- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.841
Tam anneme göre bir kız ve damatYazık yavrucağa zaten ciğerler tam gelişmiş deği,l zarzor uyum sağlamaya çalışıyo nefes almaya, sen git bir de yüzünü ört olmadı bi de kundakla. Eğitimli insanların böyle yapmasına çok kızıyorum gerçekten. Kendileri yüzlerine bir çarşaf örtsün ve 5 dakika dursunlar bakalım noluyor? Cıkcıkcık
ayyy onunla övünüolar devlet hastanesine gittiğiyle bile övünüo kocası kocama dio çok şükür gitti geldi bi sıkıntı olmadı diodu hamileyken,ben özele gidiorum 2 kerede ankaraya gittim die sanane yaa gidiosam ben gidiorum özel sigortalıyım zaten özel muayenehaneye bile gitsem alıyorum paramı almasamda sanane, bi de dio ki bizde kundakla büyüdük sanki nolcak bebeğin altınada sünger yatak altım 20 liraya dio üstünede yün şilte en sağlıklısı o dio ii dedim ne diyim,ben yapmam çocuğuma şahsen öle ama insanlar okumuş cahil olabilio
ıayyy saka gıbıleerrr gercekmı bunlar yaa :) cocugu bedavaya getrmısler resmenn :) kundak nedr ayrıcaa uzmanlarr ne kadar saglıksz oldugunu sureklı soyluyolarr bebek bı cenderenın ıcınde yazık ya ....ben bu yastayımm bna bıle kundak yapmamıs annem...bde sana nıye laf soyluyoo karı koca yolunu bulmus masallak mılletten sıze ne ..ne ınsanlar var yaaa :)
Gecmis olsun canım yaa, nasıl oldun iyisindir umarım , ancak aksam bakabildim foruma , simdi iyisindir insallah . Dediğin gibi duphalac ishal ve gaz yapar, cok cok gecmis olsun , yarın ii haberlerini yazarsın umarim
kızlar malum bız bugun esımle küstük dün gecekı kavgaya...aksam geldıgınde hadı gdıyrz dedı nereye dedımmm.suprrz dedıı baktım hastaneye gotrdu bnı noluyo dedım..doktoru aramıss bz 6 bucuk gbı gelıcez bklermısnz demıs...adamın mesaı 6 da bıtıyo tamm demıs...gttıgmızde doktor bızı bklıyodu ve kızımı gordummmm dunya bnm oldu herseyı unuttmm o an...bde bı oncekı gıttgmde doktor boynuna kordon dolams onemlı degıl demstı ama bn kafaya takmıstımm kurtulmuss kızım kordondan onuda ogrendımm kus gbı hafıfledm sankı...senı uzdgum ıcın ozur dılerm dedı en mutlu olucagn seyı yaptm senı kızınla bulustrdm dedı sevndım tbı...umarm bu ıyı bı gelısmedrr sızınde dedıgınz gbı aılelern lafını acmıcamm onun hatasını anlamasını bklıcemm...ynmda oldugunz ıcın hepınıze tekrar tesekkur edıyrmm ve sızı cok sevıyrmmmmv
ay aynııııısı bu yaaa... kaynanamda bişey alsın hemen annene gösterdin mi aldıkalrımı dio... pis pis bakıyorumm yooo denk gelmedi diyorum.. annem bişey alıo bende gıcıklıgına annem aldı babam aldı diyorum. beni bu duruma düşürüyor. bikere annemin yanında dedim agzıma s... o sevmez oyle gosterısı. soylemek zorundamısın aldıgımı en sevmediğim şey dio. diorum bunlar gösterişten anlıo napayım bende onlara benzedimm hee ebide alınanları yıkamama kıl olur. herseferin aaa bunudamı yıkıcan dio. yıkıcam tabş bin kişi ellio diorum. bunlar kutuluydu dio. mılelt bakınca kutudan cıkarıp bakıolar diorum.. ilk kez annemde yıkasın ama teksil sonucta dikilirken hep yerlere atılıyor nekadar kalitelide olsa dedi ehh öylee dio gıcıkkkkkkkkkkk işteeee
Canım ben banyo setini burdan aldım. Takımın içinden sadece espirili badileri beğenmedim, diğer şeylerin hepsi çok güzel... Kendi ihtiyacına uygun bir paket ulursun belki...
Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Göğüs pedi soranlar olmuş, ben göğüs pompası ve pedi ve süt saklama poşetlerini kraftınkilerden aldım. Arkadaşş tavsiyesi ile, umarım kullanınca da memnun kalırım...
