2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off zaman geçmek bılmıyorrrrrrrrrrrr hafta sonu gelsın bı an evvel bebısımı goreyıımmm...odamızıın duvar kâğıdı yapılsın gıdeyım ıkeayı dolanayım zaman durduuuuu yapacak bısyde yok evde çookk sıkıldım 4 gundur evdee kızlarrrrrrrrrrrrrrr karnım paket gıbı oldu yıne patlıyacagım sankı ıgne ıle yaklaşmayınnn

kızlaaaar midem alev alev yanıyo resmen ne yapabilirim neyin faydası olur. var mı böyle bir problemi olan. galiba kızım mideme kafa attıkça yediklerim ağzıma geliyo tavsiye bekliyorum

hatırlamam canım yaaa bişeyde diyemiyrodun sana sormadan alıyordu.. valla sevindim senin adına ne yalan söylüyeyim sabreden derviş muradına erermiş hesabı oldu bu

Sorma ne kabustu yaa. Şimdi de bebeğin yüzünü örtmek için örtü oyalayıp göndermiş Bak söylerken bile nefesim daralıyor. Kadın hala 80lerde yaşıyor mileniuma ayak uyduramadı oldu olacak bir de kundaklıyalım. Hey allam yaaa

Oooof kızlar sinir oldum foruma :) Sabahtan beri okumaya çalışıyorum zaten ancak bitirebildim. Şimdi de cevap yazamıyorum 2dir site kapanıyor yahu küstümü bana acaba dün yoktum diye

Canlarım dün neler olmuş neler hayatımsın ve redqueen geçmiş olsun sizlere dolandırıcılar kol geziyor resmen.

Angelcım arayı yumuşatmışsınız sevindim canım

Durusel izin olayına çok canın sıkılıyordu gözünaydın canım çok sevindim

Yaşamayıseviyorum sizin tayin olayını merak ediyordum sabah arkadaşım aradı abisinin tayini izmire çıkmış çok mutluydu sen geldin aklıma. İnşallah haftaya da senin çok sevineceğin biryere gittiğini öğreniriz.

kızlarr resımler koyunn aldıkalrınızın fln bebeıs odası yapanlar bebek odalarının resımlerını koyabılırlermııı hem fıkır olur bızleredeeeeee çokmu şey istiom güzel annişlerimmmmm of sıkıntıdan şımarasımızvar bızımmmmm kociş olsaydıı şimdi yanmıştı

kızlaaaar midem alev alev yanıyo resmen ne yapabilirim neyin faydası olur. var mı böyle bir problemi olan. galiba kızım mideme kafa attıkça yediklerim ağzıma geliyo tavsiye bekliyorum

Geçen benim de yanmıştı maden suyu iyi gelmişti. Sana aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama denemende fayda var

canım mide yanmasına bana en iyi soğuk süt geliyor 10 dk. içinde kesiyor. zararı yok nAsılsa dene sen de inşallah faydasını görürsün

canım ben gaviscon içiyoru mhatta şişeyi kafama dikiyorum hafif yanmasını alıyor ama yanmaya devam ediyor. doktor sordu nasıl yanmaların dedim tam ii gelmiyor. sabahları aç karnına yutmam için hap verdi. dün başladım maşallah diyeyim dün hiç yanmam olmadı.. yemek yemesem bile yanıyordu çok kötü..

dokuzay benimkini ne soda ne süt geçirmiyo çok kötü olunca bi kaşık gaviscon içiyorum dr verdi 5 dk da geçiyo.yinede zorda kalmadan içmiyorum

senin annen benim kaynana aynı galiba canım... oda bana sormadan pek sever ayıcılıklı garip kıyafetler almayı.. valla benimde onun yüzünden ayılara falan yeşil renge alerjim oldu. tiksinicem artık görmekten offf offff bktırıyor valla bazen kadından bile soğuyorum sırf kafasına buyruk alıyor die. beraber bakarız desekte kurtlu kadın gene kendi başına alır

Çok güzeller canım bayıldım!
Tam senin tarzın :)
Takım yapma fikrini de çok sevdim ben bunu düşünememiştim, 1 gecelik aldıydım

Annen için de çözümü bulmuşsun hadi gözün aydın :))

Bazen banada oluyor ozellikle gec vakitte birsey yeiysem gece yaniyor doktorum bana rennie cigneme tb verfi bi tane aliyorum hamdolsun hemn kesiyor

aman canım dikkat et.bazen ben de düşüyorum o hataya. şuraya uzanayım bir şey olmaz, şunu kaldırayım çok ağır değildir diye kendimi kandırıp iş yapıyorum sonra da bir yerime sancı girince ödüm patlıyor. dikkat et annesi.uzanın bugün dinlenin..

