2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar :) her zamanki gibi yoğun günler geçiriyorum, şu haftalar bi geçse de doğum iznine ayrılsam... benim işim ya bilgisayardadır ya da dışarıdadır. dışarıda azıcık yürüsem kalpten gidiyorum sanıyorum, bi de şu birkaç gün hariç havalar feci sıcak. yağmuru seviyorum, kaç gündür rahatım. neyse dışarda olmadığım zamanda yazı yazarken filan göbeğim sıkışıyor, oğlum da kıpır kıpır hiç rahat vermiyor o zaman. sanki rahatsız ediyormuşum gibi. sandalyemin yüksekliğini epeyce düşürdüm dik durmak için ama belim ağrıyor bu kez de...
bu arada ben sonunda göbeğimin videosunu çekmeyi başardım ben de eşimi çağırınca duruluyordu oğlum, sonunda bu şekilde gösterebildim.

canım en riskli dönemdeyiz. Asıl şimdi bebiş için yemeliyiz. Ama biz kendimiz için yiyoruz resmen.
Nasıl frenliycem kendimi ben de bilmiyorum.

ben son günlerde perde arayışındayım kızımın odasına 1.ye yani oda hazır olunca 2. de hazıra konacak bugüne kadar eski perdesiyle idare ettim sizin de fikrinizi almak istiyorum..
oda takımı beyaz gardrobu camlı içinde pembe perdesi var pencere de manzaraya bakıyo kapatmak istemiyorum oray abeyaz zebra perde yaptırıp üzerine de english home dan fon perde aşağıdaki gibi tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurrr
:26::26: bi canlandırın gözünüzde.

günaydınlarr fıstıklar yağmur aldı başını gidiyor burda resmen sağanak döktürüyor :)) sıcaklar ne kadar geç bastırırsa o kadar iyi bizim için keyfini çıkaralım bu havaların :)

Canım yemeklerin yanına bol salata yap ,domates, salatalık,semiz otu filan ama az tuzlu yap, az yemek al tabağına yanına da bol bol salata ye şişiriyor hem de kilo almamış oluyorsun Sonra acıkırsan meyveyle birlikte yoğurt ya da süt içmeye çalış çok kilo almayalım bu aylarda ne olur ne olmaz ... Ben sabitledim kilomu çok şükür

verdiğin perhize budur gayratım
bundan başka uyamayon doktor bey
üç sepet yumurta sabah kahvaltım
teker teker sayamayon doktor bey

iki leğen pilav,bi yayık ayran
ister yağlı olsun isterse yavan
yanına keseyon beş kilo sovan
yeyon yeyon doyamayon doktor bey

üç tencere bamya yerim bişince
yirmi tas su içip biraz koşunca
her yanı sökülür karnım şişince
sağlam göynek giyemeyon doktor bey

şindiye acımdan çoktan ölürdüm
sağolsun komşular edeyo yardım
bir kuzudan fazla yemem söz verdim
ayıp olur, cayamayon doktor bey

bazı az geleyo beş kasa hurma
yedi lahanadan edeyoz sarma
onu da mı yedin deye heç sorma
utanayon deyemeyon doktor bey

günde iki çuval unum gidiyo
avradım her sabah ekmek ediyo
bir kazan fasille gönül ye deyo
artırmaya kıyamayon doktor bey

senede kırk dönüm bostan ekerim
benden başka kimse yemesin derim
gavunu garbuzu gabıkla yirim
acelemdem soyamayon doktor bey

bilmem kara memed nerey gider
buyumuş gısmetim,buyumuş gader
bir günde yediğim işte bu gadder
daha fazla yiyemeyon doktor bey

daha fazla yiyemeyon doktor bey

merhaba canım seker nasıl gıdıyor hergun olcmeye devam mı benım cubuk bıttı yarın alıcam ınsllah...
Benım aclık ıyı öğlen ve aksam tokluklar da ıyı en cok 120 oluyor ama sabah ne yersem yıyım yuksek cıkıyor 140-150 bı anlam veremedım...
kılo benım de sabıtlendı bı aydır almıyorum hatta 1 kılo vermısım ınsallah bebeklerımız alıyordur

canlarıım
Allah razı olsun
bir önceki muayeneye göre herhangi bir gelişme olmamış dedi
böyle giderse erken doğum yapmak zorunda kalıcam işte
1 ay küvözde devam eder dedi
bacak ve karın gelişimi bir hafta geri daha şimdiden
bilmiyorum ki ne olacak
Allah büyük

poli gözümde canlandırdım da
süper olacak bence
ben zaten bayılıyorum o romantik dantel tüllere

Canım fena değil sabahları açlık 100 ü geçmiyor tokluk 110'larda seyrediyor öğlenleri biraz artıyor tokluk 130-140 görüyorum, akşam da genelde sabah gibi düşük ama stressli olduğum gün 170 i gördüm daha çok üzüldüm ... Spor kesinlikle şekeri düşürüyor sabahları 15 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum genelde geceleri de kullanıyordum 15 dk ama bu aralar felaket yorgun oluyorum gücüm kalmıyor... Sabahları ne yiyorsun sen o kadar yükselmemesi lazım ...

