- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
Günaydın taze anne adayları nasılsınız bakalım
canım liste için eline sağlık uğraşmışsın.
benim yaş 28 il kocaeli .
ay inşallah kimse eksilmez en büyük korkum bu
arkadaşlar sata göre 4+5 de bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di,artış normalmi yoksa fazlamı?çokk endişeliyim
önemli değil cnm .umarım listeye kendimide yazmak nasip olur
cnmbiraz fazla gibi artış acaba ikizmi .bazen tek bebişlerdede bu kadar fazla artış olabiliyor.dr .a gittinmi cnm mutlaka kese yada kesecikler gözükecektir anca o şekilde kafan rahat edebilir biz ne desek boş
cnm çarş randevum var ,ikiz ihtimalini düşünmüom çünkü iki taraftada yok ikiz gebelik ,endişeliyim bu yüzden ailede olsaydı ikizdir belki deyip daha rahat olurdum şimdi aceba dış gebelik yada mol falanmı diye üzülüyorum
arkadaşlar sata göre 4+5 de bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di,artış normalmi yoksa fazlamı?çokk endişeliyim
arkadaşlar bende hamileyimAllaha şükür ben şuanda bebeğin tam olarak nerede oldugunu hissedebiliyorum benim gibi hisseden varmı ? (hareketlerini değil =) yerini )
kızlar keseyi gördüğünüzde kese boyutu kaç mmdi ve kaç günlüktünüz?
hg cnm ayları gerçekten sorundeğil bende2011 nisan annesi olacağım derken martta doğum yaptım erken yada geç gelebiliyor bebişler. dediğin gibi öncelikli kalp atışını duymak ve sağlıklı olmaları
evet doktorlarda net bişey söylemiyo sinir oluyo insan.. yok kesenin içi boş olabilir,yok şu bu..offf
nezaman gidiceksin kalp atışlarıı duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?