2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar sata göre 4+5 de bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di,artış normalmi yoksa fazlamı?çokk endişeliyim

cnmbiraz fazla gibi artış acaba ikizmi .bazen tek bebişlerdede bu kadar fazla artış olabiliyor.dr .a gittinmi cnm mutlaka kese yada kesecikler gözükecektir anca o şekilde kafan rahat edebilir biz ne desek boş

konumuzla ilgili alt başlıklarıda açtım ilk sayfada listenin altında zamanı geldikçe ordanda paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şimdilik çıkıyorum ben kızlar okula gideceğim.kendinize ve bebişlere iyi bakın

cnmbiraz fazla gibi artış acaba ikizmi .bazen tek bebişlerdede bu kadar fazla artış olabiliyor.dr .a gittinmi cnm mutlaka kese yada kesecikler gözükecektir anca o şekilde kafan rahat edebilir biz ne desek boş

cnm çarş randevum var ,ikiz ihtimalini düşünmüom çünkü iki taraftada yok ikiz gebelik ,endişeliyim bu yüzden ailede olsaydı ikizdir belki deyip daha rahat olurdum şimdi aceba dış gebelik yada mol falanmı diye üzülüyorum

üzülme cnm iyi düşün iyi olsun cnm inşallah bir sorun yoktur randevunu erkene çekemezmisin.
ikiz illaki geçmişinde olmasa olabiliyor cnm benim arkadaşta ve eltimde olmuştu

arkadaşlar sata göre 4+5 de bhcg 5457 çıktı 4 gün önce 811 di,artış normalmi yoksa fazlamı?çokk endişeliyim

Anormal bir artış yok normal gözüküyor , iki günde iki kat artış gösterseydi 4400 civarı olacakmış ki çok yakın bir deger seninkide ,duzenli artisin bebeginin yasadiginin kaniti ,önemli olan asırı anormal olmayan düzenli artışlar göstermesi . Ayrıca dis gebelik ve mol gebeliği her ne kadar ihtimal dahilinde olsada çok ender rastlanan durumlar.

arkadaşlar bende hamileyim Allaha şükür ben şuanda bebeğin tam olarak nerede oldugunu hissedebiliyorum benim gibi hisseden varmı ? (hareketlerini değil =) yerini)

kızlar keseyi gördüğünüzde kese boyutu kaç mmdi ve kaç günlüktünüz?

Boyutunu bilmiyorum ama keseyi gördüğümde tam 5 haftalikti. Vajinal ultrasonla gördük. Kızımda da ilk muayeneme 6 haftalikken gitmiştim karından ultrasonla fasulyeye benzeyen bebeği gormuş ve kalp atışını duymuştuk .

bugün kontrolümüz vardı çok şükür kesemizi gördük bir de 5 haftalıkmışız arkadaşlar darısı kap atışlarını duymaya meleklerimizin

evet doktorlarda net bişey söylemiyo sinir oluyo insan.. yok kesenin içi boş olabilir,yok şu bu..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…