- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.761
çok güzel canım ya sadeye bayılıyorumbandanasınıda güzel düşünmüşsün.. Annen konusunda da ii çözüm bulmuşsun ilahi sen
canım şekerini evdemi ölçüyorsun bende vede ölçü yorum ama arka arkaya yatığım ölçümler birbirini tutmuyor sen hiç denedinmi bunu arka arkaya ölçtünmü hiç ilk ölçtüm 88 çıktı sonra 104 çok fark var arada acaba hangisi doğrudur
meraba güzeller...
hayırlı kandiller umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim gecmişede bakamadım
bizde arabamızı aldık bakın teyzoşları beğenicekmisiniz...Eki Görüntüle 713227
haftasonuda odamızı düzenlicez inş...
HihihihihihAy ne üzülmüştüm zamanında burda hatırlarsan. Bayram yüzüme güldü valla. Kocası hayatta yollamaz bayram varken
güle güle kullanın canım ben dogumdan sonra alayım diye düşündüm şimdilik oto koltugu alacagım herhalde
meraba güzeller...
hayırlı kandiller umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim gecmişede bakamadım
bayıldım hastahane çıkışına beyazın üzerinde ne güzel durmuş desenler anne kız uyumlu ikili olacaksınız
Bu hastane çıkışını gecen gun ben de inceledim. Pek bir sevimli çok guzel çok yakisacak kizina.
Canlı renk kıyafet fotoda daha iyi çıkar doğru bak ben bunu hic düşünmemiştim . Ben bir tane aldım şimdilik hastane cikisi o da ekru renk. 2. Si icin henüz karar vermedim.
meraba güzeller...
sağlıkla kullanın canım ay ne şirin şeyler alıoz ya zevkliyiz bizde ağustos grubu olarak kardeş :9 :)
meraba güzeller...
Arabanın modelinin güzel olmasının yanı sıra renkleri bir harikaymış. Çok sevdiğim bir renk almışsın güle güle kullan:)
HihihihihihAy ne üzülmüştüm zamanında burda hatırlarsan. Bayram yüzüme güldü valla. Kocası hayatta yollamaz bayram varken
Rengide modelide çok güzelmiş, senin içine sindiyse gerisi önemli değil... bebişinle bol bol gezin, güzel anılar biriktirin inşallah :)
ben dün bahar temizliğine başladım şekerler.kadın alcam ama mutfağı döktüm dün dolap içleri falan kendim yapmam lzım diye ama bittim yorgunluktan valla.akşam 7 de bitti sonra bi arkadaşa davetliydik gittik o da demesinmi bi arkadaşımız bebeğini kaybetti 8,5 aylık die.hemde kadın çok iş yapıp yorulmuş ani tansiyonu düşünce bebek şoka girip ölmüş hemennnn çok üzüldüm ama bi taraftanda nasıl korktum tamda o yorgunluğun üstüne duyunca.allah korusun hepimizi ve bebeişlerimizi.ben artık yorarmıyım kendimi hiiiçç bugün full yatcaz oğlumla dünün acısını çıkarmalıyız artık.sizde dikkat edin aşırı yorulmamaya kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?