2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen hususi göbişimi açıp izliyorum vallahi bayılıyom izlemeyede :)) bendede iki gündür içerden vuruyo gibi direk dışarıya tekme atmıyo gıddıklanıyom sanki hatta şu anda yapıyo oğluşum futbolcu olcak oğlum diyip duruyo babası:)

bu yeni vuruşu bi garip yapıyo beni.sanki içerden rahmime vuruyo gibi.sendede öyle mi

cnm baya bi hazırlamışsın ama ıslak mendil pişik kremi bide süt gelene kadar lazım olacağından biberon ve emzik eksik
Evet canim onlari henuz almadim emzik ve biberon konusunda karasizim ne alsam bilmjyorum

öyle artık ufaktan hazırlamalıyız :) erken doğum olmasın ama belli olmaz olur mu olur hazır olsun bi tek alıp gitmesi kalsın bencede

Evet doktor bana erken dogum olabilir dedigi icin haxirlafim bircok seyi kendim icinde aldim ama yikkamadim henuz bi an once yikayip onlarida koymam laxim esim cok pimpirik endiseli hazirla herseyini ben nasil bulacagim oyle bi durum oldugunda cantayi alip cikmaliyiz diyo

bu yeni vuruşu bi garip yapıyo beni.sanki içerden rahmime vuruyo gibi.sendede öyle mi

benimde içim bi hoş oluyo önceki hareti gibi değil aşağıya doğru vuruyo dimi iki gündür böyle benimde önce acaba aşağıma indi diye endişelendim ama sonra yukardada hareketlerini hissettim dönüyo belki arada elleri kolları bazen aşağıda kalıyo diye düşünüyrm

aman dkkatli ol biraz daha büyüsün bebiş kesinlikle cam al nuk'un kileri veya wee yi öneririm daha kullanışlı oluyolar biberonu az kullanmayı nasip etsin allah annesinin göğüsünden emsin en sağlıklısı o zaten :)

cnm benimde erken doğum riskim var 5. aydan beri kasılmam var çünkü ama hala bişiy hazırlamadım valla sen ii yapmışsın bende ufaktan hazırlasam ii olur artıkı.ben biberon markette görüp dayanamadım wee aldım çok şirindi bide kullanan tanıdıklarım var memnunlar annemde disney lisanslı su kabı falan almış ben cam biberon almadım sadece ve lazımmı bilmiyorum.yoksa biberon sterili bile almış annem sağolsun :)

aynen cnm aşşa aşşa vuruyo.bana zaten senin karnın aşağıda artık yukarı çıkmalı falan diolar sinir oluyorum.dr
kontrolüm 2 hafta sonra sorcam zaten gerçekten öyle mi die.

aynen cnm aşşa aşşa vuruyo.bana zaten senin karnın aşağıda artık yukarı çıkmalı falan diolar sinir oluyorum.dr
kontrolüm 2 hafta sonra sorcam zaten gerçekten öyle mi die.

benimde bi daha ki hafta sorucam benimde iki gündür öyle dönüyolar artık büyük olduklarındanda hissediyoruz o yüzden diye düşünüyorm ama yinede umarım bişey yoktr

Kızlar biberon konusunda bende kararsızım bakım ürünleri konusunda da kararsızım şampuanı kremi sabunu vs. Bunları hangi marka alsam karar veremedim.

cnm baya bi hazırlamışsın ama ıslak mendil pişik kremi bide süt gelene kadar lazım olacağından biberon ve emzik eksik

Kizlar deneyimli bir anne olarak size tavsiyem bebesleriniz 6 aylik olana kadar islak mendil kullanmayin.makyaj temizlemek icin olan buyuk pamuklari islatip temizleyebilirsiniz...birde bebek icin pudra kullanmak tehlikeliymis ben yurt disindayim oglum icin almak istemistim ecz. de bana pudranin yasaklandigini cilt gozeneklerini kapattigini solediler... Benden solemesi gerisi size kalmis

Günün ilk günaydını bu sefer benden olsun :) herkese mutlu,hayırlı günler olsun...

Ben kalktım namazdan sonrada uyku tutmadı

alıntı yapamadm canım bı plastklr bı sure sonra sararyolar camlar hem daha saglıklı hemde daha uzun sureli kullanablysn sıcak kydugunda da hç bı zararı olmyo o yuzdn mama ıcn cam bıbern şart bı tane

Günaydın biz geldik artık bebeğim uyandırır oldu beni kıvrım kıvrım dolanıyor yer geniş top oynuyor sanki : nazar: hayırlı güzel sağlıklı bir gün diliyoruz size

günayydınnnn annelerr we tepikçi bebişlerii :)) bebişler büyüyoo sığmıolar karnımısa o yüsden kıwrım kıwrım :)) annemler gelioo bgn mutluyummm :)))

Herkese günaydın güzel anneler ve melekleri.. umarım gününüz güzel güçer.. günler de ne çabuk geçiyor farkında mısınız? bir bakmışız minnoşlar kucağımızda

güzel fikirmiş canım ben de deniyeyim :) ben şöyle yapıyorum sabah iş için evden çıkmadan bir tane içiyorum. bir de yatarken içiyorum. inşallah faydası oluyordur..

aynen canım karnım dalgalanyor. kameraya bile çektim bir de uzatıyor göbeğimin yanına tam minnacık bir şey.dokunuyorum. elimi ayağımı bilmyorum. böyle sürtüyor gerinir gibi elimle takip ediyorum.. off inanılmaz şey bunlar.. önce kadın, sonra anne olduğumuz için ne kadar şanslıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…