- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.961
kızlar günaydııııııınminnoşlar bugün annelerini bol bol tekmelesin mutlu huzurlu bir gün olsun
bizim tayin yalan oldu sabah 7de açıklanacaktı açıklanmadı pazartesiye kalmış hatta daha geç de olabilirmiş. içime fenalık geldi duyuncaöperim bebişlerinizi
merhaba kızlar,
öncelikle kandiliniz mübarek, dualarımız kabul olsun. hayırlısıyla sağlıcakla kuzularımızı kucağımıza alırız inşallah.
gazetede okuduğuma göre doğum izni 6 aya çıkmıyormuş malesef. sadece 3. çocuğa 5 bin tl teşvik verilecekmiş. bir de esnek çalışma saatleri getirilecekmiş nasıl olacaksa. temmuza kadar çalışırım diyordum ama hem sıcaklar hem de ağrılarım yüzünden haziranda izne ayrılma durumum var. çünkü bizim üniversitede bir ay boyunca hiç aralıksız final ve bütünleme sınavlarımız var. bu halde girebileceğimi sanmıyorum sınavlara. 2 aylık yavruları nasıl bırakıp işe gidicez bilmiyorum. ücretsiz izin düşünüyordum ama şartlar değişti sanırım o da çok mümkün olmayacak. akim ve bimer'e yazsak bi faydası olur mu bilmiyorum. meb, şubat eş durumu tayinlerini kaldırdığında biz facede örgütlenip gün boyunca binlerce msj yazmıştık ve sonunda hem tayinler yapıldı hem de bakanı görevden almışlardı. ne dersiniz.
yaşasın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlarrrr, çok şükür gene cuma geldi
Günaydın herkese kızlar. Haftasonu geldi hoşgeldi
Yaa gerçekten çıkmayacak mı offfKüçücük kızımı bırakıp nasıl işe geleyim bu haber çok kötü oldu...
cnm daha net bişe yok diğer kanunlarda çıkmadıki sadece ek olarak 3. çocuğa para verebilirler hala görüşülüyor karara bağlanmadı inşallah çıkar yaa bu kadar hamilenin ahını alacaklar
Küçük şeylerden mutlu olmayıda ne güzel başarıyoruz
Yaşasın cumaaaaa
Hepinize günaydın prenses annecikler :)
Bugün işe jet hızıyla geldim. Gözümü bi açtom saat 7:22 setvis de 7:33 de kalkıyo
Nasıl oldu hatırlamıyorum 7:32 de durakta buldum kendimi :)
Herkesde ne kadar güzel olmuşsun bugün dedi. Artık hep böyle yapcam
günaydınnnn
çalışmıyorum ama en az çalışanlar kadar seviniyorum bende cuma geldi hoş geldibenım kızım bu günlerde sağa doğru yanaşıyo kızlar karnım sağa doğru yamuk normalmı acep yoksam sağcımı olucak benım cadıı
iahi sen değişik bir yaklaşım benimde çogunlukla sola yaklaşıyor.. solcu mu olacak
şaka maka doğumlarımıza yaklaşıyoruz kızlarbeni birden heyecan bastııı
86 gün diyor takvimimde tabi oda dolu dolu gününü beklerse.. doktorum normal olursa temmuz 15 ten sonra beklicez dedi.. buda 60 gün kadar bişey demek oluyorgörümcemde şimdikiler çok beklemiyor 37 haftaya kadar doğurursan diyo dahada bi karnım ağrıyor öyle dedikçe o 35 te doğurmuşta hıhhhh...
şaka maka doğumlarımıza yaklaşıyoruz kızlarbeni birden heyecan bastııı
86 gün diyor takvimimde tabi oda dolu dolu gününü beklerse.. doktorum normal olursa temmuz 15 ten sonra beklicez dedi.. buda 60 gün kadar bişey demek oluyorgörümcemde şimdikiler çok beklemiyor 37 haftaya kadar doğurursan diyo dahada bi karnım ağrıyor öyle dedikçe o 35 te doğurmuşta hıhhhh...
bu ara kimi görsem 40ı dolduruo inşallah bizimde dolarda zamanında gelir bebişler son 2 hafta özellikle bebişlerin ciğerleri için çok önemli
Açıköğretimli arkadaşlar sınav sonuçları nasıl :) Ben şimdi baktım 6 dersim var 5inden nizami bir şekilde 45 almışım 1 tanesi 25
annişler eşim dün para olmadığı için montolama yaptıramayız dedievimizde rutubet var canım çok sıkıldı.. ben bebeğimin küçük ciğerleri zarar görür diye çok endişeliyim...
doğum izni olayı çok kötü olmuş kızlar yaaa kadına çocuk yap demesini biliyor devletimiz ama bu çocuklar kime emanet edilir düşünen yok vallahi. doğum izninin artmasını bekleyen arkadaşlarıma inanın çok üzüldüm
kızlar sormayın ya takvime baktıkça heyecanlanıyorum minik yumurcak bir can geliyor evimize kurduğumuz hayalleri boşa çıkarmasın Allah sağ salim gidip gelelim doğumlarımıza. bebişler şöyle iştahlı iştahlı emsin anneciklerde bol süt olsun. uslu uyuyan gazsız bir bebeğimiz olsun aminanam ne dua edesim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?