- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.981
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...
Hayırdır canım ne oldu . Üzülme bebeğini düşün
vallahi benim 9 dersim var en düşüğü 35
diğerleri 40-45-50 civarı çok başarılı olmuşum yani
çan eğirisi açıklansada ona göre baksak.ya benim ilk dönem 17-FF olan bir dersim var. o kesin seneye kaldımı yoksa bu dönemi verirsem oda geçiyormu acaba bir bilen varmı kızlar?
mezun olucam da
ya dolabını dağıtmaktan zevk alıyor yoplayamıyorum artık yani bir tişörtü alırken diğerini kaldırıp çekmek zor geliyor saatlerce ütülediğim düzelttiğim eşyalar bir saniyede mahvoluyor. biraz düzenli ol dedim ben çalışıyorum sen evi düzenliceksin dedi evde ne var ne yok kafasına geçirmek istedim defoldu gitti şimdi. gerizekalı bokkafa. çok sinirliyim. sanki benim elim armut topluyor o çalışırken.
ya dolabını dağıtmaktan zevk alıyor yoplayamıyorum artık yani bir tişörtü alırken diğerini kaldırıp çekmek zor geliyor saatlerce ütülediğim düzelttiğim eşyalar bir saniyede mahvoluyor. biraz düzenli ol dedim ben çalışıyorum sen evi düzenliceksin dedi evde ne var ne yok kafasına geçirmek istedim defoldu gitti şimdi. gerizekalı bokkafa. çok sinirliyim. sanki benim elim armut topluyor o çalışırken.
Günaydın kızlar
Sanki bütün gece taş taşımış gibi heryerim ağrıyorhiç dinlenememişim yaaa...
Sabah 7 de ağzıma midem suyum geldi boğulacaktım nerdeyse, sonrada çok zor uyudum boğazım hala yanıyor, ağzımda acı bir tat...
Neyseki bugün cuma... İşler çok yoğun olacak gibi, daha şimdiden siparişler önümde yığılmış durumdaAyyyyy bugün akşam olmaz gibi ama hayde hayırlısı, bakalım dayanabilecekmiyiz :44:
mmllk araba çok güzelmiş canım bayıldım.... Rengi de çok hoş..
yaşamayıseviyorum, sizin şu tayin işini bende merak ediyorum valla, seni tanımıyorum ama rüyamda gördüm seni tayininiz buraya çıkmış, beni arıyorsun ben size ev buluyorum görüşüyoruz falan.... Hakkınızda hayırlısı canım, allah gönlünüze göre versin....
Şu izinler netleşse artık ya 30 mayısta rapor almam gerekiyor benim... Dalga geçer gibi bir çıkacak bir çıkmayacak.
offfffffgerginim bugün...
Canım haklısın bu kadar düşük kan değerleriyle senin yerinden kalkman bile yorucu olur , iyi arkadaşlıklar kurmuşsun ben bile arkadaşının gelip sana yardımcı olmasına çok sevindim çok şanslısın
maşşallahhhh nazar değmesinn
yerim ben onu yaa...çok harika bi duygu oluyor böyle ultrason fotolarına bakmak...:)) benim de en son kızımın çekilen böyle yüzü,sürekli elimde bakıyorum gülüyorum,öpüyorum
doktoruma kırk kere söyledim cnm,olur olur normal diyo başka da bişey demiyo sağolsun :) bir de yürüyüş yap diyo,9,5 kanla nası yapacaksam...halim yok diyorum anlamıyo,demir eksikliğim olmadığı halde günde 3 tane demir içiriyomuş baksana bana ...
eşimin unutması da aslına bakarsan bizim yaşadığımız onca şeyden sonra çokta önemsemedim...çünkü evliliğimiz çok zorlu süreçlerden geçti geçiyor da....bir de son zamanlarda başka stresleri de oldu,iş stresi şu bu vs...bi beklentim de yoktu yani,ama unutmasına üzüldüm mü evet üzüldüm ama çok ta takmadım...evi başına yıkmak? :) hiç bana göre değil,yani böyle bişey için....bu tür şeyleri kimseye zorla yaptıramazsınız,zorla yaptırıyorsanız da bir anlamı yoktur zaten....
kaldı ki dediğim gibi geçen sene yemeğe gitmiştik mesela,ya da başka şeylerde de çiçeğini alır,hediyesini alır ki eşim bana durup dururken de hediye alan biriydi...doğum günümdü 15 nisan mesela,onu unutmadı :) pasta almış evde kutladık öyle...yani çok takılmadım bu sefer unutmasına...napalım sağlık olsun...
bu arada bugün gelen arkadaşımdan da Allah razı olsun,çok severim zaten onu da,işe girmişti 1 senedir görüşemiyorduk nerdeyse bugün gelince çok sevindim...işten ayrılmıştı geçenlerde...ay çok sağolsun yemeklerimi yaptı gitti bugün...Allah böyle insanlardan razı olsun gerçekten...bu gece ona da dua edicem hep..
hepinizin de kandili mübarek olsun....Allah hamile halimizle ettiğimiz tüm duaları,ahları kabul etsin....Allah sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah....
