- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.801
benim bebeğim 3 gün önce kürtajla alındı.gelişimi durmuş kalbi durmuş.çok üzgünüm.beni listeden kaldırmısın arkadaşım.Allah hiçbirinize bu üzüntüyü yaşatmasın.kendiize iyi bakın kızlar.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim size.
benim bebeğim 3 gün önce kürtajla alındı.gelişimi durmuş kalbi durmuş.çok üzgünüm.beni listeden kaldırmısın arkadaşım.Allah hiçbirinize bu üzüntüyü yaşatmasın.kendiize iyi bakın kızlar.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim size.
bende geçen hafta çok kötüydüm.yeni atlattım bol bol limon kaynatıp içtim,bir de mandalina,portakal,ilaç almadım,doktora da gitmedim.inşallah sen de kolayca atlatırsın.geçmiş olsun..ay kızlar ben çok hastayım.boğazlarım şişti.başım ağrıyor napıcam?geçer mi kendi kendine kafamı kaldıramıyorum.ne güzel hasta olmadan geçiyordu günler.doktorada gitsem antibiyotik verir....
evt o hesaplama biraz değişik doktorlar riske atmamak için tam tarihi bilmedikleri için herzaman son adete göre hesaplama yapıyolar.yani 5 gün fazla oluyor:)
Canım cok gecmis olsun üzülme diyeceğim ama biliyorum ise yaramayacak ama emin ol geçecek ins yeniden hamile kalacaksın ve yeni bir heyecan başlayacak
kızlar ya doktor bana neden folik asit vitamin bişeler vermedi ... yazdım bana kimse cevap vermiyor
cnm gerek gormemistir blkide ynede icine sinmiosa kontrole gttnde bi sor
8.haftada kadın doğum uzmanına git dedi bende bekliyorum
cnm senn gttn doktor kadin dogum dilmiki
cnm n zamndi senn kontrolun
kızlar ya doktor bana neden folik asit vitamin bişeler vermedi ... yazdım bana kimse cevap vermiyor
sağlık ocagına gittim.
kızlar her sabak 2 kaşık dut pekmezı alıp su ıcıyorum ustune kan yapsın die inşallah yararı vardır:26::44:
Canım Turkiye saatiyle 4 de zaman gecmek bilmiyor
bnde 4te tahlillerimi gostermye gdicm cnm hber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?