- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.601
İkiz doğurasın emiiii....Fotoyu attırdın bari bir incele kııız
kızlar valla kk ya girmek benim için zulüm gibi sürekli üyeliğimi kabul etmiyor yazdıklarınızdan alıntı yapamıyorum neden böyle acaba
beyaz çekirge doktorun günlük bunları ye diye yazdıklarını ben günlük tüketmiyorumsanki imkansızlıklar içindeyim çok kızgınım şuan kendime neden dikkat etmiyorum diye bebeğimin benim yediklerime ihtiyacı var sonuçta olayların içinde kendimide bebeğimide ihmal ediyorum yaa
kızlar hepinizi çok öpüyorum biz çıkıyoruzyarın herkesten güzel güzel haberler almak dileğiyle ben gideyim de azcık süsleneyim büyük elti olaraktan hıhh
BUnlar çok temel şeyler canım, ben günlük yapıyorum hepsini... Dr. her gittiğimde soruyor...
Seni ve de sıkıntılı günler yaşayan tüm anneleri çok iyi anlıyorum.Hepimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz...
Suçluluk duygusu bazen hepimizde oluyor. Acaba yanlış mı yapıyorum, eksik mi yapıyorum, iyi bir anne olamayacakmıyım diye ilk zamanlar bende kızıyordum kendime...
Ama şimdi kendimi birçok şeyden izole ettim, bebeğime endeksli yaşamaya çalışıyorum. Hatta eşimde farketmediğimi sanıyor ama o da beni kendi iç sıkıntılarından, iş stresinden vs.den olumsuz şeylerden uzak tutmaya çalışıyor. Çünkü benim gayretimi o da görüyor.
Bana sürekli ; annelik sana iyi geldi, daha olgun, daha pozitif, daha güçlü oldun diyor... Gözlerin biile başka bakıyor diyor. Annelik sana çok yakışacak diyor, durup durup beni ve kızımızı öpüyor
Bu da beni çok mutlu ediyor
En zoru sigarayı bırakmaktı, 6 aydır içmiyorum.
İğne korkum vardı, hemen tansiyonum düşüyordu, 1 saat kıvranıyordum iğneyi görüncealıştım artık canım bile acıyor,
Sütten nefret ederdim, hala ediyorum ama 2 bardak içiyorum günde :18:
Ceviz midemi bulandırıyor ama hergün yiyorum ...
Elevit kabız yapıyor, hemoroid oldum çok acı çektim ama dr. ısrar ettiği için içiyorum...
Daha çok şey var...
Eşimde yarış motoru hastası, o da üzülerek te olsa motorunu sattı, çünkü aşırı hız yapıyor (300km falan hızla gidiyor) tabi bende merak ediyorum, beni huzursuz etmemek için en büyük tutkusundan vazgeçti....
Anne baba olmak demek fedakarlık demekmiş, şimdi ailemi daha iyi anlıyorum ve onları daha çok seviyorum. Keşke onları hiç üzmeseymişim diyorum bazen.... Kötü bir evlat olmadım hiçbir zaman ama gençlikte hatalarımız oldu elbette, ailemin desteği hep arkamdaydı, onlara hep güvendim ve de beni yalnız bırakmayacaklarını biliyordum.
Babam hep derdi, hata yapmana izin veriyorum çünkü hataların seni büyütecek derdi, yanlış yapıyorsun ama bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir derdi. Beni de uzaktan takip edermiş meğer...Herşeye rağmen hep arkandayım derdi.... Canım babam, benim için endişelendiği kızdığı zaman bile desteğini hiç esirgemedi benden. Hakkını nasıl öderim ...
