2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel kızımın teyzeleri :) biz bugün 100 lük şeker testinden çıktık. doktor değerlerimin garip olduğunu belirtti. açlık düşük tokluk ise yüksek. dedem diyabet benim. ve şuanda diyabet olmadığımı meyveyi bile dikkatli yemem gerektiğini söyledi. dikkat edersen diyabet olmanı geciktirirsin fakat bu senin için kaçınılmaz bir son dedi.. anlayacağınız dedemden çok güzel bi miras kaldı napalım savaşıcaz .. kızımıda gördüm çok mutluyum 850 gr ve 35 cm mişiz.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Maşallah bebişine canım ne kadar net çıkmış Çok tatlı uzanıp yanaklarını sıkası geliyor insanın

ayyy whatsapp tan resmmı gonderıyoo:) sızınkıler pek teknolojıkmısss vla :) ne resmı gonderıyoo yasammm bı yasıma daha grdım yanı suan :) bırı mail atar oburu whatsapp face takılırrrr daha neler gorucezz acaba :)

İnsanın gercek olduguna inanası gelmiyor. Nasil bir mucize bu. Çok guzel maşallah. Allah onları bütün kötülüklerden saklasın ...

amaniiinn bu neee yalnız önce bişey anlamadım resimden sonra günebakanın yazdığını görünce tekrar inceledim aaa bildiğin yüzüymüşş dedim maşallah canım çok güzel yaa

ne diyosunuz arkadaşlar yaa mail atmalar whatsapptan msjlar falan 2013 model kayınvalide sizinkiler maşallah benimkinin allahtan o taraklarda bezi yok. sadece telefonumu çaldırır 2 saniyeliğine o kadar :))

anammmmmm
maşallahhhhh nazar değmesin
ay parçası gibi yüzü

çok güzel olacak bu kız hera
oğlum için şimdiden sıraya giriyim
istemeye geliriz kızını

41 kere masallah kizinaaa tututututututu :))

Ayyy nihayet bugüne yetiştim mesai bitmeden
damlaliipek kilo konusuna çok takılma bazen ödem oluyor sanırım benim de çok fazla çıkıyor kilom ama ertesi sabaha düzeliyor

arasta Mobilyalarınız hayırlı olsun yerleştirince fotoğraflarını bekliyorum
gencannecik Canım her gün nasıl yarım kilo alıyorsun bu işte bir gariplik var

hayatimsin olayları okudum senin adına çok üzüldüm eşin hepiniz için doğru kararı vermiş bazen uğraşmamak daha mantıklı olabiliyor uğraşsanız sen çok daha fazla gerilecektin tedirgin olacaktın ... Boşver onlar hakettiklerini görürler

BEBEKKAFA canım gaz mide bulantısı falan yapabiliyor ama yine de sen doktoruna danış ... Eşin de amma unutkanmış canım benimki unutsa evi başına yıkarım valla

REDQUEEN33 Valla senden korkulur kız ne güzel başa çıkmışsın sözde kiralama şirketiyle

parmeparme canım inşallah kızamık falan çıkmaz ben de tedirgin oldum sonuçları yaz ihmal etme olur mu ??

angysangel gerçi ben konulara hep geç kaldım ama eşinle tatlı konuşup hissettiklerini anlatırsan sorunlarınız zamanla çözülür diye düşünüyorum ... Belki o da zor bir dönemden geçiyordur .. Bir de bazen odun olabiliyorlar ama bazen de öyle güzellikler yapıyorlar ki (seni doktora götürmek gibi) o zaman gözümde pembe odun gibi görünüyorlar benimki de dahil

REDQUEEN33 canım annenin yaptıkları beni bile çok üzdü Allah sana sabır versin...

dokuzay ve Lepistess ay ne oluyor bize kızlar herkes kocasıyla atışmış dediğiniz gibi dolunay mı acaba sıra bizde mi acaba ... Hayır bizdeyse savaş boyalarımı süreyim şimdiden

rabarbaa canım senin yerinde olsam eşimi yalnız gönderirdim sonuçta hep senin yanında olmuş ailesini umursamamış ama yine de gitmek istiyorsan bence kv de de kalma başka bir yerde kalın bence

cucu1984 arabanız hayırlı olsun çok hoş renkleri güle güle kullanın

angysangel kv nin ördüğü yeleğe halen gülüyorum harika anlatmışsın resmen gözümde canlandı

beyazcekirge canım ben çok düşünüyorum kordon kanı konusunu ve kesinlikle saklamak istiyorum ama Hatay gibi minicik bir şehirde nerde nasıl yaparız bilemiyorum
gunesim1311 mail yazan kv seninki de çok romantikmiş canım kıymetini bilmelisin bence ... Ben de evlenirken kesinlikle onlardan hiçbir şey talep etmedim bu yaşıma kadar annemden babamdan bile bir şey istemedim istemem de hep kendim yaptım ama yine de insanlara yaranamıyorsun onlar dillerine dolayacak başka şeyler buluyorlar takma kafana

Ayy neyse ki şeker çıkmamış Heracım bundan sonra dikkat edersin rahat bir gebelik geçirmiş olursun . Bu arada bayıldım kızının yanaklarına kurban olurum çok çok güzel Allah nazarlardan korusun maşallahhhh...

Ayy neyse ki şeker çıkmamış Heracım bundan sonra dikkat edersin rahat bir gebelik geçirmiş olursun . Bu arada bayıldım kızına çok güzel yanaklarına kurban olurum çok çok güzel Allah nazarlardan korusun maşallahhhh...

yok canım olur mu öyle şey annem ben henüz 4 yaşındayken beni eve kilitler kardeşimi alıp gezmeye giderdi 2-3 saat evde kalırdım. önüme meyve falan koyardı onları yerdim. evimiz zemin kattaydı pencereye oturup demirden dışarıya bakardım arkadaşlarıma falan. anlatınca insan oha diyor ama öyle yani... ilk doğumumda yanımda bir gün bile kalmadı allah görsün.
Allahımmmm maşallah barekallah bu nasıl bir güzelliktir burna bak sen

Son düzenleme:

cnm nası guzel masallahh kızına:)

bu arada bugün kasılmam ve sancım vardı en yakın hastaneye gittim acil dediğim halde tam 1.5 saat bekledim araya hasta alıp durdular üstelik hiç bir aciliyetleri yoktu. yok o eski hastaymış yok diğeri doktorun tanıdığıymış. ödediğim parayı iade aldım eve geldim. tansiyonum düştü sinirden. ADANA ORTADOĞU HASTANESİ kınıyorum seni DR. LEVENT TOKSÖZ ÇOK AYIP ÇOOOK. TIPTA TORPİL OLMAZ!

Canım başka bir hastaneye gitseydin ya Allah korusun ikinizi ... Neden durduk yere sancı ve kasılma olur ki ??

oyy masallah güzeller güzeli kızınacok seker yanaklar miniş burun yaaa Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsinhepimizeeeeeee

Çok tatlı maşallah Rabbim nazarlardan korusun Ne kadar güzel ve net çıkmış. Çok güzel bir kız olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…