- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım mehaba,
5+5 günlüktü 9,44 mm idi.
iyi geceler annelerr:) herkesler erkenden yatmış bebeleriyle :) benide hiç uyku tutmuyor.yarın bebeğimi görmeye gidicem ilk defa keseyi görücez inşallah.acaba kalp atımını duyarmıyız kızlar 2 kasım sat.umarım görürümde içim rahat eder.heyecandan uyuyamıyorum haftadır :)
acaba sizlerden 5 haftalıkken gören varmı ?:44:
cnm her dr vajinal ultrason kullanmaz cnm göbekten bakarda çok zorlanır göremezse vajinal bakar.ama daha net belli oluyor bebiş o zaman o ayrı tabi ve kalp atışlarıda daha erkekn görünüyor
endozlem ben bugün keseyi gördüm 15 gün sonra gel kap atışları ve bebeği görmeye dedi doktorum ama bakalım bu ik hafta hayırlısıyla geçseydi. senin bebişin kaç haftalık şimdi
bende vajinal ultrasonla 5 haftalıkken gördüm 3,4 mm idi
ya kızlar sizede oluyormu ? benim arada kasıklarım adet sancısını anımsatan hafif bir agrı oluyo çok korkuyorum . sürekli olmuyo ara ara oluyo
Oluyor canım bendede dediğin gibi şiddetli değil hafif bir agri ,zaman zaman oluyor rahatsızlık vermiyor ama. İlk gebeliğimde de olmuştu ilk ay ve sorunsuz bir hamilelik yasadım (bulantilar disinda) şimdi iki yasında. Yani şiddetli degilse korkma çok normal.
:) :) Sen daha kdemliymissin. Ben ilk gebeliğimde bu ağrıları baya bir stres yapmıştım bir terslik olduğunu düşünmüştüm onun icin hatırlıyorum.benim bu 3. hamileliğim aslında ama ötekileri unuttum =) insan tedirgin oluyor
konumuzla ilgili alt başlıklarıda açtım ilk sayfada listenin altında zamanı geldikçe ordanda paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Şimdilik çıkıyorum ben kızlar okula gideceğim.kendinize ve bebişlere iyi bakın
Kızlar 5+0 haftadayım. Geçtiğimiz hafta bhcg baktırdım. Henüz dr. Kontrolüm olmadı perşembe gideceğim kısmetse. Benim hafif kasık ağrım, göğüs hassasiyetim ve karnımda şişlik dışında hiçbir belirtim yok.Mide bulantım falan başlamadı yakın zamanda olanlar siz ne durumdasınız?
kıdemliyim ama ikiside öldü biri 6 aylık erken doğum biri 6 haftalık düşük oldu Allaha şükür sağlık problemim yok bakalım bu sefer kucagıma alıcam inşallah
arkadaşlar bende hamileyimAllaha şükür ben şuanda bebeğin tam olarak nerede oldugunu hissedebiliyorum benim gibi hisseden varmı ? (hareketlerini değil =) yerini )
benimde halsizliğim , göğüslerimde hassasiyet , hafif kasık ve baş ağrım var
kıdemliyim ama ikiside öldü biri 6 aylık erken doğum biri 6 haftalık düşük oldu Allaha şükür sağlık problemim yok bakalım bu sefer kucagıma alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?