- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.921
amanınnn annecik gelmişGözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış bundan da kurtuldun. Aklımdaydın sabahtan beri seni kaçak erkenden eve gittin demek
Açarız tabi canım, hemde ne güzel olur yaa. 2014 te anneler belkide bize sorular sorarlar tecrübeli anneyiz diye. Bizde yaşadıklarımızı anlatıp onlara destek oluruz süper olur. Bu arada da minnaklarımız da beraber büyütürüz...
Yaaa yine duygulandım
RED cim geçmiş olsun canım... Sende kendine hiç dikkat etmiyorsun ama, artık kızıyorum sanaartık dikkat et canım , hoplayıp zıplama yeğenimize iyi bak....
Ne zaman kapanıyor sizin okul arada rapor falan al canım, kendini dinlendir. Ne kadar zevkli de olsa zor bir branşın var...
Bende kaçtım kızlar. Tekrar kandiliniz mübarek olsun.
Allaha hayırlara vesile etsin, dualarınızı kabul etsin inşallah. Amin.
İyi Akşamlar.....
merhaba güzel kızımın teyzeleri :) biz bugün 100 lük şeker testinden çıktık. doktor değerlerimin garip olduğunu belirtti. açlık düşük tokluk ise yüksek. dedem diyabet benim. ve şuanda diyabet olmadığımı meyveyi bile dikkatli yemem gerektiğini söyledi. dikkat edersen diyabet olmanı geciktirirsin fakat bu senin için kaçınılmaz bir son dedi.. anlayacağınız dedemden çok güzel bi miras kaldınapalım savaşıcaz .. kızımıda gördüm çok mutluyum 850 gr ve 35 cm mişiz.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :)Eki Görüntüle 713469
BEBEKKAFA canım gaz mide bulantısı falan yapabiliyor ama yine de sen doktoruna danış ... Eşin de amma unutkanmış canım benimki unutsa evi başına yıkarım valla
Kizlar besigimizi ikeadan aldik ama icine yatak olarak ne alacagim bilmiyorum sizin bi oneriniz var mi siz nasil ozellikte aldiniz
Bende öyle bir sıkıntı yok canım ama bu pihtilarin bacağa şişlik ve morarma şeklinde vurduğunu okumuştum istersen sor doktoruna eğer bu durumla alakalı ise bi önerisi mutlaka olur detaylı ultrasonda damarların durumunu değerlendirmiştir doktorun bi sorun olsa söylerdi bence genede rahatlamak için sor istersen.
sırtımın arkasına yastık bacak arama yastık kouyorum sonra bir bakıyorum hepsi yerde başımın altındaki yastığıda atmışım sırt üstü yatar halde buluyorum kendimi normalde yüz üstü yatmadan uyuyamazdım bu aralarda sırtım ağrıyor o yüzden sanırım sabhaları sırt üstü buluyorum kendimi ama kesin bir çözsüm bulamadım hala rahat uyumak için.
merhaba güzel kızımın teyzeleri :) biz bugün 100 lük şeker testinden çıktık. doktor değerlerimin garip olduğunu belirtti. açlık düşük tokluk ise yüksek. dedem diyabet benim. ve şuanda diyabet olmadığımı meyveyi bile dikkatli yemem gerektiğini söyledi. dikkat edersen diyabet olmanı geciktirirsin fakat bu senin için kaçınılmaz bir son dedi.. anlayacağınız dedemden çok güzel bi miras kaldınapalım savaşıcaz .. kızımıda gördüm çok mutluyum 850 gr ve 35 cm mişiz.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :)Eki Görüntüle 713469
anammmmmm
maşallahhhhh nazar değmesin
ay parçası gibi yüzü
çok güzel olacak bu kız hera
oğlum için şimdiden sıraya giriyim
istemeye geliriz kızını
Ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar net çıkmışşşşşş doğunca hemen tanicaksın :)))) Maaşallah acaip de tatlı!
Yok ben kesin kararlıyım görüntüleme merkezine gidicem mutlaka.
İstamnul avrupa yakasında foto ve cd veren yer bilen varsa fiyatıyla beraber bana bildirebilir mi? Özel mesaj olursa süper olur kaçırmıyım...
bugünlerde görünmez olduğumu dusunuyorm paylaşımlarıma sorularıma kımse bana cavap bıle vermıooo ...