Dun kontrolün nasil gecti canım buyumusmu kuzun

gunebakannn cnm dun seker yuklemen vardı senn bebıss nasıl merak ettıkkk :)

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar... Sabahtan beri siteyle cebelleşiyordum cevap yazamıyordum bir türlü :)

Dün şeker yüklemem yapıldı sonuçlarım güzel ama doktorumu göremedim Sabahın köründe gittim neyse kan vermelerim falan bitti doppler ultrasona girdim minik pıtırcığımı 4 boyutluda izledim göbüşünü ölçtürmedi kafasını önüne eğmiş yüzünü de göstermiyor. Azıcık bi açıdan yüzünü görebildim dünya güzelimin Bizim göbek çapı geriden geliyordu ya anneme göstermiyim de evham yapmasın dedi herhalde ölçemedi doktor. Bol bol kafasının arkasını ellerini ayaklarını gösterdi Cd çektirecektim onu da çekemedik haliyle bir dahakine yine gel çekeyim dedi. Dopplerden çıktıktan sonra biraz gezdim kendime sandalet aldım Saat 15.30 da hastaneye döndüm kan sonuçlarımı aldım ama doktorum yoktu normal doğum takibindeydi 4te hemşiresi çağırdı işi uzayacak cumartesi gelebilir misiniz dedi. Çaresiz döndüm eve ama olsun cumartesi bir daha görürüm bebişimiiii

cnm sen onu diosun akşam arkadaşım doğum yaptı yanına gittim bakanlarıda yok yanlarında karı koca öğretmenler bebeği bi güzel kundaklamışlar yavrum ellerini çıkarmaya çalışıo içinde, yastığa dik yatırıo kocası alıp bebeği bide oyalı tülbent istio karısından getirdiler bide yüzünü örttüler çocuğun

ayyy bu tayin beni çıldırtacak kızlar dün jandarmda açıklandı bir biz kaldık yahu nedir bu bugün eşim aradı 20sine ertelenmiş dedi 3 mayıstan beri her gün farklı bir tarih söylüyorlar aman bebişimle bende bugün gidip kendime sevdiğim yemeği yapar bir de güzel yerim ki ohhh misss gibi sinirim geçer daha da heyecan mneyecan yapmam valla aldım boyumun ölçüsünü her gün mutlu mutlu az kaldı açıklanmasına diye uyanıyordum

canımcım en iyi sen bilirsin o evew gittiğinde neler yaşadığını ama belki düzelmesi için bir vesile olur ne bileyim ama ben tek gönderme derim kaç saat sürüyor onuda bilmiyorum yolculuk kendi arabansa dinlene dinlene gidilir. otobüste çift bilet alabilirsin eğer geceye kalıyorsa yolculuk.bana sen ne yapardın dersen iki elim kanda olsa giderdim ben herhalde benim eşimi annesi bir dakika kafasını şişirmeden bırakmıyor çünkü. her dakika bıdı bıdı yapmaya kalkıyor gidince az kaldı zaten tuvalaete de beraber gideceğiz eşimle onlara gidince

canıııııııım tatlıya bağlamışsınız bak. hamilelikten stresten oluyor böyle şeyler her evde olur zaten tartışmasız ev mi olur önemli olan uzatmamak derler ya öyle işte. eşinde üzülmüştür tabikide.sen daha fazla üzme kendini ama ben hep diyorum şükür kavga bile edeceğim bir kocacım var bazen bir gidiyor aam göreve bulana aşk olsun

Allah taş etsin bizim bu tayinleri zaten mahvettiler beni çocuğumla fenalık daralma geliyor vallahi

miniciğimm karnımdam dışarı çıkacak sanırım.. sipsivri biyerini çıkardıı okşadım okşadım ne olduğunu anlamaya çalıştım parmağımı gezdirdim sert yerde sanırım minicik ayağıydııı çok duygulandım yaaa

Teşekkürler kedicik beğenmene sevindim :)) Buldum çözümü çok şükür yaa. Bayramlar candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…