- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.001
Günaydın güzel anneler ben de dün akşamdan beri gerginim bazen normalde görmezden geldiğim şeyleri hatırladığımda delirecek gibi oluyorum bir de düğünden kalma haksızlıklar falan halen canımı yakıyor saçma ama üzülüyorum işte ...
[/COLOR][/COLOR]canım bence hiç aklına getirme olumsuzlukları yaşanan geçti gitti ne kadar izbıraksada bizde diğer türlü olur kafana takılırsan bundan en çok sen bebeğin zarqar görür seni üzen insanlar yüzündne hiç kendi tatlı canını sıkmaya değmiyor bu dünyada. Allah sana bebeğine eşine huzur versin 3. kişiler dış kapının mandalı olsun hep diyorum ya sizi üzen olursa yollayın bana siz yorulmayın ben hallederimforuma hüzün çöktü bir haftadır herkesin can sıkılıyor bu ara çok üzülüyorum hamile hamile birde üzülüyosunuz diye [/SIZE][/FONT]
gunaydnn kızlarrr guzel bı gun olsun ınss..ben bugun cok kotu kalktım ya..gece sol kasıgıma ve sag bacagıma kramp gırdı...oyle kaldım yanı 2 bacagmda cok kotuydu..halada gecmedııbde dogum korkusu sarmaya basladı benıı sezeryan ıstıyorumm ama smdı ondanda korkar oldum nası cıkıcaksa bu cocuk baska turlu :) calısan arkadaslarmmm cok uzuluyormm sızın durumunuza..ızın olaylarını oyuncak ettıler resmen.3.cocuga para verışıcekmıstı o zman 1 ve 2 doguran hc hukmu yok..bde onu harıka bseymıs gbı anlatıyolarr ..allahm yardm etsn sıze canlarım.yasamcımm sızın tayın ısını bnde cok merak edıyrmmm hayrlısıyla acıklansın cnm ınss
o uyuyamamaları bilmez miyim dün kaç saat döndüm durdum yatakta bir rahat edemedim kaburgalarım ağrıyordu çığlık atmaya kadar geldim bir araaynen bende normalden korkarım sezeryandan korkarım o spinal midir nedir onu yaparken belime ya bişey olursa belime diye ondan korkarım. korkarımda korkarım yani. normal desen ben doğuramam çıkaramam derim. sezeryanda bayılmalı olandan korkarım ayyyy aklıma getirmek kötü oluyor ama bir saatte olup bitecek öyle düşünelim napalım.
Kızzz al bendende o kadar bende tartıştım esime gerizekali dedim şimdi üzülüyorum ama oda bana kocaman oldun tombul oldun dedi bide sarı pijamam vardı üzerimde bu ne böyle aynı seye benzemissin dedi orasını söylemiyorum kızdırdı beni annesinin yanında bişeyde diyemedim çıkarken bı gerizekali dedim ağzı açık kaldı hıh haketti ama
annesinin yanında söylemesi kırmış seni biraz fıstık. topiğe nazar duası okuyacağım vallahi. çok hassasız bu aralar bende çok takıyorum bu kilo işine o yüzden banada dense bende üzülürdüm bu aralar gidip gidip aynada kendime bakıyorum tartıya 100 kere çıkıyorumdur günde
ayyy red sabah benim de aynı cümle aklımdaydı ama eşim için onun gereksiz bir yakını için dün kadının sesini telefonda duydum bütün akşam yüzüm düştü gece bile sıkıntılı girdim yatağa lanet kadın yüzünden insan önümde ölse ilacı elimde olsa saklarım o derece tiksiniyorum o kadındanSen de bu kadar kızma eşine canım benim ya ütülediğin tişörtleri katlama madem dağıtıyor as sen de inan çok rahat edersin ... Benim eşim düzenlidir dağıtmaz dolabını hafta içi iş gömleği falan giyiyor onlar hep belli yerdedir ,tişörtlerini bir tek hafta sonu bir de akşamları dışarı çıkacağımız zaman kullanılıyor onları da ben seçip veriyorum
canım as diyorsun da askıda ki pantolonunu alıp giyiyor,akşam dolaba fırlatıyor ütülü pantolon kırış kırış oluyor. 2 gündür düzeltmedim belki anlarda toplar diye ama nerde onda o kafa. Söyleyince de kötü oluyorsun.
Kızlar bu 3. çocuğa para olayına ben de çok takıldım ve çok üzüldüm o çocukların paraya ihtiyacı yok ki bize ihtiyaçları var yanlarında olamadıktan sonra çocuğun önüne milyonları sersen neye yararPara mı sevip eğitecek onları
ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.
düzeltirsem adiyim zaten. ne yıkarım ne ütülerim . madem o çalışıyor ben yiyorum bu benim görevim çalıştığı parada onun olsun kendine de bir köle bulsun ona yaptırsın işlerini öküz. hayret bişey ...
Günaydın güzel anneler ben de dün akşamdan beri gerginim bazen normalde görmezden geldiğim şeyleri hatırladığımda delirecek gibi oluyorum bir de düğünden kalma haksızlıklar falan halen canımı yakıyor saçma ama üzülüyorum işte ...
