- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.581
tiroid ilacı kullanıyorum demişsin,benim ilk defa dünkü tahlilimde t4 değerim biraz düşük çıktı..0.827...tsh ve t3 normal ama...doktor sadece t4 bir şeyi belirlemez dedi...senin hangi değerin sorunlu?netten baktığım kadarı ile bir değer bile normalden farklı ise önemsenmeli diyor,28.haftamdayım,artık bebek kendi tiroid hormonlarını üretebilir ama bu durum onu olumsuz etkiler mi diye korktum...
inşallah canım hepimiznki iyi çıkar. sen de son haftaya bırakmışsın benim gibi..
canım ben gittigidiyora giremiyorum o yüzden bi yorum yapamıycam ama ben internetten hep tırsıyorumm yaaa gözle görüp elle dokunmaktan yanayım güvenemiyorum ya iyi çıkmazsa diyee.. ama çekirge de ordan aldı park yatak markalarını falan bi karşılaştır istersennn...
doğrudur canım bende çok beğenerek aldım. kayınvalidem daha başka istedi ama bu bana daha değişik geldi. hem ileride salonumda dekor amaçlı kullanabilirim diye düşündüm. yada kızımın odasında.. alırsınız inş.. sallamasıda çok keyifli hem tekerleklerinde araba kullanır gibi gezdir oda içinde
Ayıp olur mu hiççç... 450 tl aldık 50 tl taksitlerle amin inş. canım çok saol
evet bizim için uzatmadı bende öyle düşünüyorum. hayırlısı artık canım vardır bunda da bi hayır.. ama onlar bizi çok üzdü rabbim görsün diyorum
cnm aynı durumdayız benimde sadece t4 değerim düşük çıktı 0.870 dahiliyeye gittim ve tahlilide tekrarlattım 2 dahiliye uzmanına göründüm ve 2side ilaç almanda fayda var dediler biri dediki hatta benim eşimdede aynı durum oldu aslında bunun pek bi anlamı yok ama hocalarıma danıştım ve bebekte Allah korusun zeka geriliği vs olmaması için başlanmasında fayda var dediler dedi bende başlayın derim dedi kendi eşine başlatmış 25 mg düşük bi ilaç yazdı ve 2 günde 1 almanız kafi dedi kendi kadın doğumcuma sordum kullan dedi ve 3 dktrdan sonra başladım cnm Allah hepimizin evlatlarını korusun.
Ben de korkuyorum işte ama çok cazip geldi.Hiç internetten alışveriş de tapmadım bir tecrübe olsun diyorum ya kötü bir tecrübe olursa diye çekiniyorum.Link nasıl atılıyor biliyorsan yaz bana atayım fotosunu canım polim:)
Bu arada ben şeker yüklememei yaptırmama kararı aldım öbür çocuklarımda yaptırmadım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bunda da yaptırmak istemedim zaten bizim ailede de şeker öykümüz de yok diye kendimi şartlandırdım ve yaptırmadım:))))
yarın 08:30 a şeker yüklemesi için randevu aldım.
umarım geç kalmadım 28. haftanın içindeyimm :26:
şimdiden heyecan bastıııı
tiroid ilacı kullanıyorum demişsin,benim ilk defa dünkü tahlilimde t4 değerim biraz düşük çıktı..0.827...tsh ve t3 normal ama...doktor sadece t4 bir şeyi belirlemez dedi...senin hangi değerin sorunlu?netten baktığım kadarı ile bir değer bile normalden farklı ise önemsenmeli diyor,28.haftamdayım,artık bebek kendi tiroid hormonlarını üretebilir ama bu durum onu olumsuz etkiler mi diye korktum...
