2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Sanki bütün gece taş taşımış gibi heryerim ağrıyor hiç dinlenememişim yaaa...
Sabah 7 de ağzıma midem suyum geldi boğulacaktım nerdeyse, sonrada çok zor uyudum boğazım hala yanıyor, ağzımda acı bir tat...

Neyseki bugün cuma... İşler çok yoğun olacak gibi, daha şimdiden siparişler önümde yığılmış durumda Ayyyyy bugün akşam olmaz gibi ama hayde hayırlısı, bakalım dayanabilecekmiyiz :44:

mmllk araba çok güzelmiş canım bayıldım.... Rengi de çok hoş..

yaşamayıseviyorum, sizin şu tayin işini bende merak ediyorum valla, seni tanımıyorum ama rüyamda gördüm seni tayininiz buraya çıkmış, beni arıyorsun ben size ev buluyorum görüşüyoruz falan.... Hakkınızda hayırlısı canım, allah gönlünüze göre versin....

Şu izinler netleşse artık ya 30 mayısta rapor almam gerekiyor benim... Dalga geçer gibi bir çıkacak bir çıkmayacak.
offfffff gerginim bugün...

Hayırdır canım ne oldu . Üzülme bebeğini düşün

ya dolabını dağıtmaktan zevk alıyor yoplayamıyorum artık yani bir tişörtü alırken diğerini kaldırıp çekmek zor geliyor saatlerce ütülediğim düzelttiğim eşyalar bir saniyede mahvoluyor. biraz düzenli ol dedim ben çalışıyorum sen evi düzenliceksin dedi evde ne var ne yok kafasına geçirmek istedim defoldu gitti şimdi. gerizekalı bokkafa. çok sinirliyim. sanki benim elim armut topluyor o çalışırken.

Ortalaman 2,00 üstündeyse geçiyorsun canım öyle biliyorum.

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...

Hayırdır canım ne oldu?

canım bende aynı durumdayım bunların hepsi böyle ütüyle o kadar uğraşıyorum canım çıkıyo beyefendi ne giysem diye sanıyede dağıtıyo lavaboları aynaları bigüzel temızlıyorum daha o gün bir görsen heryer diş macunu su lekesi tıraş oluyo lavabo öyle of anam of

ahh ne desem ki bak kızdım kocana benim kız tepik attı anne sakin ol diye. Dışarıda çalışmak daha kolay evde ev işi daha zor ve hamilesin azcık düşünce ya tek istediğimiz azcık düşünceli olmaları.

üzülme canım bebişini düşün

Aynen hiç dinlenememişim zaten 1.30 da yatağa girdim nasıl dinleneyim ki off. Yarın hem doktora gidicem hem de mutfak-banyo parkem yapılacak. Sabahtan beri dua ediyorum parkecinin işi çıksın gelemesin diye Dinlenmek istiyorum evi kaldıramıycam hiç :)
İzinler konusunda iyice umutsuzluğa kapılıyorum ben

ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.

Günaydın güzel anneler ben de dün akşamdan beri gerginim bazen normalde görmezden geldiğim şeyleri hatırladığımda delirecek gibi oluyorum bir de düğünden kalma haksızlıklar falan halen canımı yakıyor saçma ama üzülüyorum işte ...

Canım haklısın bu kadar düşük kan değerleriyle senin yerinden kalkman bile yorucu olur , iyi arkadaşlıklar kurmuşsun ben bile arkadaşının gelip sana yardımcı olmasına çok sevindim çok şanslısın
ay ben bu mayıs annelerinin yazdıklarını okudukça ağlıyorum bizde öyle olucaz.
Ben de bazen girip yokluyorum neler yapıyorlar diye gözlerim doluyor hemen çıkıyorum mişyerinde salya sümük ağlamak hoş olmaz bence
Hoşgeldin canım biz daha sadece giyime çalıştık bir sürü eksiği var bebişimin yavaş yavaş tamamlıyoruz işte
Canım ben de bugün kesinleşecek diye bekliyordum çok gerildim yahu bir an önce tayininiz belli olsa da hepimiz rahatlasak
annişler eşim dün para olmadığı için montolama yaptıramayız dedi evimizde rutubet var canım çok sıkıldı.. ben bebeğimin küçük ciğerleri zarar görür diye çok endişeliyim...
Bu kadar üzülme annesi sen onu korursun sen benim doğduğum evi görsen tavanı duvarı her yeri rutubetten dökülüyordu bak maşallah taş gibiyim Odayı sürekli havalandırırsan temiz ve sıcak tutarsan hiç bir şey olmaz

Canım yaa onun çalışması evdeki düzeni bozacağı anlamına gelmez ama haksızlık ediyor biraz seni de düşünmesi lazım ütü yapmak kolay mı sanıyor bu halde ayakta durmak işkence birazcık anlayışlı olsun ama değil mi

ya uf evet çok az kaldı daha yapılacak o kadar çok işim varki bazen yetişemıycem gibi gelıyor ürküyorum doğum rüyalarıma giriyo bide ben sezaryen düşünüyorum daha bi korkuyorum of

kız korkma sakın aaaa kızarım bak bebek geliyor şaka şaka bende korkuyorum arada ama çaktırmıyorum. herşey halledilir kendine bir liste yap nette falan hazır listelerde oluyor ona göre al eksiklerini canımcım

