- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.681
Bende yazmıştım canım. Doktorunuz kalp atışını dinlettiginde kalp atım hızını sormayı unutmayın. Sorun ve not edin. Beraber deneyelim bakalım bu hurafe ne kadar doğru? Benim bebeginki 170 mis. 140 in altı erkek üstü kiz diyorlar . Kızıma hamileyken hep 160 civariydi ,onda tutu yani. Ben çok merak ediyorum sizinkilerin kaç olduğunu. Tabi doktora cinsiyet tahmini icin sorduğunuzu söylemeyin böyle seylere kızıyorlar
Afiyet olsun...bende kocişe bana ve mercimeğe güzel bir kahvaltı hazırlayım sonra daha işe gideceğimişteyken yazarım yine görüşürüz
bende ilk başlarda mide bulantısı yoktu 6 dan sonra başladı çok kötüyüm şimdi sadece sabah değil sürekli oluyor hiç birşey yiyemiyorum herşey burnuma pis kokup midemi bulandıtıyor
oğlumda böyle değildi hiç bulantı bilmedim bu beni yoruyor herşeyden tiksiniyorum umarım geçer
günaydın güzel anneler
Merhaba arkadaslar...
Carsamba gunu hıc bır sıkayetım yokken bırden kırmızı renk kanamam oldu, temmuz ayında kurtaj oldugum ıcın telasım hat safhadaydı.
Apar topar hastaneye gıttık, bebegım ıyıydı fakat ultrasonda plesantada kanama tespıt edıldı, doktor hemen hastaneye yatırdı, ıkı gun serumlar, ıgneler yedım. Tekrar ultsona alındım bu surec ıcınde cok sukur kanama alanı dagılmıstı. Dun taburcu oldum. ıkı hafta boyunca tuvalet harıcı kalkmam yasak, yatıyorum sureklı ama yavrum cok ıyı cok sukur Rabbıme...
Bugun 9+2 yız. 24 mm cıktı elma sekerım... Bızı cok korkuttu ama sukur kı atlattık...
Bızden haberler boyle teyzelerı sızler de dıkkat edın kendınıze ben kendımı yormadım agır kaldırmadım ama olacagı varmıs, Rabbım beterınden korusun...
Bu arada cok sukur ne bulantım var ne de baska bır sıkayetım cok rahat bır hamılelık gecırıyorum ınsallah hep boyle devam eder...
Progestana basladık dun yıne ama vajınal oldugu ıcın bulantı cok yapmaz dedı doktorum olsa da katlanacaz evlatlarımız ıcın napalım
aynen canım benim durumda hatta o eski pis hastanede nasıl doğum yapacam onuda bilmiyorum birde özel sırf doktorum için oraya gidiyorum çünkü doktorlardan çok çektim doktorumu buldum bu sefer hastane vasat
Evet canım kimi ozel hastanelerin adı ozel. Ben burda olumsuz bir şeyden bahsetmek istemediğim icin hiç yazmamıştım ama biraz değineceğim şimdi. Benimde kızımdan önceki gebeliğim dusuktu . Henüz 5 haftalıkti ve o ultrason cihazının yetersizliği ve doktorunda beceriksizliği yüzünden kurtaj sirasinda neredeyse oluyordum. Beni ambulansla kanamalı olarak 1 saat uzaklıktaki başka bir hastaneye naklettiler. Tabiki istisnai bir durum benim basıma gelen ama ben birdaha böyle bir şey yasamak istemediğim icin, evime yakın 4 tane ozel hastane olmasına rağmen , 1 saat uzaklıkta olan ozel hastaneye gitmeye devam ediyorum. Cihazları çok iyi, bebek yogun bakım ünitesi var( ne olur ne olmaz) ve doktorları mukemmel.
Bu bulantılar nezama son bulcak kzılar ?
Bu bulantılar nezama son bulcak kzılar ?
aha ! benim de cocuumun boyu kilosu cikti ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?