2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))))) haklısın canım
hee birde zayıflama telaştı tuttu dimi benimkide öyle hergün 2 saat yürüyüş yapıyor diyette
bende sinir oluyorum kocaman göbeğin vardı şimdimi aklına geldi kilo vermek ben kilo alırken diyorum :)
kıskanıyorum şimdi ben iyice kilo alıcam o zayıf birde zayıflayınca daha güzel görünüyor gözüme iyice sinir oluyorum :))))))))

bnmkıde gecen gunn gıyıcek hıc bıseyı olmadıgından soylenıyodu ...bı dunya kotu var gomlegı tshırtu hala soylenıyo bn napım ıya donup donup aynı seylerı gıyen bnm dedım..bana cvbı SEN HAMILESIN AMA oldu :) yanı kızlar hamıleysennz gıyınmenız gerekmıyoo :) dunde sacları sekler gırmıyomuss tras olması lazımmıss oyle dıyo pek susludr kendısı :) bnde ben napım saclarım rezıl durumda bakımszlık had safhada dedımm yıne SEN HAMILESIN ASKIM dedı...yanı bz hamılelern gıyınmeye suslenmeye ıhtıyacımz yok kızlarr :)

ay vallaaa bizimkide bekarken annesinin evinde ütü bile yaparmış. kayınvalidem oyle derdi. şimdi diyorum beni kandırmış heralde.. nolur sen ütüle biraz diorum ben anlamam ki diyor çıldırıyorum. evde annene yaptırmıyormusun diyorum. ozaman o güzel ütülemiyordu diyor. ohh dedim bende çirkişn ütülüyorum düne akdar ütü yapmayaı bilmezdim. şimdi sen varsın neden evlendim demişti gülmüştü bide geçen günn bende çıldırmıştım kan beynime fırladı canım.. hafta sonu 1 saat bile giyse kıyafeti hemen gelio sepete atıo bende deli gibi bağrınıyorum evin içindee şimdi nie üstünü değiştiriyosun b.k mu koktun canım cıkıo onları ütüle katla yerleştir die yolasım geliyor yeminle.. pazar günü çamaşır yıka ütüle nefret ediyorum artık pazar günündenn arada çok bağrınca tırsıyo mu nee çıkarıyo ama bu burda dursun giycem ben dio sepete atmıo

anaaamm bu herifler bize inadına mı yapıyor? benim kocamda zayıfladı. koca bir göbüşü vardı artık yokk... ben kilo alırken onun zayıflaması canımı sıkıyor

24 hafta ve 28 hafta arası yapılabiliyor canım

Ay tüylerim diken diken oldu. Hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah. Ne zor kocasını belki işten salmadılar belki şehir dışında çalışıyor Allahım kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın halimize şükür.

Aynen gıcık şey sinir oluyorum o her akşam tartılıyor ben korkuyorum tartıya çıkmaya Göbeği de gitti zaten 15 kilo verdi benimki... Dün akşam bir de onun mevzusu oldu sahi :) Ben yemek hazırlamışım koydum tabağına paşanın. Ben şimdi bu saatte ağır yemiyim karpuz peynir yerim azıcık dedi. Bende kızdım iyi dedim kendin çıkarır yersin bıraktım onu mutfakta geçtim salona hıhhh

canım ben 28 haftalığım dün yaptırdım şeker yüklememi 24-28 haftalar arasında yapılıyor.Sen de gidebilirsin hala.

bu erkeklerin hepsi mi aynı olur yaaa aynı fabrikadan çıkmışlarrr seri üretim bunlarr ben de artık evde götünü toplamaktan bıktım söyleye söyleye kaç yıl sonra bornozunu yatak odasında bırakmamayı öğrendi ...
öyle bir denk getiriyolar ki mesela bişey giyecekler ya o kıyafet ya kirli sepetinde ya da ütüsüz olan kıyafet..bu kadar mı denk gelir sonra temiz olsa şaşardımmm yok ütülü olsa şaşardım tripleriii ayyy kadınlık zor şekerimmmm ister ev hanımı ol ister çalışan hep aynı sıkıntııı

ayyy canım nasıl ettiler ameliyat vallahi geçmiş olsun yaaa 28. haftaya kadar zamanın var fıstık

aynı benim eşim bende kızıyorum ne diye attı bunları diye çocuk gibi burda dursun ben giyeceğim onları atmadım ki aşkım diyor

bende henüz yaptırmadım
yarın yaptırıcam cnm
bildiğim 28. haftaya kadar yaptırılabiliyor.
doktorun tarih vermedi mi sana

kızlar kocaların dağınıklığı konusunda okuyorum ama bişey yazamıyorum.
benimki tam zıttı
her işi yapar
ütümü falan da
her neyse
herkes şikayet ederken över gibi hoş olmuyor

size canı gönülden sabır, eşlerinize de anlayış diliyorum.
inanın yürekten diliyorum bunu

ya evet aynen öyle. gösteriyorum bak böyle alırsan dağılmaz diyorum,giyeceklerimi hep alta koymuşsun diyor. bende,her düzenlememde onların sırası değişiyor ama sen hep en altta olanları giymek istiyosun dedim,napim hep öyle ayarlıyosun demez mi ya sabır...

Gumaydın kızlar,

Bugün benimde canım şıkkın diyetimin 3. Gunumdeyim sekerim hala yüksek çıkıyor. Doktor 4. Günden falan sonra ölçmeye başla hemen etkili olmaz demişti ama diyetisyen ilk günden normal degerlere gelmesi lazım dedi.

Bence doktor haklıdır ama iste moralim bozuldu bir kere

Yaa insan azıcık anlayış gösterir dimi biz çirkin hissediyorsak onlar da çirkin olsun

Benim eşim tişörtü geç pantolonu bile hemen kirliye götürüyordu. Bazen yine dışarıdan gelince hemen çıkarıp atmaya yeltenir sonra göz göze gelip bağırmadan önceki son halimi görünce şunu da şu askıya asayım diyip kaldırıyor

Şaka gibiler ya Sanki sen onun hangisini önce giyeceğini bilecekmişsin gibi...

elini üstteki çamaşırın altına koyup bozmadan alttakini almak ne kadar zorsaaaa...
bide kızımın kocaman gardorobu günde 5 kez kıyafte değiştirir siz de göreceksiniz ilerde inşallah

benimkide bir baktım bir sabah banyodan tıkırtılar geliyor napıyor bu orada diyorum ama göüzmü açamıyorum bir baktım o giyeceğim diye bir yere koyduğu herşeyi tıkmış makineye renkli naaptın sen aşkım dedim sen benim çamaşırlarıma kzııyorsun bende yıkadım diyor kaçta yıkadın dedim 90da kiri çıksın diyor makineden çıkınca gördü kiri çıksını minnacık kalmıştı hepsi

Hu huuuuu tık tık tık biz geldiiik

Bugün teyzemiz geliyor yemekler pişirdik kızımla. Erken uyandım bu sabah hayret Geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır. Bir ara okuyacağım buradaki sohbeti kaçırmak istemiyorum şuan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…