2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben anlayamiyorum canim,kafami atiyo tekmemi atiyo :)) ama her ne yapiyorsa cok keyifli hihih...

kıslar herkese selamm..geçmişi okucam...dr dan geldik...çook yoruldumm..bebişim ii...bahar alerjisinede ilaç içebilirsn dedi ama ben kararsızımm bakalımm...burun spreyide kullanabilirsn dedi dr...

Bende aynen öyle yapıcam minicik bir odamız var evde onu bebek için ayırıcam park yatak sevmesemde görümcem vercek ama yeni daha birde ikeadan babannemiz dolabını alıcak belki yanına şifonyer alırım yada tek şifonyer ona daha karar veremedim.
hastane çıkışı çok şart değil bencede yaa dediğin gibi zaten yaz bebekleri olacak bi body bi alt yeter :)

kızlar ben oğluşuma daha bişey almadım hastane takımı almayı düşünüyorum ama kaçlısını alacağımı bilmiyorum siz neler öneriyosunuz

Canım ben onlu aldım bi takım 5 tane de küçük tulumu var ilk zamanları için iki takım alıcaktım ama kıyafet işini biraz abartmışım bu sebepten ikinciyi almaktan vazgeçtim.

bir ayınız kaldı bunun için pilateste 8. ay sınır lokumlar. uzamn eşliğinde yapın. bi yardım şart hamile pilatesinde

yav millet, 1 haftadır yazılı yap oku nete gir derken ancak topiği geçmişe göz atarak takip edebildim. çok şükür hafta sonu geldi.geçmişe bir bakıyorum da hamileliğimi ilk öğrendiğim an, kalp atışlarını duymayı beklediğimiz an, ilk 3 ay düşük tehdidi ile geçsin diye beklemeler ayrıntılı sonucu falan derken 2. trimester bitiyor neredeyse zaman ne çabuk geçmiş vay beeee... rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin arkadaşlarım...
bu arada topiğimize maşallah tüm çenesi düşükler buraya toplanmış yaşasııınnn...

CANIM ben hiç anLamiyorum neresi nerde, habire oynuyor ama nafile anlamıyorum. Bide b hafta iyicene sertlesti kucuk erkekimin hareketleri

Kizlar karnim ve belim agriyordu az once tuvalete gittim cok az igne ucu kadar kan vardi pesete de sizce normal mi su an karnimda belimde daha halen agriyor esim hastaneye gidelim dedi ama bebegimin kimildiyor bisey olsa kimildamaz di ne yapmaliyim su anda yattim dinlenmeye calisiyorum ama adet sancisi gibi arada yokluyo hemen hastaneyede gitmek istemiyorum ya alttan muane ediyorlar kan diyince korkuyorum offfff

Bence icin icini yiyecegine git hastaneye

cnm doktora gıt bencee..

Adet sancisi + kan varsa doktora git tabiki

günaydın kızlar
kızımı görmeye gideceğiz birazdan dün gece o kadar aktiftiki zor uyudum karnımı ite kaka bi hal oldu minik cadımçok heyecanlıyım bakalım kaç gr olmuş teyzeleri gelince yazarım öpücükler

var öyle dingiller malesef...benim de en sinir olduğum şey,insan apartmanda oturma adabını bilecek...sen sinirlenme canım değmez boşver...aç telefonu polis çağır rahatsız oluyorum de... eşin fln çıksa eşine de çemkirirler al başına iş...

Dogumdan sonra sut verirken egzersiz, pilates, yuruyus, yuzme gibi sporlar yapilabilir sanirim degil mi?

ilk 3 ay hayır sonrasında yürüyüş yüzme yapılabilir ama pilates 6 ay sonra
bu arada herkese güüünnaaayyydıııııııııııııııııınnn
sabah kocacığımın aşırı şefkatiyle uyandım. akşam uyuyakaldım ama o unutmamış bu sabahı iple çekmiş belli ki
ee yoruldum onca kalori harcadım sonuçta şimdi kahvaltı hazırlıyo acıktııııııııııııııııııııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…