- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.881
yok canım olur mu öyle şeyannem ben henüz 4 yaşındayken beni eve kilitler kardeşimi alıp gezmeye giderdi 2-3 saat evde kalırdım. önüme meyve falan koyardı onları yerdim. evimiz zemin kattaydı pencereye oturup demirden dışarıya bakardım arkadaşlarıma falan. anlatınca insan oha diyor ama öyle yani... ilk doğumumda yanımda bir gün bile kalmadı allah görsün.
Allahın cezaları ya delirtir böyleleri insanıbu arada bugün kasılmam ve sancım vardı en yakın hastaneye gittim acil dediğim halde tam 1.5 saat bekledim araya hasta alıp durdular üstelik hiç bir aciliyetleri yoktu. yok o eski hastaymış yok diğeri doktorun tanıdığıymış. ödediğim parayı iade aldım eve geldim. tansiyonum düştü sinirden. ADANA ORTADOĞU HASTANESİ kınıyorum seni DR. LEVENT TOKSÖZ ÇOK AYIP ÇOOOK. TIPTA TORPİL OLMAZ!
arastacmm çok beğendim ben bu takımı ya güle güle giysin minişinKızlar kendime kırmızı -beyaz puantiyeli çok şirin bir gecelik aldım. İdoşa uysun diye de şöyle bir hastane çıkışı aldım. Benim çok hoşuma gitti sizce nasıl?
Eki Görüntüle 713176
arastacmm çok beğendim ben bu takımı ya güle güle giysin minişinnerden aldın canım netten mi?
hmm burada mağazası yok internet sayfasından bakayım birChicco'nun mağazasından aldım canım :)
Günaydın hanımlar;
Kandiliniz mübarek olsun bu gece ettiğiniz tüm dualar kabul olsun. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Bebeklerimizi sağ salim kucağımızda görelim. Sütümüz bol olsun, bebişler bol bol emsin. Göğüslerimiz yara olmasın:)) Uykuları sorunsuz olsun. Huzurlu bebekler olsun inşallah hepimizinki. Huzurlu, rahat bi lohusalık dönemi geçirelim. Sağlıklı, mutlu zeki çocuklar yetiştirelim inşallah. Kimse bu sıkıntılı dönemlerde hem kendi hem eşinin ailesiyle sorunlar yaşamasın, evimizin huzurunu hele üçüncü kişiler hiç bozamasın. Allahım bebeklerimize hayırlı yazılar yazsın inşaallah. Yüzleri güzel, huyları güzel , bahtları güzel olsun. Amin yarabbim.
Kolay bir gün olsun inşallah kızlar. Çalışanlar kandil hürmetine şu günü stressiz atlatsın. Herkes feraha kavuşsun. Hepinizi öpüyorum.
merhaba güzel kızımın teyzeleri :) biz bugün 100 lük şeker testinden çıktık. doktor değerlerimin garip olduğunu belirtti. açlık düşük tokluk ise yüksek. dedem diyabet benim. ve şuanda diyabet olmadığımı meyveyi bile dikkatli yemem gerektiğini söyledi. dikkat edersen diyabet olmanı geciktirirsin fakat bu senin için kaçınılmaz bir son dedi.. anlayacağınız dedemden çok güzel bi miras kaldınapalım savaşıcaz .. kızımıda gördüm çok mutluyum 850 gr ve 35 cm mişiz.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :)Eki Görüntüle 713469
yok canım olur mu öyle şeyannem ben henüz 4 yaşındayken beni eve kilitler kardeşimi alıp gezmeye giderdi 2-3 saat evde kalırdım. önüme meyve falan koyardı onları yerdim. evimiz zemin kattaydı pencereye oturup demirden dışarıya bakardım arkadaşlarıma falan. anlatınca insan oha diyor ama öyle yani... ilk doğumumda yanımda bir gün bile kalmadı allah görsün.
