2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hazır kayınvalide konusu açılmışken bende naçisane tavsiyemi paylaşayım kızlar. Herkes görgüsü, bilgisi,uygulaması kendine doğrudur, kesesi kendine yeterdir. Canımız diye evlendiğimiz, hayat eşi yaptığımız kişileri bu günlere getiren insanları oldukları gibi kabullenmek, sinirlensek kızsakda saygımızı kaybetmemek çok önemli. Türk aileler olarak hepimiz benzer sorunları irili ufaklı yaşıyoruz, kendi ailemizden gelince bazen sorun olmuyor bunlar çünkü arada sevgi, birikmişlik ve kabullenmişlik var. Annemiz bizi uyarsa akıl verse destekliyor deriz ama kayınvalide derse karışıyor olur. Kendilerince alsalar olmaz, almasalar daha beter olurlar... Buradaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ama yaşını başını almış insanları da küçük düşürmeyelim böyle basit maddi konular için nolur. Hem kendi canınızıda sıkmayın böyle şeylerle...

Size yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatayım kızlar, ben etrafımda hiç kötü kayınvalide örneği görmedim, sorunlu aileler gördüm, kız veya erkek tarafından 1 tanesi problemli olabiliyor. düğün hazırlığında olan bir kuzenim var onunla kayınvalidesi arasındaki sorunlara çok yakın şahit oldum (çünkü bu şehirde kuzenimin tek ailesi benim). Kendi ailesi ne yapsa kuzenim övünür, kayınvalide ne yaptıysa kusur buldu kadına beddualar etti, ben utandım. Kuzenim yaşadıklarını burada konu açsa anlatsa lanet olsun böyle kayınvalideye dersiniz, onun tarafından olaylar o kadar kötü ve farklı yerlere çekilmişki... Bende ilk onun ağzından dinleyince çok üzülmüştüm hatta yol yakınken iyi düşünmesini söylemiştim. Sonra olayların içine girdim, 2 yıldır bu aileyide tanıdım. Düğün alışverişlerinde yanlarında bulundum... Sırf gelin olacağım diye yaptığı kaprisler, dedikodular yüzünden kuzenimden nefret ettim maalsef...

Gecmis olsun canım yaa, nasıl oldun iyisindir umarım , ancak aksam bakabildim foruma , simdi iyisindir insallah . Dediğin gibi duphalac ishal ve gaz yapar, cok cok gecmis olsun , yarın ii haberlerini yazarsın umarim

sağol cnm teşekkürler...ishalim devam ediyo bu sabahta fenaydı...
bakalım yarına kadar devam ederse dr.u arıycam...

en iyisini yaparsın cnm,biz de öyle yapıyoruz artık...çünkü eşim de aynı şeyi söyledi kaç defa...hep 3.kişiler yüzünden kavga ediyoruz diye...

bu arada geçmişi okuyamadım çok fazla şöyle bi baktım...bi arkadaş gelecek şimdi de o gidince bakıcam...

dün çok kötüydüm akşam...hem halsizlik ,ishal bulantı hem de moralim bozuktu...ağladım fln...eşim geldi akşam mutfağı fln toparladı yemekten sonra...bulaşıkları toplamış makinayı çalıştırmış mutfak pırıl pırıldı...

belime de sıcak havluyla fln masaj yaptı...sağolsun böyle şeylerde hiç bi zaman hakkını yemem,yapar eder...

ya zaten kötü biri değil asla öyle olduğunu düşünsem evlenir miydim...sever miydim onu...sadece son dönemde yaşananlar bizi kötü etkiledi...evet eskiden beri bazı gıcık huyları vardır kendi bile der ama yine de iyidir...
en büyük hatası ki benim de 2 yıl sonra fark ettiğim şey başkalarının etkisinde çok kalması...ve kendinin de başkalarını yanlış şekilde etkilemesi...

aynı aynı annem bize deepfreeze almıştı en az 4 kez söledim birindede eline sağlık demedi telefonda olmuo gelse annemin aldıklarını hep gösterecemDD

saol cnm bi bakayım

Bu arada bugünkü imzamda en çok aksam 7-10 arası tekmeleri hissedersiniz diyor. Eşimde kendine pay biçiyordu bu kiz beni çok seviyor gunduz sakın ben eve gelince sesimi duyuyo babacigim doye tekmeleri basıyor diye.