Hazır kayınvalide konusu açılmışken bende naçisane tavsiyemi paylaşayım kızlar. Herkes görgüsü, bilgisi,uygulaması kendine doğrudur, kesesi kendine yeterdir. Canımız diye evlendiğimiz, hayat eşi yaptığımız kişileri bu günlere getiren insanları oldukları gibi kabullenmek, sinirlensek kızsakda saygımızı kaybetmemek çok önemli. Türk aileler olarak hepimiz benzer sorunları irili ufaklı yaşıyoruz, kendi ailemizden gelince bazen sorun olmuyor bunlar çünkü arada sevgi, birikmişlik ve kabullenmişlik var. Annemiz bizi uyarsa akıl verse destekliyor deriz ama kayınvalide derse karışıyor olur. Kendilerince alsalar olmaz, almasalar daha beter olurlar... Buradaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ama yaşını başını almış insanları da küçük düşürmeyelim böyle basit maddi konular için nolur. Hem kendi canınızıda sıkmayın böyle şeylerle...
Size yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatayım kızlar, ben etrafımda hiç kötü kayınvalide örneği görmedim, sorunlu aileler gördüm, kız veya erkek tarafından 1 tanesi problemli olabiliyor. düğün hazırlığında olan bir kuzenim var onunla kayınvalidesi arasındaki sorunlara çok yakın şahit oldum (çünkü bu şehirde kuzenimin tek ailesi benim). Kendi ailesi ne yapsa kuzenim övünür, kayınvalide ne yaptıysa kusur buldu kadına beddualar etti, ben utandım. Kuzenim yaşadıklarını burada konu açsa anlatsa lanet olsun böyle kayınvalideye dersiniz, onun tarafından olaylar o kadar kötü ve farklı yerlere çekilmişki... Bende ilk onun ağzından dinleyince çok üzülmüştüm hatta yol yakınken iyi düşünmesini söylemiştim. Sonra olayların içine girdim, 2 yıldır bu aileyide tanıdım. Düğün alışverişlerinde yanlarında bulundum... Sırf gelin olacağım diye yaptığı kaprisler, dedikodular yüzünden kuzenimden nefret ettim maalsef...
narinherkese merhaba kızlarkandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bebek bakımıyla ilgili tafsiye edebileceğiniz kitap var mı annişler ben netten okuyorum yada uzmanların videolarını dinliyorum bu haftasonu kızımla çarşıya oğluşa alışveriş yapmak istiyorum çok sıcaklar başlamadan halletmem gerek kızımın bakıcısı ağustos dogumlu çocugu var ona sordum ne giydirilir diye oda kısa kollu çıtçıtlı badi bide çorap yetiyor diyor 5 tane uzun kollu almıştım yeter ilk haftalar için sen kısa kollu al dedi hastahane çıkışı 20 li falan almayacagım 1 tane 10 lu 1 tanede 5 lilerden alırım yeter diye düşünüyorum siz ne dersiniz kızlar
bu arada arkadaşım emzirme yastıgı almış 1 aylık bebeği var çok kullanışlı ben çok rahat ettim dedi özellikle sezeryanlı oldugum için eğilmek zorunda kalmıyorum sırtımda rahat etti dedi ben almayı düşünmüyordum ama alacagım onun tafsiyesi üzerine
tabi ki sorarımmuberry evet benim de şu bilateral denen çentikten, sağ uterin arter de ve sol uterin arterde olmak üzere her ikisinde de var,
bu konuyu her doktor farklı yorumluyor,
ankaradan görüştüğüm riskli gebelik uzmanı bir doktor hemen başlamalısın iğneye geç bile kalmışsın diye korkutmuştu beni,
ama burada ve en son izmirde muayene olduğum doktorlar prof. olduğu için ve iğneyi şimdilik tavsiye etmediği için onları dinleme kararı almıştım,
sen de sorramısın bu cleaxen iğne konusunu doktorunu,
bizim gibi sorunu olanlarda bu iğneyi verebiliyor bazı doktorlar,
ama ben tek taraflı olduğu halde iğne verenleri anlamadım,
çünkü benim doktorların dediği tek taraf iyileşrise hiç bir sorun yaşamyacakmışım,
hatta coraspini bile bırakıcam o zaman,
ama burada arkadaşlardan okuyunca panik oluyorum,
hatta yine şimdi o iğneyi araştırmaya başladım,
yani tek taraflı çentiklerde bile kullanılıyosa bizim de kullanmamız gerekmezmi
sen de detaylıca sorarmısın doktoruna iğne konusunu
teşekkürler cannımluboyf ve mulberry canlarım ikinizede çok geçmiş olsun hiç anlamadığım bi konu ama inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri hepimizde
maşallah yavrunaOyyy çok şeker
709 gr canım ağırlığı. Dediğin gibi 0 beden olacak formunu koruyor :) Ki ben hiiiç de korumuyorum geçen ay bu mevzuya takıldığım için yemeyi baya abartmıştım 1 ayda 2,5 kilo aldım ama dün gördüm ki o kiloların hepsi bana geliyor eski yeme düzenime geri dönücemBu arada boyu da 31 cm olmuş.
Kızlar bu arada bugün kardeşim terhis oluyorrrr
Akşama kavuşuyoruz kısmetse....
