- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.801
cnmcım pek bişe anlamadım ileri veya geri olunca noluo doğum tarihi değişiomu die sordun bence 1-2 güne fazla takılma çünkü zaten tam gününde doğum yapan çok az kadın var,ben genelde sol tarafıma yatıyorum ama sağa döndüğümde oluo bitek sırtüstü yatmıyorum
Kızlar yaaa ben hala kızıma istediğim gibi hastane çıkışı bulamadım.
Beyaz dantelli istiyorum. Üzerinde başka bişi olmasın sadece çiçek olabilir. Lütfen bi yerde görürseniz söyleyin...
Çok istiyorum...
Güzel bir anneler gününün ardından herkese günaydıııın.
Kızlar ya cumartesi çarşıya çıkacam demiştim ya şunu farkettim ben artık gezemiyorum,yürüyemiyorum ya, iki dakikada yoruldum bide sanki bebek çıkacakmış gibi hissettim hep göbeğimi alttan tuta tuta yürüdüm, kasıklarım ağrıdı. Sonra dinlenince geçti. Acaba ağırlaşçan dedikleri bu mu ki? İki hafta öncesine kadar çarşıyı baştan aşağıya turlardım bişeycik olmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Kızlar yaaa ben hala kızıma istediğim gibi hastane çıkışı bulamadım.
Beyaz dantelli istiyorum. Üzerinde başka bişi olmasın sadece çiçek olabilir. Lütfen bi yerde görürseniz söyleyin...
Çok istiyorum...
evet karısık oldu biraz bana ilk doktora giittgmde doktor ayın en gec 14 dedi (insallah bi terslik cıkmazsa) dogum suresi 40 haftadır ya simdi hesaplıyrm ayın yırmisini denk geliyo dogum yani sizin suanki haftanızla dogum yapacanz tarh uyusuyomu
Ben de ilk defa bir pazar günü o saatte tv başındaydım merakla bekledim programı tabi ki izleyemedim show tv nin salaklığı böyle bir günde mutlaka yayınlanması gereken bir programdı. O yarışmayı yayınlamaları çok saçma oldu ...bugün ilk nefes nie yok ki
İyi haberlerle gel canımkızlar günaydıııııııııınben doktora gideceği birazdan kontrolüm var ayrıca şeker yüklemesi için gün alacağım öptüm sizi minnoş anneleri
aynen canım ya benm esim kutlamadı sanki beni mutlu etmemek için ant içtineysede arkadasmla yolda karsılastm oyle konusurken kızı anneler gunun kutlu olsun dedi gozlerm doldu o anı hiç unutmam çunku ilkdi o
canımcım benim aldıgım hastane cıkısı cok sade.. üzerinde hiç birşey yok.. ama ben hastane çıkışı diye alamdım çünkü onalr ayılı desenli falan oluyor. takım aldım idilbaby ürününden içinde eldiveni şapkası var.. bide üzerine uygun sade krem battaniye aldım.. onları hastane çıkışı yapacağım. bi düz pembe o takım zıbınlı biride düzz beyaz tulum..
Canım bak burda görmüştüm ben bi incele istersen
ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Sanırım bende öyle yapıcam bulamıyorum. Üzerinde hayvan figürü olmasını istemiyorum. Bi sürü mağaza gezdim nette bakyım yok(
Sanırım benim istediğimden sadece mevlüt takımı gibi yapıyolar.
Canım üzerinde hayvan figürü istemiyorum. Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
canım böyle bir şey düşünürsen senin için buldum
İdil Baby 4462 20li Bebek Hastane Çıkış Seti Pembe İdil Baby e-beybi.com
kızlar ya bu travel sistem pusetler varya puseti ayrı ana kucağı ayrımı oluo?yoksa pusetin üst kısmı sökülüp anakucağı olaraktamı kullanılıo ben ayrı ayrı diorum bi arkadasım iddaa edio sadece puseti alıosun üst kısmını söküp anakucağı yapabiliosun die kafam karıştı valla:44::44:
Canım çok güzel bu set. Bi bakatım sırf beyaz bulabilirsem alayım. Teşekkür ederim.
canım böyle bir şey düşünürsen senin için buldum
İdil Baby 4462 20li Bebek Hastane Çıkış Seti Pembe İdil Baby e-beybi.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?