2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize slm, buraya ilk yazışım bende hayırlısıyla ağustosta kucağıma alıcam bebişimi, sizlere bir şey sorucam kızlar yardımcı olursanız çok sevinecem. 26+3 günlük hamileyim bebeğim 950 gr mış ben ben benle aynı haftada olan anne adaylarnın bebeklerinin kilosunu merak ediyorum 26 haftalık kaç gram bebekleriniz gerçekten çok merak ediyorum annem bebeğin zayıf dedi bende benim gibi hamilelerin bebek kilolarını merek ediyorum annem doğrumu söylüyor kızlar cevaplarınızı bekliyorum bebekleriniz kaç gr.

kızlarrr ben geldimmm evdeyimmmm eve erken gelmek ne güzel çok oldu geleli de işlerim vardı neyse bişey sorcam 50 gr şeker yüklemem sonuç 135 nasıl yaaa doktorda sıra vardı bi de uyuz oldum kendi doktorumu aradım hemşire normal dedi doktorla konuşamadım yarın fakslıycam sonucu ama sonuç nasıl siz araştırmacı anneler daha iyi bilir... 135 çok mu laaaa

güzelim zaten bak sen yazınca altta bebeğin ile ilgili gelişmeler yazıyor . ve normal oradada 960 gr yazıyor

bende yastık koyuyoorm sırtıma cnm esım kızıyo bde bu cktı aramzda dıye :) gce bı uyanıyrmm yastk bnm sırtmda deıl kocam sarılmıs yastıga uyuyo cok benmsedn sen onu dıyorumm napım gavur gbı aramzda alıstm artık dıyo :)

aynen canımcım sen nasılsın peki yisindir inşallah biraz daha bak bu gece dua edicem sana ismini bilmesemde aklımdasın
ayyyy
Allah razı olsun bitanem
daha iyiyim çok şükür
tevekkül etmeyi tercih ediyorum
Rabbim daha büyük dert vermesin
varsın kilosu az olsun
inşallah sağlıkla dünyaya gelir
o bana yeter

pazartesi profa gidicem
sanki yok öyle birşey diyecekmiş gibi içim kıpır kıpır bir görsen halimi
bende dualarımda hepinizi anıcam inşallah

canım hiç üzme kendini
ben senden ileriyim
ama bebeğim seninkinden epey küçük
maşallah de bebeğine anneni de hiç takma

güzelim zaten bak sen yazınca altta bebeğin ile ilgili gelişmeler yazıyor . ve normal oradada 960 gr yazıyor

cevabım için tşkr canım ben şimdi orda hani 960 gr yazıyor ya peki bu alt sınırmıdır normalde benim gibi gebelerin bu haftda kilolarını merak ediyorum benim önceki gebeliğimde 39 haftalıkken doğum yaptım kızım 3.600 gr dünyaya geldi şimdide boylu bir kızım var şimdiki hamileliğimde oğlum olucak onunda yapılı olmasını istiyorum erkek olunca ufak tefek olmasın sağlıklı gürbüz bir çocuğum olsun istiyorum insanoğlu çocuğu için herşeyin en iyisini istiyor

Bakın ne buldummm

Bebek düsünceli bir poz almistir, Rodin'in meshur heykelini andirmaktadir. Çevresindeki sulu ortamin sesleri tatlari ve duyulari ile ilgili algiladikça bunlar üzerinde düsünmektedir.

Bebişim dün tam da düşünen adam pozundaydı

140 sınır değer policimm yani sorun yok çok şükür tatlm alaylı doktor olduk ya la

canım hiç üzme kendini
ben senden ileriyim
ama bebeğim seninkinden epey küçük
maşallah de bebeğine anneni de hiç takma[/QUOTE]

canım tşkrlr annemde kötü niyetinden değil ama ikide bir aklıma bir şey düşürüyor, şimdi bebeğin kilosu falan en başta sağlığı önemli işte amma, anne deyincede kafaya takmamak zor oluyor seninde hamileliğin inşallah sağlılkla geçer sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.

bebeğinin kilosu gayet normal canm sen çevreden gelen seslere sakın takılma. burda kaç arkadaşımız var bebekleri 1 hatta 2 hafta geride ya da ileride ama bu bir olumsuzluk teşkil etmez Allah korusun aksi bir durum olmadıkça.. 2.500 gr doğan bebekler de iyi beslenmeyle bikaç haftaya toplanabiliyor. ki sen zaten deneyimli bir anneymişsin..... aramıza hoşgeldin bu arada

Kızlar Ege Üniversitesinin KOrdon Kanı bankası ile görüştüm,Antalya da doğum yapacağım için Antalyadaki şubelerine yönlendirdiler, ordan yetkili bir kişi arayıp bilgi verdi.

