2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Kızlar bu 3. çocuğa para olayına ben de çok takıldım ve çok üzüldüm o çocukların paraya ihtiyacı yok ki bize ihtiyaçları var yanlarında olamadıktan sonra çocuğun önüne milyonları sersen neye yarar Para mı sevip eğitecek onları

canım as diyorsun da askıda ki pantolonunu alıp giyiyor,akşam dolaba fırlatıyor ütülü pantolon kırış kırış oluyor. 2 gündür düzeltmedim belki anlarda toplar diye ama nerde onda o kafa. Söyleyince de kötü oluyorsun.

cnm vatandasa hızmet bunlarr bde begenmıyoruzz :) ılla 3 cocuk yapabılıyosann dahada fzlasını yap yanıı ama ıs ızın konusuna gelınce yan cızılıyo el kadar bebısler kıme emanet edılırrr sabah sabah zaten gergının ıyıce gerıldım vla :)

red bu konuda haklısın sende çalışıyorsun ve okul gerçekten göründüğü gibi olmuyor çok yorucu bir ortam.şu anda nasıl neyle rahatlayacaksan onları yap uğraş yazık biz kadınların niye evde yaptığı işler angarya gibi görülüp ev işi yapılırken yorulmadığımız sanılıyor çok kızıyorum buna ama erkekler bu ev işlerini kolay sanıyor ne yazık ki

Son düzenleme:
çoookkk mutluyum çok şükür elhamdülillah bebiş isteyen bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. kendiminki gibi sevindim. çok istiyordum onunda bu duyguları yaşamasını :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bizede bu güzel cuma gününde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :) seviyorum siziiii. seviyorum tüm hamileleri... içim kıpır kıpır kelebekler uçuşuyor....

[/COLOR][/COLOR]canım bence hiç aklına getirme olumsuzlukları yaşanan geçti gitti ne kadar izbıraksada bizde diğer türlü olur kafana takılırsan bundan en çok sen bebeğin zarqar görür seni üzen insanlar yüzündne hiç kendi tatlı canını sıkmaya değmiyor bu dünyada. Allah sana bebeğine eşine huzur versin 3. kişiler dış kapının mandalı olsun hep diyorum ya sizi üzen olursa yollayın bana siz yorulmayın ben hallederimforuma hüzün çöktü bir haftadır herkesin can sıkılıyor bu ara çok üzülüyorum hamile hamile birde üzülüyosunuz diye[/SIZE][/FONT]

Haklısın canım bunları her zaman düşünmüyorum zaten ama bazen aklıma gelince elimde olmuyor işte neyse ya bunların hepsi geçici şeyler yakında bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallahhh her şey geçip gidecek... Ben normal doğumdan korkmuyorum şimdilik bana daha sağlıklı geliyor bir de şu perine masajını çok düşünüyorum haftaya doktoruma sorayım eğer gerçekten işe yarıyorsa doğuma yakın yaparız belki dikişsiz hemencecik doğuruveririz bu yaramazları bir kaç arkadaşım normal doğurdu doğumun en fazla 10 dakika sürdüğünü söylediler... Siz ne diyorsunuz bu konuda ??

birkaç gündür girmiyorum topiğe ama maşallah oku oku bitiremedim yahuu:))
kızlar ALLAH HERKESİN BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA VERSİN İNŞALLAH.HERKES ÇOK MUTLU OLSUN HUZURLU OLSUN.BUGÜNLER ÇOK GÜZEL HİÇ BİŞEYİ DERT ETMEYİN GÜLÜN GEÇİN YAHUU:)))
MİNİK BEBEKLERİMİZDE ETKİLENMESİN BOZUK MORALİMİZDEN.
HERKESE GÜZEL BİR GEBELİK DİLİYORUM...

Günaydınnn
Hayırlı Cumalar

Red takma kafana canım bu kadar üzme kendini.Boşver sende yapmazsın olur biter.

Tesadüfe bakın bizimkide dün giymediklerini kaldırıp hurçladığım için laf etti niye kaldırıyorsun diye :)))))))
Dedim dolabın düzgün olsun fazlalık olmasın diye boşver isterse taşsın,dağınık kalsın benim dolaba dokunma sen diyor :))))))))
Hayy Allahım yaa güldüm iyi sen bilirsin dedim.:))))))

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...

Canım takma kafana boşver. o anlayana kadar toplama. En son giyecek bişi bulamayınca anlar heralde. Seni de germiş sabah sabah bizi de kızdırdı.
Bu halde o kadar hizmet ediyoruz karşılığına bak

İyi yapmışsın canım. Tam aksini yapacağına bi de beğenmemezlik yapmış bi de annesinin yanında ...
Biz şımartılmak istiyoruz bi türlü anlamıyo bunlar. O bebek kolay çıkıyo sanki.

cnm ablamn kaynanası ebe o bu tur seylern anneye benzedıgını soyledıı...bnm annem hemen dogururmuss bn acılde dogmusum o derece ablamda 10 dakkada dogurdu belkı bnde oyle olurum ama cesaret yok...bde ben gcenlerde bı olaya sahıt oldum aslnda guzeldı..acıldeydkk bı kadını sedyede getrdıler suyu gelmıss dedıler ama kadın nası sancı cekıyo doktor muayene edeyım dedı aldıar ıcerı dogumhanaeye yetısemedı dogurdu orda vla 5 dkaa surdu kapı acılıp kapandıkca ben gordum catalda flan kadını...aglama sesını duydumm yayagarıyı kopardı bebıss ay nası ıcım bı tuhaf oldu...seslerı duydum tabı once kadını cıkardılar belıne ortu ortmuslerr snrada bebıss kanlı kanlı cok tatlıydı gozlerı acıktı bakıyodu etrafa..bı an cesaret geldı bu kadr kolaymı dıyee snra gene korkmaya basladımm allah herkese o kadınınkı gbı dogum versn bebıste baya ırıydı yanı..kadının kocasıda yoktu yannda komsusyla gelmıss ..ıkıncı cocuguymuss..eskı bı tulum vardı elınde bebek ıcın ..halıme bnlerce sukrettm bnce 3 cocuk dıye bagırıcaklarınaa cocuk sayısına bakılmakszn yardıma ıhtıyacı olan ınsanlara yardm etsnlerr

bu adamalara bu ara ıyıce bı hal oldu ...dogum stresı onları gerdı heraldee..sankı onlardan cıkıcak bu bebıslerr allahım sen bılırsn :)

bu ara kimi görsem 40ı dolduruo inşallah bizimde dolarda zamanında gelir bebişler son 2 hafta özellikle bebişlerin ciğerleri için çok önemli

inşallah canım. bende nette okuyorum 40 dolduranlar var.. görümcem öyle dedikçe panikliyorum..

:) amin inşallah amin..

Benimki de geçen sene küçük gelen pantolonlarını gömleklerini vermişim diye söyleniyordu :) Çok kilo verdi pantolonları bol geliyor. İşte geçen sene onları vermeseydin şimdi giycek bişey aramazdım diyip duruyor. Hey allahım ya ben nerden bileyim senin zayıflamaya karar vereceğini...

merhaba kızlar,

ben hamileliğimde 3 bucuk aylıken apendisit ameliyatı olmuştum o yetmemis gibi bu ay içinde de böbrek taşı düşürdüm bu arada şeker yüklemesi için doktora gidemedim bunun bir süresi var mı en son ne zaman gidebilirim sizce yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…