2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepınızden Allah razı olsun arkadaslar...
Rabbım korusun meleklerımızı...
Kımse o korkuyu yasamasın ya ınsanın omrunden omur gıdıyor...
2 hafta yatıcam artık bugun ve yarın sınavlarım vardı ama gıremedım napalım bebegım saglıklı olsun da...

Kızlar bulantınız yok dıye endıse etmeyın annem ne bende ne kardesımde bı kere bıle bulantı cekmemıs...
Ben kurtajla sonuclanan gebelıgımde ölüyordum mıde bulantısından sandım kı hep oyle olacak ama Rabbıme sukur bu defa bulantım yok denecek kadar az 10. haftamızdayız...
Tabı ara ara ve bazı seylerden oluyor ama o kadarı normal...
Bulantı cekenlere Allah yardım etsın, cok zor...

Aranızda ıkılı test yaptıracak olan var mı?
ıkı hafta sonra doktorum cagırdı ıkılı test ıcın ben pek ıstemesem de esım yaptıralım dıyor, doktorumda ısrar edıyor...
Ben kararsızım...

benimde açık öğretim sınavlarım vardı bebişden dolayı gidemiyorum yatıyorum 9.hafta içindeym bende ikili testi yatırmayı düşünüyorum Allah korusun kötü sonuç olsa şimdiden kendimi hazırlarım yaptrmasam da bu sefer içim içimi yer keşke yhaptrsaydım diye

merhaba güzel anne adayları...
8. haftamdayım ve 2-3 gündür 5-6. haftalarda olan adet olacakmışım gibi sancılar başlamıştı korktum tabi... sonra bi siteden şu yazıyı buldum
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir

umarım size de faydası olur...

ayva dedi bir arkadaş ya, ben de yiyeyim diye ayva çıkarmıştım dolaptan. hani derler ya ayva yenirse bebek gamzeli olur, güzel olur diye deneye deneye deneme tahtası olucaz sanırım :125:

ınsallah!!su bulantılar azalırr!polo sekerı dedıgım bızım cocuklugumuzda cıkmıstı.kabı yeşıl ve mavı renkte!sekerın rengı ıse beyaz ortası delikk!bayagu etkısı oluyooo....sutu nasıl ıcersen ıccc yeterkı ıc te canımm!ıster bal,ıster nesgıuk...yeter kı ıcc....sesını ınsallah bı dahakı gıtıgınde duyarsın ...sag saglım olusnlardaa...

10. haftaya gelmişiz bile şükür.... zaman geçiyor galiba....

iş yerinde sıkıntı stres, bitmeyen yazı-çizi, yıl sonu hesapları faaliyetler, sunumlar, brifingler derken anlamamışım zamanı:) . haftaya başladığımı burda gördüm, mutlu oldum.... darısı 40. haftaların başına.....

kızlar ben hala aıle hekımıne gıtmedımm!!!ne zman gıdılmesı gerekıyor!calısıyorum daaa ne zman gıdıcemmm!!sızler gıtıınızmııı???neler yaptılarrr

kızlar ben hala aıle hekımıne gıtmedımm!!!ne zman gıdılmesı gerekıyor!calısıyorum daaa ne zman gıdıcemmm!!sızler gıtıınızmııı???neler yaptılarrr

bende geçen hafta gittim.onlara kalsa hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kayıt yaptırman gerekiyor.ama ben kalp atışlarını duymayı bekledim ondan sonra gittim.bilgilerimi kaydettiler.tahlil yapıldı mı diye sordular onların sonucunu istediler.tansiyonunu kilonu falan ölçüyorlarlar.tel.numaramı aldılar sanırım aşı falan olacağımız zaman haber verecekler

ben gittim..Doktorlarından iyi bahsediorlarigüzel de ilgilenmişlerdi ancak tahliller çok pahalı tutunca vazgeçtim..şimdilik devlete gidiyorum ancak doğumu özel hastanede yapmayı düşünüyorum..

selam canim bende agustos annesi olcam allah izin verirse ve mersindeyim ayrica benimde 2. hamileligim ne kadr ortak yanimiz varmis))

Ben cepten giriorum dokunmatik olunca biraz karisik olabilio

ben gittim..Doktorlarından iyi bahsediorlarigüzel de ilgilenmişlerdi ancak tahliller çok pahalı tutunca vazgeçtim..şimdilik devlete gidiyorum ancak doğumu özel hastanede yapmayı düşünüyorum..

Ben orada Hale Hanıma gidiyorum.Doktorumdan memnunum ama o hastanede doğum yapanlar pek memnun değiller.Bi de doktoruma daha sormadım erken diye ama doğum gece olursa gelmediğini duymuştum.Hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun doğumu?

Herkese merhabaa nilur bana bir akil verin..

Sat 22 aralik dun doktora gittim 7+2 gunluk hamile gorubuyosun. yani 1 hafta onde gorunuto dedi amakese var bebek yok dedi. bazi gebeliklerde olur bu dedi ( hemen baska doktora gittik oda bana 6+2 gorundugumu yani satla uyumlu oldugunu kalp atisina daha bi kac gun oldugunu soyledi. hatta yolk sac olusmus kesen muntazam endiselenixek herhangi bir durum yok haftaya tekrr. gel dedi. internetten arastirdum yolk sac varsa bos gebelik olmayacagini yazmislar. bilgisi olan var ni??

cnm bnce yaptirmalisin en azindan icin rahat eder ama yaptirmazsan 9ay icin icini keske yaptrsaydm diye en azindan ben sirf bu sebepten yaptircam bde doktorum yapilmasi gerekio diosa hic dusunmem bile o ne diosa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…