- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.941
Eki Görüntüle 713618 Chicco Nunu Pramette Travel System (Cocoa) - Ex-Display Excellent Condition | eBay
kızlar suna baksanıza kulanıslı geldı bana sızce nasılllll ?????
aynen öyle mylovel teyzemiz allah büyük nasıplerıyle gelırlermıs bebeısler sağlıkla ,zamanlarında gelsınlerde minnaklarımızzz hersey olurr olcagına varır doğru söluosun,o yüzden bozmuom moral saolasın ...hayırlı olsun kuzununkılerde cnm güle güle kullanmayı nasıp etsın rabbımm oy yerım onları bennn yaa
stacım morluklar pıhtılaşmayşa mı ilgiliymiş?
benimde çok ağrım olmuyor bacaklarımda ama tabi sabah 8 akşam 8 işyerinde oturmaktan ve hep soluma yatmaktan, sol dizimin arka kısmı ile sol basenim morluk içinde kaldı,
nerdeyse 2 aydır böyle bu morluklar,
ben de sorayım doktora panik oldum şimdi, bu arada trombofili testinide hala yaptırmadım
bir de pıhtılaşmada vücudun başka yerlerinde de olmazmı ki morluk nedne sadece sol bacağımda acaba
teşekkür ederiz mmlkk teyzesi. kesinlikle öyle yeter ki zamanında ve sağlıcakla gelsinler..
daha güzelleri senin minnoşun olsun.. ve bu güzel gecenin hürmetine, Rabbim gönlümüzden geçen tüm güzellikleri gerçekleştirsin. bizi korkularımızdan emin kılsın ve herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Rabbim olmayan herkese de bu mutluluğu yaşatsın.. bizim mutluluklarımızı hayırlısıyla tamamına erdirsin.. AMİNN.. öpüyorum seni ve yeğenimi.. iyi akşamlar canım..
herkese iyi akşamlar..
Canım, bende oradan aldım. Yatak ise dışardan söylendi. Bebek için yatak gelecek, tabi vücut şeklini alan çok sert olmayan bir yatak olmalı.
kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.. bayadır size yazamadım, hafta sonu istanbuldaydım hala yorgunluğumu atamadım inanırmısınız? :S bi de evde tadilat var bebek odası yapılıyor badana boya falan.. ev baya karışık durumda iyice bunaldım valla.. bir an önce bitsin diye bekliyorum malum 7 aydan sonra fazla zorlamamak lazım tehlikeli olabilir diye.. daha alış verişleri bitmedi miniğimin bir sürü eksiği varsizler ne yaptınız kızlar bitti mi işler, alış verişler ?
ben hiç bakmadım bile hamile yastıklarına:))) ben de aynı durumdayım zaten zar zor uykuya dalıyorum, uyanınca da her yerime sokuşturduğum yastıkların yerinde yeller esiyo :) doktor tavsiye etti ya şu hamile yastıklarını iyi geliyomuş bel ve sırt agrılarına. Ben de almaya karar verdim de kullanan kimse yok heraldeneyse ben alıp yazarım yorumumu buraya
hoşgeldin aramıza dilemmaaHepinizin kandili mübarek olsun melek anneler.. Aranıza yeni katıldım. Bu heyecanlı süreçte sizinle olmak istedim beni de aranıza alınnn :) kısmetse 28 Ağustos doğumum.. Neler yapıyorsunuz hazırlıklar vs çok mu geç kaldım
kızlar günaydııııııınminnoşlar bugün annelerini bol bol tekmelesin mutlu huzurlu bir gün olsun
bizim tayin yalan oldu sabah 7de açıklanacaktı açıklanmadı pazartesiye kalmış hatta daha geç de olabilirmiş. içime fenalık geldi duyuncaöperim bebişlerinizi
[sıze=3]kızlar günaydııııııınMinnoşlar bugün annelerini bol bol tekmelesin mutlu huzurlu bir gün olsun
Bizim tayin yalan oldu sabah 7de açıklanacaktı açıklanmadı pazartesiye kalmış hatta daha geç de olabilirmiş. Içime fenalık geldi duyuncaöperim bebişlerinizi [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?