- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.821
benimkide kaynanada hayatta laftan anlamaz dediğini yapar ama bişeyi unutuyor ben acaip inatçıyımdır bişeye hayır dediysem evet demem çoookk zorinat ama benle yarışamaz bilmio daha burnunun dikine gider durur,konuşmam açmam telefonu lüzumlu lüzumsuz arar eee bebeğiniz napıo yav napacak karnımda yatıo işte ara oğlunla konuş yok sabahın köründe arar oğlum duru bana küsmü nie aramıo sabaha kadar uyumadım der ağlar, ya saabbıırrr mübarek gün sinirlendim yine :))))
kızlar ben çanta hazırlıyom göğüs pedi hangi marka ii ?
Tam anneme göre bir kız ve damatYazık yavrucağa zaten ciğerler tam gelişmiş deği,l zarzor uyum sağlamaya çalışıyo nefes almaya, sen git bir de yüzünü ört olmadı bi de kundakla. Eğitimli insanların böyle yapmasına çok kızıyorum gerçekten. Kendileri yüzlerine bir çarşaf örtsün ve 5 dakika dursunlar bakalım noluyor? Cıkcıkcık
ayyy onunla övünüolar devlet hastanesine gittiğiyle bile övünüo kocası kocama dio çok şükür gitti geldi bi sıkıntı olmadı diodu hamileyken,ben özele gidiorum 2 kerede ankaraya gittim die sanane yaa gidiosam ben gidiorum özel sigortalıyım zaten özel muayenehaneye bile gitsem alıyorum paramı almasamda sanane, bi de dio ki bizde kundakla büyüdük sanki nolcak bebeğin altınada sünger yatak altım 20 liraya dio üstünede yün şilte en sağlıklısı o dio ii dedim ne diyim,ben yapmam çocuğuma şahsen öle ama insanlar okumuş cahil olabilio
Oyyy çok şeker
709 gr canım ağırlığı. Dediğin gibi 0 beden olacak formunu koruyor :) Ki ben hiiiç de korumuyorum geçen ay bu mevzuya takıldığım için yemeyi baya abartmıştım 1 ayda 2,5 kilo aldım ama dün gördüm ki o kiloların hepsi bana geliyor eski yeme düzenime geri dönücemBu arada boyu da 31 cm olmuş.
Çoooook güzeeeeeel
Hem rengi hem modeli çok hoş, iyi günlerde güle güle kullansın inşallah annesi :)
oyyşş cok sevindim beğenmene pisiciğimdaha iyileri senin minnoşunun olsun inş... annişiiiiii
aynı benimkide öle siz alıosunuzda ben almıyormuyum sanıosunuz dio bende yün yorgan yaptım farbalı falan nevresim diktiriomuşşşşş Allahııımm sana geliyoruuuuuummmmmmmmmmm istememmmm dediiiiiiiiimmmmmmmmm gelince yatar o zaman yünde dioalmasa daha ii valla benim annemde gitmiş ne güzel nevresim almış karacahomeden,tulumlar almış zıbınlar almış eşimde annesininkilere öle deme dio giydiririm de dio kırılmasın die ama bende çeneyi tutamam ki,sorsun cnm ben yün yorgan istiomuyum hem yün alacaksamda gider anti bakteriyel alırım ki eminim içine basmıştır yünü taş gibi ağırdır her yorganı yastığı öle çünkü kendi başına iş yapınca deliriorum
cenesı dusukler sızı bı uyudum uyandmm sayfalar almıs yurumusss:)bde uykuya sardım bu ara...bnmkı bugun mıdemde oturuyo galıba kızlarr sıstı orası ve baskı yapıyoo yanıyo eksıyo mıdemm aclık bıle hıssetmıyrm yanı suan napıcam yaa :) arasta hastane cıkısı cok guzel bnde oyle sade bısey aldımm kız dıyınce hlemn cıcılı bıcılı selyer cıkarıyolar gıcık oluyormm :) gunebakan cok sevndımm tatlımm sonuclr ıyımısss bnm kız yuzunu gosterdıı dun gulumsuyodu sankıı ellerı kolları nazık nazık oynatıyoduu ee ne de olsa kızz tabı :)) nasallah yavrularımıza :) yasamcımm szın tayın durumunu topılce merak edıyorzzz dualarm sennle cnm ınss ıstedıgınzz ve sızın ıcın hayrlı olan yer olurr
pesss yaaa dediğim gibi işte cocuktan beter oluyorlar töbe yaaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama ben güleceğimmmm
aman herkeste aynı valla
