2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanınnn annecik gelmiş son iki hafta lokumum 2 hafta sonra tatiiiiiil. finallerin bitmesini bekliyoruz rapor almayayım öğrenciler başka hocaların eline kalınca zor oluyor yazık bir sene uğraştılar ben vereyim notlarını. ama dikkat edicem söz hatttaaaaa izci sözüüü

herkese hayırlı kandiller güzelliklerrr,

bugün okula gittiğim gibi bir baş dönmesi bir çarpıntı sabır dedim ama 2,5 saat baş dönmesinin ardından lavaboda azıcık bir lekelenme farkedince hemen eşimi aradım ve dr a gittik oğlumuza baktık herşeyi normalmiş,suyumuz ve akım da normal dedi progestan başladı ve 3 gün ara ile yine progestan destekli iki iğne verdi ilkini vurdurduk hareketlerini de hissettim dr dan sonra çünkü dr a kadar hissetmemiştim dinlenecekmişim artık napalım yavrumuz iyiymiş çok şükür

kandil geceleri duaların geri çevrilmediği gecelermiş, birbirimizi tanımasak da dertlerimizi birbirimizle paylaşıyoruz hafifliyoruz , bu gece tanışmasak da birbirimize dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar...

maşşallahhhh nazar değmesinn

yerim ben onu yaa...çok harika bi duygu oluyor böyle ultrason fotolarına bakmak...:)) benim de en son kızımın çekilen böyle yüzü,sürekli elimde bakıyorum gülüyorum,öpüyorum

BEBEKKAFA canım gaz mide bulantısı falan yapabiliyor ama yine de sen doktoruna danış ... Eşin de amma unutkanmış canım benimki unutsa evi başına yıkarım valla

doktoruma kırk kere söyledim cnm,olur olur normal diyo başka da bişey demiyo sağolsun :) bir de yürüyüş yap diyo,9,5 kanla nası yapacaksam...halim yok diyorum anlamıyo,demir eksikliğim olmadığı halde günde 3 tane demir içiriyomuş baksana bana ...

eşimin unutması da aslına bakarsan bizim yaşadığımız onca şeyden sonra çokta önemsemedim...çünkü evliliğimiz çok zorlu süreçlerden geçti geçiyor da....bir de son zamanlarda başka stresleri de oldu,iş stresi şu bu vs...bi beklentim de yoktu yani,ama unutmasına üzüldüm mü evet üzüldüm ama çok ta takmadım...evi başına yıkmak? :) hiç bana göre değil,yani böyle bişey için....bu tür şeyleri kimseye zorla yaptıramazsınız,zorla yaptırıyorsanız da bir anlamı yoktur zaten....

kaldı ki dediğim gibi geçen sene yemeğe gitmiştik mesela,ya da başka şeylerde de çiçeğini alır,hediyesini alır ki eşim bana durup dururken de hediye alan biriydi...doğum günümdü 15 nisan mesela,onu unutmadı :) pasta almış evde kutladık öyle...yani çok takılmadım bu sefer unutmasına...napalım sağlık olsun...

bu arada bugün gelen arkadaşımdan da Allah razı olsun,çok severim zaten onu da,işe girmişti 1 senedir görüşemiyorduk nerdeyse bugün gelince çok sevindim...işten ayrılmıştı geçenlerde...ay çok sağolsun yemeklerimi yaptı gitti bugün...Allah böyle insanlardan razı olsun gerçekten...bu gece ona da dua edicem hep..

hepinizin de kandili mübarek olsun....Allah hamile halimizle ettiğimiz tüm duaları,ahları kabul etsin....Allah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah....

Kizlar besigimizi ikeadan aldik ama icine yatak olarak ne alacagim bilmiyorum sizin bi oneriniz var mi siz nasil ozellikte aldiniz

stacım morluklar pıhtılaşmayşa mı ilgiliymiş?
benimde çok ağrım olmuyor bacaklarımda ama tabi sabah 8 akşam 8 işyerinde oturmaktan ve hep soluma yatmaktan, sol dizimin arka kısmı ile sol basenim morluk içinde kaldı,
nerdeyse 2 aydır böyle bu morluklar,
ben de sorayım doktora panik oldum şimdi, bu arada trombofili testinide hala yaptırmadım
bir de pıhtılaşmada vücudun başka yerlerinde de olmazmı ki morluk nedne sadece sol bacağımda acaba

