2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pesss yaaa dediğim gibi işte cocuktan beter oluyorlar töbe yaaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama ben güleceğimmmm

benimde 1 haziranda Allah nasip ederse randevum canım.daha 15 gün var nerdeyse

Hey Allahım ya madem yapacaksın bir iyilik gel birlikte bakalım beğendiğini alayım de :) Yün yorganın altında ezilecek yavrucuk hem onların temizliği de zor olur. Neyse sende kullanmazsın durur kenarda napacan

Sağol canım benim nazlı kızlar bunlar yerim ben onun ağzını yüzünü yerimmm

pesss yaaa dediğim gibi işte cocuktan beter oluyorlar töbe yaaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama ben güleceğimmmm

bende gülüyorum artıkkkk şimdiden kaygı aldı ama aldıklarını saklıo sırf anneme güya hava atcak doğuma gelirken biliorum zihniyeti ben bunları aldım dicekDDama şunu unutuo herşeyi yıkıcam ben getirdiklerini yıkamadan giydirmem asla diyip kaldıracamyaşasın kötülük

bu konuda en sanslı bnm galıba bı halt yapmıyooo sacma sapan seyler yapıcana :) kırk yıl evel bı yelek ormuss babanne yelegı bde sertkı koy ayakta durur bnm ceyızz adı altında gnderdıgı kotu bohcasına koymuss bna dıyokı hamıleyken gıyersınnn :) gulermısn aglarmısn hamılelıgmde bıle olmıcak bısey yanıı obez olmam lazımmm...bde su ısıran cınsten yunler var ya oyle ıyyyy :) vlaa gcen gun annem dedı kızmm onun gbı bısey orucekse hc ormesn cocuga dalar atar valaa bnce sanslısın bosver bısey yapmasn dedıı haklı sanırım :)

bugün limangoda vardı sanırım cnm pike takımı pek bakamadım ama bi bak istersen ya bende tırnak bakım seti göğüs bedi banyo seti yorgan yastık ateş ölçer tarak seti vs alacam ama nerden alanlar varmı

Canım ben banyo setini burdan aldım. Takımın içinden sadece espirili badileri beğenmedim, diğer şeylerin hepsi çok güzel... Kendi ihtiyacına uygun bir paket ulursun belki...

Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

Göğüs pedi soranlar olmuş, ben göğüs pompası ve pedi ve süt saklama poşetlerini kraftınkilerden aldım. Arkadaşş tavsiyesi ile, umarım kullanınca da memnun kalırım...

ay aynııııısı bu yaaa... kaynanamda bişey alsın hemen annene gösterdin mi aldıkalrımı dio... pis pis bakıyorumm yooo denk gelmedi diyorum.. annem bişey alıo bende gıcıklıgına annem aldı babam aldı diyorum. beni bu duruma düşürüyor. bikere annemin yanında dedim agzıma s... o sevmez oyle gosterısı. soylemek zorundamısın aldıgımı en sevmediğim şey dio. diorum bunlar gösterişten anlıo napayım bende onlara benzedimm hee ebide alınanları yıkamama kıl olur. herseferin aaa bunudamı yıkıcan dio. yıkıcam tabş bin kişi ellio diorum. bunlar kutuluydu dio. mılelt bakınca kutudan cıkarıp bakıolar diorum.. ilk kez annemde yıkasın ama teksil sonucta dikilirken hep yerlere atılıyor nekadar kalitelide olsa dedi ehh öylee dio gıcıkkkkkkkkkkk işteeee

Son düzenleme:

kesinlikle annen cok cok haklı canım almasın daha ii ayy doğumdan önce getircek bide onlarıı sunu yaptım bunu yaptım havasına gircek bide onları koycak yer bul ..
torunları tamam ama böle sacma sapan seyler alıcaklarına ihtiyaclarını alsalar sorsalar ne lazım diye ama yok herşeyi onlar biliyo yaa napalım idare edicez Allahtan aynı sehirde değiliz

kızlar siziii gocaman gocamann öperimm ben çıkıyorum işten bankaya gideceğim dahanda geri dönmek artık tutmayın beni.. kocitom almaya gelio ordanda anneme geçerim ohhhh. bugün measim erken bitti... iyi dedikodular size

benimde 1 haziranda Allah nasip ederse randevum canım.daha 15 gün var nerdeyse

Daha çokmuş canım ya sende yemeyi abartma sakın benim gibi yapma bellki zilliler istedikleri kadarını alıyorlar :) Cumartesi günü sorucam doktoruma bu kızın göbüşü nerde diye

Çok güldüm yaa hala böyle insanlar varmış demekki :) Oldu olacak biz zırt pırt doktora giderek mi büyüdük diyip doktor kontrollerini de yaptırmasın çocuğun. Zamana ayak uyduramıyor bazıları eskilerde kalmışlar. İnsan yavrusu için en iyisini ister yahu...