Allahımmmm maşallah barekallah bu nasıl bir güzelliktir burna bak sen
bu arada bugün kasılmam ve sancım vardı en yakın hastaneye gittim acil dediğim halde tam 1.5 saat bekledim araya hasta alıp durdular üstelik hiç bir aciliyetleri yoktu. yok o eski hastaymış yok diğeri doktorun tanıdığıymış. ödediğim parayı iade aldım eve geldim. tansiyonum düştü sinirden. ADANA ORTADOĞU HASTANESİ kınıyorum seni DR. LEVENT TOKSÖZ ÇOK AYIP ÇOOOK. TIPTA TORPİL OLMAZ!
ayyy whatsapp tan resmmı gonderıyoo:) sızınkıler pek teknolojıkmısss vla :) ne resmı gonderıyoo yasammm bı yasıma daha grdım yanı suan :) bırı mail atar oburu whatsapp face takılırrrr daha neler gorucezz acaba :)
ne diyosunuz arkadaşlar yaa mail atmalar whatsapptan msjlar falan2013 model kayınvalide sizinkiler maşallah benimkinin allahtan o taraklarda bezi yok. sadece telefonumu çaldırır 2 saniyeliğine o kadar :))
canım başka bir hastaneye gitseydin ya allah korusun ikinizi ... Neden durduk yere sancı ve kasılma olur ki ??
pes yani yaa. Evde yangın filan çıksa dışarı çıkamayacaksın allah korusun
hemoroidin ne durumda peki?
allahın cezaları ya delirtir böyleleri insanıKeşke başka hastaneye gitseydin canım niye eve döndün kiii :/ şimdi nasılsın peki?
redcım annenın yaptıklarını okurken kanım dondu resmen...bı anne nasılcocukları arasnda ayrım yapar ya..ben senn cok ıyı bı anne olduguna emınım cnm onunfe boyle bı ornek oldugu ıcın..allahm esınle cocuklarnla hep mutluluk versn sze cnm...bu arada tıpta ayrım olmaz tbıkı..bnde o doktoru kınıyorummm...bol bol dnlen cnm kndını yorma
Kızlar selam,
Hamile yastığı alan kullanan veya tavsiyesi olan var mı?
Shuma diye bi marka var internette populer baya ama emin olamadım.
Artık sırt agrılarım dayanılmaz oldu gece uyuyamıyorum dogru düzgün
Bir tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
ne diyosunuz arkadaşlar yaa mail atmalar whatsapptan msjlar falan2013 model kayınvalide sizinkiler maşallah benimkinin allahtan o taraklarda bezi yok. sadece telefonumu çaldırır 2 saniyeliğine o kadar :))
merhaba güzel kızımın teyzeleri :) biz bugün 100 lük şeker testinden çıktık. Doktor değerlerimin garip olduğunu belirtti. Açlık düşük tokluk ise yüksek. Dedem diyabet benim. Ve şuanda diyabet olmadığımı meyveyi bile dikkatli yemem gerektiğini söyledi. Dikkat edersen diyabet olmanı geciktirirsin fakat bu senin için kaçınılmaz bir son dedi.. Anlayacağınız dedemden çok güzel bi miras kaldınapalım savaşıcaz .. Kızımıda gördüm çok mutluyum 850 gr ve 35 cm mişiz.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :)Eki Görüntüle 713469
Ya çok merak ettim bu teknolojik kaynanalar kaç yaşında
sırtımın arkasına yastık bacak arama yastık kouyorum sonra bir bakıyorum hepsi yerde başımın altındaki yastığıda atmışım sırt üstü yatar halde buluyorum kendimi normalde yüz üstü yatmadan uyuyamazdım bu aralarda sırtım ağrıyor o yüzden sanırım sabhaları sırt üstü buluyorum kendimi ama kesin bir çözsüm bulamadım hala rahat uyumak için.
canım yaa
aynen bende
önceden hiç sırt üstü yatmazdım
şimdi sürekli sola yatmaktan sol tarafım çürüdü resmen
bir türlü uykuya dalamıyorum acıdan
sonra pes edip sağa dönüyorum
hoooopppppp uyumuşum
sabah bir uyanıyorum ya sağ tarafıma dönmüşüm ya da sırtüstü yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?