- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.161
kızlar bn doyma hıssımı kaybettm ıyıce...doymuyorum napıcam...aksam esıme sunu yıyelım snrada bunu yerız dımı flan dıyorum habıre..her gordugum seyı canm ıstıyo...yemek yıyorm 1 sa snra bn yıne açım......meyveyle falan gecstrıreym dıyormm yok sankı daha cok acıktırıyo :))) esım artıkk sunuda yıyelm snra sunu flan dıynce yok artıkkk ıyıce aştın kendını dıyo...adam bnmle markete gıtmeye korkar oldu cokta yemek ıstemıyrmm en cok kılo alıcagımz doneme gırdık ufffff :) mulberrycm bnde senı merak ettmm bebısın masallah ıyı onemlı olan bu cnm bnm...seyyah bnde bu ara acayıp uykuya dustum sankı uyku ılacı ıcmıs gbıyım sureklı uymyk ıstıyrm bı uyusukluktr gıdıyo...bebekkkafa evlılık yıldonumznuz kutlu olsn gecmısı okuyamadm gorduklerıme yazıyormm canlarım
kızlar bn doyma hıssımı kaybettm ıyıce...doymuyorum napıcam...aksam esıme sunu yıyelım snrada bunu yerız dımı flan dıyorum habıre..her gordugum seyı canm ıstıyo...yemek yıyorm 1 sa snra bn yıne açım......meyveyle falan gecstrıreym dıyormm yok sankı daha cok acıktırıyo :))) esım artıkk sunuda yıyelm snra sunu flan dıynce yok artıkkk ıyıce aştın kendını dıyo...adam bnmle markete gıtmeye korkar oldu cokta yemek ıstemıyrmm en cok kılo alıcagımz doneme gırdık ufffff :) mulberrycm bnde senı merak ettmm bebısın masallah ıyı onemlı olan bu cnm bnm...seyyah bnde bu ara acayıp uykuya dustum sankı uyku ılacı ıcmıs gbıyım sureklı uymyk ıstıyrm bı uyusukluktr gıdıyo...bebekkkafa evlılık yıldonumznuz kutlu olsn gecmısı okuyamadm gorduklerıme yazıyormm canlarım
Canım yemeklerin yanına bol salata yap ,domates, salatalık,semiz otu filan ama az tuzlu yap, az yemek al tabağına yanına da bol bol salata ye şişiriyor hem de kilo almamış oluyorsunSonra acıkırsan meyveyle birlikte yoğurt ya da süt içmeye çalış çok kilo almayalım bu aylarda ne olur ne olmaz ... Ben sabitledim kilomu çok şükür
Günaydın kızlarrrrrrrr yine işe geldik bebeğimle beynimin yarısı halen uykuda nasıl uyanık kalacağım akşama kadar hiç bilmiyorum:44:
Mulberry canım valla aklım gece sendeydi hep çok merak ettim peki doktorun tam olarak ne söyledi ??
ben son günlerde perde arayışındayım kızımın odasına 1.ye yani oda hazır olunca 2. de hazıra konacak bugüne kadar eski perdesiyle idare ettim sizin de fikrinizi almak istiyorum..
oda takımı beyaz gardrobu camlı içinde pembe perdesi var pencere de manzaraya bakıyo kapatmak istemiyorum oray abeyaz zebra perde yaptırıp üzerine de english home dan fon perde aşağıdaki gibi tülden yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurrr
:26::26: bi canlandırın gözünüzde.Eki Görüntüle 710965
merhaba canım seker nasıl gıdıyor hergun olcmeye devam mı benım cubuk bıttı yarın alıcam ınsllah...
Benım aclık ıyı öğlen ve aksam tokluklar da ıyı en cok 120 oluyor ama sabah ne yersem yıyım yuksek cıkıyor 140-150 bı anlam veremedım...
kılo benım de sabıtlendı bı aydır almıyorum hatta 1 kılo vermısım ınsallah bebeklerımız alıyordur
yok kızlar düzelmemiş
hala devam ediyor
Allahım sen yavrumu koru
Mulberrycim,
Senin bebeğin için de çok dua edicem kendi bebeğimle birlikte,
insanlar nolcak küçük doğsun kalsın küvezde bir şey olmaz falan diyorlar,
başkalarına söylemesi kolay diyorum anneler herşeyin en iyisini istiyor yavruları için,
tamam öyle olunca da sabredip iyi dilemekten iyi düşünmekten başka çare yok
ama inşallah hiç gerek kalmaz bebeğinin erken alınmasına, hem bu direnç 32 de falan da tamamen kaybolabiliyormuş,
bir sürü olumlu örnek var bu anlamda neden bizim de öyle olmasın ki,
Allah onları küçücük bir damladan var etti bir mucizeyle en iyi şekildede koruyup bize bağışlayacaktır yavrularımızı
Canım fena değil sabahları açlık 100 ü geçmiyor tokluk 110'larda seyrediyor öğlenleri biraz artıyor tokluk 130-140 görüyorum, akşam da genelde sabah gibi düşük ama stressli olduğum gün 170 i gördüm daha çok üzüldüm ... Spor kesinlikle şekeri düşürüyor sabahları 15 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum genelde geceleri de kullanıyordum 15 dk ama bu aralar felaket yorgun oluyorum gücüm kalmıyor... Sabahları ne yiyorsun sen o kadar yükselmemesi lazım ...
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Canım yaaa çok üzüldüm senin adına bu özel sektör hep böyle benim de eşimin çalıştığı bölgeyi değiştirip Suriye sınırına yakın bir yere verdiler cumartesiden beri canım sıkılıyor Allah korusun... Ne yapacaksın mecburen katlanıyoruz işte ...
Evet haklısın canım benım de evde yuruyus bandım var artık baslamam lazım ama kızım baskı yapıyor asagı tarafa bazen korkuyorum...
sabah aclık 80 lerde cıkıyor hep 60 lara ındıgı bıle oluyor ama kahvaltıdan sonra hooop 140 bazen 160 bıle oluyor. Ne yıyorum 5 zeytın 2 dılım tam tahıl ekmegı peynır domates salata bıber haslanmıs yumurta bu kadar hanı oyle bal terayag bılmem ne yesem tamam dıcem e dıyorum bunu da yemezsem ne yıcem ben... Öglen 110 cıvarı aksam da 120 cıvarı cıkıyor. yemekten 1 saat sonra dedı doktorum bazı yerlerde okuyorum ıkı saat sonra yazıyor...
Allah kurtarsın hepımızı gercekten onu gunde kac kez olcmek bıle stres yapıyor bıze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?