2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsan hamileligini strrssiz kafasina birseyler takmafan gecirmelia benim kafam o kadar doluki bazen hamileligi unutiyorum.beni mutlu eden tek sry suan canim kizim rabbim aklimdaki sikintilardan hayirlisi ile cikarsin eyraf mudahale etmese esler ve cocuklar nasil mutlu olurdu

canım benım hıc bır sakıncası yokk!!merak etme!!hıc bır dr cesaret edemez onaa!!buyuklerıne karından yapıverdı dersınn!!sen ıcını ferah tut!!

katılıorm sana hcbı doktor cesaret edemez herhangı bı sakıncası yok eger vajınal ultrsason sorun olsaydı o zman doktorlar cınsel ılıskıyı 9 ay yasaklarlardı

kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ya asitli ya ondan tedırgın oluyorum yavas yavas ıkı üç yudum ıcıp bırakıyorum??

aksıne ıcınde bı suru mıneral var sade sodanın hıcbı sakıncası yok aksıne gaza ve mıdeye cok ıyı gelıo ben her aksam bı sıse ıcıyorum

kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ya asitli ya ondan tedırgın oluyorum yavas yavas ıkı üç yudum ıcıp bırakıyorum??

Yok güzelim, aksine içerdiği minerallerden dolayı faydalı . Ayrıca bulantilarada iyi geliyor. Doktorum icebilirsin dedi bana .

aksıne ıcınde bı suru mıneral var sade sodanın hıcbı sakıncası yok aksıne gaza ve mıdeye cok ıyı gelıo ben her aksam bı sıse ıcıyorum

Yok güzelim, aksine içerdiği minerallerden dolayı faydalı . Ayrıca bulantilarada iyi geliyor. Doktorum icebilirsin dedi bana .

ay buna cok sevindim cok seviyorum sade sodayi :) ay ne bilimm asitli icecklerdn uzak durun denince sodayida icmiodum iyi oldu bu kizlar:)

slm kızlar ben çok kötüyüm bulantılar beni mahvetiyor doktorum bulantı için hap verdi ama dün pek faydasını göremedim aferdersnz kustum hapı içtikten 20 dk sonra hapta erimemiş oda çıktı benim midemde zaten gastrit vardı hem bulanıyor hem ağrıyorr çok acı çekiyorum napsamki

sızler benı profılımden ekleyın ben sızı gruba eklıyım sonra ıstersenız sılersınız arkadaslarrrr kendımden olmaz mı

ay eskıden boyle zor degıldı

2011 mayıs annelerı grubundayım ben

kızlar sızınde doktorlarınız vajınal ultrasonlamı kontrol edıyor sızlerı etrafımdan o şekılde muayne yaptırma dıye baskılar var ama doktorların yanılıcacagını sanmıyorum

bende vajinal ultrasonla baktırmak istemiyordum ancak kanamam olduğu için doktorum bakalım dedi endişelenme zararı yok dedi tabi muayeneden sonra ufak tefek leke görebilirsin bu normal

Beni de ekler misiniz. :)
Yas: 25
Sehir : Ankara
Sat : 22 Kasim 2012
Dogum : 30 Agustos

Kizlarr bi kac gundur bulantilarim baslamisti ama hic kusmadim. bugun neredeyse hic bulantim olmadi acaba bir sorun mu varr ( cuma gunu 6+2 de kalp atislarini duymamistik haftaya cagirdi. doktor. cok korkuyorum sorun var diye

akintinin cok olmasi normalmis tatlim , bunun progestanla ilgisi yokmus e2 yuksekligindenmis. yeterki rengi acik olsun ve kokusu olmasin.

progestan baslarda goguslerde hassaslik yapiyor , yatamiyorsun sonra , vucutta yuksek miktarda uretmeye baslayinca gogus agrilarin azaliyor.

senin kac haftalik oldugunu hatirlayamadim ama soyle diim , benim normal adet tarihim 1 hafta gecene kadar kasik agrilarim resmen adet gorecekmis gibiydi , sicak su torbasina sariliyordum o kadar :)) simdi bile 6+5 im yine kasik agrilarim var , dr normal oldugunu söyledi

Kızlar bu paylaşımı 2012 Ağustos annelerinden buldum o yüzden göğüslerde hassasiyet azalırsa sakın korkmayın

merhaba..sizinle tam olarak aynı dönemde doğum yapacağız kısmetse..ben de 9+5 teyim...benimki tüp bebek gebeliği...ben de her gün işyerine gidiyorum..kendi işim , masa başı ama yine de yorucu olabiliyor bazen...bugün adet olacakmışım gibi sancım vardı...bacaklarım da çok ağırıyor arada sırada..bir de kabızlık derdim var...sizde de sancı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…