2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrardan tunayddinn
Neyseki yeniden uyumusum kalktik kahvaltimizi yaparken gecmisi okudum masallah birikmis yine

Hepimize hayirli kandiller Rabbim nice kandiller nasip etsin yavrucuklarmizla hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah minik kuzularmizi sag saglim sihhatle aliriz kucagimiza...

canım şekerini evdemi ölçüyorsun bende vede ölçü yorum ama arka arkaya yatığım ölçümler birbirini tutmuyor sen hiç denedinmi bunu arka arkaya ölçtünmü hiç ilk ölçtüm 88 çıktı sonra 104 çok fark var arada acaba hangisi doğrudur

Günaydın güzel anneler:) 100 grlık şeker yüklemesi yaptırıyorum sabah 8 den beri ne kadar zormuş saat 12 de bir kan daha alınacak sonra da sahilde güzel bir kahvaltı yapacağım bebek de karnımı tekmeleyip uğruyor anne bugün niye kahvaltı yapmadın diyor :) böyle işte umarım bir şey çıkmaz kendİnize cici bakın:)

Bence herşeye rağmen gitmeli ve eşinin her daim yanında olduğunu ailesine karşı göstermelisin. Tabi bebişin için sakıncalı yada riskli bir durum yoksa.. Ölümlü dünya yahu herkesin ettiği kendine canım boşver.. Anlarlarsa onlar utansın anlamazlarsa da anlamasınlar eşinin nolursa olsun yanında olduğunu görmesi yeter.. Sende gururla karnını gere gere dolanırsın orda :)

günaydın güzel anneler hepinize iyi kandiller bu gece bol bol dua edelim hepimiz için
biz kızımla yürüyüşümüzü yaptık geldık hava o kadar sıcakkı çok bunaldım kendime gelmeye çalışıyorum allah bu sıcaklarda hepimize kolaylık versin yaz bebeği doğurmak zor anlaşıldı

Günaydın göbişkolar Hayırlı kandiller :))

Yine kış uykusuna yatan ayıcıklar gibi uyumuşum yaa İdoşla kahvaltımızı yaparken geçmişi okudum. Sorunlar çözülmüş çok sevindim :) en büyük dertlerimiz böyle olsun arkadaşlar. En önemlisi sağlık, sıhhat, gerisi boş

saol canım c.tesi ben de gidiyorum doktora şeker yüklemesi var böylece 1 hafta da 2 kez görmüş olucam miniğimi ama ben senin gibi liste yapmadığım için gidince ne soracağımı unutuyorum hep

luboyf benim de iki tarafta da sorun var

yanlış anlamadıysam senin de çift taraflı değil mi
bana iğneden hiç bahsetmedi bile doktor
burda yazılanlardan iğne kullananları duydum
pazartesi gideceğim doktor bakalım ne diyecek

Saol canım bende yalnız bırakmak istemîyorum tam detaylı da konuşamadık eşimle doktorumu arayıp sorayım diorum bi sakıncası olur mu uzun yolun die

herkese merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

bebek bakımıyla ilgili tafsiye edebileceğiniz kitap var mı annişler ben netten okuyorum yada uzmanların videolarını dinliyorum bu haftasonu kızımla çarşıya oğluşa alışveriş yapmak istiyorum çok sıcaklar başlamadan halletmem gerek kızımın bakıcısı ağustos dogumlu çocugu var ona sordum ne giydirilir diye oda kısa kollu çıtçıtlı badi bide çorap yetiyor diyor 5 tane uzun kollu almıştım yeter ilk haftalar için sen kısa kollu al dedi hastahane çıkışı 20 li falan almayacagım 1 tane 10 lu 1 tanede 5 lilerden alırım yeter diye düşünüyorum siz ne dersiniz kızlar

bu arada arkadaşım emzirme yastıgı almış 1 aylık bebeği var çok kullanışlı ben çok rahat ettim dedi özellikle sezeryanlı oldugum için eğilmek zorunda kalmıyorum sırtımda rahat etti dedi ben almayı düşünmüyordum ama alacagım onun tafsiyesi üzerine

günaydın fıstıklar! geçmişi henüz okumadım. umarım dünkü sıkıntıların hepsi puuffff diye uçup gitmiştir

