2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım şu an oğlumun odası boyanıyor. mobilyaları da geldi boya bitince mobilyaları dizip kıyafetlerini yerleştireceğiz. tülünü perdesini aldım bugün de halı bakmaya çıkacağım. öyle heyecanlıyım ki.haftasonuna hepsi biter inşallah ben de paylaşırım fotoğraflarını

kilosu kaçtı canım? bizim kızlar 0 beden olacaklar ondan göbüşleri küçük annesi :)

aynı benimkide öle siz alıosunuzda ben almıyormuyum sanıosunuz dio bende yün yorgan yaptım farbalı falan nevresim diktiriomuşşşşş Allahııımm sana geliyoruuuuuummmmmmmmmmm istememmmm dediiiiiiiiimmmmmmmmm gelince yatar o zaman yünde dioalmasa daha ii valla benim annemde gitmiş ne güzel nevresim almış karacahomeden,tulumlar almış zıbınlar almış eşimde annesininkilere öle deme dio giydiririm de dio kırılmasın die ama bende çeneyi tutamam ki,sorsun cnm ben yün yorgan istiomuyum hem yün alacaksamda gider anti bakteriyel alırım ki eminim içine basmıştır yünü taş gibi ağırdır her yorganı yastığı öle çünkü kendi başına iş yapınca deliriorum

dünkü herşeyin hallolmasına o kadar sevindim ki canım benim bile içim rahatladı onlardan kurtuldunuz diye. senin minik kızını yesinler insan çok değişik hissediyor doğunca ne hissedeceğiz asıl o duyguyu merak ediyorum hiç birşeye benzemeyen sorumluluk mutluluk sevinç offf hepsi bir ana gelsin bu minkler kucaklartımıza sağ salim

kızlar bu sabah kızımın bakıcısıyla konuşuyordum doguma 12 hafta var falan nasıl yani dedi eee 40 hafta 28. haftadayım 40 hafta diye düşünme sen genel olarak 37 de doguruluyor diyince kafam dank etti sanki ben çok agırdan mı alıyordum ne bu bebek alışveriş olayını eşimde sen giyimi boşver onlar alınır bakım ürünleri yatak yorganı falan diyince amanın dedim eteklerimi tutuşturdular ateş ölçer ne marka ve nasıl alacaksınız yada aldınız mı biraz araştırdım aslında en güzeli civalılar ama çok sıkıntılı oluyor onunlada ölçmek ben 1 tane dijital makattan ölçmek için bir tane de kulaktan ölçme dijitallerden alayım diyorum ne dersiniz bide ilk zaman yorgan kullanılmayacak sıcaklardan pike takımı alayım dedim sada şık bişey nette falan görürseniz yazın bana kızlar

cenesı dusukler sızı bı uyudum uyandmm sayfalar almıs yurumusss:)bde uykuya sardım bu ara...bnmkı bugun mıdemde oturuyo galıba kızlarr sıstı orası ve baskı yapıyoo yanıyo eksıyo mıdemm aclık bıle hıssetmıyrm yanı suan napıcam yaa :) arasta hastane cıkısı cok guzel bnde oyle sade bısey aldımm kız dıyınce hlemn cıcılı bıcılı selyer cıkarıyolar gıcık oluyormm :) gunebakan cok sevndımm tatlımm sonuclr ıyımısss bnm kız yuzunu gosterdıı dun gulumsuyodu sankıı ellerı kolları nazık nazık oynatıyoduu ee ne de olsa kızz tabı :)) nasallah yavrularımıza :) yasamcımm szın tayın durumunu topılce merak edıyorzzz dualarm sennle cnm ınss ıstedıgınzz ve sızın ıcın hayrlı olan yer olurr

aman herkeste aynı valla
bizimkide yaptırıp duruyomuş yok yün yorgan yok yün döşek ıyyyyyyyy kabus bende dedim biz aldık Allahım napcam yün döşeği nereye koycam bide onlarııı kırmadan bi şekilde halletmem lazım ne güzel puf puf yorganını aldım ben kızımın yatağınıda öle rastgele yatakta yatıramam valla getirmesiyle kalır gidince yok ederim zaten koycak yerim yok bide onları dert edemem

bugün limangoda vardı sanırım cnm pike takımı pek bakamadım ama bi bak istersen ya bende tırnak bakım seti göğüs bedi banyo seti yorgan yastık ateş ölçer tarak seti vs alacam ama nerden alanlar varmı

ay ayyyy benim kocamda öyle ona isyan ediyordum bana sormadan alıyor beğenmiyorum die. annesine gidip güzelce demiş kız sana alma dio beraber alırsınız kendi kafana göre alma başlamış ağlamayaaa o gece hiç uyumamışta bilmemnede bana anneme şikayet edio kocamın lafınıı... eee bende alma diorumm beni sallamıosun be kadın.. şimdi bişey olsa kaynanam alsa getirse ya sabır diorum.. kocamda güzelmiş de dio koy dolaba dursun kırılmasın sonra ağlıo dio. ulan dedim iiki bi bebek gibi ağlamış. o ağlaması duygu sömürüsü aslında dememek için zor tuttum kendimi.. beğenmediğim şey dolapta duruyor. bazılarını çekmecenin en altına koydum gördüm suratı düştü anlasın napayım. ben ona defalarca almaa dedim.. bazen küçük cocuk gibi laf anlamıyor çıldırıyorummmm

canım bebekte yün olmazki hadi pamuk desen neyse aman kalbini kırmadan alıp kabul edersin kullanmazsın koyarsın bi kenara

oyyyy yerim ben onun ayağını zaman kısaldıkça özlem daha mı artıyor neee

canım bana da oluyor.uzatıyor minicik bir sivrilik.okşuyorum, o oynatıyor.. okşuyorum,okşuyorum ağlıyorum.. off hayırlısıyla alsak şu minnoşları kucağımıza.. çok özlüyorum..