Oh olsun onla ilgisi yokmuş beni de seviyor :)

ıvycım senn gozunun onunde ornek boyle olmus olabılır tabıkı ama ne yazıkkı her kaynana senn dusundugun kadr masum olmuyo ..herkes basındakını yasadıgını bılırr bnce ..ve burdakı arkadsların hcbırınn saygısızlık yaptıgını sanımıyrm hepımzz olgun ınsanlarızzz...bz sdece yasadıklarımızdan ornekler verıyorzzz sen kotu kaynana gormemsn cnmm ne guzel bıseyy ama ben yuva yıkan kaynanalarda gordumm ...allah kımsenn huzurunu duzenını bozmasnn ...

narin
en iyisini yaparsın
ben hastane çıkışlarını çok da sevmiyorum zaten
içine gerekli gereksiz şeyleri doldurup 20 parçaya çıkarıyorlar

ben 20 lis set almıştım
bir 20 li de hediye geldi
koca kutuyu açtım içinde birebir aynı ikişer eldiven, ikişer bere, ikişer zıbın, ikişer çorap derken 20 yi tamamlamışlar resmen

emzirme yastığı ben de aldım
us polo dan
çok da hoşuma gitti
inşallah kullanırım

tabi ki sorarım

luboyf ve mulberry canlarım ikinizede çok geçmiş olsun hiç anlamadığım bi konu ama inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimizde
teşekkürler cannım
amin
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı

maşallah yavruna

Kızlar bu arada bugün kardeşim terhis oluyorrrr
Akşama kavuşuyoruz kısmetse....
O giderken daha bebiş haberi yeniydi, ben de 48 kiloydum Şok olacak şimdi çocuk

gözün aydın canım
çok şaşıracaktır seni görünce

arasta bayıldım aldığın takıma
chicco da vardı sanırım buna benzer bir tulum

Kızlar bebeklerinizin kordon kanını saklama konusunu hiç düşündünğz mü ?
Ben düşünüyorum aslında ama fazla bir bilgim yok bu konu da... İLk fırsatta araştırma yapacağım, sizin fikirleriniz nedir acaba ?

Kardeşin hayırlısıyla askerliği bitirmiş ne güzel Allah kavuştursun. Darısı tüm asker yolu bekleyen anne, baba ve kardeşlerin başına:))

Canım zaten yazımdada belitmiştim, burada aklı başında ve eğitimli insanlarız hepimiz, buradaki arkadaşları tenzih ediyorum. Umarım yanlış anlamamıştır kimse... Yuva yıkmak, aile huzuru bozmak için kayınvalide olmaya gerek yok, insanlıktan nasibini almamış insanlar yapıyor bunu her zaman. Allah hepimizi korusun bu tür kötülüklerden.

Çekirgecim, bende doktorumun ofisinde ilanlarını görüp araştırmayı denemiştim. 50 yıl kadar uzun sürelerce özel labaratuvar bankalarda saklanabiliyor ancak fiyatlar o kadar yuksektiki (pahalı demiyorum dikkatini çekerim :) benim bir araya getirmekte çook zorlanacağım bir paraydı :)) daha fazla araştıramadan bırakmak zorunda kaldım...Allah yavrularımızı korusun hertürlü hastalıktan.