Oh ne guzel kırmızı beyaz oley :) bende hep soft renklere bakıyorum hastane cikisi icin tuttum bu fikri bende canlılara bakayım artık :)

Selamlaarr,

KIzlar yaa size birşey sorucam. İdrarımı yaptıktan sonra bir süre su akmaya devam ediyor.
Bu neden olur acaba suyummu geliyor die korkuyorum açıkçası (

2 gündür çok olmaya başladı öncelerde oluyordu doktoruma söyledim suyum iyi dedi suyla ilgili bi sıkıntı görmedi
İdrar yolu enfeksiyonum var ondan kaynaklı olabilir mi acaba ((

Hey Allahım ya madem yapacaksın bir iyilik gel birlikte bakalım beğendiğini alayım de :) Yün yorganın altında ezilecek yavrucuk hem onların temizliği de zor olur. Neyse sende kullanmazsın durur kenarda napacan

evet cnm ben kendime kullanmıorum ki yünü çocuğa kullanayım çok sıcak ev bide kalın yapıo nasıl kıyayım yavruma

cnmmm sabırsızlıkla bekliyorum resımlerınıııı ohh güle güle kullansın mınnosun ..bızım daha odada bı gelısme yok ole boş duruyor ne çanta ne bısey kendıme bı çöp ble almadım ben henuzz pedidir pijamasıdır eşim anca bütçeye göre hazıranın ortasından sonra dıo oda takımı alışverıs fln... eee oda ole dıyınce bısey alamıyorum maleseff

anlatsam sayfa almaz neler neler hayatımda gördüğüm ennn değişik insanlar

bunları ne yapmalı bilmiyorum ben vallahi zaten yazma tarzıma bakarsanız diğer konularada çok kızıyorum gelininin çocuğunun ben büyüğüm benden iyi mi bilecekler tavrına girip büyüklerin bildiğini okumalarına. yaaa devir değişti azıcık karşındakine sor demi kızım ben böyle düşündüm ama acaba ne yapsak sen ne dersin deseler ölürler mi acaba. biszde o zaman söyleriz anne bak o böyle zararlı şöyle alalım deriz her iki tarafta strese girmez. benim annem daha çöp almadı vallahi alsa zaten yoksa ben evde ölürdüm çıldırırdımçünkü asla benim düşüncemi sormaz kafasına göre nerde ucuz var onu alır haa ucuz almak ayıp mı değil tabi ama elinde para varken gıcıklığına almak ayıp olan.en son o baskılılara bakıyormuş kuzenim dedi yandın sen diye aradım dedim boşuna alma ben baskılı birşey giydirmem gerek yok dedim kadın resmen ohhh çekti 3 lira bile zor geldi vallahi.yengem çok çekiyor yazık yengemde tayinci ev topluyor kadın güneydoğuaya çıktı dün tayinleri tutturmuş annem şimdi misafirliğe gidecekmiş bu ay nasıl kızdım ya millet evi topluyor kadın kendim pikede yatıyorum diyor nereye gidiyorsun evi toplamışlar dedim bana ne ne olmuş diyor. herşey kendine göre doğru.
şahsen kızlar baktınız getirmelerine engel mi olamıyorsunuz ne yaparsınız bilemem ama ben annemin düğün sonrası yolladıklarınıı eve geldiğim an ihtiyaç sahibine verdim. ama sonuçta anne benim anne misali eşim birşeye karışmadı nasıl istiyorsan dedi. çünkü kınada gelen eşyaların içindne kendi mutfağını dizmiş iyi olan takımları kendine almış. kötü olanları bana yollamıştı. bende verdim başkasına. erkek kardeşimde vardı misafirliğe gelmişti verirken çocuk söylemiş zaten temizlikçiye verdi diye. evde görüp sinirim bozuluyor yoksa yapı meselesi ne diyelim onlar öyleeee biz böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…