Eki Görüntüle 713618 Chicco Nunu Pramette Travel System (Cocoa) - Ex-Display Excellent Condition | eBay
kızlar suna baksanıza kulanıslı geldı bana sızce nasılllll ?????
kızlar hepinize slm, buraya ilk yazışım bende hayırlısıyla ağustosta kucağıma alıcam bebişimi, sizlere bir şey sorucam kızlar yardımcı olursanız çok sevinecem. 26+3 günlük hamileyim bebeğim 950 gr mış ben ben benle aynı haftada olan anne adaylarnın bebeklerinin kilosunu merak ediyorum 26 haftalık kaç gram bebekleriniz gerçekten çok merak ediyorum annem bebeğin zayıf dedi bende benim gibi hamilelerin bebek kilolarını merek ediyorum annem doğrumu söylüyor kızlar cevaplarınızı bekliyorum bebekleriniz kaç gr.
Kızlar Ege Üniversitesinin KOrdon Kanı bankası ile görüştüm,Antalya da doğum yapacağım için Antalyadaki şubelerine yönlendirdiler, ordan yetkili bir kişi arayıp bilgi verdi.
KOrdon kanını doğum esnasından kendi ekiplerinden biri gelip alıyormuş ve şuanki teknolijiye göre 18 yıl kadar saklanabiliryormuş.
Maliyeti 18 yıl için 2.750 tl. bunun 750 tl si peşin kalanı 100 her yıl 100 dolar olarak ödeniyormuş. (Çokta yüksek bir rakam değil bence)
Kordon bankasından kaynaklanan bir sorun nedeniyle, kök hücrelerin başına bir şey gelirse,
İhtiyaç duyulması halinde yutdışından birebir uyan kök hücre temin etme garantisi veriyorlarmış.
Daha bir sürü teknik şey konuştuk. Akşam eşimlede görüşeyimde, biraz daha araştırma yapıp karar veriririz.
32. hafta da yapılması gereken testler varmış, o test sonuçlarına göre banka kordon kanını kabul edip etmeyeceğine karar veriyormuş...
Eki Görüntüle 713618 Chicco Nunu Pramette Travel System (Cocoa) - Ex-Display Excellent Condition | eBay
kızlar suna baksanıza kulanıslı geldı bana sızce nasılllll ?????
:))) ben de aynı durumdayım zaten zar zor uykuya dalıyorum, uyanınca da her yerime sokuşturduğum yastıkların yerinde yeller esiyo :) doktor tavsiye etti ya şu hamile yastıklarını iyi geliyomuş bel ve sırt agrılarına. Ben de almaya karar verdim de kullanan kimse yok heraldeneyse ben alıp yazarım yorumumu buraya
cnmmm sabırsızlıkla bekliyorum resımlerınııııohh güle güle kullansın mınnosun ..bızım daha odada bı gelısme yok ole boş duruyor ne çanta ne bısey kendıme bı çöp ble almadım ben henuzz pedidir pijamasıdır eşim anca bütçeye göre hazıranın ortasından sonra dıo oda takımı alışverıs fln... eee oda ole dıyınce bısey alamıyorum maleseff
oyy kuzum sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki gözden kaçıyor bazen arabayı gördüm şimdi güzel hoş ama bana chicconun bebk bakım ürğnğ kıyafetkeri cazip gelirde şu arabalarıyla park yatakları hiç cazip gelmemiştir sanki teferruatı az gibi geliyor genelde ama sen bilirsin rengi falan çok hoş çünkü
üzülme canım haziranın ortasından sonra da yetişir her şey sıkma canını. benim de erken oldu aslında ben de haziran sonu gibi düşünüyordum. ama beğendiğimiz takım kısa süreli bir kampanyaya girince kaçırmayalım dedik. şimdi herşeyini hazırlayıp iki buçuk ay beklemek daha zor olacak. ben de kendime hiç bir şey almadım hamile kıyafetleri dışındailk hevesle 0-3 ay bir kaç kıyafetini almıştım bir de bebeğin. sıkma canını herşeyini alırsın minnoşunun. sağlıcakla gelsinler yeter ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?