- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.801
kızlarr resımler koyunn aldıkalrınızın fln bebeıs odası yapanlar bebek odalarının resımlerını koyabılırlermııı hem fıkır olur bızleredeeeeeeçokmu şey istiom güzel annişlerimmmmm of sıkıntıdan şımarasımızvar bızımmmmm kociş olsaydıı şimdi yanmıştı
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar... Sabahtan beri siteyle cebelleşiyordum cevap yazamıyordum bir türlü :)
Dün şeker yüklemem yapıldı sonuçlarım güzel ama doktorumu göremedimSabahın köründe gittim neyse kan vermelerim falan bitti doppler ultrasona girdim minik pıtırcığımı 4 boyutluda izledim göbüşünü ölçtürmedi kafasını önüne eğmiş yüzünü de göstermiyor. Azıcık bi açıdan yüzünü görebildim dünya güzelimin Bizim göbek çapı geriden geliyordu ya anneme göstermiyim de evham yapmasın dedi herhalde ölçemedi doktor. Bol bol kafasının arkasını ellerini ayaklarını gösterdi Cd çektirecektim onu da çekemedik haliyle bir dahakine yine gel çekeyim dedi. Dopplerden çıktıktan sonra biraz gezdim kendime sandalet aldım Saat 15.30 da hastaneye döndüm kan sonuçlarımı aldım ama doktorum yoktu normal doğum takibindeydi 4te hemşiresi çağırdı işi uzayacak cumartesi gelebilir misiniz dedi. Çaresiz döndüm eve ama olsun cumartesi bir daha görürüm bebişimiiii
senin annen benim kaynana aynı galiba canım... oda bana sormadan pek sever ayıcılıklı garip kıyafetler almayı.. valla benimde onun yüzünden ayılara falan yeşil renge alerjim oldu. tiksinicem artık görmekten offf offff bktırıyor valla bazen kadından bile soğuyorum sırf kafasına buyruk alıyor die. beraber bakarız desekte kurtlu kadın gene kendi başına alır
miniciğimm karnımdam dışarı çıkacak sanırım.. sipsivri biyerini çıkardıı okşadım okşadım ne olduğunu anlamaya çalıştım parmağımı gezdirdim sert yerde sanırım minicik ayağıydııı çok duygulandım yaaa
aynı benimkide öle siz alıosunuzda ben almıyormuyum sanıosunuz dio bende yün yorgan yaptım farbalı falan nevresim diktiriomuşşşşş Allahııımm sana geliyoruuuuuummmmmmmmmmm istememmmm dediiiiiiiiimmmmmmmmm gelince yatar o zaman yünde dioalmasa daha ii valla benim annemde gitmiş ne güzel nevresim almış karacahomeden,tulumlar almış zıbınlar almış eşimde annesininkilere öle deme dio giydiririm de dio kırılmasın die ama bende çeneyi tutamam ki,sorsun cnm ben yün yorgan istiomuyum hem yün alacaksamda gider anti bakteriyel alırım ki eminim içine basmıştır yünü taş gibi ağırdır her yorganı yastığı öle çünkü kendi başına iş yapınca deliriorum
kızlar bu sabah kızımın bakıcısıyla konuşuyordum doguma 12 hafta var falan nasıl yani dedi eee 40 hafta 28. haftadayım 40 hafta diye düşünme sen genel olarak 37 de doguruluyor diyince kafam dank etti sanki ben çok agırdan mı alıyordum ne bu bebek alışveriş olayınıeşimde sen giyimi boşver onlar alınır bakım ürünleri yatak yorganı falan diyince amanın dedim eteklerimi tutuşturdular ateş ölçer ne marka ve nasıl alacaksınız yada aldınız mı biraz araştırdım aslında en güzeli civalılar ama çok sıkıntılı oluyor onunlada ölçmek ben 1 tane dijital makattan ölçmek için bir tane de kulaktan ölçme dijitallerden alayım diyorum ne dersiniz bide ilk zaman yorgan kullanılmayacak sıcaklardan pike takımı alayım dedim sada şık bişey nette falan görürseniz yazın bana kızlar
