2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet karısık oldu biraz bana ilk doktora giittgmde doktor ayın en gec 14 dedi (insallah bi terslik cıkmazsa) dogum suresi 40 haftadır ya simdi hesaplıyrm ayın yırmisini denk geliyo dogum yani sizin suanki haftanızla dogum yapacanz tarh uyusuyomu

Kızlar yaaa ben hala kızıma istediğim gibi hastane çıkışı bulamadım.

Beyaz dantelli istiyorum. Üzerinde başka bişi olmasın sadece çiçek olabilir. Lütfen bi yerde görürseniz söyleyin...
Çok istiyorum...

Güzel bir anneler gününün ardından herkese günaydıııın.
Kızlar ya cumartesi çarşıya çıkacam demiştim ya şunu farkettim ben artık gezemiyorum,yürüyemiyorum ya, iki dakikada yoruldum bide sanki bebek çıkacakmış gibi hissettim hep göbeğimi alttan tuta tuta yürüdüm, kasıklarım ağrıdı. Sonra dinlenince geçti. Acaba ağırlaşçan dedikleri bu mu ki? İki hafta öncesine kadar çarşıyı baştan aşağıya turlardım bişeycik olmazdı. Sizde durumlar nasıl?

canımcım benim aldıgım hastane cıkısı cok sade.. üzerinde hiç birşey yok.. ama ben hastane çıkışı diye alamdım çünkü onalr ayılı desenli falan oluyor. takım aldım idilbaby ürününden içinde eldiveni şapkası var.. bide üzerine uygun sade krem battaniye aldım.. onları hastane çıkışı yapacağım. bi düz pembe o takım zıbınlı biride düzz beyaz tulum..

bende öyle canım önceden çarşıda yürürken sadece belim tutulurdu. şimdi kasıklarıma baskı yapıyor gibi sancı giriyor.. iş yerinde bile tuvalete kalktıgımda iki adım yeri yürürkende öyle oluyor arada.. artık büyüyorlar ve ağırlıkalrı baskı yapıyor sanırım

hımm anladım cnm evet uyuşuyor benimki şuan

bugün ilk nefes nie yok ki
Ben de ilk defa bir pazar günü o saatte tv başındaydım merakla bekledim programı tabi ki izleyemedim show tv nin salaklığı böyle bir günde mutlaka yayınlanması gereken bir programdı. O yarışmayı yayınlamaları çok saçma oldu ...
kızlar günaydıııııııııın ben doktora gideceği birazdan kontrolüm var ayrıca şeker yüklemesi için gün alacağım öptüm sizi minnoş anneleri
İyi haberlerle gel canım
aynen canım ya benm esim kutlamadı sanki beni mutlu etmemek için ant içti neysede arkadasmla yolda karsılastm oyle konusurken kızı anneler gunun kutlu olsun dedi gozlerm doldu o anı hiç unutmam çunku ilkdi o

Ay benimki kutladı canım haksızlık etmeyim şimdi çiçek almış sonra da avm ye gittik bana hediye alacaktı yanımızda kızkardeşim de vardı neyi beğendiysem bu pahalı şu pahalı dedi canımı sıktı hiç bir şey almadım zaten çok tuhaftım dün evimize dönerken hüngür hüngür ağladım eşim de üzüldü neden ağladığımı anlamıyor diye ona da anlattım bu aralar dengem alt üst normal davranmak için kendimi çok zorluyorum ufacık bir şey beni çok çok fazla üzüyor... Misal dün kv gittik bana tatlı yasak onlar da biliyorlar yemekten sonra tatlı yapıldı tabi ki yiyemicem kp sağolsun sordu kızım sana az şekerli yapayım dedi gerek yok dedim sadece bir çatal alır tadına bakarım yeter dedim... Bana tamamen şekersiz ayırmışlar ay tabağımı görünce şok oldum tadı iğrençti çatalın ucuyla aldım bıraktım onlar ısrarla üstüne şire dökelim falan diye yok artık geçti en başında dökülmesi lazım tatlı soğumuş ,çok bozuldum ve üzüldüm... Halen ağlıyorum işte zaten bu şekilde beslenmek zor istediğini yiyememek kötü , zaten yiyebilsem bile kesinlikle bir lokmayı geçmem kimse bebeğimi benim kadar düşünemez ay neyse çok duygusalım yani bugünleri atlatsam kurtulsam ...

Sanırım bende öyle yapıcam bulamıyorum. Üzerinde hayvan figürü olmasını istemiyorum. Bi sürü mağaza gezdim nette bakyım yok (
Sanırım benim istediğimden sadece mevlüt takımı gibi yapıyolar.

Canım üzerinde hayvan figürü istemiyorum. Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

tüllü istersen evet canım mevlüt takımalrında oluyor.. ama kimileride mevlüt takımını cok abartıyor yaa tül değil gelinlik mübarek. ben onuda krem rengi sade tüllü elbise aldım.. yayınlamıştım hatta hatırlıyorsan.. hastane takımları sade hiç ama hiç görmedim. dediğim gibi en iisi ayrı almak canım.

Anneler ve minnaklari hepinize gunaydinnnn yagmurlu bi istanbul sabahina uyandik kizimla ilac aldik yine bekliyoruz kahvalti icin bakalim takvim neler soyluyor..

nbrrrrrr hediye bekleyenler alanlar umduğunu bulamayanlar 1 çiçek bile çok görülenler hatırlananlar hatırlanmayanlarrrrr...
ayyy kızımın canı sağolsunn kreşte öğretmeni ufak bi saksıya menekşe dikmiş birde bir kağıda kızıma sorular sorup cevaplarını yazmış ve el izini çıkarmışşşş bayıldımmmm
""""annemi çok seviyorum kardeşime hediyeler almak istiyorum gibi koca yüreğiyle söyledi sözlerrrr"""
çerçeveleticem inşallah o kağıdı çok özeldi benim için..
babasına gelince pazar günü kahvaltıdan sonra beni öptü eline sağlık hayatımmm anneler günün kutlu olsun dediiiii
ben şuan duble anneyim biri karnımda biri yanımda kuru kuru mu dedimmmm
amaaann annelerin günü mü olurmuş sen hergün özelsin dediii:26::26::26:

o arada zeynep atladıı annee ben sana çiçek aldımyaaaaa
kurbannn olsun annesiiiii

Son düzenleme:
kızlar ya bu travel sistem pusetler varya puseti ayrı ana kucağı ayrımı oluo?yoksa pusetin üst kısmı sökülüp anakucağı olaraktamı kullanılıo ben ayrı ayrı diorum bi arkadasım iddaa edio sadece puseti alıosun üst kısmını söküp anakucağı yapabiliosun die kafam karıştı valla:44::44:

İki cesit var canim biri sokulup takiliyor biride ana kucagini pusetin icine koyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…