2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel canım ya sadeye bayılıyorum bandanasınıda güzel düşünmüşsün.. Annen konusunda da ii çözüm bulmuşsun ilahi sen

Hihihihihih Ay ne üzülmüştüm zamanında burda hatırlarsan. Bayram yüzüme güldü valla. Kocası hayatta yollamaz bayram varken

meraba güzeller...
hayırlı kandiller umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim gecmişede bakamadım
bizde arabamızı aldık bakın teyzoşları beğenicekmisiniz...
haftasonuda odamızı düzenlicez inş...

Canım ben bu sabah ilk kez eczanede olcturdum. Sipariş verdim cihaz birazdan eve gelecek öğlen başlıcam evde ölçmeye . Arada fark olmasi normal ama senin fark çokmus ya. Aldığın yere bir Danış istersen .

Eve gelince bende deneyip test ederim.

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım ben dogumdan sonra alayım diye düşündüm şimdilik oto koltugu alacagım herhalde

Bu hastane çıkışını gecen gun ben de inceledim. Pek bir sevimli çok guzel çok yakisacak kizina.
Canlı renk kıyafet fotoda daha iyi çıkar doğru bak ben bunu hic düşünmemiştim . Ben bir tane aldım şimdilik hastane cikisi o da ekru renk. 2. Si icin henüz karar vermedim.

luboyf ve mulberry canlarım ikinizede çok geçmiş olsun hiç anlamadığım bi konu ama inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimizde

Hayırlı kandiller herkese:)

Bugün dularımızdan birbirimizi ve doğacak bebeklerimizi eksik etmeyelim lütfen. Allah vatanımıza hayırlı bir nesil yetiştirmeyi nasip etsin hepimize, amin...

sağlıkla kullanın canım ay ne şirin şeyler alıoz ya zevkliyiz bizde ağustos grubu olarak kardeş :9 :)

bayıldım hastahane çıkışına beyazın üzerinde ne güzel durmuş desenler anne kız uyumlu ikili olacaksınız

Teşekkürler kızlar :) Türk bayrağı gibi olcaz o gün Parmecim 2. yi sen de canlı renklerden seçebilirsin fotolar ömür boyu hatıra olacak. Şöyle renkli renkli çıksın ne güzel olur :) Ki ben normalde biliyosun soft renklerden yanayım ama fotoda canlı renk güzel duruyor.

Arabanın modelinin güzel olmasının yanı sıra renkleri bir harikaymış. Çok sevdiğim bir renk almışsın güle güle kullan:)

sağlıkla kullanın canım ay ne şirin şeyler alıoz ya zevkliyiz bizde ağustos grubu olarak kardeş :9 :)

amin canım hepimiz sağlıkla kullanalım cicilerimizi inş...sağlıkla alalım kuzucuklarımızı kucağımıza
evet zevkliyiz hamarat annişlerde var topiğimizde ne cici seyler yaptılar maşallah bizeee

Rengide modelide çok güzelmiş, senin içine sindiyse gerisi önemli değil... bebişinle bol bol gezin, güzel anılar biriktirin inşallah :)

ben dün bahar temizliğine başladım şekerler.kadın alcam ama mutfağı döktüm dün dolap içleri falan kendim yapmam lzım diye ama bittim yorgunluktan valla.akşam 7 de bitti sonra bi arkadaşa davetliydik gittik o da demesinmi bi arkadaşımız bebeğini kaybetti 8,5 aylık die.hemde kadın çok iş yapıp yorulmuş ani tansiyonu düşünce bebek şoka girip ölmüş hemennnn çok üzüldüm ama bi taraftanda nasıl korktum tamda o yorgunluğun üstüne duyunca.allah korusun hepimizi ve bebeişlerimizi.ben artık yorarmıyım kendimi hiiiçç bugün full yatcaz oğlumla dünün acısını çıkarmalıyız artık.sizde dikkat edin aşırı yorulmamaya kızlar

Hihihihihih Ay ne üzülmüştüm zamanında burda hatırlarsan. Bayram yüzüme güldü valla. Kocası hayatta yollamaz bayram varken

hatırlamam canım yaaa bişeyde diyemiyrodun sana sormadan alıyordu.. valla sevindim senin adına ne yalan söylüyeyim sabreden derviş muradına erermiş hesabı oldu bu

Rengide modelide çok güzelmiş, senin içine sindiyse gerisi önemli değil... bebişinle bol bol gezin, güzel anılar biriktirin inşallah :)

sağol canım ...insallah hepimizin güzel anıları olur bebişlerimizle güzel günler yaşarız hep birlikte kocişlerimizle bebişlerimizle hayatımızda hep güzel anılar biriktiririz

Ayy Allah korusun canım ama bu son dönemlerimizde kendini öle cok fazla yorma bosver pasaklı desinler napalım benim annem geldi sağolsun bütün yapılcakları yaptı bende yardımcı oldum hafif işleri yaptım cekmece dolap düzenledim ama öle ağır işler bize göre diil artık canım dikkat et kendinede bebişinede

Canım hiç üzülme ben sana yardım ederim halka konusunda benim yardımımla 1. değil 3. yaş gününe yetiştiririz ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…