2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pes yani yaa. Evde yangın filan çıksa dışarı çıkamayacaksın Allah korusun

Hemoroidin ne durumda peki?

Son düzenleme:
Allahın cezaları ya delirtir böyleleri insanı keşke başka hastaneye gitseydin canım niye eve döndün kiii :/ şimdi nasılsın peki?

redcım annenın yaptıklarını okurken kanım dondu resmen...bı anne nasılcocukları arasnda ayrım yapar ya..ben senn cok ıyı bı anne olduguna emınım cnm onunfe boyle bı ornek oldugu ıcın..allahm esınle cocuklarnla hep mutluluk versn sze cnm...bu arada tıpta ayrım olmaz tbıkı..bnde o doktoru kınıyorummm...bol bol dnlen cnm kndını yorma

Hera11 maşallah meleğine canım ne kadar net çıkmış...

Kızlar hepinize iyi akşamlar. yarına görüşürüz... Hepinizin tekrardan kandili mübarek olsun... Rabbim dualarınızı kabul etsin.

AMİNNNN, ayrıca Allah patronlara akıl fikir ve merhamet versin karışmasınlar çalışanlarına
herkesin kandili mübarek olsun, dualarımız kabul olsun, kimsenin bebeğinin gelişiminde sorun olmasın, hamilelik sorunsuz geçsin, hepimiz zamanında sağsalim kucağımıza alalım bebişleri İNŞALLAH

ha birde doğum izni bi an önce çıksın yoruldum ben

Ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar net çıkmışşşşşş doğunca hemen tanicaksın :)))) Maaşallah acaip de tatlı!

Yok ben kesin kararlıyım görüntüleme merkezine gidicem mutlaka.

İstamnul avrupa yakasında foto ve cd veren yer bilen varsa fiyatıyla beraber bana bildirebilir mi? Özel mesaj olursa süper olur kaçırmıyım...

ahhh red annelerimiz aynı kader arkadaşım. ayrıca rabbim bebeğinle seni korusun kimselere hiç birimizi muhtaç etmesin vallahi şu mübarek günde duam bu inşallah şimdi iyisindir sancıların çok olursa başka bir doktora git yoruldun mu acaba bugün çok

ne diyosunuz arkadaşlar yaa mail atmalar whatsapptan msjlar falan 2013 model kayınvalide sizinkiler maşallah benimkinin allahtan o taraklarda bezi yok. sadece telefonumu çaldırır 2 saniyeliğine o kadar :))

vallahi kızlar en son boğazdaki resimlerini yollamış ondan öncesi gün evde otururlarkenki diğer günde mağazaya gitmişler orada çekilmiş resimleri attı sevgili olduk diyorum ya o yüzden .kocişkomda da şiirler hikayelrr neler paylaşıyor eşim diyor annem coştu diye öğretmen benim kayınvalide meslektaşım yani kızıyorum çok etti alıştım ama. vallahi artık tebessüm oluşturuyor daha da düzelsin diye bekliyorum

Kızlar selam,

Hamile yastığı alan kullanan veya tavsiyesi olan var mı?
Shuma diye bi marka var internette populer baya ama emin olamadım.
Artık sırt agrılarım dayanılmaz oldu gece uyuyamıyorum dogru düzgün
Bir tavsiyeniz varsa çok sevinirim.

canım başka bir hastaneye gitseydin ya allah korusun ikinizi ... Neden durduk yere sancı ve kasılma olur ki ??

pes yani yaa. Evde yangın filan çıksa dışarı çıkamayacaksın allah korusun

hemoroidin ne durumda peki?

allahın cezaları ya delirtir böyleleri insanı Keşke başka hastaneye gitseydin canım niye eve döndün kiii :/ şimdi nasılsın peki?

bugün okulda fazlaca yoruldum sanırım sınav haftası koşturma falan. Alanım spor olduğu için gün sayıyorum resmen bitsin artık diye. Kasılmaların nedeni stres olmalı. çünkü gün içinde zaman zaman bayılma hissi geldi bugün,bir de sabah kalktığımda yürüyemiyordum resmen bebiş toparlanmıştı bir kenarda. Hemor. Iyi durumda Eşim bi krem aldı eczaneden ,gebeliğimi de söylemiş 1 gece kullandım ertesi gün geçmişti ama ben yine de kullanıyorum. çok uslu bir çocuktum hatırlıyorum,annem rezil olmasın diye gezmeye gittiğimizde yerimden kımıldamazdım,acıktığım zaman dolabı açmazdım hoş gerçi şimdi de öyle,annemlerde dolabı açmak için izin alırım,ya da bişey yemek için bunun sahibi var mı yiyebilir miyim derim. Sanırım anneliğim konusunda en büyük referansım kızım; çünkü sık sık sen dünyanın en güzel annesisin beni hiç kırmıyosun iyi ki senin karnından doğmuşum diyor ölürüm ben ona. Allah iki yavrumu bana sizinkileri de sizlere bağışlasın. Allah herkesi bişeyle imtihan edermiş dünyada,benimde imtihanım annem sanırım Eşimin söylediği gibi "biz bize yeteriz sakın korkma" iyi ki onlarda benim hayatımdalar...

sırtımın arkasına yastık bacak arama yastık kouyorum sonra bir bakıyorum hepsi yerde başımın altındaki yastığıda atmışım sırt üstü yatar halde buluyorum kendimi normalde yüz üstü yatmadan uyuyamazdım bu aralarda sırtım ağrıyor o yüzden sanırım sabhaları sırt üstü buluyorum kendimi ama kesin bir çözsüm bulamadım hala rahat uyumak için.

ohhhh sen görmeden öppptükkk öptüükk kızıınıı mıncıkladık sevdikk. Hem de oğluşumla :)))
maşallah süpanallah allah nazarlardan korusun. Bahtı güzel olsun minnak kızımızın

canım yaa
aynen bende

önceden hiç sırt üstü yatmazdım
şimdi sürekli sola yatmaktan sol tarafım çürüdü resmen

bir türlü uykuya dalamıyorum acıdan
sonra pes edip sağa dönüyorum

hoooopppppp uyumuşum
sabah bir uyanıyorum ya sağ tarafıma dönmüşüm ya da sırtüstü yatıyorum

aynen canımcım sen nasılsın peki yisindir inşallah biraz daha bak bu gece dua edicem sana ismini bilmesemde aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…