2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öyle tatlım bebimde allah izin verirse ilk bebişim olcak ama kesenin içinde bebişin olduğunu bilmek en büyük teselli ya hiç görmeseydin daha çok meraklanırdın tabi geç olsun güç olmasın tatlım

Ben cok korkuyorum hiç bir belirtim yok goguslerimdeki hassasiyette bitti

Korkma bendeki de butun belirtiler mide bulantisi faln bitmisti ama bugun kalp atisini duydumm 7.haftdan sonra genelde baslarmis belirtiler dr. Um dedi senin normal mi tup mu

mide bulantısı bendede var ama iştah nedense aynı yiyorum bulanıyorum:)))ya canım progestanı neden verdi kanama felan mı oldu bana vermedi doktor neye göre veriyorlar bunu.

yavv nedir bu cihazlardan çekitiğimiz parayı almayı biliyorlar ama cihazları hep eski doktor değil cihza arayacagız ona göre gidecegiz kontrollere

Bir de özel hastane gittiğim, eski püskü cihazları koymuşlar.Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç memnun değilim.Kararsız kaldım bu konuda

niye kuu görün ayy benide :)))))

kız daha net ne soruyuum bebişlerin ve sizlerin hatrını soruyorum :)

hahhh şimdik gördüm:)))) iyiyiz canım bebişlerde iyidir heralde içerde rahat durmuyorlar sanırım legolarla oynuyorlar midemizle yemek borumuzu birbirine bağlamakla meşguller yoksa bu bulantının başka izahı yok :))))birde içeri nasıl olduysa kibrit sokmuşlar arada yaptıkları legoları ateşe veriyorlar:))))

Bir de özel hastane gittiğim, eski püskü cihazları koymuşlar.Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç memnun değilim.Kararsız kaldım bu konuda

aynen canım benim durumda hatta o eski pis hastanede nasıl doğum yapacam onuda bilmiyorum birde özel sırf doktorum için oraya gidiyorum çünkü doktorlardan çok çektim doktorumu buldum bu sefer hastane vasat

Korkma bendeki de butun belirtiler mide bulantisi faln bitmisti ama bugun kalp atisini duydumm 7.haftdan sonra genelde baslarmis belirtiler dr. Um dedi senin normal mi tup mu

Benimki normal canım ama buna kalmadan bir ay önce tup denemem olmuştu tutmamıştı

ya bi de bir yerde okudum dakikada kalbinin ne kadar attığını ölçüyorlarmış. benim doktorum hiç böyle birşey demedi. bir de sesini bile duyamadım miniğimin kalbinin. siz duydunuz mu kızlar bu ölçüm olayını. hatta buna göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlarmış

mide bulantısı bendede var ama iştah nedense aynı yiyorum bulanıyorum:)))ya canım progestanı neden verdi kanama felan mı oldu bana vermedi doktor neye göre veriyorlar bunu.

Maşallah nazar değmesin canım iştahına keşke benmde öyle olsa.Genelde kanaması olan ve düşük tehlikesi olanlara veriyorlar.Benim kanamam olmadı çok şükür ama geçen hafta gittiğimizde kesede düzensizlik var dedi biraz toparlar dedi.bilmiyorum onuda günde 3 tane verdi ama ben 2 tane içiyorum.çünkü baya kötü yapıyor işteyken de zor oluyor benm için.

Evet doktorum bana söylemişti ne kadar attığını ama şimdi hatırlamıyorum.Birkaç hafta sonra daha artar demişti.Cinsiyet olayını bilmiyorum

Ben yesem dunyalari yicem ama lafta onume glnce 2lokma alinca hemen midem klkio

Supersn cnm su anki durumumuzu ifade rdebileck en guzel cumleler is yok guc yok bze sariolr iste

Nee 7hftami bslio peki bnm bugune kdr cktgim ogurtuler nydi esantiyon heralde

İyi akşamlar beni de aranıza alır mısınız?
hoş geldinn aramıza :)))
çok :) güldürdün beni Allahta seni güldürsün :)))

Kzlr sacma bsik oluck blki ama sorucm esim bebisin faln die severkn karnina birz bstrdi bnde dusta flan lifkenirkn bzeb unutuirm sanki karnima bstiriorm gbi glio korktun bsi olurmu die ablam o cok derinde bsi olmz dio ama sz ne dersnz acil cvp

yedıncı haftaya gırdıgım ılk gunden ıtıbarmıde bulantlarım baslamıs olduu!dısardan herkes ıcımı rahatlatmıstı,bu zmanaa kadar olmazdıysa bundan sonra da olmaz dıye ama sabahları mıdem cok bulanıyor yaaa!!yemek ıstıyorum,buzdolabını acıyorum hıc bısey yıyemıyorum!yıne sızlerden duydugum polo sekerı yanımdan ayrılmıyorr!bı de kızlar rben hemsıre oldugum ıcın soyleyeyımm gunde mutlaka bır bardak sutununuz ıcmeyı asla unutmayınn!yalnız sutu gunduz degıl gece ıceceksınız!cunkuuu kalsıyum metobolızmasıı gece calısıyorr!dıkkat edın lbende haftaya cuma gıdıcem bakalım bebegın kalp atıslarını duymaya!!baakalım bızım doktorun ultrason cıhazı nasılmıs :)) eskı mı yenı mı ::))

bebeğin kaç haftalık bilmiyorum ama ilk başlard karına bile çıkmıyor bebek aşağıda rahimde oluyor.o yüzden sen hemen telaşlanma ama yine de dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…