- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.021
Benimki de geçen sene küçük gelen pantolonlarını gömleklerini vermişim diye söyleniyordu :) Çok kilo verdi pantolonları bol geliyor. İşte geçen sene onları vermeseydin şimdi giycek bişey aramazdım diyip duruyor. Hey allahım ya ben nerden bileyim senin zayıflamaya karar vereceğini...
Benimki de geçen sene küçük gelen pantolonlarını gömleklerini vermişim diye söyleniyordu :) Çok kilo verdi pantolonları bol geliyor. İşte geçen sene onları vermeseydin şimdi giycek bişey aramazdım diyip duruyor. Hey allahım ya ben nerden bileyim senin zayıflamaya karar vereceğini...
Haklısın canım... Sanki biz çalışmıyoruz. Benim eşimin bekarken evi cillop gibiydi, aynı apartmanda oturuyorduk, bende yalnız yaşıyordum oda. Çok titiz, temiz, düzenli bir evi vardı hep. Benim evden temiz ve düzenliydi vallasimerti hastalığı var bide herşey ip gibi olacak, hiçbirşeyin yeri değişmeyecek falan.... Galip derviş gibi
Evlendik herşey değişti, çok rahat şimdi, takıntı falan yok... Sen böyle değildin eskiden diyorum, artk sen varsın diyor seni boşuna mı aldım diyor. İlk söylediğinde kan beynime fırlamıştı, benimle evi temizleyeyim diye mi evlendin diyeŞimdi yardım ediyor yine. Eşyalarını hiç dağıtmaz
Sende sıkma canını boşver, yarın kadın gelir düzeltir... kendini de yorma
Ahhh bu erkekler hepsi aynı maleseffffffff
Bende hiç ihtimal vermiyorum, ağızlara bir parmak bal çalıyorlar sonra işlerine geleni yapıyorlar...
Tayyibin bu arada doğuracak akrabaları falan olsa eyeydi o zaman çıkardı kesin
:)))))))) haklısın canım
hee birde zayıflama telaştı tuttu dimi benimkide öyle hergün 2 saat yürüyüş yapıyor diyette
bende sinir oluyorum kocaman göbeğin vardı şimdimi aklına geldi kilo vermek ben kilo alırken diyorum :)
kıskanıyorum şimdi ben iyice kilo alıcam o zayıf birde zayıflayınca daha güzel görünüyor gözüme iyice sinir oluyorum :))))))))
merhaba kızlar,
ben hamileliğimde 3 bucuk aylıken apendisit ameliyatı olmuştum o yetmemis gibi bu ay içinde de böbrek taşı düşürdümbu arada şeker yüklemesi için doktora gidemedim bunun bir süresi var mı en son ne zaman gidebilirim sizce yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)
cnm ablamn kaynanası ebe o bu tur seylern anneye benzedıgını soyledıı...bnm annem hemen dogururmuss bn acılde dogmusum o derece ablamda 10 dakkada dogurdu belkı bnde oyle olurum ama cesaret yok...bde ben gcenlerde bı olaya sahıt oldum aslnda guzeldı..acıldeydkk bı kadını sedyede getrdıler suyu gelmıss dedıler ama kadın nası sancı cekıyo doktor muayene edeyım dedı aldıar ıcerı dogumhanaeye yetısemedı dogurdu orda vla 5 dkaa surdu kapı acılıp kapandıkca ben gordum catalda flan kadını...aglama sesını duydumm yayagarıyı kopardı bebıss ay nası ıcım bı tuhaf oldu...seslerı duydum tabı once kadını cıkardılar belıne ortu ortmuslerr snrada bebıss kanlı kanlı cok tatlıydı gozlerı acıktı bakıyodu etrafa..bı an cesaret geldı bu kadr kolaymı dıyee snra gene korkmaya basladımm allah herkese o kadınınkı gbı dogum versn bebıste baya ırıydı yanı..kadının kocasıda yoktu yannda komsusyla gelmıss ..ıkıncı cocuguymuss..eskı bı tulum vardı elınde bebek ıcın ..halıme bnlerce sukrettm bnce 3 cocuk dıye bagırıcaklarınaa cocuk sayısına bakılmakszn yardıma ıhtıyacı olan ınsanlara yardm etsnlerr
:)))))))) haklısın canım
hee birde zayıflama telaştı tuttu dimi benimkide öyle hergün 2 saat yürüyüş yapıyor diyette
bende sinir oluyorum kocaman göbeğin vardı şimdimi aklına geldi kilo vermek ben kilo alırken diyorum :)
kıskanıyorum şimdi ben iyice kilo alıcam o zayıf birde zayıflayınca daha güzel görünüyor gözüme iyice sinir oluyorum :))))))))
merhaba kızlar,
