2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Allah kısmet ederse bebişimi kucağıma alırsam bayram çocuğu olacak gibi görünüyor 08 08 2013 ramazan bayramı ilk günü umarım doktorum o tarihte tatile çıkmaz bak şimdi aklıma geldi :26:

Benimde iki gunüm kaldı Pazartesi 3 de randevum var ins bende bebeğimi ve kalp atışını görebilirim zaman geçmiyor artık ya

Canim insallah duyarsin kalp atislarini. benim icin gunler gecmiyor. bulanti kusma durumun var mii ??? Benim bulanti var ama daha hic kusmadim. bazen bulantidan mahvoluyorum bazen hic bisetim olnuyo

Kızlar Allah kısmet ederse bebişimi kucağıma alırsam bayram çocuğu olacak gibi görünüyor 08 08 2013 ramazan bayramı ilk günü umarım doktorum o tarihte tatile çıkmaz bak şimdi aklıma geldi :26:

Canim belli olmaz bir kac gun erkende gelebilir ama bayramda dogarsa dedigin gibi doktor sikintisi olabilir. hakkinda hayirlisi olsub

günaydın mucize ge ve diğer ağustos anneleri nasılsınız bugün pazar ve uyuyorsunuz sanırım. ama kalkın bebişler acıktı.

kızlar naıslsınız... dün cok fazla ayakta kaldım sıkılmıştım dolaştık eşimle biraz dışarlarda akşam cok akıntım oldu, korktum kendımı dr a attım dr muayne etti çok sükür bişey cıkmadı hers yolunda dedi drmuz..kendını fazla yorma dedi :Nazar: ..bu zamanlar en dınlenmemız gerekn zmnlarmıs uyardı sağdece

Hayırlı pazarlar kızlar nasilsiniz ?bebisler nasıl? Kızlar size bisey soracağım sizde de böyle gerilme hissi oluyor mu?

kızlar ben hala aıle hekımıne gıtmedımm!!!ne zman gıdılmesı gerekıyor!calısıyorum daaa ne zman gıdıcemmm!!sızler gıtıınızmııı???neler yaptılarrr

canım kalp atıslarını duyulduktan sonra ultrasyon kagıdın ve yaptırdıgın tahlıller varsa onlarla beraber gıdıyorsun hemsıre gebelık kartı dolduruyor bunda sonrakı asılar ıcın falan tlfon edıp senı cagırıyor eger hıc kan ıdrar tahlılı yaptırmadıysan orda yapıyorlar

kızlar sızınde doktorlarınız vajınal ultrasonlamı kontrol edıyor sızlerı etrafımdan o şekılde muayne yaptırma dıye baskılar var ama doktorların yanılıcacagını sanmıyorum

kızlar sızınde doktorlarınız vajınal ultrasonlamı kontrol edıyor sızlerı etrafımdan o şekılde muayne yaptırma dıye baskılar var ama doktorların yanılıcacagını sanmıyorum

evet aynen küçük olduğu için karından tam görünmüyor zararı yok diyorlar

merhaba kızlar ben 2012 ağustos annesiyim bu sayfayı surekli takip ediyorum ve ne kadar cok sey yasamısız simdi farkediyorum yasadığın zaman anlamıyorsunda geçmiş olunca anlıyorsun neyse birkac arkadasımız bebişlerini kaybetmmiş allah sabır versin ve yine o duyguyu yasamayı nasip etsin hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bol tekmeli bir hamilelik sureci diliyorum 2012 ağustos annelerine girip endişelerinizi yazıp rahatlayabilirsiniz herzaman yardımcınız oluruz kafanıza takılan sorularıdda sorabilirsiniz bebişlerinizin cinsiyetlerini merakla bekliyorum sizi ve meleklerinizi opuyorum gorusuruz

hanımlar ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

canım kan tahlılı yapıldı da ıdrar yapılmadı!!cuma gunu kalp atıslarını duymaya gıdıcem!!gecen pazartesı de keseyı gordukk,dr ultrason kagıdını da verdı!bende gıdeyım artık daha fazla buyumeden mercımegımm!!:))

canım benım hıc bır sakıncası yokk!!merak etme!!hıc bır dr cesaret edemez onaa!!buyuklerıne karından yapıverdı dersınn!!sen ıcını ferah tut!!

kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ya asitli ya ondan tedırgın oluyorum yavas yavas ıkı üç yudum ıcıp bırakıyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…