- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.781
hatırlamam canım yaaa bişeyde diyemiyrodun sana sormadan alıyordu.. valla sevindim senin adına ne yalan söylüyeyimsabreden derviş muradına erermiş hesabı oldu bu
kızlaaaar midem alev alev yanıyo resmen ne yapabilirim neyin faydası olur. var mı böyle bir problemi olan. galiba kızım mideme kafa attıkça yediklerim ağzıma geliyotavsiye bekliyorum
canım mide yanmasına bana en iyi soğuk süt geliyor 10 dk. içinde kesiyor. zararı yok nAsılsa dene sen de inşallah faydasını görürsünkızlaaaar midem alev alev yanıyo resmen ne yapabilirim neyin faydası olur. var mı böyle bir problemi olan. galiba kızım mideme kafa attıkça yediklerim ağzıma geliyotavsiye bekliyorum
kızlaaaar midem alev alev yanıyo resmen ne yapabilirim neyin faydası olur. var mı böyle bir problemi olan. galiba kızım mideme kafa attıkça yediklerim ağzıma geliyotavsiye bekliyorum
Sorma ne kabustu yaa. Şimdi de bebeğin yüzünü örtmek için örtü oyalayıp göndermişBak söylerken bile nefesim daralıyor. Kadın hala 80lerde yaşıyor mileniuma ayak uyduramadı oldu olacak bir de kundaklıyalım. Hey allam yaaa
Kızlar kendime kırmızı -beyaz puantiyeli çok şirin bir gecelik aldım. İdoşa uysun diye de şöyle bir hastane çıkışı aldım. Benim çok hoşuma gitti sizce nasıl?
Eki Görüntüle 713176
Başımıza da beyaz bandana üzerine kırmızı kirazlar takıcaz. Fotoğraflarda daha canlı çıkar sanırım kırmızı. Bir de annem zevkime hiç uymayan pudra pembesi hastane çıkışları almıştı, ben de uygun olsun diye pudra rengi pijama aldım. Onlarla da bir kaç poz veririz olur biter. Gönlü olsun napayım. Muhtemelen doğumun ilk günleri bizimle olamıycak. Çünkü bayram geliyor kocası her zamanki gibi bayramı onla geçirmek ister. Bak senin aldıklarını da giydirdim diye fotoları gösteririm gelince:)
ben dün bahar temizliğine başladım şekerler.kadın alcam ama mutfağı döktüm dün dolap içleri falan kendim yapmam lzım diye ama bittim yorgunluktan valla.akşam 7 de bitti sonra bi arkadaşa davetliydik gittik o da demesinmi bi arkadaşımız bebeğini kaybetti 8,5 aylık die.hemde kadın çok iş yapıp yorulmuş ani tansiyonu düşünce bebek şoka girip ölmüş hemennnn çok üzüldüm ama bi taraftanda nasıl korktum tamda o yorgunluğun üstüne duyunca.allah korusun hepimizi ve bebeişlerimizi.ben artık yorarmıyım kendimi hiiiçç bugün full yatcaz oğlumla dünün acısını çıkarmalıyız artık.sizde dikkat edin aşırı yorulmamaya kızlar
Dun kontrolün nasil gecti canım buyumusmu kuzun
gunebakannn cnm dun seker yuklemen vardı senn bebıss nasıl merak ettıkkk :)
Sorma ne kabustu yaa. Şimdi de bebeğin yüzünü örtmek için örtü oyalayıp göndermişBak söylerken bile nefesim daralıyor. Kadın hala 80lerde yaşıyor mileniuma ayak uyduramadı oldu olacak bir de kundaklıyalım. Hey allam yaaa
Günaydın meleklerin anneleri bu mübarek kandil gününün hürmetine hepimiz Nail oluruz inşallah. Dün çok sıkıntılı bir günmüş allahım hiç birimize kaldıramayacağı çekemeyeceği dert vermesin.ferahlığa kavuştursun.
Erkek aileleri sanırım biraz daha katı be despot olabiliyorlar kendi gururlarının okşanması için oğullarını kıza be kızın ailesine karşı doldurmakta haklı buluyorlar ben de eşimin ailesi ile görüşmüyorum ne Bayram ne kandil aramışlığım yok eşim bi kere de ara demedi Allah var. Ama benim annem onlar utansın sen ara der hep. Onlarda gelîn bizi aramıyo sen de onun ailesini arama der. Ama Allah'a bin şükür eşim onların dolduruşuna hiç gelmedi burda annemin babamın maddi manevi bizim için yaptıklarını bildiği için nankörlük etmedi ve kendisi iş gereği sürekli şehir dışında olduğu için beni hep anne babama emanet etti eşimle hamileliğîm boyunca bir Yada iki kere doktora beraber gidebildik hep babam götürdü beni kontrole acile hele ilk zamanlarımda çok kötüydüm yürüyemiyodum babam kucağında taşıdı eğer benim eşimde nankörlük yapsaydı çok kırılır üzülürdüm. Bu hafta gîttiği yer ailesine yakın bu hafta sonu yanlarına gitmek istedi tabi kî git dedîm onlar senin annen baban sonra biraz burda yazılanlardan etkilendîm biraz da kocamın iyi niyetli oluşuna temizliğine kıyamadım dedim istiyorsan bende gelebilirim seninle yawrum kıyamadı onca yolu çekmeme ama kocamı evlendiğinizden bu yana ilk defa memleketine gidiyor yalnız göndermek içime sinmedi kızlar sizce ne yapmalıyım orada sinirlerimin bozulmasından da korkmuo diilim ama siz olsanız ne yapardınız
dün akşam eşimle tartıştık çok ağladım uzun zamandır bu kadar ağlamamıştım sanırım. eşimi o kadar seviyorum ki en küçük tartışma beni yıkıyor. tabi akşamki pek küçük sayılmazdı ikimizde birbirimizi çok kırdıkuyumadan tatlıya bağladık gibi bi şekilde ama ben genede çok mutsuz uyandım.halada üzerimden atamıyorum. her şey eskisi gibi olur mu acaba? bugün beni çok özlesin inşallah. o da beni üzdüğü için üzülsün...
Oooof kızlar sinir oldum foruma :) Sabahtan beri okumaya çalışıyorum zaten ancak bitirebildim. Şimdi de cevap yazamıyorum 2dir site kapanıyor yahu küstümü bana acaba dün yoktum diye
Canlarım dün neler olmuş neler hayatımsın ve redqueen geçmiş olsun sizlere dolandırıcılar kol geziyor resmen.
Angelcım arayı yumuşatmışsınız sevindim canım
Durusel izin olayına çok canın sıkılıyordu gözünaydın canım çok sevindim
Yaşamayıseviyorum sizin tayin olayını merak ediyordum sabah arkadaşım aradı abisinin tayini izmire çıkmış çok mutluydu sen geldin aklıma. İnşallah haftaya da senin çok sevineceğin biryere gittiğini öğreniriz.
Çok güzeller canım bayıldım!
Tam senin tarzın :)
Takım yapma fikrini de çok sevdim ben bunu düşünememiştim, 1 gecelik aldıydım
Annen için de çözümü bulmuşsun hadi gözün aydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?