Günaydın eline bir anneler gününde hediye dahi geçmemiş kuru kuruya günü kutlanmış olan KADER ARKADAŞLARIM;
Vallahi yine de çocuklarımız eşlerimizden hayırlı en azından resimler yapıp kutladılar.Oğlumla kızım gül yapraklarını uhuyla kartona yapıştırıp üzerine de şiir yazıp kutladılar.Meğersem kaç gündür benden gizli gizli onu yapıyorlarmış :))) Eşim de diyor ki: Ben de onlara yardım ettm diyor :))) Şu babalar günü gelsin ben nasıl kutlayacağım Allah bilir :)))

Hepinizi sevgiyle öpüyorum yağmur çok güzel yağıyor ve ben hiç şikayetçi değilim

Günaydın kızlar..

Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!

Evet haklısın canım benım de evde yuruyus bandım var artık baslamam lazım ama kızım baskı yapıyor asagı tarafa bazen korkuyorum...
sabah aclık 80 lerde cıkıyor hep 60 lara ındıgı bıle oluyor ama kahvaltıdan sonra hooop 140 bazen 160 bıle oluyor. Ne yıyorum 5 zeytın 2 dılım tam tahıl ekmegı peynır domates salata bıber haslanmıs yumurta bu kadar hanı oyle bal terayag bılmem ne yesem tamam dıcem e dıyorum bunu da yemezsem ne yıcem ben... Öglen 110 cıvarı aksam da 120 cıvarı cıkıyor. yemekten 1 saat sonra dedı doktorum bazı yerlerde okuyorum ıkı saat sonra yazıyor...
Allah kurtarsın hepımızı gercekten onu gunde kac kez olcmek bıle stres yapıyor bıze...

mulberry dualarımızdasınız canım bebegınle...
Bazen ben neden bu kadar ferah dusunuyorum dııyorum kendıme ama Rabbım bılır herseyı dıyorum ferahlıyorum... Bakarsın zamanında olur doğum sen yeter kı hep olumlu dusun kendını uzmemeye calıs olur mu...
Benım kızımın da karın cevresı 1 hafta gerıden gelıyor, Rabbıme emanetler, bız guzel dusunelım hep...

Canım yaaa çok üzüldüm senin adına bu özel sektör hep böyle benim de eşimin çalıştığı bölgeyi değiştirip Suriye sınırına yakın bir yere verdiler cumartesiden beri canım sıkılıyor Allah korusun... Ne yapacaksın mecburen katlanıyoruz işte ...

angys aynen bende de doyma hissi kayboldu,
sokağımızdaki fırında çok güzel bol tahıllı esmer ekmeklerden satılıyor, hafta sonu kahvaltıda sucuklu yumurtayla
bir ekmeğin tamamını tek başıma bitirdim,
sucuk ve yumurta da normalde sevmem, ama 1 yıldır yememiştim, Türkiye'den geldi dayanamadım zararlı falan ama yedim napıyım,
hafta sonu buzdolabını tıka basa dolduruyoruz eşimle, dolapta koyacak yer kalmıyor,
ama daha cuma olmadan dolap tamamaen boşalıyor,
işin ilginç tarafı bu son haftalarda kilo verdim, korktumda biraz normal değil aslında,
doktora sorucam ishal olmuştum ondan olabilir
şu an 57-58 kilo civarıyım

Rabbim hayırlısını versin cnm. Verirken seviniyoruz ama alınca üzülüyoruz insanız işte.Şükretmek ve hayırlısını dilemek en güzeli.En kısa zamanda ferahlık diliyorum size.

Benimkine de İran'a git dediler orada iş aldılar, eşimi böyle bırakıp gidemem dedi. Gitseydi sorun olmucaktı ki gittiğinde işi min 1,5 yıl sürecek. Zaten kendi işini kurmak istiyordu ama şimdi değil. 1 sene sonrasınaydı programlar. Allah büyük diyorum ona hiç bişey belli etmedim. Olsun üzülme biraz dinlenir daha iyi bi yer bulursun filan ama o kadar çok giderimiz var ki. Ev için çektiğimiz krediyi bi yana bırak kredi kartlarımız vs vs vs.. Dua edin kızlar bizim için.

Ben yemeklerden 2 saat sonra ölçüyorum doktorum öyle istedi. Sen de doğru besleniyorsun o kadar yükselmemesi lazım bence en kısa zamanda yürüyüşe başla evde daha rahat oluyor ben bir kaç gün dışarda yürümeyi denedim ama olmuyor hem toz toprak sıcak, bir de eve yetişene kadar fenalık geçiriyorum zaten zamanım çok kısıtlı ... Evde süper oluyor valla atletle rahat pijamalarımla falan ohhh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…