Amaaaaan nerden nereye geldim, şimdi oturup ağlayacağım, resmen içimi döktüm yaaa
canım sağolasın ilgine...
valla doktor bi tuhaf işte öyle...ama bu olay için arasaydım bilmiyorum ilgilenirdi belki de ben gıcık olduğum için aramak istemedim...daha geçen gün kan düşüklüğüm için sonuçlar için yani aradığımda yine ukalalık tasladı bana mesela...9.5 e düşmüş kanım 2 demir hapına rağmen,niye öyle oldu dedim...kansızlık olmuş işte niyesi o diyo bana ukalaca...hadii yaa diycektim kansızlık mı olmuş
ben de 2 demir hapına rağmen neden öyle olmuş onu soruyorum dedim...ferritin fln da normaldi benim baktırmıştım dedim ona rağmen demiri 3 e çıkar dedi bana...ben de doktor sitesi diye bi site var ya ordan prof.a sordum hemtolog,değerlerimi gönderdim durumumu anlattım,talasemi taşıyıcısı olduğumu söyledim fln,adam demir eksikliğiniz yok ferritin normal dedi,demiri 1 tane içmeniz yeterli dedi talasemi taşıyıcılığından da oluyormuş...ki ben elli kere söyledim bu adama bunu...kısacası bu adam bana boşuna 3 tane demir içiriyor,midem mahvoldu onun yüzünden...
haftaya hemotolojiye gidicem ayrı...
eşime gelince,öyle işte canım ben de anlamıyorum...az önce aradı konuştuk ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gelin eskişehirden geliyo,onu karşılama varmış fln nası bişeyse,sen gidemezsin dimi diyor...yok daha neler dedim ben nası gideyim,sabahtan beri canımla boğuşuyorum burda kaldı ki karnım burnumda nası gideyim niye gideyim....nası oldun falan diye de sordu sormadı değil....
Üfffffff sıkıldım çalışmaktan
artık eve gitsek ya
valla doktor bi tuhaf işte öyle...ama bu olay için arasaydım bilmiyorum ilgilenirdi belki de ben gıcık olduğum için aramak istemedim...daha geçen gün kan düşüklüğüm için sonuçlar için yani aradığımda yine ukalalık tasladı bana mesela...9.5 e düşmüş kanım 2 demir hapına rağmen,niye öyle oldu dedim...kansızlık olmuş işte niyesi o diyo bana ukalaca...hadii yaa diycektim kansızlık mı olmuş
ben de 2 demir hapına rağmen neden öyle olmuş onu soruyorum dedim...ferritin fln da normaldi benim baktırmıştım dedim ona rağmen demiri 3 e çıkar dedi bana...ben de doktor sitesi diye bi site var ya ordan prof.a sordum hemtolog,değerlerimi gönderdim durumumu anlattım,talasemi taşıyıcısı olduğumu söyledim fln,adam demir eksikliğiniz yok ferritin normal dedi,demiri 1 tane içmeniz yeterli dedi talasemi taşıyıcılığından da oluyormuş...ki ben elli kere söyledim bu adama bunu...kısacası bu adam bana boşuna 3 tane demir içiriyor,midem mahvoldu onun yüzünden...
haftaya hemotolojiye gidicem ayrı...
eşime gelince,öyle işte canım ben de anlamıyorum...az önce aradı konuştuk ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gelin eskişehirden geliyo,onu karşılama varmış fln nası bişeyse,sen gidemezsin dimi diyor...yok daha neler dedim ben nası gideyim,sabahtan beri canımla boğuşuyorum burda kaldı ki karnım burnumda nası gideyim niye gideyim....nası oldun falan diye de sordu sormadı değil....
canım aramadım valla...onu arıycam da ne olacak,adama ne şikayetimi söylesem ciddiye almıyor...bunda da bişey demezdi doğru dürüst..hiç uğraşamam onla...ama çok kötü oldum zehirlendim gibi bişey oldusabah hiç bişey yiyemedim doğru dürüst uyudum 1 e kadar...demin çorba yaptım zorla kendime...şimdi onu içiyorum...bebeğimi de besleyemedim diye üzüldüm (( bi komşu teyze var ona söyledim sağolsun ilgileniyo o da her bişey olduğunda...çok kötü olursam ona gel diycektim...
şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...eşim de ne arıyo ne soruyo nasıl oldun diye....neden böyle diye bi de ona oturup ağlıyorum(
teşekkürler canım....hayırlısıyla....
