncımm
sınrden catlıcam smdı...ust kattakılern gurultusunden bıktm artık...suandada kendılerını astılarr..tepınıp duruyo bırı bırı kosturuuy bırı bagrıyo...gecen gun esım cıkıp uyardı guya..suanda yukarı cıkmamak ıcın kendımı zor tutyrmm patlıcam yanı..tv sesını bıle bastırıyolarrr...ahırmı burası ya...ınsan yasıyo altta bu kadrda olmazz zor sabredıyrm suann
Dogumdan sonra sut verirken egzersiz, pilates, yuruyus, yuzme gibi sporlar yapilabilir sanirim degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?