- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.141
günaydınlar annişler kapalı ve psikolojisi bozuk bi hava ve ruh halinden sizlere
kızlar merhaba nasılsınız?aklıma takıldı yaa,3 haftadır kilo almıyorum ben hiç,hep aynı cıkıo sabahları.Acaba bebektemi kilo almıyoki...gecen ay almıştım 3 kilo falan bu ay takıldıkk..
yazık adamcağıza be yaaElleşme rahat rahat yapsın tuvaletini onun acısı ona yeter zaten
arkadaşlar son kontrolümüzde bebeğimin karaciğerinde 1.5mm büyüme saptandı böyle bişeye yaşayan varmı şimdidlik tehlikeli değilmiş boyutu ama büyürse ozamn bakarız dedi bunu duyan yada yaşayan varsa bana bilgi verirse sevinirim..
Benim taki ile aram hic yok ama bir arkadasima esi hamileyken su kolyeyi almisti. Bence cok zarif ve anlamli. Alternatifler arasinda olabilir
http://3.bp.blogspot.com/-UObVGICuTFo/TcQKjD4ppnI/AAAAAAAAAQI/Y51sfZlsOik/s1600/anneler%2Bg%2525C3%2525BCn%2525C3%2525BC%2Bhediyesi-icimdeki-pirlanta%2525282%252529.jpg için Google Görsel Sonuçları
benim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
çok geçmiş olsun redcimbir de üstünüze afiyet sıkıntılı zamanlar geçiriyorum oturup kalkmam çok zor şu sıralar zira hemoroid oldum.2 cm dışarda resmen doktora da gidemem çok utanıyorum
Canım inşallah düzelmiştir canım iyi haberlerle geleceksin :)
mulberrycim inşallah güzel haberle gelirsin,
4 gözle bekliyorum direncin azalmış olduğu haberini
selam canım nasıl çıktı sonuçların ne dedi doktorun?
her şey yolundadır inşallah :)
geçmiş olsun narinyaa kızlar lütfen kusuruma bakmayın geçmişe dönemiyorum umarım herkesin keyfi yerindedir beyazçekirgenin mesajını bi arkadaşta gördüm çok geçmiş olsun canım aman sakın kendini yorma tabi hepimiz için geçerli bugün biraz yogun bi gün bide babam ufak bi kaza yapmış bizede söylemiyor araba kaymış yagmurda yoldan çıkmış tekerlek yarılmış hamdolsun kendine bişey olmamış
güzel haber yokCanım ben ayın geçen hafta pazartesi gitmiştim ve beni 3 hafta sonra tekrar çağırdı.Ama bebeğim 5 gün küçüktü.Belkide ondandır.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.Bizi haberdar etmeyi unutma.
haftasonu bende yaşadım o dalgalanmayıbenim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
hayırdır cnmben sancılanıyorum yine çıkmam lazım herkese ii geceler
Kızlar biberon konusunda bende kararsızım bakım ürünleri konusunda da kararsızım şampuanı kremi sabunu vs. Bunları hangi marka alsam karar veremedim.
Kızlar biberon konusunda bende kararsızım bakım ürünleri konusunda da kararsızım şampuanı kremi sabunu vs. Bunları hangi marka alsam karar veremedim.
Kizlar deneyimli bir anne olarak size tavsiyem bebesleriniz 6 aylik olana kadar islak mendil kullanmayin.makyaj temizlemek icin olan buyuk pamuklari islatip temizleyebilirsiniz...birde bebek icin pudra kullanmak tehlikeliymis ben yurt disindayim oglum icin almak istemistim ecz. de bana pudranin yasaklandigini cilt gozeneklerini kapattigini solediler... Benden solemesi gerisi size kalmis
Karnımın o dalgalanmasını videoya almaya çalışıyorum ben ne zaman elime alıp açsam duruyo. Pes edip durduruyorum yine başlıyo hain kızım
Oluyor tatlım bir tekme indiriyor eşim havalara uçuyor görünce çok güzel çokkkbenim oğlum son 2-3 gündür bi acaip vuruyo.önceden direk dışarı atardı tekmeyi şimdi sanki içime vuruyo bi acaip oluyorum öyle yapınca.bu arada artık tekmeleyince dışardan karnıum inip inip kalkıyo bariz görünüyo yani.eşimle ben bayılıyuoruz izlemeye sizdede oluyo mu artık böyle
Günaydın herkese...kaç gündür midem bulanıyor yine tabi sebebi büyük ihtimal demir hapının 3 e çıkmış olması...
doktorsitesi diye bi site var ya bilirsiniz,orda hematoloji prof.una yazıp sordum durumumu...kanım çok düşüyor ama ferritin,b12 vs normal diye...değerlerimi yazdım yolladım...adam ne dese,ferritin normal siz de demir eksiklği yok demir hapını 1 tane içseniz yeterli dedi...talasemi taşıyıcısı olduğum için ve hamilelikten dolayı kanın plazması (beyaz kısmı) arıyormuş bu da hgb.ni düşük gösteriyormuş...yani aslında düşük değil gibi anlatmış...
haftaya hematolojiye gidip inceleticem...hgb 9.5 çünkü ve benim kadın doğumcum bana yok yere 3 tane demir hapı içiriyor sanırım hem de kaç kere söylediğim halde talasemi taşıyıcısı olduğumu...hiç beni ciddiye almıyor bu adam...
hep ben abartıyorum fln gibi yorumluyor neden böyle yaaa !
marka olarak ben de emin değilim biberonda ama cam olacağı kesin...
bakım ürünleri olarakta sebamed alıcam çoğunu,belki bir de bübchen'in ürünleri olabilir...yağ vs gibi...
katılıyorum...ıslak mendili 6 ay değil hiç kullanmayı düşünmüyorum ben...pamuk en sağlıklısı...
pudra da evet çok doğru,hem gözemek tıkar hem de solunması tehlikeli olabilir...
bu arada belim fena benim,sol tarafım...yürürken sola bastığımda ölüyorum acısından ve topallayarak yürüyorum,gece soldan sağa dönerken mahvoluyorum...( bel fıtığı fln olabilir mi acaba ((
aynısı bana da oluyor :)) kaç kere çekeyim diye aldım elime tel.i yok duruyor...
bir de ben izlerken ohoo nası karnım dalgalanıyor resmen eşime söylüyorum gel koş diye o gelince yokkk duruyor,eşim arkasını dönüp gidiyor yine başlıyo benim kelebeğimmm
aynısı bana da oluyor :)) kaç kere çekeyim diye aldım elime tel.i yok duruyor...
bir de ben izlerken ohoo nası karnım dalgalanıyor resmen eşime söylüyorum gel koş diye o gelince yokkk duruyor,eşim arkasını dönüp gidiyor yine başlıyo benim kelebeğimmm
bu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :)
günaydııınn dın dınnn... geçmişi okuyayım desem 3 gündür yokum geçmiş baya geçmişduruselcim ben havanın bu halinden çok memnunum bence yakıcı sıcaklarla ne kadar geç tanıştık o kadar iyi. bu yaz beni korkutuyor
Nice yıllara canımbu arada bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?