:) bazı erkekler böyle oluyor... benim ki bu derece değildi...ne biliyim bi çiçeğini alır vs...ama şimdi böyle olmasına üzülüyorum...daha 2.yılımızda sanki 20 yıllık evli gibi unutması...
ben hiç hatırlatmam valla,hatırlatmadım da zaten özellikle...öyle zorla bişey yaptırmayı sevmem,onun içinden gelmiyorsa ya da unutuyorsa tamam zaten ne gerek var kasmaya....
çok üzüldüm....ve çok çok iyi anlıyorum...konular farklı olsa da benzer şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum...hep derlerdi erkekler kendi aileleri özellikle anneleri söz konusu olunca daha duyarlı olur,etki altında kalır vs diye de inanmazdım...hele ki kendi eşimin öyle olacağını hiç düşünmezdim...eşimin annesinden öyle şeyler gördüm öyle kötü durumlara düşürüldüm ki ama herşeye rağmen babası ölünce başsağlığı için aradım kalktım gittim,anneler gününde de telefon açtım....ama eşim benim annemi aramadı...:)
benim annemle onun arasında,onun annesiyle benim aramda olanların binde biri olmadı ama işte durum bu....
ben yapmam gerekeni yaptım ama bir daha yok....benim de gururum var,kişiliğim var...
canım zaten biz hep saygımızdan susuyoruz,cevap vermiyoruz ama karşıdaki de bak nası susturdum,cevap veremedi ,bozdum vs diye bakıyor olaya...herkes kendine yakışanı yapar,yapıyor da boşver...hiç üzülme...inan hiç bişey için değmiyor...bebeğim kaskatı oldu demişsin ya,ben de çok yaşadım onu...hem kayınvalidenin yaptıklarından hem de eşimin beni üzmesinden...Allah'a havale et bırak onun adaletine güven....
beni düşürdüğüm o kötü durumlardan,beni onca üzmesinden sonra ben arıyınca gidince hiç bişey olmamış gibi davrandı kv...neden öyle yaptığını da çok iyi biliyorum...neyse....
yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım tekrarladı içimde,çok üzüldüm....lütfen ama lütfen sadece bebeğini ve kendini düşünmeye çalış...biliyorum elinde değil insanın,üstelik hamile hassasiyeti de var ama mecburuz...ben artık öyle yapıyorum tek düşündüğüm kızım gerisi umrumda değil...isteyen istediği gibi davransın,istediği kadar sahte olsun...tın....sürekli onlara kafa takmaktan ben kötü oluyorum,biz kötü oluyoruz....
insanın kanına dokunuyor biliyorum benim annem babam ona böyleyken o nası onlara saygı duymaz,dışlar vs diye ama Allah büyüktür güzelim sen hiç merak etme....kimsenin yanına kalmaz ettiği....senin o babamın annein de ellerinden öperim...işte benimkilerde öyle oldu öyle yaptı hep ama ne eşime ne annesine yaranamadılar !
ben de evimde evliliğimde hep dört dörtlük olmaya çalıştım,elimden gelenin en iyisini yaptım her konuda ama ben de yaranamadım kimseye...değerim bilindi mi hiç ??? aksine hep kusur aranmış,olmayan şeyler üretilmiş...amaaan boşver gerçekten ben artık umursamıyorum...ben de bişyein ortası yok işte sorun hep o oldu...ya çok önemsiyorum ya da hepten boşveriyorum bir daha da umrumda olmuyor...şimdi ikinci durumdayım...bu zamana kadar o kadar önemsedim ki üzüldüm ettim hep kendime zarar verdim...şimdi salladım gitti.....
eşimle de iyi oluyorsak oluyoruz ya da o bana iyi olursa diyim...olmazsa da ya da abuk sabuk bi laf ederse bi davranışta bulunursa da hiiiiç umursamıyorum artık...ne kadar önemsenirse insan o kadar önemser karşıdakini..herşey karşılıklı...