26+4 günlük hamileyimm oğluşum bi kaç gündür sağımda toplanıyo kasılıyoooo neden oluyodur böle olan varmı acaba
iyi fiyata almışsın cnm
güle güle kullan
ben sorduğumda 750 TL dediler
nakit hem de
mevlüdünde salona falan getirirsin arabasıyla düşünsene
ayyy ne güzel olur
yazık ya valla çok zor durumu.canm eşimde önceden herşeye balıklama dalarmış. bi arkadasının başına bişey gelse bunalr soluğu orda alır karakolluk olurmuş. ama şuan biz varız diye çok korkuyor. diyorum ya konuşurken sesi titriyordu onu öyle görmek çok üzücü
ne anlayışsızlar hamile var odada efendileeer diye bağırodamda bütün adamlar toplanmış hataydaki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimmNasıl birgün bu yarabbim
canım bende hiç bir şekilde balık yemiyorum marincap kullanıyorum işe yarıyor.Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir
ooofff pislik herifler resmen kazandılar yaagerçekten miiibak işte bu çok kötü ozamana kadar benim bünye bi olayı daha taşımaz ki ((
Kızlar şimdi kocam aradııısavcı izindeymiş ifade vermemiş. izinden gelince uğrayın demişler.. pehh o izinden gelene kadar... kocam gitmiş adamın yanına adam hala arabayı al diomuş.. parayı denkleyemem demiş.. alcaksın demiş arabanı sattıgında üstünü verirsin şimdi denklediğin kadar denkle al bugün demiş.. sanırım kocamda pes etti.. eee sonuç dedim bugün alıcam üstüme dedii.. başka şey olsa tepki verirdim ama bu durum onunda canını çok sıktı.. huzur bozuldu pislik yüzünden onu oyle mutsuz gormektense görüşüne saygı duyuyorum hayatım ne olursa olsun yanındayım dedim.. kızlar napayımm bana kalsa hayatta o arabayı almazdım gerii o adamı görüp yüzüne iki tüküresim ve laf söyleyesim var.. o paranında hayrını göremesin inşallahhhhhhhhhhh
Ayy canım geç kalmışssın neden öyle yaptın... Tecrübeli anne olunca böyle oluyor demekki
Kızzzzzzzz özledim seni biraz takılayım dedim kuzum
Canım benim T4 düşük TSH yüksek benimki hipotiroid... yani biri düşükse diğeri yüksek olması gerekiyor. Sen testini tekrarlat bence emin olmak için... Çünkü tiroid bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. Şuan benim değerlerim TSH 2,60- 3, 0 arası ama dr. hala 2,50 un altına düşürmemiz gerek diyor. Ben bunun için endokrinoloji uzmanına gidiyorum testleri o takip ediyor, kadın doğumcuya da bilgi veriyorum her konrtolde.
Kendilerine yer beğeniyorlar canım merak etme
Menekşecim ;
Bende park yatağı gittigidiyordan almıştım. Gayet güzel ve de kaliteli çıktı.
Seninkine de baktım, gayet güzel görünüyor canım ben beğendim. Bir sürü paralar vermeye gerek yok park yatak için bence... Ama Yatağı yada süngeri konusunda terettüt ettim sadece, onu görüp alsan, yada tanıdık bir yorgancıya yaptırsan daha iyi sankim. Yataklar aşırı bakteri üretiyor çünkü kaliteli almak mantıklı bence.
Seninki
Aisa Baby Park Yatak - Sünger Yatak Hediyeli GittiGidiyor'da 85313360
yazık ya valla çok zor durumu.
ne anlayışsızlar hamile var odada efendileeer diye bağır
canım bende hiç bir şekilde balık yemiyorum marincap kullanıyorum işe yarıyor.
ooofff pislik herifler resmen kazandılar yaaeşime anlattım konuyu mafya işi bu belli ki korkmadan gidip şikayetçi olsunlar bişey yapamazlar dedi ama sanırım çok geç...
Kızlar bir bebek park yatağı gördüm Gitti gidiyorda aisa diye bir marka varmış parkyatağı+minderi ikisi 170 tl ve kargoda sıfır yazıyor kırmızısı hoşuma gitti.Bu arada mindersiz sadece yatak 139 tl....Link atamadığımdan sadece bu kadar yazdım isterseniz bir bakın ve bana bir fikir verin alayım mı bilemedim görünüş olarak güzel ama kalitesi nasıl bilemedim.Veya başka böyle fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Maaşım bitmeden yatağını da çıkarayım diyorum.
canım bu fiyata az daha verip kraft falanda alabilirsin tabiki yinede karar senin
ahh canım ya nasıl bir doktor öylee demicek hiçbişey yönlendirmicek seni.. üzüldüm canım yaaa bol limonlu çorba iç midenede bulantınada iyi gelir.. zehirlenme olduysada kusarak falan atlanmışsındır inşallah.. ilacın yan etkilerini oku bakalım bişeyler yazıyor mu?
hay allahım aksilik işte tekrar geçmiş olsun.. Eşin neden aramıyor ki senin o halini görmedi mi offf zaten bunalım çöküklüğüm var bugünn angelin eşinede gıcık oldum seninkinede duygusuzlar
canım ben kraftın aldım 280 liraya yatağıda viskoleks aldım 50 liraya iç yatağı da park yatakda çok hoşuma gitti. çevremde herkes kraft kullanıyordu çok sağlam çünkü iç yatakda istediğim gibi oldu. bir bak kraftlarada derim sağlamlığıda çok önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?