benim de kayınçonun sözü olduu çok heyecanlı oluyo ilk gelinim ben de herkes beni de inceledii gelinle beraber süslen tabiiii büyük gelin daha güzelmiş desinleeerr ne fenayımmmm demiiiii
polican çook fena incelediler hem de ben de fırsat buldukça totoyu kaşıdım napiimm ama büyük gelin olmanın hakkını da verdim valla kızlar herkesler çok beğendi özellikle göbüşüme bayıldı millet inşallah nazar değmemişlerdir

ben bi geçmişe döneyim bakalım ne haberler var :) aa bu arada hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah canlarım

Kızlar kendime kırmızı -beyaz puantiyeli çok şirin bir gecelik aldım. İdoşa uysun diye de şöyle bir hastane çıkışı aldım. Benim çok hoşuma gitti sizce nasıl?

Başımıza da beyaz bandana üzerine kırmızı kirazlar takıcaz. Fotoğraflarda daha canlı çıkar sanırım kırmızı. Bir de annem zevkime hiç uymayan pudra pembesi hastane çıkışları almıştı, ben de uygun olsun diye pudra rengi pijama aldım. Onlarla da bir kaç poz veririz olur biter. Gönlü olsun napayım. Muhtemelen doğumun ilk günleri bizimle olamıycak. Çünkü bayram geliyor kocası her zamanki gibi bayramı onla geçirmek ister. Bak senin aldıklarını da giydirdim diye fotoları gösteririm gelince:)

Son düzenleme:

canım hastane için pijema nereden aldın benımde almam gerkıyor ama netten mı aldın ?

muberry evet benim de şu bilateral denen çentikten, sağ uterin arter de ve sol uterin arterde olmak üzere her ikisinde de var,
bu konuyu her doktor farklı yorumluyor,
ankaradan görüştüğüm riskli gebelik uzmanı bir doktor hemen başlamalısın iğneye geç bile kalmışsın diye korkutmuştu beni,
ama burada ve en son izmirde muayene olduğum doktorlar prof. olduğu için ve iğneyi şimdilik tavsiye etmediği için onları dinleme kararı almıştım,
sen de sorramısın bu cleaxen iğne konusunu doktorunu,
bizim gibi sorunu olanlarda bu iğneyi verebiliyor bazı doktorlar,
ama ben tek taraflı olduğu halde iğne verenleri anlamadım,
çünkü benim doktorların dediği tek taraf iyileşrise hiç bir sorun yaşamyacakmışım,
hatta coraspini bile bırakıcam o zaman,
ama burada arkadaşlardan okuyunca panik oluyorum,
hatta yine şimdi o iğneyi araştırmaya başladım,
yani tek taraflı çentiklerde bile kullanılıyosa bizim de kullanmamız gerekmezmi
sen de detaylıca sorarmısın doktoruna iğne konusunu

slmlar kızlarrr.herkeslerin kandili mübarek olsun :) ben küçük küçük çanta hazırlıklarına başladım sizin nasıl gidiyor başlayan ya da bitiren var mı.bizim erken doğum olabilir o yüzden ben geç bile kaldım galiba...bebişimin kıyafetlerini yıkamaya geldi sıra amaa hangi deterjanı almalıyım ben bilen bi akıl versin.herhangi bir bebek deterjanı alırım diodum ama şimdi bi kez kullanılacak sonuçta ama daha sonrası için iyi temizleyen bişiy olmalıymış bazıları leke çıkarmıyomuş özellikle kaka lekeleri kalıyomuş.bu konuda deneyimi olanlar ne alayım haydi söyleyin bakimm.....

çok güzel canım ya sadeye bayılıyorum bandanasınıda güzel düşünmüşsün.. Annen konusunda da ii çözüm bulmuşsun ilahi sen

canım hastane için pijema nereden aldın benımde almam gerkıyor ama netten mı aldın ?

Canım mağazaya gittim deneye deneye aldım. Boyum uzun olduğu için netten altlıklı şeyler alamıyorum paçalar kısa geliyor emanet gibi duruyor Çok beğenerek aldım umarım sen de bulursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…