aynen cnm sana katiliyorum bende 1 haftalik gelindim ve kaynanami 3 kere gormustum topu topu..annecim diyordum hep...sonra bana 3 sayfa mail yazmis bir okudum sok oldum....neler neler yazmis...yok bana onu almis bunu almis telde sen nasilsin anne demisim...yok beni tatillere yollamis yaranamamis...kinada bir resim bile cekilmemisiiz....halbuki dolu....yok benim gozumde hep deger kaybediyomus niye oyle yapiomusum....arkadaslari demis ona hersyi yaparsan yaranamazsin demisler arkadaslari hakli cikmis....bana boyle seyler soyledi dusunebiliomusunuz....ya ne ara doldun bu kadar ne ara bukadar samimi olduk sastim kaldim....halbuki ben...okadar ince dusundumki sirf laf gelmesin bana diye....ne altin istedim ne bisey....yuzuklerimizi hatta kuafor parami gelin basimi gelinligimi herseyimi kendim aldim....yeterki istemiyim zaten kimseden bisey isteyememde....iste ne kadar ince dusunursen dusun sorun varsa biyerde anlasmak mumkun olmuyor

hic bilgim yok bu konuda biraz anlatirmisiniz neden saklaniyormus bu kan

ayyy cnm bnm senı oyle ıyı anlıyorumkı....bnde herseyımı kndım yptımmm...dugunde bna hcbısey takmadı kadın geldı ogluna ceyrek taktı kenara cekıldı ızledı mıllet ne takıyo gbı..senı hesaba almıyrm dedı resmen...bn genede hcbseye ses ckarmadmmm saygımı bozmadm ıcmden gelmesede guleryz gosterdm..evıme gldı bkcgunn sıgara ıstemememe ragmen evde sıgara ıctı bn hamıleymm...kalbı kırılmasn dıye hcbsey demedm..gcen gne geldıı evde yakmıs sıgarayı gezıyoo ve bu evde sıgara ıcılmedgnı bılıyoo esım balkonda ıcer...artık dayansmadmm esıme dedımm annene soylermsn evde ıcmesn dıye...yuzune demedm yıne klbı kırılmasn dıye...oglu varken dısarda ıctı oglu ertesı gun ıse gdınce odaya grmıss ıcmıs kapıyı kapaynca anladm ben gene bsey demedm yanı senı hesaba almıyrm dıyo kadın resmen bna.... sennkıde ne ara sana oyle dolmus yanı pesss....hakettıgı gbı davranmk lazm ama saygı duyuyorz ses etmıyrzz dıye ıyıce tepemıze cıkılıyo

u.s. polo emzirme yastıgını nerden aldın canım bende 20 li hastahane çıkışı alıp ıvır zıvıra para vereceğime alt lı üstl ü çeşitli takımlar alırım diye düşündüm canım

mail mi attı sana ne kadar teknolojik bi kayınvalide hay Allahım yaa kendilerini düşürdükleri duruma bak

Kızlar süt saklama poşeti alacaksanız hello baby de kraftın 25 lisi 10 tl netten de alısveriş yapılıyor...
Güvenilir bir yer

narin sana süper bir tüyo verebilirim

aslında bu emzirme yastığı 59,90 TL
ama çilek mağazasında tesadüf eseri 29 liraya aldım

çilek us polonun ürünlerini satıyormuş önceden bilmiyordum. tesadüf gördüm ne kadar diye sordum.
biz normal fiyatından satmıyoruz 29 lira dedi şok oldum
çünkü artık us polo ile çalışmayacaklarmış. ellerindeki stokları bitiriyorlarmış

ben nevresim takımını çokkkkkkkkkkkk istiyordum aslında ama ellerinde kalmamış maalesef

kız ne güldüm yarabbim mail mi atmış sayın gelinim ya da sevgili gelinim diye başlayaymış keşke. ayyy işin şakası bir yana benimkide bana whatsapptan mesaj resim falan yolluyor bu aralar sevgili gibi oldukacaba kardeş mi bizimkiler faceden falan eşimimn duvarında sevgi dolu sözler falan paylaşıyor sorma gitsin
takma kafana taktıkça sinir oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…