- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.741
Hadi ya çok mü alıyorsun yoksa az mı ? Ama bir yandan bebek büyüyor belkide normaldir. Diyetisyenin ne diyor bu duruma?
Bu arada dün diyetimin ilk günüydü. Geceye kadar iyiydi ama saat 12 de aciktim. Bugün alışmış olurum ins. Az oncede ilk kez açlık şekerimi ölçtüm 82 çıktı az sonra bakalım tokluk ne çıkacak .
Günaydın meleklerin anneleri bu mübarek kandil gününün hürmetine hepimiz Nail oluruz inşallah. Dün çok sıkıntılı bir günmüş allahım hiç birimize kaldıramayacağı çekemeyeceği dert vermesin.ferahlığa kavuştursun.
Erkek aileleri sanırım biraz daha katı be despot olabiliyorlar kendi gururlarının okşanması için oğullarını kıza be kızın ailesine karşı doldurmakta haklı buluyorlar ben de eşimin ailesi ile görüşmüyorum ne Bayram ne kandil aramışlığım yok eşim bi kere de ara demedi Allah var. Ama benim annem onlar utansın sen ara der hep. Onlarda gelîn bizi aramıyo sen de onun ailesini arama der. Ama Allah'a bin şükür eşim onların dolduruşuna hiç gelmedi burda annemin babamın maddi manevi bizim için yaptıklarını bildiği için nankörlük etmedi ve kendisi iş gereği sürekli şehir dışında olduğu için beni hep anne babama emanet etti eşimle hamileliğîm boyunca bir Yada iki kere doktora beraber gidebildik hep babam götürdü beni kontrole acile hele ilk zamanlarımda çok kötüydüm yürüyemiyodum babam kucağında taşıdı eğer benim eşimde nankörlük yapsaydı çok kırılır üzülürdüm. Bu hafta gîttiği yer ailesine yakın bu hafta sonu yanlarına gitmek istedi tabi kî git dedîm onlar senin annen baban sonra biraz burda yazılanlardan etkilendîm biraz da kocamın iyi niyetli oluşuna temizliğine kıyamadım dedim istiyorsan bende gelebilirim seninle yawrum kıyamadı onca yolu çekmeme ama kocamı evlendiğinizden bu yana ilk defa memleketine gidiyor yalnız göndermek içime sinmedi kızlar sizce ne yapmalıyım orada sinirlerimin bozulmasından da korkmuo diilim ama siz olsanız ne yapardınız
Geçmiş olsun canım sanada.
Benim 4 ay çok yoğun bulantı ve kusmalarım vardı ama sonrasında hiç olmadı.
Bende direk üşüttümmü acaba diye düşündüm.
C.tesi dr.gidiyorum canım.Soracaklarımı yazıyorum bir kaç gündür listem kabardı :))) dr.sıkılmaz inş.sorularımdan.:)
5N1Ke,
direnç tek taraflı olduğu halde sana neden cleaxen iğne verdi doktorun, doktorlar genelde tek taraflı direncin üzerinde hiç durmuyorlar, tek taraflı direnç pek çok hamilede olabiliyormuş,
biz de çift taraflı olduğu için tehlike arzediyor,
çünkü tek taraflı dirençte normal olan diğer damar 40.haftaya kadar bebeğe fazlasıyla yetiyormuş,
ben çok ısrar ettim doktoruma clexan kullanayım diye ama tavsiye etmedi,
daha doğsuru şöyle bu konuda pek çok doktorla görüştüm,
2 tanesi sadece şiddetle o iğneyi kullanmamaı tavsiye etti,
ama asıl buradaki doktorum ve türkiyedeki doktorum coraspin şimdilik yeter deyince onları dinlemeye karar verdim,
araştırmıştım evet göbeketen kendin vuruyomuşsun o iğneyi,
şimdi tereddüte düştüm yanlış mı yapıyorum o iğneyi kullanmamakla sence ben?
benim doktorum direnci tek tarafa düşürürüsek kurtarırız bebeği dedi, 4 gözle tek tarafın düşmesini bekliyorum
bir tarafta kalsada olur o sorun değil
Bence herşeye rağmen gitmeli ve eşinin her daim yanında olduğunu ailesine karşı göstermelisin. Tabi bebişin için sakıncalı yada riskli bir durum yoksa.. Ölümlü dünya yahu herkesin ettiği kendine canım boşver.. Anlarlarsa onlar utansın anlamazlarsa da anlamasınlar eşinin nolursa olsun yanında olduğunu görmesi yeter.. Sende gururla karnını gere gere dolanırsın orda :)
polican çook fena incelediler hem debenim de kayınçonun sözü olduu çok heyecanlı oluyo ilk gelinim ben de herkes beni de inceledii gelinle beraber süslen tabiiii büyük gelin daha güzelmiş desinleeerr ne fenayımmmm demiiiii
kızlar kendime kırmızı -beyaz puantiyeli çok şirin bir gecelik aldım. Idoşa uysun diye de şöyle bir hastane çıkışı aldım. Benim çok hoşuma gitti sizce nasıl?
Eki Görüntüle 713176
başımıza da beyaz bandana üzerine kırmızı kirazlar takıcaz. Fotoğraflarda daha canlı çıkar sanırım kırmızı. Bir de annem zevkime hiç uymayan pudra pembesi hastane çıkışları almıştı, ben de uygun olsun diye pudra rengi pijama aldım. Onlarla da bir kaç poz veririz olur biter. Gönlü olsun napayım. Muhtemelen doğumun ilk günleri bizimle olamıycak. çünkü bayram geliyor kocası her zamanki gibi bayramı onla geçirmek ister. Bak senin aldıklarını da giydirdim diye fotoları gösteririm gelince:)
luboyf benim de iki tarafta da sorun var
yanlış anlamadıysam senin de çift taraflı değil mi
bana iğneden hiç bahsetmedi bile doktor
burda yazılanlardan iğne kullananları duydum
pazartesi gideceğim doktor bakalım ne diyecek
Kızlar kendime kırmızı -beyaz puantiyeli çok şirin bir gecelik aldım. İdoşa uysun diye de şöyle bir hastane çıkışı aldım. Benim çok hoşuma gitti sizce nasıl?
Eki Görüntüle 713176
Başımıza da beyaz bandana üzerine kırmızı kirazlar takıcaz. Fotoğraflarda daha canlı çıkar sanırım kırmızı. Bir de annem zevkime hiç uymayan pudra pembesi hastane çıkışları almıştı, ben de uygun olsun diye pudra rengi pijama aldım. Onlarla da bir kaç poz veririz olur biter. Gönlü olsun napayım. Muhtemelen doğumun ilk günleri bizimle olamıycak. Çünkü bayram geliyor kocası her zamanki gibi bayramı onla geçirmek ister. Bak senin aldıklarını da giydirdim diye fotoları gösteririm gelince:)
canım hastane için pijema nereden aldın benımde almam gerkıyor ama netten mı aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?