Ben de bazen girip yokluyorum neler yapıyorlar diye gözlerim doluyor hemen çıkıyorum mişyerinde salya sümük ağlamak hoş olmaz benceay ben bu mayıs annelerinin yazdıklarını okudukça ağlıyorumbizde öyle olucaz.
Hoşgeldin canım biz daha sadece giyime çalıştık bir sürü eksiği var bebişimin yavaş yavaş tamamlıyoruz işteHepinizin kandili mübarek olsun melek anneler.. Aranıza yeni katıldım. Bu heyecanlı süreçte sizinle olmak istedim beni de aranıza alınnn :) kısmetse 28 Ağustos doğumum.. Neler yapıyorsunuz hazırlıklar vs çok mu geç kaldım
Canım ben de bugün kesinleşecek diye bekliyordum çok gerildim yahu bir an önce tayininiz belli olsa da hepimiz rahatlasakkızlar günaydııııııınminnoşlar bugün annelerini bol bol tekmelesin mutlu huzurlu bir gün olsun
bizim tayin yalan oldu sabah 7de açıklanacaktı açıklanmadı pazartesiye kalmış hatta daha geç de olabilirmiş. içime fenalık geldi duyuncaöperim bebişlerinizi
Bu kadar üzülme annesi sen onu korursun sen benim doğduğum evi görsen tavanı duvarı her yeri rutubetten dökülüyordu bak maşallah taş gibiyimannişler eşim dün para olmadığı için montolama yaptıramayız dedievimizde rutubet var canım çok sıkıldı.. ben bebeğimin küçük ciğerleri zarar görür diye çok endişeliyim...
ya uf evet çok az kaldı daha yapılacak o kadar çok işim varki bazen yetişemıycem gibi gelıyor ürküyorum doğum rüyalarıma giriyo bide ben sezaryen düşünüyorum daha bi korkuyorum of
Günaydın kızlar
Sanki bütün gece taş taşımış gibi heryerim ağrıyorhiç dinlenememişim yaaa...
Sabah 7 de ağzıma midem suyum geldi boğulacaktım nerdeyse, sonrada çok zor uyudum boğazım hala yanıyor, ağzımda acı bir tat...
Neyseki bugün cuma... İşler çok yoğun olacak gibi, daha şimdiden siparişler önümde yığılmış durumdaAyyyyy bugün akşam olmaz gibi ama hayde hayırlısı, bakalım dayanabilecekmiyiz :44:
mmllk araba çok güzelmiş canım bayıldım.... Rengi de çok hoş..
yaşamayıseviyorum, sizin şu tayin işini bende merak ediyorum valla, seni tanımıyorum ama rüyamda gördüm seni tayininiz buraya çıkmış, beni arıyorsun ben size ev buluyorum görüşüyoruz falan.... Hakkınızda hayırlısı canım, allah gönlünüze göre versin....
Şu izinler netleşse artık ya 30 mayısta rapor almam gerekiyor benim... Dalga geçer gibi bir çıkacak bir çıkmayacak.
offfffffgerginim bugün...
Allah allah sen de çalışıyorsun sonuçta canım ya bazen çeneleri çok açılıyor bu kocalarınHiç görme sende dağınıklığı tatlım bırak giysin kırışmış tişörtleri
ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.
ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.
canım bende aynı durumdayım bunların hepsi böyle ütüyle o kadar uğraşıyorum canım çıkıyo beyefendi ne giysem diye sanıyede dağıtıyo lavaboları aynaları bigüzel temızlıyorum daha o gün bir görsen heryer diş macunu su lekesi tıraş oluyo lavabo öyle of anam of
Aynen hiç dinlenememişim zaten 1.30 da yatağa girdim nasıl dinleneyim ki off. Yarın hem doktora gidicem hem de mutfak-banyo parkem yapılacak. Sabahtan beri dua ediyorum parkecinin işi çıksın gelemesin diyeDinlenmek istiyorum evi kaldıramıycam hiç :)
İzinler konusunda iyice umutsuzluğa kapılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?