- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.121
benim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
aynen aynen hususi göbişimi açıp izliyorum vallahi bayılıyom izlemeyede :)) bendede iki gündür içerden vuruyo gibi direk dışarıya tekme atmıyo gıddıklanıyom sanki hatta şu anda yapıyo oğluşum futbolcu olcak oğlum diyip duruyo babası:)
Evet canim onlari henuz almadim emzik ve biberon konusunda karasizim ne alsam bilmjyorumcnm baya bi hazırlamışsın ama ıslak mendil pişik kremi bide süt gelene kadar lazım olacağından biberon ve emzik eksik
öyle artık ufaktan hazırlamalıyız :) erken doğum olmasın ama belli olmaz olur mu olur hazır olsun bi tek alıp gitmesi kalsın bencede
bu yeni vuruşu bi garip yapıyo beni.sanki içerden rahmime vuruyo gibi.sendede öyle mi
Evet canim onlari henuz almadim emzik ve biberon konusunda karasizim ne alsam bilmjyorum
Evet doktor bana erken dogum olabilir dedigi icin haxirlafim bircok seyi kendim icinde aldim ama yikkamadim henuz bi an once yikayip onlarida koymam laxim esim cok pimpirik endiseli hazirla herseyini ben nasil bulacagim oyle bi durum oldugunda cantayi alip cikmaliyiz diyo
Evet canim onlari henuz almadim emzik ve biberon konusunda karasizim ne alsam bilmjyorum
Evet doktor bana erken dogum olabilir dedigi icin haxirlafim bircok seyi kendim icinde aldim ama yikkamadim henuz bi an once yikayip onlarida koymam laxim esim cok pimpirik endiseli hazirla herseyini ben nasil bulacagim oyle bi durum oldugunda cantayi alip cikmaliyiz diyo
benimde içim bi hoş oluyo önceki hareti gibi değil aşağıya doğru vuruyo dimi iki gündür böyle benimde önce acaba aşağıma indi diye endişelendim ama sonra yukardada hareketlerini hissettim dönüyo belki arada elleri kolları bazen aşağıda kalıyo diye düşünüyrm
aynen cnm aşşa aşşa vuruyo.bana zaten senin karnın aşağıda artık yukarı çıkmalı falan diolar sinir oluyorum.dr
kontrolüm 2 hafta sonra sorcam zaten gerçekten öyle mi die.
benimde bi daha ki hafta sorucam benimde iki gündür öyle dönüyolar artık büyük olduklarındanda hissediyoruz o yüzden diye düşünüyorm ama yinede umarım bişey yoktr
cnm baya bi hazırlamışsın ama ıslak mendil pişik kremi bide süt gelene kadar lazım olacağından biberon ve emzik eksik
valla ben ilacın üstüne büyük harflerle "açken beni iç!!" yazdım mutfağa girer girmez görebileceğim şekilde masaya koydum dik olarakçok işe yaradı hiç aksatmadım o günden sonra canım dene sen de
benim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?