KOrdon kanını doğum esnasından kendi ekiplerinden biri gelip alıyormuş ve şuanki teknolijiye göre 18 yıl kadar saklanabiliryormuş.

Maliyeti 18 yıl için 2.750 tl. bunun 750 tl si peşin kalanı 100 her yıl 100 dolar olarak ödeniyormuş. (Çokta yüksek bir rakam değil bence)
Kordon bankasından kaynaklanan bir sorun nedeniyle, kök hücrelerin başına bir şey gelirse,
İhtiyaç duyulması halinde yutdışından birebir uyan kök hücre temin etme garantisi veriyorlarmış.

Daha bir sürü teknik şey konuştuk. Akşam eşimlede görüşeyimde, biraz daha araştırma yapıp karar veriririz.
32. hafta da yapılması gereken testler varmış, o test sonuçlarına göre banka kordon kanını kabul edip etmeyeceğine karar veriyormuş...

Biz çıkıyoruz artık güzel anneler kendinize iyi bakın eşlerinizle ve başka kimseyle tartışmayın az kaldı doğumdan sonra hepsinin burnundan fitil fitil getiririz yeter ki bu aralar stres yaşamayalım hepinizi öpüyoruzzz ...

hoşbulduk canım haklısın sağlıklı olması herşeyden önce benimde bebeğim tam olarak son sat bilmiyorum ama dr ilk gittiğimde tahmini söylediğim son sattan birhafta geride demişti bebeğin ya geç döllenme yada sat yanlış hatırlıyorum en iyisi kafaya takmamak galiba...

ayyy teşekkür ederim çokk şükürrr zaten sonucu aldım çok sıra vardı amannn gidiyim kızlara sorarım dedimmm

bu arada hepinizin kandili mübarek olsunnn

gozun aydnn polıcımm seker yuklemen basarıyla son buldu :) hepımız doktor olduk vla burda...dogumdan snra cekırge yenı bı topık acsn 2013 agustos annelerınden tavsıyeler dıye....hepımızz anneyız hepımızz uzmanız :)

Bende öyle bir sıkıntı yok canım ama bu pihtilarin bacağa şişlik ve morarma şeklinde vurduğunu okumuştum istersen sor doktoruna eğer bu durumla alakalı ise bi önerisi mutlaka olur detaylı ultrasonda damarların durumunu değerlendirmiştir doktorun bi sorun olsa söylerdi bence genede rahatlamak için sor istersen.

bende bendeeee

Gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış bundan da kurtuldun. Aklımdaydın sabahtan beri seni kaçak erkenden eve gittin demek

Açarız tabi canım, hemde ne güzel olur yaa. 2014 te anneler belkide bize sorular sorarlar tecrübeli anneyiz diye. Bizde yaşadıklarımızı anlatıp onlara destek oluruz süper olur. Bu arada da minnaklarımız da beraber büyütürüz...
Yaaa yine duygulandım

RED cim geçmiş olsun canım... Sende kendine hiç dikkat etmiyorsun ama, artık kızıyorum sana artık dikkat et canım , hoplayıp zıplama yeğenimize iyi bak....
Ne zaman kapanıyor sizin okul arada rapor falan al canım, kendini dinlendir. Ne kadar zevkli de olsa zor bir branşın var...

Bende kaçtım kızlar. Tekrar kandiliniz mübarek olsun.
Allaha hayırlara vesile etsin, dualarınızı kabul etsin inşallah. Amin.
İyi Akşamlar.....

Bana ne ya bende istiyorum bende :) banada haber verin kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…