O giderken daha bebiş haberi yeniydi, ben de 48 kiloydumŞok olacak şimdi çocuk
ıvycım senn gozunun onunde ornek boyle olmus olabılır tabıkı ama ne yazıkkı her kaynana senn dusundugun kadr masum olmuyo ..herkes basındakını yasadıgını bılırr bnce ..ve burdakı arkadsların hcbırınn saygısızlık yaptıgını sanımıyrm hepımzz olgun ınsanlarızzz...bz sdece yasadıklarımızdan ornekler verıyorzzz sen kotu kaynana gormemsn cnmm ne guzel bıseyy ama ben yuva yıkan kaynanalarda gordumm ...allah kımsenn huzurunu duzenını bozmasnn ...
Kızlar bebeklerinizin kordon kanını saklama konusunu hiç düşündünğz mü ?
Ben düşünüyorum aslında ama fazla bir bilgim yok bu konu da... İLk fırsatta araştırma yapacağım, sizin fikirleriniz nedir acaba ?
ıvycım senn gozunun onunde ornek boyle olmus olabılır tabıkı ama ne yazıkkı her kaynana senn dusundugun kadr masum olmuyo ..herkes basındakını yasadıgını bılırr bnce ..ve burdakı arkadsların hcbırınn saygısızlık yaptıgını sanımıyrm hepımzz olgun ınsanlarızzz...bz sdece yasadıklarımızdan ornekler verıyorzzz sen kotu kaynana gormemsn cnmm ne guzel bıseyy ama ben yuva yıkan kaynanalarda gordumm ...allah kımsenn huzurunu duzenını bozmasnn ...
Canım zaten yazımdada belitmiştim, burada aklı başında ve eğitimli insanlarız hepimiz, buradaki arkadaşları tenzih ediyorum. Umarım yanlış anlamamıştır kimse... Yuva yıkmak, aile huzuru bozmak için kayınvalide olmaya gerek yok, insanlıktan nasibini almamış insanlar yapıyor bunu her zaman. Allah hepimizi korusun bu tür kötülüklerden.
Çekirgecim, bende doktorumun ofisinde ilanlarını görüp araştırmayı denemiştim. 50 yıl kadar uzun sürelerce özel labaratuvar bankalarda saklanabiliyor ancak fiyatlar o kadar yuksektiki (pahalı demiyorum dikkatini çekerim :) benim bir araya getirmekte çook zorlanacağım bir paraydı :)) daha fazla araştıramadan bırakmak zorunda kaldım...Allah yavrularımızı korusun hertürlü hastalıktan.
aynen cnm sana katiliyorum bende 1 haftalik gelindim ve kaynanami 3 kere gormustum topu topu..annecim diyordum hep...sonra bana 3 sayfa mail yazmis bir okudum sok oldum....neler neler yazmis...yok bana onu almis bunu almis telde sen nasilsin anne demisim...yok beni tatillere yollamis yaranamamis...kinada bir resim bile cekilmemisiiz....halbuki dolu....yok benim gozumde hep deger kaybediyomus niye oyle yapiomusum....arkadaslari demis ona hersyi yaparsan yaranamazsin demisler arkadaslari hakli cikmis....bana boyle seyler soyledi dusunebiliomusunuz....ya ne ara doldun bu kadar ne ara bukadar samimi olduk sastim kaldim....halbuki ben...okadar ince dusundumki sirf laf gelmesin bana diye....ne altin istedim ne bisey....yuzuklerimizi hatta kuafor parami gelin basimi gelinligimi herseyimi kendim aldim....yeterki istemiyim zaten kimseden bisey isteyememde....iste ne kadar ince dusunursen dusun sorun varsa biyerde anlasmak mumkun olmuyor
aynen cnm sana katiliyorum bende 1 haftalik gelindim ve kaynanami 3 kere gormustum topu topu..annecim diyordum hep...sonra bana 3 sayfa mail yazmis bir okudum sok oldum....neler neler yazmis...yok bana onu almis bunu almis telde sen nasilsin anne demisim...yok beni tatillere yollamis yaranamamis...kinada bir resim bile cekilmemisiiz....halbuki dolu....yok benim gozumde hep deger kaybediyomus niye oyle yapiomusum....arkadaslari demis ona hersyi yaparsan yaranamazsin demisler arkadaslari hakli cikmis....bana boyle seyler soyledi dusunebiliomusunuz....ya ne ara doldun bu kadar ne ara bukadar samimi olduk sastim kaldim....halbuki ben...okadar ince dusundumki sirf laf gelmesin bana diye....ne altin istedim ne bisey....yuzuklerimizi hatta kuafor parami gelin basimi gelinligimi herseyimi kendim aldim....yeterki istemiyim zaten kimseden bisey isteyememde....iste ne kadar ince dusunursen dusun sorun varsa biyerde anlasmak mumkun olmuyor
merak edenler için; burda bazı bilgiler var. Müsait zamanımda arayıp görüşeceğim bende...
http://www.egekord.med.ege.edu.tr/eutfkkb.pdf
u.s. polo emzirme yastıgını nerden aldın canım bende 20 li hastahane çıkışı alıp ıvır zıvıra para vereceğime alt lı üstl ü çeşitli takımlar alırım diye düşündüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?