- 24 Mart 2009
- 3.263
- 4.554
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.621
bende 7+4 üm kızlar:)))
çok şükür kanamam kesildi gbi hafta başından itibaren. gittim doktora bebiş iyi büyümeye devam ediyor geçen çarşamba 1.5cm idi bugün 2.2 olmuş 8.haftam bitti 9. haftamın içindeyim doktor iyi dedi kalp atışları da iyiymiş çok şükür herşey normal şimdilik Allah a şükür
hayırlı olsun canım kalp atışını duydun mu?ben sadece gördüm tabi doktor gördü ben bişey anlamadım 11 de randevum var.
Olacak o kadar canım. Şükret ki bulantın yok yiyebiliyorsun. Ben hem açlıktan oluyorum hemde yiyemiyorum. 3 kilo verdim hamile kaldigimdan beri üstelik tüm gün yatıyorum . Birde hareket etsem bir deri bir kemik kalicam.
İyi akşamlar beni de aranıza alır mısınız?
bende gördüm canım devlet hstnesine gitmiştim ordaki ultrasyonlarda ses dinlenemiyormuş ama gayet iyi dedi hızlı hızlı nazbız gibi çarpıyodu kalbi pztsi özel hastaneye gidicem duyarım inşallah...sen niye duyamadın?
bebişineben 30 da gittim daha küçük duyulmaz dedi anlamıyorum ki o ultrasyon cihazı eski gibiydi 2 hafta sonra gel kalbini dinleriz deedi.inşallah duyarsın acaba bana aynı ultrasyon aletiylr mi bakacak onuda bilmiyorum
hemen bizede haber ver dün ben doktora sordum gaz sancısı gb ağrılar normal dedi ama bu öle değil ki çok korkuyorum o yüzden de[/QUOTE
Canım kanama olmadığı sürece batmalar,ağrılar,adet olacakmışsın gibi hissetme bunların hepsi normalmiş.Korkma bence ,etrafımdakilere de soruyorum birçok kişide oluyormuş.Gönlümüzü ferah tutalım:))
kıyamam ben sana yaa cnm çubuk kraker,meyve fln yemeye calıs sanada yazık mınnoşada kuzum allah yardımcın olsunnn dr ılaç fln vermedımı..inş 12 haftaya kalmaz bısey ama...benımde cnm sglıklı hıc bısey cekmıyor yedıklerım hep sağlıksız karbonhıdrat agırlıklı seyler yaglı ev yemklerı hıc cekmıyorr mesela solemesı ayıptır bugunku yemegım makarna dusun...
bende 31 de gittim..ultrasoyn cihazına görede değişe biliyormuş baksana benim doktorun ki ne kadar geride kalmış herkes dinlerken biz izledik:)))içinde bebiş olduğunu bildikten sonra sitres yapma annesi bebeğin seninle biraz küçük müş demekki aslında pzrtsi gitsen bile duyarsı çok hızlı büyüyormış bebişleryine aynı ultrasyonla bakar büyük ihtimal ama bebiş o zamana kadar kocaman olur rahat duyarsın
ay canım bende 7+3 üm kalp atışlarını duydun mu?
Ne demk cnm hosgldn
hoşgeldın tatlım...
Hosgeldin canım.
hoşgeldin elfida
ayy benim gönderilerim görünmüyo mu diye düşünmeye başladım artık hiç cvp alamıyorum neden acaba ?
6+1 deyken vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördüm canım ama doktorumun cihazından dolayı duyamadım.Herkes çok güzel bir duygu olduğunu söyleyince başka bir doktora da gitmeye karar verdim.
ayy benim gönderilerim görünmüyo mu diye düşünmeye başladım artık hiç cvp alamıyorum neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?