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...

hay ben bu dolunayın red erkek adam işte bizler kadar düzenli olamıyorlar ki benimkide bütün çorapları ahenkte dans ettiriyor gibi fırlatıyor valla ortalığa. sende yoruluyorsun haklısın ama oluyor böyle evde dağıtma işleri fıstık

hayırlara inşallah çekirge bakalım neresi çıkıyor iş olarak yoğunsun sende bu aralar dinlenmeyi yinede ihmal etme

Allah allah sen de çalışıyorsun sonuçta canım ya bazen çeneleri çok açılıyor bu kocaların Hiç görme sende dağınıklığı tatlım bırak giysin kırışmış tişörtleri

gunaydnn kızlarrr guzel bı gun olsun ınss..ben bugun cok kotu kalktım ya..gece sol kasıgıma ve sag bacagıma kramp gırdı...oyle kaldım yanı 2 bacagmda cok kotuydu..halada gecmedıı bde dogum korkusu sarmaya basladı benıı sezeryan ıstıyorumm ama smdı ondanda korkar oldum nası cıkıcaksa bu cocuk baska turlu :) calısan arkadaslarmmm cok uzuluyormm sızın durumunuza..ızın olaylarını oyuncak ettıler resmen.3.cocuga para verışıcekmıstı o zman 1 ve 2 doguran hc hukmu yok..bde onu harıka bseymıs gbı anlatıyolarr ..allahm yardm etsn sıze canlarım.yasamcımm sızın tayın ısını bnde cok merak edıyrmmm hayrlısıyla acıklansın cnm ınss

Kızzz al bendende o kadar bende tartıştım esime gerizekali dedim şimdi üzülüyorum ama oda bana kocaman oldun tombul oldun dedi bide sarı pijamam vardı üzerimde bu ne böyle aynı seye benzemissin dedi orasını söylemiyorum kızdırdı beni annesinin yanında bişeyde diyemedim çıkarken bı gerizekali dedim ağzı açık kaldı hıh haketti ama

Allah allah sen de çalışıyorsun sonuçta canım ya bazen çeneleri çok açılıyor bu kocaların Hiç görme sende dağınıklığı tatlım bırak giysin kırışmış tişörtleri

düzeltirsem adiyim zaten. ne yıkarım ne ütülerim . madem o çalışıyor ben yiyorum bu benim görevim çalıştığı parada onun olsun kendine de bir köle bulsun ona yaptırsın işlerini öküz. hayret bişey ...

Öyle deme canım benim sakinleş biraz. Bebişini de germe lütfen bak senin kasılmaların oluyor dikkat et. Uzan müzik dinle kafanı dağıt düşünme kocanı şimdi.

Ayyy Red sabah benim de aynı cümle aklımdaydı ama eşim için onun gereksiz bir yakını için dün kadının sesini telefonda duydum bütün akşam yüzüm düştü gece bile sıkıntılı girdim yatağa lanet kadın yüzünden insan önümde ölse ilacı elimde olsa saklarım o derece tiksiniyorum o kadından Sen de bu kadar kızma eşine canım benim ya ütülediğin tişörtleri katlama madem dağıtıyor as sen de inan çok rahat edersin ... Benim eşim düzenlidir dağıtmaz dolabını hafta içi iş gömleği falan giyiyor onlar hep belli yerdedir ,tişörtlerini bir tek hafta sonu bir de akşamları dışarı çıkacağımız zaman kullanılıyor onları da ben seçip veriyorum

o kadar hassas bi donemdeyızki ... kocalarımız bize destek olacağı yerde köstek oluyorlar.. bizim kılomuzla dalga geçebiliyorlar ev işlerinde yardımcı olmuyorlar.. bence hamıle kalmadan once anlaşma yapmalıydık :s

Haklısın canım... Sanki biz çalışmıyoruz. Benim eşimin bekarken evi cillop gibiydi, aynı apartmanda oturuyorduk, bende yalnız yaşıyordum oda. Çok titiz, temiz, düzenli bir evi vardı hep. Benim evden temiz ve düzenliydi valla simerti hastalığı var bide herşey ip gibi olacak, hiçbirşeyin yeri değişmeyecek falan.... Galip derviş gibi
Evlendik herşey değişti, çok rahat şimdi, takıntı falan yok... Sen böyle değildin eskiden diyorum, artk sen varsın diyor seni boşuna mı aldım diyor. İlk söylediğinde kan beynime fırlamıştı, benimle evi temizleyeyim diye mi evlendin diye Şimdi yardım ediyor yine. Eşyalarını hiç dağıtmaz
Sende sıkma canını boşver, yarın kadın gelir düzeltir... kendini de yorma

Ahhh bu erkekler hepsi aynı maleseffffffff

Bende hiç ihtimal vermiyorum, ağızlara bir parmak bal çalıyorlar sonra işlerine geleni yapıyorlar...
Tayyibin bu arada doğuracak akrabaları falan olsa eyeydi o zaman çıkardı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…