ben hamileliğimde 3 bucuk aylıken apendisit ameliyatı olmuştum o yetmemis gibi bu ay içinde de böbrek taşı düşürdümbu arada şeker yüklemesi için doktora gidemedim bunun bir süresi var mı en son ne zaman gidebilirim sizce yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)
ayyy canım nasıl ettiler ameliyat vallahi geçmiş olsun yaaa 28. haftaya kadar zamanın var fıstıkmerhaba kızlar,
ay vallaaa bizimkide bekarken annesinin evinde ütü bile yaparmış. kayınvalidem oyle derdi. şimdi diyorum beni kandırmış heralde.. nolur sen ütüle biraz diorum ben anlamam ki diyor çıldırıyorum. evde annene yaptırmıyormusun diyorum. ozaman o güzel ütülemiyordu diyor. ohh dedim bende çirkişn ütülüyorum düne akdar ütü yapmayaı bilmezdim. şimdi sen varsın neden evlendim demişti gülmüştü bide geçen günn bende çıldırmıştım kan beynime fırladı canım.. hafta sonu 1 saat bile giyse kıyafeti hemen gelio sepete atıo bende deli gibi bağrınıyorum evin içindee şimdi nie üstünü değiştiriyosun b.k mu koktun canım cıkıo onları ütüle katla yerleştir die yolasım geliyor yeminle.. pazar günü çamaşır yıka ütüle nefret ediyorum artık pazar günündennarada çok bağrınca tırsıyo mu nee çıkarıyo ama bu burda dursun giycem ben dio sepete atmıo
merhaba kızlar,
Kızlar bime göğüs pedi gelmiş haberiniz olsun ben aldım bir kutu 24lu umarım iyidir.
canım ben 28 haftalığım dün yaptırdım şeker yüklememi 24-28 haftalar arasında yapılıyor.Sen de gidebilirsin hala.
bu erkeklerin hepsi mi aynı olur yaaa aynı fabrikadan çıkmışlarrr seri üretim bunlarr ben de artık evde götünü toplamaktan bıktım söyleye söyleye kaç yıl sonra bornozunu yatak odasında bırakmamayı öğrendi ...
öyle bir denk getiriyolar ki mesela bişey giyecekler ya o kıyafet ya kirli sepetinde ya da ütüsüz olan kıyafet..bu kadar mı denk gelir sonra temiz olsa şaşardımmm yok ütülü olsa şaşardım tripleriii ayyy kadınlık zor şekerimmmm ister ev hanımı ol ister çalışan hep aynı sıkıntııı
bnmkıde gecen gunn gıyıcek hıc bıseyı olmadıgından soylenıyodu ...bı dunya kotu var gomlegı tshırtu hala soylenıyo bn napım ıya donup donup aynı seylerı gıyen bnm dedım..bana cvbı SEN HAMILESIN AMA oldu :) yanı kızlar hamıleysennz gıyınmenız gerekmıyoo :) dunde sacları sekler gırmıyomuss tras olması lazımmıss oyle dıyo pek susludr kendısı :) bnde ben napım saclarım rezıl durumda bakımszlık had safhada dedımm yıne SEN HAMILESIN ASKIM dedı...yanı bz hamılelern gıyınmeye suslenmeye ıhtıyacımz yok kızlarr :)
ay vallaaa bizimkide bekarken annesinin evinde ütü bile yaparmış. kayınvalidem oyle derdi. şimdi diyorum beni kandırmış heralde.. nolur sen ütüle biraz diorum ben anlamam ki diyor çıldırıyorum. evde annene yaptırmıyormusun diyorum. ozaman o güzel ütülemiyordu diyor. ohh dedim bende çirkişn ütülüyorum düne akdar ütü yapmayaı bilmezdim. şimdi sen varsın neden evlendim demişti gülmüştü bide geçen günn bende çıldırmıştım kan beynime fırladı canım.. hafta sonu 1 saat bile giyse kıyafeti hemen gelio sepete atıo bende deli gibi bağrınıyorum evin içindee şimdi nie üstünü değiştiriyosun b.k mu koktun canım cıkıo onları ütüle katla yerleştir die yolasım geliyor yeminle.. pazar günü çamaşır yıka ütüle nefret ediyorum artık pazar günündennarada çok bağrınca tırsıyo mu nee çıkarıyo ama bu burda dursun giycem ben dio sepete atmıo
ya evet aynen öyle. gösteriyorum bak böyle alırsan dağılmaz diyorum,giyeceklerimi hep alta koymuşsun diyor. bende,her düzenlememde onların sırası değişiyor ama sen hep en altta olanları giymek istiyosun dedim,napim hep öyle ayarlıyosun demez miya sabır...
Yaa insan azıcık anlayış gösterir dimi biz çirkin hissediyorsak onlar da çirkin olsun
Benim eşim tişörtü geç pantolonu bile hemen kirliye götürüyordu. Bazen yine dışarıdan gelince hemen çıkarıp atmaya yeltenir sonra göz göze gelip bağırmadan önceki son halimi görünce şunu da şu askıya asayım diyip kaldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?