2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aynı durumdayız benimde sadece t4 değerim düşük çıktı 0.870 dahiliyeye gittim ve tahlilide tekrarlattım 2 dahiliye uzmanına göründüm ve 2side ilaç almanda fayda var dediler biri dediki hatta benim eşimdede aynı durum oldu aslında bunun pek bi anlamı yok ama hocalarıma danıştım ve bebekte Allah korusun zeka geriliği vs olmaması için başlanmasında fayda var dediler dedi bende başlayın derim dedi kendi eşine başlatmış 25 mg düşük bi ilaç yazdı ve 2 günde 1 almanız kafi dedi kendi kadın doğumcuma sordum kullan dedi ve 3 dktrdan sonra başladım cnm Allah hepimizin evlatlarını korusun.

Ben de korkuyorum işte ama çok cazip geldi.Hiç internetten alışveriş de tapmadım bir tecrübe olsun diyorum ya kötü bir tecrübe olursa diye çekiniyorum.Link nasıl atılıyor biliyorsan yaz bana atayım fotosunu canım polim:)

Bu arada ben şeker yüklememei yaptırmama kararı aldım öbür çocuklarımda yaptırmadım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bunda da yaptırmak istemedim zaten bizim ailede de şeker öykümüz de yok diye kendimi şartlandırdım ve yaptırmadım:))))

iyi fiyata almışsın cnm
güle güle kullan
ben sorduğumda 750 TL dediler
nakit hem de

mevlüdünde salona falan getirirsin arabasıyla düşünsene

ayyy ne güzel olur

çok sağol canım... bir iki tanıdığım doktora danışıp ben de başlamayı düşünüyorum 25 mg lık,dediğin gibi 2 günde 1 olabilir....hamileliğim boyunca normaldi de ilk defa dün bir düşüklük oldu...şaşırdım ben de...

fotoğrafını bilgisayara kaydet sonra yeni mesaj kısmından ataç işareti varya ordan ekleme yapıp atıyosun oldumu :26:

yaa bende sırf doktorum istedi diye yaptırıyorum hem de 1 ayı geçti kontrole gitmedim bebeği de görme bahanesi gidiyim şeker de aradan çıksın özel keçiören hastanesinde yaptırıp sonucu doktoruma göstercem inşallah. bu arada benim son 1 ayım kaldı izne ayrılmama

yarın 08:30 a şeker yüklemesi için randevu aldım.
umarım geç kalmadım 28. haftanın içindeyimm :26:
şimdiden heyecan bastıııı

Ayy canım geç kalmışssın neden öyle yaptın... Tecrübeli anne olunca böyle oluyor demekki
Kızzzzzzzz özledim seni biraz takılayım dedim kuzum

Canım benim T4 düşük TSH yüksek benimki hipotiroid... yani biri düşükse diğeri yüksek olması gerekiyor. Sen testini tekrarlat bence emin olmak için... Çünkü tiroid bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. Şuan benim değerlerim TSH 2,60- 3, 0 arası ama dr. hala 2,50 un altına düşürmemiz gerek diyor. Ben bunun için endokrinoloji uzmanına gidiyorum testleri o takip ediyor, kadın doğumcuya da bilgi veriyorum her konrtolde.

26+4 günlük hamileyimm oğluşum bi kaç gündür sağımda toplanıyo kasılıyoooo neden oluyodur böle olan varmı acaba

Kendilerine yer beğeniyorlar canım merak etme

Menekşecim ;

Bende park yatağı gittigidiyordan almıştım. Gayet güzel ve de kaliteli çıktı.
Seninkine de baktım, gayet güzel görünüyor canım ben beğendim. Bir sürü paralar vermeye gerek yok park yatak için bence... Ama Yatağı yada süngeri konusunda terettüt ettim sadece, onu görüp alsan, yada tanıdık bir yorgancıya yaptırsan daha iyi sankim. Yataklar aşırı bakteri üretiyor çünkü kaliteli almak mantıklı bence.
Seninki
Aisa Baby Park Yatak - Sünger Yatak Hediyeli GittiGidiyor'da 85313360

yazık ya valla çok zor durumu.
odamda bütün adamlar toplanmış hataydaki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimm Nasıl birgün bu yarabbim
ne anlayışsızlar hamile var odada efendileeer diye bağır
Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir
canım bende hiç bir şekilde balık yemiyorum marincap kullanıyorum işe yarıyor.
ooofff pislik herifler resmen kazandılar yaa eşime anlattım konuyu mafya işi bu belli ki korkmadan gidip şikayetçi olsunlar bişey yapamazlar dedi ama sanırım çok geç...

heee kuzu yaa bi de bakmışın bugün yarın derken 28. haftaya girmişim hiç gidesim yok da doktor şeker yüklemeni yaptırdınmı diye soruncaa yyoooo dememek içinnn gidiyorummmm işteeee

evet valla çok zor..