bizimkide yaptırıp duruyomuş yok yün yorgan yok yün döşek ıyyyyyyyy kabus bende dedim biz aldık Allahım napcam yün döşeği nereye koycam bide onlarııı kırmadan bi şekilde halletmem lazım ne güzel puf puf yorganını aldım ben kızımın yatağınıda öle rastgele yatakta yatıramam valla getirmesiyle kalır gidince yok ederim zaten koycak yerim yok bide onları dert edemem
Tam anneme göre bir kız ve damatYazık yavrucağa zaten ciğerler tam gelişmiş deği,l zarzor uyum sağlamaya çalışıyo nefes almaya, sen git bir de yüzünü ört olmadı bi de kundakla. Eğitimli insanların böyle yapmasına çok kızıyorum gerçekten. Kendileri yüzlerine bir çarşaf örtsün ve 5 dakika dursunlar bakalım noluyor? Cıkcıkcık
ayyy onunla övünüolar devlet hastanesine gittiğiyle bile övünüo kocası kocama dio çok şükür gitti geldi bi sıkıntı olmadı diodu hamileyken,ben özele gidiorum 2 kerede ankaraya gittim die sanane yaa gidiosam ben gidiorum özel sigortalıyım zaten özel muayenehaneye bile gitsem alıyorum paramı almasamda sanane, bi de dio ki bizde kundakla büyüdük sanki nolcak bebeğin altınada sünger yatak altım 20 liraya dio üstünede yün şilte en sağlıklısı o dio ii dedim ne diyim,ben yapmam çocuğuma şahsen öle ama insanlar okumuş cahil olabilio
Seni kundaklamışlar bir de yüzünü örtmüşler beynine yeterli oksijen gitmediği nasıl da belli deseydin
bugün limangoda vardı sanırım cnm pike takımı pek bakamadım ama bi bak istersen ya bende tırnak bakım seti göğüs bedi banyo seti yorgan yastık ateş ölçer tarak seti vs alacam ama nerden alanlar varmı
bende gülüyorum artıkkkk şimdiden kaygı aldı ama aldıklarını saklıo sırf anneme güya hava atcak doğuma gelirken biliorum zihniyeti ben bunları aldım dicekDDama şunu unutuo herşeyi yıkıcam ben getirdiklerini yıkamadan giydirmem asla diyip kaldıracam yaşasın kötülük
bu konuda en sanslı bnm galıba bı halt yapmıyooo sacma sapan seyler yapıcana :) kırk yıl evel bı yelek ormuss babanne yelegı bde sertkı koy ayakta durur bnm ceyızz adı altında gnderdıgı kotu bohcasına koymuss bna dıyokı hamıleyken gıyersınnn :) gulermısn aglarmısn hamılelıgmde bıle olmıcak bısey yanıı obez olmam lazımmm...bde su ısıran cınsten yunler var ya oyle ıyyyy :) vlaa gcen gun annem dedı kızmm onun gbı bısey orucekse hc ormesn cocuga dalar atar valaa bnce sanslısın bosver bısey yapmasn dedıı haklı sanırım :)
benimde 1 haziranda Allah nasip ederse randevum canım.daha 15 gün var nerdeyse
Teşekkürler kızlar :) Türk bayrağı gibi olcaz o günParmecim 2. yi sen de canlı renklerden seçebilirsin fotolar ömür boyu hatıra olacak. Şöyle renkli renkli çıksın ne güzel olur :) Ki ben normalde biliyosun soft renklerden yanayım ama fotoda canlı renk güzel duruyor.
Hey Allahım ya madem yapacaksın bir iyilik gel birlikte bakalım beğendiğini alayım de :) Yün yorganın altında ezilecek yavrucuk hem onların temizliği de zor olur. Neyse sende kullanmazsın durur kenarda napacan
canım şu an oğlumun odası boyanıyor. mobilyaları da geldi boya bitince mobilyaları dizip kıyafetlerini yerleştireceğiz. tülünü perdesini aldım bugün de halı bakmaya çıkacağım. öyle heyecanlıyım ki.haftasonuna hepsi biter inşallah ben de paylaşırım fotoğraflarını
Daha çokmuş canım ya sende yemeyi abartma sakın benim gibi yapma bellki zilliler istedikleri kadarını alıyorlar :) Cumartesi günü sorucam doktoruma bu kızın göbüşü nerde diye
Çok güldüm yaa hala böyle insanlar varmış demekki :) Oldu olacak biz zırt pırt doktora giderek mi büyüdük diyip doktor kontrollerini de yaptırmasın çocuğun. Zamana ayak uyduramıyor bazıları eskilerde kalmışlar. İnsan yavrusu için en iyisini ister yahu...
