- 24 Ağustos 2009
- 495
- 398
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.741
Canım sata göre 6+6 haftalığım sen kac haftaliksin?bnmde esim kizio ama insann elnde olmuo kac hftalik senn suab cbm
Benimde iki gunüm kaldı Pazartesi 3 de randevum var ins bende bebeğimi ve kalp atışını görebilirim zaman geçmiyor artık ya
Kızlar Allah kısmet ederse bebişimi kucağıma alırsam bayram çocuğu olacak gibi görünüyor08 08 2013 ramazan bayramı ilk günü umarım doktorum o tarihte tatile çıkmaz bak şimdi aklıma geldi :26:
Annesi mercimek deme bebişine bozuluyordur belki :))) afiyetler olsun
bende listede yokum eklermisiniz?
sat 5 kasım
kilo 64
muhtemel doğum tarihi 12 ağustos
ankara
kızlar ben hala aıle hekımıne gıtmedımm!!!ne zman gıdılmesı gerekıyor!calısıyorum daaa ne zman gıdıcemmm!!sızler gıtıınızmııı???neler yaptılarrr
kızlar sızınde doktorlarınız vajınal ultrasonlamı kontrol edıyor sızlerı etrafımdan o şekılde muayne yaptırma dıye baskılar var ama doktorların yanılıcacagını sanmıyorum
sen yazmıştın çok gülmüştüm sonunda senin bebişte uzayda yer kaplamaya başladı:)))
canım kalp atıslarını duyulduktan sonra ultrasyon kagıdın ve yaptırdıgın tahlıller varsa onlarla beraber gıdıyorsun hemsıre gebelık kartı dolduruyor bunda sonrakı asılar ıcın falan tlfon edıp senı cagırıyor eger hıc kan ıdrar tahlılı yaptırmadıysan orda yapıyorlar
kızlar sızınde doktorlarınız vajınal ultrasonlamı kontrol edıyor sızlerı etrafımdan o şekılde muayne yaptırma dıye baskılar var ama doktorların yanılıcacagını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?