aynı benimkide öle siz alıosunuzda ben almıyormuyum sanıosunuz dio bende yün yorgan yaptım farbalı falan nevresim diktiriomuşşşşş Allahııımm sana geliyoruuuuuummmmmmmmmmm istememmmm dediiiiiiiiimmmmmmmmm gelince yatar o zaman yünde dioalmasa daha ii valla benim annemde gitmiş ne güzel nevresim almış karacahomeden,tulumlar almış zıbınlar almış eşimde annesininkilere öle deme dio giydiririm de dio kırılmasın die ama bende çeneyi tutamam ki,sorsun cnm ben yün yorgan istiomuyum hem yün alacaksamda gider anti bakteriyel alırım ki eminim içine basmıştır yünü taş gibi ağırdır her yorganı yastığı öle çünkü kendi başına iş yapınca deliriorum
miniciğimm karnımdam dışarı çıkacak sanırım.. sipsivri biyerini çıkardıı okşadım okşadım ne olduğunu anlamaya çalıştım parmağımı gezdirdim sert yerde sanırım minicik ayağıydııı çok duygulandım yaaa
kilosu kaçtı canım? bizim kızlar 0 beden olacaklar ondan göbüşleri küçük annesi :)
cnm sen onu diosun akşam arkadaşım doğum yaptı yanına gittim bakanlarıda yok yanlarında karı koca öğretmenler bebeği bi güzel kundaklamışlar yavrum ellerini çıkarmaya çalışıo içinde, yastığa dik yatırıo kocası alıp bebeği bide oyalı tülbent istio karısından getirdiler bide yüzünü örttüler çocuğun
ne sevimli ne şeker o hastane çıkışı öyle çok beğendim güle güle giysin bıdık
dünkü herşeyin hallolmasına o kadar sevindim ki canım benim bile içim rahatladı onlardan kurtuldunuz diye. senin minik kızını yesinler insan çok değişik hissediyor doğunca ne hissedeceğiz asıl o duyguyu merak ediyorum hiç birşeye benzemeyen sorumluluk mutluluk sevinç offf hepsi bir ana gelsin bu minkler kucaklartımıza sağ salim
ay ayyyy benim kocamda öyle ona isyan ediyordum bana sormadan alıyor beğenmiyorum die. annesine gidip güzelce demiş kız sana alma dio beraber alırsınız kendi kafana göre alma başlamış ağlamayaaa o gece hiç uyumamışta bilmemnede bana anneme şikayet edio kocamın lafınıı... eee bende alma diorumm beni sallamıosun be kadın.. şimdi bişey olsa kaynanam alsa getirse ya sabır diorum.. kocamda güzelmiş de dio koy dolaba dursun kırılmasın sonra ağlıo dio. ulan dedim iiki bi bebek gibi ağlamış. o ağlaması duygu sömürüsü aslında dememek için zor tuttum kendimi.. beğenmediğim şey dolapta duruyor. bazılarını çekmecenin en altına koydum gördüm suratı düştü anlasın napayım. ben ona defalarca almaa dedim.. bazen küçük cocuk gibi laf anlamıyor çıldırıyorummmm
bugün limangoda vardı sanırım cnm pike takımı pek bakamadım ama bi bak istersen ya bende tırnak bakım seti göğüs bedi banyo seti yorgan yastık ateş ölçer tarak seti vs alacam ama nerden alanlar varmı
meraba güzeller...
Hayırlı kandiller umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim gecmişede bakamadım
bizde arabamızı aldık bakın teyzoşları beğenicekmisiniz...Eki Görüntüle 713227
haftasonuda odamızı düzenlicez inş...
meraba güzeller...
hayırlı kandiller umarım herkes iyidir uzun zamandır giremedim gecmişede bakamadım
bizde arabamızı aldık bakın teyzoşları beğenicekmisiniz...Eki Görüntüle 713227
haftasonuda odamızı düzenlicez inş...
Canım hiç üzülme ben sana yardım ederim halka konusunda benim yardımımla 1. değil 3. yaş gününe yetiştiririz ama olsun
canım şu an oğlumun odası boyanıyor. mobilyaları da geldi boya bitince mobilyaları dizip kıyafetlerini yerleştireceğiz. tülünü perdesini aldım bugün de halı bakmaya çıkacağım. öyle heyecanlıyım ki.haftasonuna hepsi biter inşallah ben de paylaşırım fotoğraflarını
çok beğendim neren acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?