2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz mmlkk teyzesi. kesinlikle öyle yeter ki zamanında ve sağlıcakla gelsinler..
daha güzelleri senin minnoşun olsun.. ve bu güzel gecenin hürmetine, Rabbim gönlümüzden geçen tüm güzellikleri gerçekleştirsin. bizi korkularımızdan emin kılsın ve herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Rabbim olmayan herkese de bu mutluluğu yaşatsın.. bizim mutluluklarımızı hayırlısıyla tamamına erdirsin.. AMİNN.. öpüyorum seni ve yeğenimi.. iyi akşamlar canım..

herkese iyi akşamlar..

Hareketsiz kalmak yasak zaten cnm sık sık pozisyon değiştirmek gerekiyor sürekli ayaklar üzerinde olundugundan bacaklara pıhtı attığını duymuştum seninkiler belkide variste olabilir ama ihmal etme derim çünkü kalbe yada beynede pıhtı atip kalıcı hasar biraktigini okumuştum.

merhaba kızlar,
öncelikle kandiliniz mübarek, dualarımız kabul olsun. hayırlısıyla sağlıcakla kuzularımızı kucağımıza alırız inşallah.

gazetede okuduğuma göre doğum izni 6 aya çıkmıyormuş malesef. sadece 3. çocuğa 5 bin tl teşvik verilecekmiş. bir de esnek çalışma saatleri getirilecekmiş nasıl olacaksa. temmuza kadar çalışırım diyordum ama hem sıcaklar hem de ağrılarım yüzünden haziranda izne ayrılma durumum var. çünkü bizim üniversitede bir ay boyunca hiç aralıksız final ve bütünleme sınavlarımız var. bu halde girebileceğimi sanmıyorum sınavlara. 2 aylık yavruları nasıl bırakıp işe gidicez bilmiyorum. ücretsiz izin düşünüyordum ama şartlar değişti sanırım o da çok mümkün olmayacak. akim ve bimer'e yazsak bi faydası olur mu bilmiyorum. meb, şubat eş durumu tayinlerini kaldırdığında biz facede örgütlenip gün boyunca binlerce msj yazmıştık ve sonunda hem tayinler yapıldı hem de bakanı görevden almışlardı. ne dersiniz.

amin.... amin ...çok güzel gönlün varrrr saolasın canım benımmm ,allahım bu gecede ellerını açan herkesın dualarını kabul etsın inşallah ....

kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.. bayadır size yazamadım, hafta sonu istanbuldaydım hala yorgunluğumu atamadım inanırmısınız? :S bi de evde tadilat var bebek odası yapılıyor badana boya falan.. ev baya karışık durumda iyice bunaldım valla.. bir an önce bitsin diye bekliyorum malum 7 aydan sonra fazla zorlamamak lazım tehlikeli olabilir diye.. daha alış verişleri bitmedi miniğimin bir sürü eksiği var sizler ne yaptınız kızlar bitti mi işler, alış verişler ?

Hepinizin kandili mübarek olsun melek anneler.. Aranıza yeni katıldım. Bu heyecanlı süreçte sizinle olmak istedim beni de aranıza alınnn :) kısmetse 28 Ağustos doğumum.. Neler yapıyorsunuz hazırlıklar vs çok mu geç kaldım

Aynen benimde 7. Aydan sonraya bırakmaya niyetim yok malum erken doğma olasılığı var. Ama sanki hiçbirşeyi hazır değil gbi . Odasını sipariş ettim , odası boyandı , birkaç üstbaş çorap okadar daha çok iş var çokkkk

kızlar günaydııııııın minnoşlar bugün annelerini bol bol tekmelesin mutlu huzurlu bir gün olsun
bizim tayin yalan oldu sabah 7de açıklanacaktı açıklanmadı pazartesiye kalmış hatta daha geç de olabilirmiş. içime fenalık geldi duyuncaöperim bebişlerinizi

ben hiç bakmadım bile hamile yastıklarına
birr bilgim yok o yüzden canım
sen al bir kullan bakalım
işe yarar olduğunu onaylarsan biz de düşünelim
uyumak zorlaşmaya başladı artık çünkü

hoşgeldin aramıza dilemmaa
yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz işte hazırlıkları
sen neler yaptın

pöffff
ne güzel bugün alacaktın haberi
pazartesi açıklanır da daha da ertelenmez inşallah

günaydın annecikler Haftasonumuz mübarek olsun
Canım üzülme geç olsun güç olmasın hayırlı haberler olsun inşalllah.

annişler eşim dün para olmadığı için montolama yaptıramayız dedi evimizde rutubet var canım çok sıkıldı.. ben bebeğimin küçük ciğerleri zarar görür diye çok endişeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…