2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benide eklermisiniz.yas 30 sehır izmir sat01kasım//tahmını dogum 08aug.sevgıler:)))

Merhaba sonunda bende kalp atışlarını duydum müthiş bir duygu. Eşimin gözleri doldu. Bir sürü kan ve idrar testi yaptılar. Bu arada ben özel sigortalıyım. Özel sandığa bağlıyım. SGK da kaydım yok yinede sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyormu?

Son düzenleme:

cnm gebeye ve çocuklara ücretsiz bakılıyor zaten sgk ya gerek yok her hamilenin kaydının bulunması lazım hem senin takibini hemde bebeğin takibini yapıyorlar faydasını görürsün zararını görmezsin kaydını yaptır mutlaka

arkadaslar merhaba .
ben persembe gunu saglik ocagina gittim.testlerim yapildi .gebelik varmis 6veya5 haftalik .
diger test sonuclarimi begendi hic vitamin folik asit vermedi .
sonra bilgi egitimi verdiler kisaca ve keseyi kalp atislarini duymadan tam gebesin diyemeyiz dediler. 8haftada kadin dogum uzmanina git dedi ondan once gozukmezmis bende 21ocagi iple cekiyorum insallak hersey yolundadid

merhaba allah kucagina almayi nasip etsin . saglik ocagina kayit sart diye biliyorun.bana evlenirken gebeligini bildirmek zorundasin demislerdi zaten disarda yaptircagin testlerin bir kismini orda ucretsiz yaptirisin asilarida

selam hamişler. Ben de cuma günü gittim sağlık ocağına bildirmeye. İyiki de gitmişim çok ilgili ve güleryüzlüydüler. doktor uzun uzun konuştu bilgilendirdi. hemşire bilgilerimi not etti biz seni gereken zamanlarda arayıp çağıracağız dediler. aşılar takip vs. için. Takiplerimi hem devlette hem de özel de yaptırıyoruz bukadar ilgi görmedim =)

yuhhu facebookta buldum sonunda sizi davet yolladım kabul ederseniz ben de katılacagım arama yerine 2013annem yazınca buluyorsunuz

benim bebeğim 3 gün önce kürtajla alındı.gelişimi durmuş kalbi durmuş.çok üzgünüm.beni listeden kaldırmısın arkadaşım.Allah hiçbirinize bu üzüntüyü yaşatmasın.kendiize iyi bakın kızlar.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim size.

çok geçmiş olsun sekercm. : (( Çok üzüldüm : (( Kontrolünde mi çıktı bu sıkıntı sen de 10 haftalıkmışsın benim gibi.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Umarım hayırlısıyla tekrar gebe kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini.

Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır diyelim ve moralini yüksek tut-bir dahakine saglıkla kolaylıkla gecırırsın ınsallah.... :26:
Rabbim senide bizleride bunları yaşamaktan korusun imtihan etmesin...

Hepinize günaydın arkadaşlar...

Bende doktordan geliyorum-elhamdulillah sonunda gördüm minik bebeğimi
Kalp atışını dinletmedi yurt dışındayım burda herkez gerek görmüyor kendileri bakıyor tek...
8 hafta 3 günlük olmuşuz biz elhamdulillah.... Rabbim kolaylıkla tamamlamamızı nasip etsin

Ya kızlar benım anlamadıgım birşey var ayın 1 inde adet olan birinin diğer ayın 1inde 1 aylık hamile çıkması ne yönden oluyor anlamadım gitti çünkü ilk 1 hafta zaten adet kanaması sürüyor ve bitiyor-normalde 3 haftalık olması gerekmıyor mu hesaplarsak?:26:

ay kızlar ben çok hastayım.boğazlarım şişti.başım ağrıyor napıcam?geçer mi kendi kendine kafamı kaldıramıyorum.ne güzel hasta olmadan geçiyordu günler.doktorada gitsem antibiyotik verir....

evt o hesaplama biraz değişik doktorlar riske atmamak için tam tarihi bilmedikleri için herzaman son adete göre hesaplama yapıyolar.yani 5 gün fazla oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…