2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın isetberry ve tüm hamişler' ben çok acıktım yahu
isetberry ben kalp atışını duymadım sadece bak burası kalbi ve atıyor dediler ve o şekilde gördüm. ama bu hafta doktorumu değiştirmek istiyorum bakalım başka bir hastaneye gideceğim umarım oranın makineleri iyidir. kalp atım hızını da öğrenebilirsem yazarım sizlere.

bende kocişe bana ve mercimeğe güzel bir kahvaltı hazırlayım sonra daha işe gideceğim işteyken yazarım yine görüşürüz

Kizlar hayirli olsun bebeleriniz 2012 annesi olarak yaninizdayiz. Akliniza takilan birsey olursa topigimize bekleriz. Saglikli sihhatli evlatlar dogurasiniz

aynen canım herşeyden tiksindim yiyemiyorum... düşün bebeğimin altını değiştirirken fenalık geçiriyorum... ne yesek iyi gelir tost ve patatesten bıkkınlık geldi...

geçmiş olsun canım bende kasıklarımda bi baskı ağrı hissediyorum.. korktum ama çok şükür kanama falan olmadı.. yaşındaki oğlum sürekli kucak istiyor...mecbur alıyorum kucağıma .. rabbime emanetler

aynen canım benim durumda hatta o eski pis hastanede nasıl doğum yapacam onuda bilmiyorum birde özel sırf doktorum için oraya gidiyorum çünkü doktorlardan çok çektim doktorumu buldum bu sefer hastane vasat

Çok çok geçmiş olsun canım,inşallah hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız.Benim de eşim yoğun çalıştığı için hastaneye bazen yalnız gitmek zorunda kalıyorum.O yüzden yakın hastane seçmek zorundayım.3 seçeneğim var birinin sadece adı özel,birinin doktorundan memnun kalmadım,biri hakkında da fikrim yok.Sanırım haftaya orayı deneyeceğim.Çok önemli hem doktoruna güvenmen hem hastanenin temiz olması ve çalışanların ilgili olması.
Bu arada Pendik Medicine Asya Hastanesine giden var mı aranızda?

Zaten onu dene bunu dene derken vakit geciyo. Bende 2. YavrumdA cok. Cektim allah yardim etsin sonucok guzel ama :)

Niye midem bulanmıyor diye düşünüp duruyordum bugün itibariyle sanırım benimde midem
Bulanmaya başladı cokkk kötüymüş ya ama olsun bebeğim iyi olsunda yeter ki midem bulansın

vallahi benim de hiç midem bulanmıyor henüz ama sabah kalktığımda çok hafif bir döndürüyor. bu zamana kadar olmadıysa olmaz diyorlar ama demekki oluyormuş okudukça ben de endişelenmeye başladım bakalım gğnler ne gösterecek...

benmde bulantım yok çok şükür...bence bulantısı olmayanlar endişelenmesin olmamasıda olması kadar normalmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…