Ay onlarda anlayış ne gezer.. maç günleride hep aynılar bıktım aralarında bu konu hassas bi konu bide üzgünümde hepten üzüldüm..

evet canım yaa kesinlikle mafyaa dün akşamdan beri allahalrından bulsun demekten dilimde tüy kalmadı.. evet canım çok geç olan oldu artık hayırlısı napalım.. inşallah bu şerde hayır vardır

kızlar valla kk ya girmek benim için zulüm gibi sürekli üyeliğimi kabul etmiyor yazdıklarınızdan alıntı yapamıyorum neden böyle acaba

beyaz çekirge doktorun günlük bunları ye diye yazdıklarını ben günlük tüketmiyorum sanki imkansızlıklar içindeyim çok kızgınım şuan kendime neden dikkat etmiyorum diye bebeğimin benim yediklerime ihtiyacı var sonuçta olayların içinde kendimide bebeğimide ihmal ediyorum yaa

canım ben kraftın aldım 280 liraya yatağıda viskoleks aldım 50 liraya iç yatağı da park yatakda çok hoşuma gitti. çevremde herkes kraft kullanıyordu çok sağlam çünkü iç yatakda istediğim gibi oldu. bir bak kraftlarada derim sağlamlığıda çok önemli çünkü

canım bu fiyata az daha verip kraft falanda alabilirsin tabiki yinede karar senin

Doğru söylüyorsun canımcığım da hani ben tayin bekliyorum ya memleketime oraya gidince odasını zaten yapacağım şimdi taşınmada falan yıpranmasını da gözönünde bulunduruyorum çok pahalı birşey olmasın diyorum. Sen ne aldın canım? Aldıysan resmini yükle fikir olsun bize de

canım sağolasın ilgine...

valla doktor bi tuhaf işte öyle...ama bu olay için arasaydım bilmiyorum ilgilenirdi belki de ben gıcık olduğum için aramak istemedim...daha geçen gün kan düşüklüğüm için sonuçlar için yani aradığımda yine ukalalık tasladı bana mesela...9.5 e düşmüş kanım 2 demir hapına rağmen,niye öyle oldu dedim...kansızlık olmuş işte niyesi o diyo bana ukalaca...hadii yaa diycektim kansızlık mı olmuş

ben de 2 demir hapına rağmen neden öyle olmuş onu soruyorum dedim...ferritin fln da normaldi benim baktırmıştım dedim ona rağmen demiri 3 e çıkar dedi bana...ben de doktor sitesi diye bi site var ya ordan prof.a sordum hemtolog,değerlerimi gönderdim durumumu anlattım,talasemi taşıyıcısı olduğumu söyledim fln,adam demir eksikliğiniz yok ferritin normal dedi,demiri 1 tane içmeniz yeterli dedi talasemi taşıyıcılığından da oluyormuş...ki ben elli kere söyledim bu adama bunu... kısacası bu adam bana boşuna 3 tane demir içiriyor,midem mahvoldu onun yüzünden...

haftaya hemotolojiye gidicem ayrı...

eşime gelince,öyle işte canım ben de anlamıyorum...az önce aradı konuştuk ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gelin eskişehirden geliyo,onu karşılama varmış fln nası bişeyse,sen gidemezsin dimi diyor...yok daha neler dedim ben nası gideyim,sabahtan beri canımla boğuşuyorum burda kaldı ki karnım burnumda nası gideyim niye gideyim....nası oldun falan diye de sordu sormadı değil....

Son düzenleme:

Teşekkür ederim tavsiyen için canım o kadar çok marka varki kafam çok karıştı arkadaşım da sunny baby aldı o da çok beğenmiş kalitesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…