aman herkeste aynı valla
bizimkide yaptırıp duruyomuş yok yün yorgan yok yün döşek ıyyyyyyyy kabus bende dedim biz aldık Allahım napcam yün döşeği nereye koycam bide onlarııı kırmadan bi şekilde halletmem lazım ne güzel puf puf yorganını aldım ben kızımın yatağınıda öle rastgele yatakta yatıramam valla getirmesiyle kalır gidince yok ederim zaten koycak yerim yok bide onları dert edemem
ay ayyyy benim kocamda öyle ona isyan ediyordum bana sormadan alıyor beğenmiyorum die. annesine gidip güzelce demiş kız sana alma dio beraber alırsınız kendi kafana göre alma başlamış ağlamayaaa o gece hiç uyumamışta bilmemnede bana anneme şikayet edio kocamın lafınıı... eee bende alma diorumm beni sallamıosun be kadın.. şimdi bişey olsa kaynanam alsa getirse ya sabır diorum.. kocamda güzelmiş de dio koy dolaba dursun kırılmasın sonra ağlıo dio. ulan dedim iiki bi bebek gibi ağlamış. o ağlaması duygu sömürüsü aslında dememek için zor tuttum kendimi.. beğenmediğim şey dolapta duruyor. bazılarını çekmecenin en altına koydum gördüm suratı düştü anlasın napayım. ben ona defalarca almaa dedim.. bazen küçük cocuk gibi laf anlamıyor çıldırıyorummmm
benimkide kaynanada hayatta laftan anlamaz dediğini yapar ama bişeyi unutuyor ben acaip inatçıyımdır bişeye hayır dediysem evet demem çoookk zorinat ama benle yarışamaz bilmio daha burnunun dikine gider durur,konuşmam açmam telefonu lüzumlu lüzumsuz arar eee bebeğiniz napıo yav napacak karnımda yatıo işte ara oğlunla konuş yok sabahın köründe arar oğlum duru bana küsmü nie aramıo sabaha kadar uyumadım der ağlar, ya saabbıırrr mübarek gün sinirlendim yine :))))
aferin iyi ki kundakla büyümüş heyy allahım yaaa varken yemeyecek parayı bunlar ölünce yiyecekelr minnacık çocuğu sopa gibi yapsın kundakta bir yeri çıkıncada çıkıkçıya götürür hastane yerine bir yeri çıkarsa. vallahi bu çifti alıp böyle isteyen kayınvalide ve annlere pakete koyup hediye etmek istiyorumyahu biizm yaşımızda da kalmış mı çocuğu sopa gibi yapan yüzünü örten ayyy boğulur çocuk tövbe yarabbim
Çoooook güzeeeeeel
Hem rengi hem modeli çok hoş, iyi günlerde güle güle kullansın inşallah annesi :)
Hahahahahha iyi fikir
Oooooo hayırlı olsuuuuun bitince görelim merak ettim :)
Biz de akvaryumumuzu çıkardık. Eşim iş yerine götürdü. Evlenmeden önce 6 onda 6 bende 12 tane akvaryumumuz vardı, evlenince tabi ev totom kadar, 1 tanesi anca sığdı. O zaman diğerlerini verdik diye içim acımıştı. Şimdi de bebişin odası için mecburen onu da vermemiz gerekti. Odadaki o boş yerini gördükçe içim kötü oluyor, giremiyorum oraya. Zırladım tabi gene bol bol günlerce
İnşallah o zamana kadar geçer üzüntüm ne diyim...
Ya nerden başladım nereye vardım çenem düştüüüü
Diyecektim ki biz de bir hale yola koysak ben de resimlicem size. Öyle özel bi oda yapmıyoruz gerçi, sadece park yatak ve dolabı gelecek. Bilgisayar masamız ve açılır kapanır dolap tipi tek kişilik bir yatak var orada. Nasıl sığdırıcaz bakalım
Yasamayiseviyorum, inşallah gönlünüze göre olur. Azıcık kaldı :) Bizim okulda da öğretmenler odasında bir koşturmaca bir heyecan var ki sorma. Ben içten içe benim öğrencilerimi okutan öğretmenlerin kalmasını istiyorum laf aramızdaOnlar da haklı tabi, müdür yardımcımıza katlanmak zor napsınlar Hayırlısı hepimiz için....
Kızlar bu arada bugün kardeşim terhis oluyorrrr
Akşama kavuşuyoruz kısmetse....
O giderken daha bebiş haberi yeniydi, ben de 48 kiloydumŞok olacak şimdi çocuk
Allah kavuştursun canım beniiiiiim kavuşacaksınız çok güzle Allah ayırmasın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?