Oyyy çok şeker

kilosu kaçtı canım? bizim kızlar 0 beden olacaklar ondan göbüşleri küçük annesi :)

709 gr canım ağırlığı. Dediğin gibi 0 beden olacak formunu koruyor :) Ki ben hiiiç de korumuyorum geçen ay bu mevzuya takıldığım için yemeyi baya abartmıştım 1 ayda 2,5 kilo aldım ama dün gördüm ki o kiloların hepsi bana geliyor eski yeme düzenime geri dönücem Bu arada boyu da 31 cm olmuş.

Tam anneme göre bir kız ve damat Yazık yavrucağa zaten ciğerler tam gelişmiş deği,l zarzor uyum sağlamaya çalışıyo nefes almaya, sen git bir de yüzünü ört olmadı bi de kundakla. Eğitimli insanların böyle yapmasına çok kızıyorum gerçekten. Kendileri yüzlerine bir çarşaf örtsün ve 5 dakika dursunlar bakalım noluyor? Cıkcıkcık

ne sevimli ne şeker o hastane çıkışı öyle çok beğendim güle güle giysin bıdık

Teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun :)

çok saol canım benim dualarınzda destek oldu gerçekten bende çok mutluyum kocamın yüzü gülerken gördüm. kendisini okadar sıkmış ki gece omuzlarım ağrıo diodu..

benim minink kızımı ye teyzesi evet çok başka güzel duygular yaaa rabbim hayırlısıyla o karışık olan duygularıda yaşatacak inş. şaka maka az kaldı.. hep beraber geçiriyoruz zamanımızı bu çok güzell

benimkide kaynanada hayatta laftan anlamaz dediğini yapar ama bişeyi unutuyor ben acaip inatçıyımdır bişeye hayır dediysem evet demem çoookk zor inat ama benle yarışamaz bilmio daha burnunun dikine gider durur,konuşmam açmam telefonu lüzumlu lüzumsuz arar eee bebeğiniz napıo yav napacak karnımda yatıo işte ara oğlunla konuş yok sabahın köründe arar oğlum duru bana küsmü nie aramıo sabaha kadar uyumadım der ağlar, ya saabbıırrr mübarek gün sinirlendim yine:))))

bugün limangoda vardı sanırım cnm pike takımı pek bakamadım ama bi bak istersen ya bende tırnak bakım seti göğüs bedi banyo seti yorgan yastık ateş ölçer tarak seti vs alacam ama nerden alanlar varmı

sagol canım yaaa göğüs pedi değilde göğüs kalkanı almayı düşünüyorum göğüs pedleri hem göğüs ucunu nemli tutuyor yaralar çabuk kapanmıyor hemde yırtılınca içinden pamukçuklar çıkıyor fiyatlarını bilmiyorum ama benim kızın zamanında bayag pahalıydılar bikaç paket ondan alacagıma göğüs kalkanı alayım dedim forumlarda çok memnun olanalr var istersen bi araştır.banyo seti sebamed tafsiye ederim onuda netten almayı düşünmüyorum kozmetiklerinde son kullanım tarihleri önemli carrefourdaki bi kozmetik magazasından yada jokerden alırım herhalde.yorgan yastık benimde fikrim yok henüz marka konusunda canım

Çoooook güzeeeeeel
Hem rengi hem modeli çok hoş, iyi günlerde güle güle kullansın inşallah annesi :)

Canım hiç üzülme ben sana yardım ederim halka konusunda benim yardımımla 1. değil 3. yaş gününe yetiştiririz ama olsun

Hahahahahha iyi fikir

Oooooo hayırlı olsuuuuun bitince görelim merak ettim :)
Biz de akvaryumumuzu çıkardık. Eşim iş yerine götürdü. Evlenmeden önce 6 onda 6 bende 12 tane akvaryumumuz vardı, evlenince tabi ev totom kadar, 1 tanesi anca sığdı. O zaman diğerlerini verdik diye içim acımıştı. Şimdi de bebişin odası için mecburen onu da vermemiz gerekti. Odadaki o boş yerini gördükçe içim kötü oluyor, giremiyorum oraya. Zırladım tabi gene bol bol günlerce
İnşallah o zamana kadar geçer üzüntüm ne diyim...
Ya nerden başladım nereye vardım çenem düştüüüü
Diyecektim ki biz de bir hale yola koysak ben de resimlicem size. Öyle özel bi oda yapmıyoruz gerçi, sadece park yatak ve dolabı gelecek. Bilgisayar masamız ve açılır kapanır dolap tipi tek kişilik bir yatak var orada. Nasıl sığdırıcaz bakalım

Yasamayiseviyorum, inşallah gönlünüze göre olur. Azıcık kaldı :) Bizim okulda da öğretmenler odasında bir koşturmaca bir heyecan var ki sorma. Ben içten içe benim öğrencilerimi okutan öğretmenlerin kalmasını istiyorum laf aramızda Onlar da haklı tabi, müdür yardımcımıza katlanmak zor napsınlar Hayırlısı hepimiz için....

Kızlar bu arada bugün kardeşim terhis oluyorrrr
Akşama kavuşuyoruz kısmetse....
O giderken daha bebiş haberi yeniydi, ben de 48 kiloydum Şok olacak şimdi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…