2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sat 3 kasım ilk bebeğim olacak inşallah, yaş 26, il ankara beni de listene eklermisin

Son düzenleme:

şekercim naptın gelince haber ver

cnm her dr vajinal ultrason kullanmaz cnm göbekten bakarda çok zorlanır göremezse vajinal bakar.ama daha net belli oluyor bebiş o zaman o ayrı tabi ve kalp atışlarıda daha erkekn görünüyor

fatmacım inşallah bebek görünür, gerçekten çok heyecanlanmaya başladım. Sakin olmaya çalışıyorum olmuyor

Son düzenleme:
ya kızlar sizede oluyormu ? benim arada kasıklarım adet sancısını anımsatan hafif bir agrı oluyo çok korkuyorum . sürekli olmuyo ara ara oluyo

ya kızlar sizede oluyormu ? benim arada kasıklarım adet sancısını anımsatan hafif bir agrı oluyo çok korkuyorum . sürekli olmuyo ara ara oluyo

Oluyor canım bendede dediğin gibi şiddetli değil hafif bir agri ,zaman zaman oluyor rahatsızlık vermiyor ama. İlk gebeliğimde de olmuştu ilk ay ve sorunsuz bir hamilelik yasadım (bulantilar disinda) şimdi iki yasında. Yani şiddetli degilse korkma çok normal.

benim bu 3. hamileliğim aslında ama ötekileri unuttum =) insan tedirgin oluyor

Herkese merhaba !

Benide listenize alırsanız çok sevinirim. Sat 5 kasım bdt 12 Ağustos İzmir 'den sevgiler:)

Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah!

kıdemliyim ama ikiside öldü biri 6 aylık erken doğum biri 6 haftalık düşük oldu Allaha şükür sağlık problemim yok bakalım bu sefer kucagıma alıcam inşallah

Kızlar 5+0 haftadayım. Geçtiğimiz hafta bhcg baktırdım. Henüz dr. Kontrolüm olmadı perşembe gideceğim kısmetse. Benim hafif kasık ağrım, göğüs hassasiyetim ve karnımda şişlik dışında hiçbir belirtim yok.Mide bulantım falan başlamadı yakın zamanda olanlar siz ne durumdasınız?

benimde halsizliğim , göğüslerimde hassasiyet , hafif kasık ve baş ağrım var

arkadaşlar bende hamileyim Allaha şükür ben şuanda bebeğin tam olarak nerede oldugunu hissedebiliyorum benim gibi hisseden varmı ? (hareketlerini değil =) yerini)

Ben henüz doktora gitmedim ama bebeğimin yerini hissedebiliyorum sağda göbeğimde. Zaman zaman ağrı oluyor ama.

kızlar bendede var bu halsizlik azıcık iş yapıyım nefes nefese kalıyorum sürekli yorgun halsizim canım bişey yapmak istemiyor şimdilik mide bulantık yok inşallah başlamaz:)

kıdemliyim ama ikiside öldü biri 6 aylık erken doğum biri 6 haftalık düşük oldu Allaha şükür sağlık problemim yok bakalım bu sefer kucagıma alıcam inşallah

İnsallah canim Allah bu bebeğine sağlıklı dogum nasip etsin inşallah ,hepimiz saglikli bir sekilde kucaklayalım bebeklerimizi.

Benim dün aksam şiddetli bulantım oldu konuşamadım bile erkenden uyudum gece geçmişti. Halsizlik ,göğüslerde şişkinlik agri ve kasık ağrısı bendede mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…