- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.661
yedıncı haftaya gırdıgım ılk gunden ıtıbarmıde bulantlarım baslamıs olduu!dısardan herkes ıcımı rahatlatmıstı,bu zmanaa kadar olmazdıysa bundan sonra da olmaz dıye ama sabahları mıdem cok bulanıyor yaaa!!yemek ıstıyorum,buzdolabını acıyorum hıc bısey yıyemıyorum!yıne sızlerden duydugum polo sekerı yanımdan ayrılmıyorr!bı de kızlar rben hemsıre oldugum ıcın soyleyeyımm gunde mutlaka bır bardak sutununuz ıcmeyı asla unutmayınn!yalnız sutu gunduz degıl gece ıceceksınız!cunkuuu kalsıyum metobolızmasıı gece calısıyorr!dıkkat edın lbende haftaya cuma gıdıcem bakalım bebegın kalp atıslarını duymaya!!baakalım bızım doktorun ultrason cıhazı nasılmıs :)) eskı mı yenı mı ::))
bebeğin kaç haftalık bilmiyorum ama ilk başlard karına bile çıkmıyor bebek aşağıda rahimde oluyor.o yüzden sen hemen telaşlanma ama yine de dikkatli ol
yedıncı haftaya gırdıgım ılk gunden ıtıbarmıde bulantlarım baslamıs olduu!dısardan herkes ıcımı rahatlatmıstı,bu zmanaa kadar olmazdıysa bundan sonra da olmaz dıye ama sabahları mıdem cok bulanıyor yaaa!!yemek ıstıyorum,buzdolabını acıyorum hıc bısey yıyemıyorum!yıne sızlerden duydugum polo sekerı yanımdan ayrılmıyorr!bı de kızlar rben hemsıre oldugum ıcın soyleyeyımm gunde mutlaka bır bardak sutununuz ıcmeyı asla unutmayınn!yalnız sutu gunduz degıl gece ıceceksınız!cunkuuu kalsıyum metobolızmasıı gece calısıyorr!dıkkat edın lbende haftaya cuma gıdıcem bakalım bebegın kalp atıslarını duymaya!!baakalım bızım doktorun ultrason cıhazı nasılmıs :)) eskı mı yenı mı ::))
7nci hftaya gricm cnm ama korktum cok
Supersn cnm su anki durumumuzu ifade rdebileck en guzel cumleler is yok guc yok bze sariolr iste
hoş geldinn aramıza :)))
çok :) güldürdün beni Allahta seni güldürsün :)))
Maşallah nazar değmesin canım iştahına keşke benmde öyle olsa.Genelde kanaması olan ve düşük tehlikesi olanlara veriyorlar.Benim kanamam olmadı çok şükür ama geçen hafta gittiğimizde kesede düzensizlik var dedi biraz toparlar dedi.bilmiyorum onuda günde 3 tane verdi ama ben 2 tane içiyorum.çünkü baya kötü yapıyor işteyken de zor oluyor benm için.
hahhh şimdik gördüm:)))) iyiyiz canım bebişlerde iyidir heralde içerde rahat durmuyorlar sanırım legolarla oynuyorlar midemizle yemek borumuzu birbirine bağlamakla meşguller yoksa bu bulantının başka izahı yok :))))birde içeri nasıl olduysa kibrit sokmuşlar arada yaptıkları legoları ateşe veriyorlar:))))
Kzlr sacma bsik oluck blki ama sorucm esim bebisin faln die severkn karnina birz bstrdi bnde dusta flan lifkenirkn bzeb unutuirm sanki karnima bstiriorm gbi glio korktun bsi olurmu die ablam o cok derinde bsi olmz dio ama sz ne dersnz acil cvp
Merhaba,
İlk betahcg testimden bu güne progestan kullanıyorum. İlk testimde gebelik için önemli olan progesteron hormon değerim 14 çıkmıştı.Sanırım 25'in altında olması düşük tehlikesi yaratıyormuş. 10-12 gün kadar günde 3 kez vajinal kullandım. Son testimde 32' ye yükselince günde 2 adede düşürdü. Sanırım 12 hafta dolana kadar kullanıcam. Benim doktorum ağızdan alındığında mide bulantısı yapabildiği ve vajinadan alındığında daha kısa sürede etki gösterdiği için vajinadan kullanmamı önerdi.
Sana tavsiyem ihmal etme çünkü çok önemli bir hormon.yani doktorun 3 dediyse 3 kullanmalısın. Vajinal kullanımı deneyerek mide bulantısıyla arasındaki ilişkiyi de öğrenebilirsin doktoruna danışarak tabi. Bu aradabenim hiç mide bulantım yok olmadı da..
Umarım hepimiz için herşey yoluonda gider.
.
:) İyi akıl etmişsin , biz yapmadık zamanında şimdi sürünuyorum resmen.
bende agustos annesiyim listeye adim nasil eklencek yardimlarinizi bekliyorum :)
Merhaba arkadaslar...
Carsamba gunu hıc bır sıkayetım yokken bırden kırmızı renk kanamam oldu, temmuz ayında kurtaj oldugum ıcın telasım hat safhadaydı.
Apar topar hastaneye gıttık, bebegım ıyıydı fakat ultrasonda plesantada kanama tespıt edıldı, doktor hemen hastaneye yatırdı, ıkı gun serumlar, ıgneler yedım. Tekrar ultsona alındım bu surec ıcınde cok sukur kanama alanı dagılmıstı. Dun taburcu oldum. ıkı hafta boyunca tuvalet harıcı kalkmam yasak, yatıyorum sureklı ama yavrum cok ıyı cok sukur Rabbıme...
Bugun 9+2 yız. 24 mm cıktı elma sekerım... Bızı cok korkuttu ama sukur kı atlattık...
Bızden haberler boyle teyzelerı sızler de dıkkat edın kendınıze ben kendımı yormadım agır kaldırmadım ama olacagı varmıs, Rabbım beterınden korusun...
Bu arada cok sukur ne bulantım var ne de baska bır sıkayetım cok rahat bır hamılelık gecırıyorum ınsallah hep boyle devam eder...
Progestana basladık dun yıne ama vajınal oldugu ıcın bulantı cok yapmaz dedı doktorum olsa da katlanacaz evlatlarımız ıcın napalım
arkadaşlar çok çok kötüyüm....birşey yiyemiyorum,yediğimi de dışarı atıyorum......her saniyem böyle,dayanacak gücüm kalmadı....lütfen bana yardımcı olun.....ne yapayım...doktoru aradım bir tablet önerdi...ismini bile unuttum....ilaç da içmek istemiyorum....doğal yollardan iyi gelecek birşeyler yok mu?Lütfen yardım edin bana.....
Bir de özel hastane gittiğim, eski püskü cihazları koymuşlar.Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç memnun değilim.Kararsız kaldım bu konuda
ya bi de bir yerde okudum dakikada kalbinin ne kadar attığını ölçüyorlarmış. benim doktorum hiç böyle birşey demedi. bir de sesini bile duyamadım miniğimin kalbinin. siz duydunuz mu kızlar bu ölçüm olayını. hatta buna göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlarmış
günaydın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?