2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm cok sevndimmm ins bole devm eder allah bebislerimizi korusub

hayırlı olsun canım kalp atışını duydun mu?ben sadece gördüm tabi doktor gördü ben bişey anlamadım 11 de randevum var.

bende gördüm canım devlet hstnesine gitmiştim ordaki ultrasyonlarda ses dinlenemiyormuş ama gayet iyi dedi hızlı hızlı nazbız gibi çarpıyodu kalbi pztsi özel hastaneye gidicem duyarım inşallah...sen niye duyamadın?

Olacak o kadar canım. Şükret ki bulantın yok yiyebiliyorsun. Ben hem açlıktan oluyorum hemde yiyemiyorum. 3 kilo verdim hamile kaldigimdan beri üstelik tüm gün yatıyorum . Birde hareket etsem bir deri bir kemik kalicam.

kıyamam ben sana yaa cnm çubuk kraker,meyve fln yemeye calıs sanada yazık mınnoşada kuzum allah yardımcın olsunnn dr ılaç fln vermedımı..inş 12 haftaya kalmaz bısey ama...benımde cnm sglıklı hıc bısey cekmıyor yedıklerım hep sağlıksız karbonhıdrat agırlıklı seyler yaglı ev yemklerı hıc cekmıyorr mesela solemesı ayıptır bugunku yemegım makarna dusun...

bebişineben 30 da gittim daha küçük duyulmaz dedi anlamıyorum ki o ultrasyon cihazı eski gibiydi 2 hafta sonra gel kalbini dinleriz deedi.inşallah duyarsın acaba bana aynı ultrasyon aletiylr mi bakacak onuda bilmiyorum

bebişineben 30 da gittim daha küçük duyulmaz dedi anlamıyorum ki o ultrasyon cihazı eski gibiydi 2 hafta sonra gel kalbini dinleriz deedi.inşallah duyarsın acaba bana aynı ultrasyon aletiylr mi bakacak onuda bilmiyorum

bende 31 de gittim..ultrasoyn cihazına görede değişe biliyormuş baksana benim doktorun ki ne kadar geride kalmış herkes dinlerken biz izledik:)))içinde bebiş olduğunu bildikten sonra sitres yapma annesi bebeğin seninle biraz küçük müş demekki aslında pzrtsi gitsen bile duyarsı çok hızlı büyüyormış bebişleryine aynı ultrasyonla bakar büyük ihtimal ama bebiş o zamana kadar kocaman olur rahat duyarsın

Son düzenleme:

ayy benim gönderilerim görünmüyo mu diye düşünmeye başladım artık hiç cvp alamıyorum neden acaba ?

Saol canim.İlaç kullanıyorum. Ama pek bir fayda göremiyorum. Tip henüz bu gebelik bulantilarina care bulamamış maalesef . Çekecez başka care yok. Eskiler gebelere bosuna Allah kurtarsın demiyorlar zor maalesef .

evet canım ama sabırsızlanıyorum neyse geç olsun güç olmasın çok doktor gezdim artık bunda kalmak istiyorum çokta iyi doktor memnunum bekleyim bari inşallah sen duyarsın ilk bebiş ilk hamilelik heyecan yapıyor insanda birazda tecrubesizlik gün sayıyor insan sabredelim bakalım

Ne demk cnm hosgldn

hoşgeldın tatlım...

Hosgeldin canım.

hoşgeldin elfida

Hoşbuldum kızlar nasılsınız?

Nasıl gidiyor hamişlik benim mide bulantılarım ve iştahzılığım var.herkes soruyor ne canın istiyor diye ama ben hiç birşey yemek istemiyorum.bebiş için zorla birşeyler atıştırıyorum.birde doktor progestan verdi bir haftadır onu kullanıyorum oda beni baya kötü yapıyor.Yinede halime şükrediyorum.Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

6+1 deyken vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördüm canım ama doktorumun cihazından dolayı duyamadım.Herkes çok güzel bir duygu olduğunu söyleyince başka bir doktora da gitmeye karar verdim.

yavv nedir bu cihazlardan çekitiğimiz parayı almayı biliyorlar ama cihazları hep eski doktor değil cihza arayacagız ona göre gidecegiz kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…