2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hale hanıma ben de gittim.İlgili bir doktor,Esra Hanıma gittim en son.O da iyiydi:Ancak benim ilk doğumum gebze de Özel yüzyıl hastanesinde Soley Hanım da olmuştu.Sanırım yine onu tercih edeceğim.Son aylarda karar vereceğim artık hastane ve doktor için.

kızlar dün biraz ayaklarım üşümüştü, soba yanan bi eve gittik ama sıcaklayınca kapıyı açtık, ayaklarım üşümüş, ben sonra farkettim, sabah çok kötü kasıklarım ağrıdı. Kızlar dikkat edin üşütmek hiç iyi gelmiyor...

Sat 22 aralik dun doktora gittim 7+2 gunluk hamile gorubuyosun. yani 1 hafta onde gorunuto dedi amakese var bebek yok dedi. bazi gebeliklerde olur bu dedi ( hemen baska doktora gittik oda bana 6+2 gorundugumu yani satla uyumlu oldugunu kalp atisina daha bi kac gun oldugunu soyledi. hatta yolk sac olusmus kesen muntazam endiselenixek herhangi bir durum yok haftaya tekrr. gel dedi. internetten arastirdum yolk sac varsa bos gebelik olmayacagini yazmislar. bilgisi olan var ni??[/QUOTE]

Canım doktorun dediği gibi yolk sac varsa boş gebelik değildir geç dollenmedir merak etme ins birkaç güne kalbi atar bebeğinin

Canım doktorun dediği gibi yolk sac varsa boş gebelik değildir geç dollenmedir merak etme ins birkaç güne kalbi atar bebeğinin

Insallah duyariz kalp arislarini xanim. gec dollenme olma ihtimali dusuk son iliski. 2 aralikta yani 11. Gun olmustu. Cuma gunu tekrar gidicez doktor cok olumlu konustu insallah sorunsuz bir sekilde duyariz kalp atislarini

Insallah duyariz kalp arislarini xanim. gec dollenme olma ihtimali dusuk son iliski. 2 aralikta yani 11. Gun olmustu. Cuma gunu tekrar gidicez doktor cok olumlu konustu insallah sorunsuz bir sekilde duyariz kalp atislarini

görürsün ins canım dualarım seninle

Benimde iki gunüm kaldı Pazartesi 3 de randevum var ins bende bebeğimi ve kalp atışını görebilirim zaman geçmiyor artık ya

Benimde iki gunüm kaldı Pazartesi 3 de randevum var ins bende bebeğimi ve kalp atışını görebilirim zaman geçmiyor artık ya

cnm ayni stresi crsamba gunu bende yasadm htta ole gerildimki migrenim tuttu ama duydum klbini sende gerilme o gosterck annesine iyi oldugunu

Canim benim sat 28 ekim 33 yasindayim istanbuldayim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))))

ayva dedi bir arkadaş ya, ben de yiyeyim diye ayva çıkarmıştım dolaptan. hani derler ya ayva yenirse bebek gamzeli olur, güzel olur diye deneye deneye deneme tahtası olucaz sanırım :125:

ayvayı dilimle üzeine limon sık ve birazcıkta tuz ek.. tuz zararlı ama bulantın varsa çok iyi geliyor...

havucu dilimle limon ve tuz eklemesi yap ... afiyet olsun..

ben gamzeli olsun diye çok istemiştim.. arkadaşım haberim yokken bi anda ayvayı kollarımın arasına koyuverdi sonra aldı yanaklarıma sürdü.. hakketen oğluöun gamzesi var

bende listede yokum eklermisiniz?

sat 5 kasım
kilo 64

muhtemel doğum tarihi 12 ağustos

ankara

İns canım Allahim senin ve tüm arkadaslarımızın bebeklerini korusun

bebisleeimz bzim uzuntumuzude stresimizide hssedio cnm bn hstanede sira bklerkn o kadar gerildimki kasiklarim nasi agridi kanama oldu sandim sonra anladimki ben gerilince o da gerilio

bebisleeimz bzim uzuntumuzude stresimizide hssedio cnm bn hstanede sira bklerkn o kadar gerildimki kasiklarim nasi agridi kanama oldu sandim sonra anladimki ben gerilince o da gerilio

evet canım ama elimde olmuyor esimde bu yüzden sürekli bana kızıyor ama naparsın bebegimle yatıyorum bebegimle kalkıyorum elime kitap alıyorum ama aklımı veremiyorum bırakıyorum su pazartesi bir gelse artık

:)) rica ederim.. Bol şans dilemekten başka yazacak birşey bulamadım:)))
Teşekkür ederim İnşallah olmaz ve inşallah sende en kısa zamanda rahata erersin..

evet canım ama elimde olmuyor esimde bu yüzden sürekli bana kızıyor ama naparsın bebegimle yatıyorum bebegimle kalkıyorum elime kitap alıyorum ama aklımı veremiyorum bırakıyorum su pazartesi bir gelse artık

bnmde esim kizio ama insann elnde olmuo kac hftalik senn suab cbm

Kızlar göğüslerim bugün hiç acımıyor bebeğime bisey mı oldu acaba korkuyorum

iyi geceler kızlar ben artık uyusam iyi olacak bizim oğlan sabah erkenden kalkar ayağa.. başlar ağlamaya..gece hala 2 saatte bi kalkıp 1 biberon süt içiriyoruz beyfendiye...

şimdi 2. sıpada gelince bana uyku haram olacak galiba.. valla napcaksak bilemiyorum.. :26:

bir yandanda o uyudukça çekmeceleri dolapları elden geçiriyorum hergün bir oda bir oda kendimi yormadan... çünkü karnımız büyüyünce eğilmek doğrulmak zor olacak... dağıtmadan kullanırsam baharda birde doğumdan önce temizlik yaparız allahın izniyle tertemiz gideriz doğuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…