:))) ben de aynı durumdayım zaten zar zor uykuya dalıyorum, uyanınca da her yerime sokuşturduğum yastıkların yerinde yeller esiyo :) doktor tavsiye etti ya şu hamile yastıklarını iyi geliyomuş bel ve sırt agrılarına. Ben de almaya karar verdim de kullanan kimse yok heralde neyse ben alıp yazarım yorumumu buraya

Maşallah subhanellah bebeğin cok tatlı keske bende bu haftada gitseydim benimki bir ay önceydi mkucuktu oğlum böyle güzel cikmamisti

bugünlerde görünmez olduğumu dusunuyorm paylaşımlarıma sorularıma kımse bana cavap bıle vermıooo ...

oyyy yavrum benim yaaa ben onun o tombik yanakların ısıkarım ısırırım valla maşallahhhhhhhh

aynı şeyi düşünüyoruz canım yok bu böyle olmayacak gifip kızımı 3 boyutlu görmeliyim ya bu ne her gittiğimde 2 boyutludan bişey anlamıyorum isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugünlerde görünmez olduğumu dusunuyorm paylaşımlarıma sorularıma kımse bana cavap bıle vermıooo ...

oyy kuzum sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki gözden kaçıyor bazen arabayı gördüm şimdi güzel hoş ama bana chicconun bebk bakım ürğnğ kıyafetkeri cazip gelirde şu arabalarıyla park yatakları hiç cazip gelmemiştir sanki teferruatı az gibi geliyor genelde ama sen bilirsin rengi falan çok hoş çünkü

Hos geldin canim, hamilelik donemlerine gore ortalama bebek kilolarini heryerde bulabilirsin cnm, birde doktorun kilosunu normal bulmussa (zaten gunlugunde normal gosteriyor) neden canini sikiyorsun...

Canim supersin, bende bir irtibata geceyim... Burada 30000 euro civari tutuyordu 50 yillik saklama, on testler maaliyetliydi baya ve sigorta falanda yaptiriyorsun... Bu ucrete testlerde dahilse arada ucurumlar var demektir... Birde buradaki gorustugum bankayi yeniden arayacagim, bu kadar fark olmasi hic normal gelmedi...

Bence modeli ve rengi cok hos gorunuyor ama sen magazada arabayi denemeli ve teknik ozelliklerini iyice arastirmalisin bence canim... Internetten gorduklerimizde magazalarda deneme surusunde farkettiklerimiz daha farkli oluyorlar genelde...

Ben kullaniyorum cnm, ici cok dolmamis olan ay seklindekilerden kullaniyorum. Is yerindede belime destek icin var bir tane. Cok memnunum. Diger buyuklerden de aldim ama henuz posetini acmadim cunku emzirme yastigi gibi kullanacagim onu, alirken dkkat etmemisim birde benimkinin kilifi cikmiyor nasil temizligi yapilacak bilmiyorum.

Ideafoto, reklam yapmak site kurallarina aykiri olsa gerek. Sizinki paylasim degilde reklam icin alinmis bir uyelik gibi olmus isterseniz site kurallarindan bir kontrol edin...

üzülme canım haziranın ortasından sonra da yetişir her şey sıkma canını. benim de erken oldu aslında ben de haziran sonu gibi düşünüyordum. ama beğendiğimiz takım kısa süreli bir kampanyaya girince kaçırmayalım dedik. şimdi herşeyini hazırlayıp iki buçuk ay beklemek daha zor olacak. ben de kendime hiç bir şey almadım hamile kıyafetleri dışında ilk hevesle 0-3 ay bir kaç kıyafetini almıştım bir de bebeğin. sıkma canını herşeyini alırsın minnoşunun. sağlıcakla gelsinler yeter ki..

saol canım benım cavap için aslında bende tereddutdeyım chıco arabalarla ıle ılgılı bakalım hafta sonunu ıple cekıyorum gezıp dolascam olmassa bıre bır görmeden olmucak bu bole anlaşılan

aynen öyle mylovel teyzemiz allah büyük nasıplerıyle gelırlermıs bebeısler sağlıkla ,zamanlarında gelsınlerde minnaklarımızzz hersey olurr olcagına varır doğru söluosun,o yüzden bozmuom moral saolasın ... hayırlı olsun kuzununkılerde cnm güle güle kullanmayı nasıp etsın rabbımm oy yerım onları bennn yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…