- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.901
kızlar hepinize slm, buraya ilk yazışım bende hayırlısıyla ağustosta kucağıma alıcam bebişimi, sizlere bir şey sorucam kızlar yardımcı olursanız çok sevinecem. 26+3 günlük hamileyim bebeğim 950 gr mış ben ben benle aynı haftada olan anne adaylarnın bebeklerinin kilosunu merak ediyorum 26 haftalık kaç gram bebekleriniz gerçekten çok merak ediyorum annem bebeğin zayıf dedi bende benim gibi hamilelerin bebek kilolarını merek ediyorum annem doğrumu söylüyor kızlar cevaplarınızı bekliyorum bebekleriniz kaç gr.
sırtımın arkasına yastık bacak arama yastık kouyorum sonra bir bakıyorum hepsi yerde başımın altındaki yastığıda atmışım sırt üstü yatar halde buluyorum kendimi normalde yüz üstü yatmadan uyuyamazdım bu aralarda sırtım ağrıyor o yüzden sanırım sabhaları sırt üstü buluyorum kendimi ama kesin bir çözsüm bulamadım hala rahat uyumak için.
ayyyyaynen canımcım sen nasılsın peki yisindir inşallah biraz daha bak bu gece dua edicem sana ismini bilmesemde aklımdasın
kızlar hepinize slm, buraya ilk yazışım bende hayırlısıyla ağustosta kucağıma alıcam bebişimi, sizlere bir şey sorucam kızlar yardımcı olursanız çok sevinecem. 26+3 günlük hamileyim bebeğim 950 gr mış ben ben benle aynı haftada olan anne adaylarnın bebeklerinin kilosunu merak ediyorum 26 haftalık kaç gram bebekleriniz gerçekten çok merak ediyorum annem bebeğin zayıf dedi bende benim gibi hamilelerin bebek kilolarını merek ediyorum annem doğrumu söylüyor kızlar cevaplarınızı bekliyorum bebekleriniz kaç gr.
güzelim zaten bak sen yazınca altta bebeğin ile ilgili gelişmeler yazıyor . ve normal oradada 960 gr yazıyor
140 sınır değer policimm yani sorun yok çok şükür tatlmkızlarrr ben geldimmm evdeyimmmm eve erken gelmek ne güzel çok oldu geleli de işlerim vardı neyse bişey sorcam 50 gr şeker yüklemem sonuç 135 nasıl yaaa doktorda sıra vardı bi de uyuz oldum kendi doktorumu aradım hemşire normal dedi doktorla konuşamadım yarın fakslıycam sonucu ama sonuç nasıl siz araştırmacı anneler daha iyi bilir... 135 çok mu laaaa
bebeğinin kilosu gayet normal canm sen çevreden gelen seslere sakın takılma. burda kaç arkadaşımız var bebekleri 1 hatta 2 hafta geride ya da ileride ama bu bir olumsuzluk teşkil etmez Allah korusun aksi bir durum olmadıkça.. 2.500 gr doğan bebekler de iyi beslenmeyle bikaç haftaya toplanabiliyor. ki sen zaten deneyimli bir anneymişsin..... aramıza hoşgeldin bu aradakızlar hepinize slm, buraya ilk yazışım bende hayırlısıyla ağustosta kucağıma alıcam bebişimi, sizlere bir şey sorucam kızlar yardımcı olursanız çok sevinecem. 26+3 günlük hamileyim bebeğim 950 gr mış ben ben benle aynı haftada olan anne adaylarnın bebeklerinin kilosunu merak ediyorum 26 haftalık kaç gram bebekleriniz gerçekten çok merak ediyorum annem bebeğin zayıf dedi bende benim gibi hamilelerin bebek kilolarını merek ediyorum annem doğrumu söylüyor kızlar cevaplarınızı bekliyorum bebekleriniz kaç gr.
140 sınır değer policimm yani sorun yok çok şükür tatlmalaylı doktor olduk ya la
bebeğinin kilosu gayet normal canm sen çevreden gelen seslere sakın takılma. burda kaç arkadaşımız var bebekleri 1 hatta 2 hafta geride ya da ileride ama bu bir olumsuzluk teşkil etmez Allah korusun aksi bir durum olmadıkça.. 2.500 gr doğan bebekler de iyi beslenmeyle bikaç haftaya toplanabiliyor. ki sen zaten deneyimli bir anneymişsin..... aramıza hoşgeldin bu arada
ayyy teşekkür ederim çokk şükürrr zaten sonucu aldım çok sıra vardı amannn gidiyim kızlara sorarım dedimmm
bu arada hepinizin kandili mübarek olsunnn
canım çok saol cevap verdiğin için ben iki gündür bacaklarımın ağrısından yatamıyorum acaba kan pıhtılaşması ile ilgili bi sorun olabilirmi diye endişeleniyorum doktora gitsemmi daha bir hafta oldu gideli ozamn öyle bi sorunum yoktu ben aspirin almıyorum başlarda alıyordum sonra kesti doktorum gece sanki belden aşşağım tutmuyo kramp tarsında değil ama elim ayağımda uyuşuyor sende böyle bi sıkıntı varmı gebeliğin getirdiği bi durum olduğundan emin olsam sorun yok ama korkuyoru işte
canım yaa
aynen bende
önceden hiç sırt üstü yatmazdım
şimdi sürekli sola yatmaktan sol tarafım çürüdü resmen
bir türlü uykuya dalamıyorum acıdan
sonra pes edip sağa dönüyorum
hoooopppppp uyumuşum
sabah bir uyanıyorum ya sağ tarafıma dönmüşüm ya da sırtüstü yatıyorum
kızlarrr ben geldimmm evdeyimmmm eve erken gelmek ne güzel çok oldu geleli de işlerim vardı neyse bişey sorcam 50 gr şeker yüklemem sonuç 135 nasıl yaaa doktorda sıra vardı bi de uyuz oldum kendi doktorumu aradım hemşire normal dedi doktorla konuşamadım yarın fakslıycam sonucu ama sonuç nasıl siz araştırmacı anneler daha iyi bilir... 135 çok mu laaaa
gozun aydnn polıcımm seker yuklemen basarıyla son buldu :) hepımız doktor olduk vla burda...dogumdan snra cekırge yenı bı topık acsn 2013 agustos annelerınden tavsıyeler dıye....hepımızz anneyız hepımızz uzmanız :)
Ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar net çıkmışşşşşş doğunca hemen tanicaksın :)))) Maaşallah acaip de tatlı!
Yok ben kesin kararlıyım görüntüleme merkezine gidicem mutlaka.
İstamnul avrupa yakasında foto ve cd veren yer bilen varsa fiyatıyla beraber bana bildirebilir mi? Özel mesaj olursa süper olur kaçırmıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?