[/COLOR][/COLOR]canım bence hiç aklına getirme olumsuzlukları yaşanan geçti gitti ne kadar izbıraksada bizde diğer türlü olur kafana takılırsan bundan en çok sen bebeğin zarqar görür seni üzen insanlar yüzündne hiç kendi tatlı canını sıkmaya değmiyor bu dünyada. Allah sana bebeğine eşine huzur versin 3. kişiler dış kapının mandalı olsun hep diyorum ya sizi üzen olursa yollayın bana siz yorulmayın ben hallederimforuma hüzün çöktü bir haftadır herkesin can sıkılıyor bu ara çok üzülüyorum hamile hamile birde üzülüyosunuz diye [/SIZE][/FONT]
o uyuyamamaları bilmez miyim dün kaç saat döndüm durdum yatakta bir rahat edemedim kaburgalarım ağrıyordu çığlık atmaya kadar geldim bir araaynen bende normalden korkarım sezeryandan korkarım o spinal midir nedir onu yaparken belime ya bişey olursa belime diye ondan korkarım. korkarımda korkarım yani. normal desen ben doğuramam çıkaramam derim. sezeryanda bayılmalı olandan korkarım ayyyy aklıma getirmek kötü oluyor ama bir saatte olup bitecek öyle düşünelim napalım.
annesinin yanında söylemesi kırmış seni biraz fıstık. topiğe nazar duası okuyacağım vallahi. çok hassasız bu aralar bende çok takıyorum bu kilo işine o yüzden banada dense bende üzülürdüm bu aralar gidip gidip aynada kendime bakıyorum tartıya 100 kere çıkıyorumdur günde
cnm bn ılk hamılelıgmde kurtajla aldılar kalbı olusmadgndan o zamn tum uyutuldm ama ayılması gercekten zordu ondan korkuyrmm snrakı agrılardan korkuyrmmm ..spınalde o belımdekı ıgneden bsey olur dıyormm bde bana neler yaptıklarını bılıcemm ıyıcene gerılıcemm uyuymak dahamı ıyıkı dıyorum...normal dogumdan zaten ıyıce korkuyormm off kı offf :)o kılo konusu kotu bnde bu ara kndımı ıyıce bakımsz ve cırkın hıssedıyrmm :) bde bu dolunayy vurdu gectıı :) anlayıssz herıflerde gıcık oluyorum :) ımdattttttt
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...
Canım takma kafana boşver. o anlayana kadar toplama. En son giyecek bişi bulamayınca anlar heralde. Seni de germiş sabah sabah bizi de kızdırdı.ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.
Kızzz al bendende o kadar bende tartıştım esime gerizekali dedim şimdi üzülüyorum ama oda bana kocaman oldun tombul oldun dedi bide sarı pijamam vardı üzerimde bu ne böyle aynı seye benzemissin dedi orasını söylemiyorum kızdırdı beni annesinin yanında bişeyde diyemedim çıkarken bı gerizekali dedim ağzı açık kaldı hıh haketti ama
Haklısın canım bunları her zaman düşünmüyorum zaten ama bazen aklıma gelince elimde olmuyor işte neyse ya bunların hepsi geçici şeyler yakında bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallahhh her şey geçip gidecek... Ben normal doğumdan korkmuyorum şimdilik bana daha sağlıklı geliyor bir de şu perine masajını çok düşünüyorum haftaya doktoruma sorayım eğer gerçekten işe yarıyorsa doğuma yakın yaparız belki dikişsiz hemencecik doğuruveririz bu yaramazları bir kaç arkadaşım normal doğurdu doğumun en fazla 10 dakika sürdüğünü söylediler... Siz ne diyorsunuz bu konuda ??
Günaydınnn
Hayırlı Cumalar
Red takma kafana canım bu kadar üzme kendini.Boşver sende yapmazsın olur biter.
Tesadüfe bakın bizimkide dün giymediklerini kaldırıp hurçladığım için laf etti niye kaldırıyorsun diye :)))))))
Dedim dolabın düzgün olsun fazlalık olmasın diye boşver isterse taşsın,dağınık kalsın benim dolaba dokunma sen diyor :))))))))
Hayy Allahım yaa güldüm iyi sen bilirsin dedim.:))))))
Kızlar bime göğüs pedi gelmiş haberiniz olsun ben aldım bir kutu 24lu umarım iyidir.
bu ara kimi görsem 40ı dolduruo inşallah bizimde dolarda zamanında gelir bebişler son 2 hafta özellikle bebişlerin ciğerleri için çok önemli
kızlar sormayın ya takvime baktıkça heyecanlanıyorum minik yumurcak bir can geliyor evimize kurduğumuz hayalleri boşa çıkarmasın Allah sağ salim gidip gelelim doğumlarımıza. bebişler şöyle iştahlı iştahlı emsin anneciklerde bol süt olsun. uslu uyuyan gazsız bir bebeğimiz olsun aminanam ne dua edesim varmış
bu adamalara bu ara ıyıce bı hal oldu ...dogum stresı onları gerdı heraldee..sankı onlardan cıkıcak bu bebıslerr allahım sen bılırsn :)
Günaydınnn
Hayırlı Cumalar
Red takma kafana canım bu kadar üzme kendini.Boşver sende yapmazsın olur biter.
Tesadüfe bakın bizimkide dün giymediklerini kaldırıp hurçladığım için laf etti niye kaldırıyorsun diye :)))))))
Dedim dolabın düzgün olsun fazlalık olmasın diye boşver isterse taşsın,dağınık kalsın benim dolaba dokunma sen diyor :))))))))
Hayy Allahım yaa güldüm iyi sen bilirsin dedim.:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?