kızlar düşünüyorum da bu erkekler hamile kalsalardı 9 ay karınlarında bebek taşısalardı mide bulantısı ağrılar kasılmalar işte yaşadığımız herşeyi onlar yaşasaydı inanın 1 bardak suyu dahi kendileri içmez bize içirtirlerdi.ayy napardık ozaman bi de kadınlara nazlı derlerrrrr...ayyy allah bilmiş de böyle yapmışşş benimki geçen hafta bi üşütmüş öksürük falan varr.. allahım one naz yok bana ıhlamur yaparmızın yok şurama masaj yaparmısın viks sürermisinnnn illallahh geldiiicanları nekadar kıymetliii yaaa
Aaaa bizden kız alıyolar desen yazık kızz hemşehrimi gideydin karşılamaya
kız nasıl güldüm nasıl aynen ya benim eşim hasta olunca tek başına kalsın gıkını çıkarmaz adama beni görünce bişey oluyor masum masum bakmalar boyuna posuna bakmasan çocuk dersin hastalanınca böyle ses tonu titremeli aşkım şuram ğarıyor şunu verir misin illallah başımöı ovsana oyyy oyyyyy bir görsen ama hep bana yapıyorbazen diyorum iyi ki ben hamileyim siz hamile kalsanız ne olurmuş diye.
haklısn cnmm allah havale ettmm bn onalrı cocugumu dusunuyrm bnm en buyuk hazınem o ...onu uzmesnlerde hcbırı umrumda degıl...allah buyuk kımın ne oldugunu goruyo benıde goruyo bnm aılemıde goruyo onlarıda...onunda kızları varr bde kız anası..bnde oyle dıyormm cnm gun gelıcek anlıcak heralde kımın ne oldugunu sabredıyrmm zaten evlendgmden berı ama ıste hamılelık stresı ve dolaylı olarak bebegımı uzmelerıne dayanamıyrmm zarar verıyolar ona dıye hırslanıyrm ıyıce...allah buyuk cnm saol destegn ıcın
canım bence doktorunu değiştirmelisn yaa böyle saçma bişey yok.. Değerin düşdükçe hap tanesini yükseltiyor ohh ne alaa.. Ozaman sen bi kutuyu bigünde iç canım varmı böyle bişey yaaa derhal bırak o doktoruu hamile bi bayanla konuşmasına bak töbe yaa..
Eşine gelinceee sana gidemezsin die sorması yerine kendisinin tahmin etmesi gerekir. Karnı burnunda olmayı bırak zaten zor geçiyor hamileliğin bide yolculuk olduuu canımmm sevgilerrr saygılarr yanii alalala.. Aklına yenimi gelmiş nasıl olduğun hıhhh:26:
Valla doktor bi tuhaf işte öyle...ama bu olay için arasaydım bilmiyorum ilgilenirdi belki de ben gıcık olduğum için aramak istemedim...daha geçen gün kan düşüklüğüm için sonuçlar için yani aradığımda yine ukalalık tasladı bana mesela...9.5 e düşmüş kanım 2 demir hapına rağmen,niye öyle oldu dedim...kansızlık olmuş işte niyesi o diyo bana ukalaca...hadii yaa diycektim kansızlık mı olmuş
Ben de 2 demir hapına rağmen neden öyle olmuş onu soruyorum dedim...ferritin fln da normaldi benim baktırmıştım dedim ona rağmen demiri 3 e çıkar dedi bana...ben de doktor sitesi diye bi site var ya ordan prof.a sordum hemtolog,değerlerimi gönderdim durumumu anlattım,talasemi taşıyıcısı olduğumu söyledim fln,adam demir eksikliğiniz yok ferritin normal dedi,demiri 1 tane içmeniz yeterli dedi talasemi taşıyıcılığından da oluyormuş...ki ben elli kere söyledim bu adama bunu...Kısacası bu adam bana boşuna 3 tane demir içiriyor,midem mahvoldu onun yüzünden...
Haftaya hemotolojiye gidicem ayrı...
Eşime gelince,öyle işte canım ben de anlamıyorum...az önce aradı konuştuk ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gelin eskişehirden geliyo,onu karşılama varmış fln nası bişeyse,sen gidemezsin dimi diyor...yok daha neler dedim ben nası gideyim,sabahtan beri canımla boğuşuyorum burda kaldı ki karnım burnumda nası gideyim niye gideyim....nası oldun falan diye de sordu sormadı değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?