- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.641
evet canım ama sabırsızlanıyorum neyse geç olsun güç olmasın çok doktor gezdim artık bunda kalmak istiyorum çokta iyi doktor memnunum bekleyim bari inşallah sen duyarsın ilk bebiş ilk hamilelik heyecan yapıyor insanda birazda tecrubesizlik gün sayıyor insan sabredelim bakalım
Ben cok korkuyorum hiç bir belirtim yok goguslerimdeki hassasiyette bitti
Hoşbuldum kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor hamişlik benim mide bulantılarım ve iştahzılığım var.herkes soruyor ne canın istiyor diye ama ben hiç birşey yemek istemiyorum.bebiş için zorla birşeyler atıştırıyorum.birde doktor progestan verdi bir haftadır onu kullanıyorum oda beni baya kötü yapıyor.Yinede halime şükrediyorum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
niye kuu görün ayy benide :)))))zynp06 görünmez oldun göremiyoruz seni :)))))
kız daha net ne soruyuum bebişlerin ve sizlerin hatrını soruyorum :)Bazen benim yazdıklarım da öyle oluyor canım. Bu erken gebelik donemi hepimiz kendimizle fazla ilgilimiz galiba. Net bir soru olmayınca cevapsiz kalıyor.
yavv nedir bu cihazlardan çekitiğimiz parayı almayı biliyorlar ama cihazları hep eski doktor değil cihza arayacagız ona göre gidecegiz kontrollere
niye kuu görün ayy benide :)))))
kız daha net ne soruyuum bebişlerin ve sizlerin hatrını soruyorum :)
Bir de özel hastane gittiğim, eski püskü cihazları koymuşlar.Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç memnun değilim.Kararsız kaldım bu konuda
Korkma bendeki de butun belirtiler mide bulantisi faln bitmisti ama bugun kalp atisini duydumm 7.haftdan sonra genelde baslarmis belirtiler dr. Um dedi senin normal mi tup mu
mide bulantısı bendede var ama iştah nedense aynı yiyorum bulanıyorum:)))ya canım progestanı neden verdi kanama felan mı oldu bana vermedi doktor neye göre veriyorlar bunu.
ya bi de bir yerde okudum dakikada kalbinin ne kadar attığını ölçüyorlarmış. benim doktorum hiç böyle birşey demedi. bir de sesini bile duyamadım miniğimin kalbinin. siz duydunuz mu kızlar bu ölçüm olayını. hatta buna göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlarmış
Hoşbuldum kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor hamişlik benim mide bulantılarım ve iştahzılığım var.herkes soruyor ne canın istiyor diye ama ben hiç birşey yemek istemiyorum.bebiş için zorla birşeyler atıştırıyorum.birde doktor progestan verdi bir haftadır onu kullanıyorum oda beni baya kötü yapıyor.Yinede halime şükrediyorum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben yesem dunyalari yicem ama lafta onume glnce 2lokma alinca hemen midem klkio
hahhh şimdik gördüm:)))) iyiyiz canım bebişlerde iyidir heralde içerde rahat durmuyorlar sanırım legolarla oynuyorlar midemizle yemek borumuzu birbirine bağlamakla meşguller yoksa bu bulantının başka izahı yok :))))birde içeri nasıl olduysa kibrit sokmuşlar arada yaptıkları legoları ateşe veriyorlar:))))
Korkma bendeki de butun belirtiler mide bulantisi faln bitmisti ama bugun kalp atisini duydumm 7.haftdan sonra genelde baslarmis belirtiler dr. Um dedi senin normal mi tup mu
Allah kolaylık versin canım,İnşallah bulantıların çok uzun sürmez
hoş geldinn aramıza :)))İyi akşamlar beni de aranıza alır mısınız?
çok :) güldürdün beni Allahta seni güldürsün :)))hahhh şimdik gördüm:)))) iyiyiz canım bebişlerde iyidir heralde içerde rahat durmuyorlar sanırım legolarla oynuyorlar midemizle yemek borumuzu birbirine bağlamakla meşguller yoksa bu bulantının başka izahı yok :))))birde içeri nasıl olduysa kibrit sokmuşlar arada yaptıkları legoları ateşe veriyorlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?