2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar annelerrrrr Dün gece hiç uyutmadı minik beni, bu kadar sık tekmeler artık ter içinde bıraktı. Maşaallah çok hareketli ama sanki dışarı fırlayacak gibi, eşime sarılırken eşim belinde vuruşlarını hissediyor. Diyorum acaba sol yatınca rahatsız mı oluyor ? Vallahi sabah ezanıyla uykuya daldım. Benim gibi olan var mı.

ayy aynı kızlar yaa benimki öğretmen gebererek ütülediğim takım elbiseyle voleybol oynamış geçen nasıl bağırdım dioki valla üstümü değişmeye korkuyorum kirli giycem ütüyü yapıorum yerleştirmeyi hemen bi yapıo kızmayım die korkuom ütü yapınca dio korksun ama 1 gün giyiyo kirliye atıo banada yazık

canım benimkide öyle kotunu bile atar.. yaa daha dün akşam ütülemiş asmışım yazık deil mi yaaa.. zaten günlük işi hem resmi gömlek pantolann bıkıyorum hergün onları atmasına.. birde normal kıyafetlerini böyle yapıncaaa allahtan şimdi kotlarını yerine asıyor. üstünüde soruyor bunu napayım die. yeni girip çıkardıysa dolapta bi yer yaptım ona ütülülerin temizlerin üstüne koymasın oraya koy diye bağrıyorumm

Kızlar hamişliğimi öğrendiğimden beri ağda yaptıramıyordum (((((
Bugün deneyeceğim bakalım kuaföre gidicem ama tırsıyorum acıyacak diye.
Bunları düşünüpte bir ağdadan korkuyorsun doğumu nasıl yapacaksın diyorum kendi kendime :)))

Canım bozma moralini sen doktorunu dinle yavaş yavaş başlar düşmeye.

Ahahhaha çok güzel çıkarmış aferin ona

ay ii güldüm valla ... biz yıkamaktan şikayet etmiyoruz ki.. makinaya atmak kolay. makinadan cıktıktan sonra ki dönem önemliiiii onları as kurusun sonra topla katla sonra ütülencekleri ayır. ütüle dolaba koy offff analtırken bile yoruldummm allahtan anneciğim kurutma makinası aldı bebek hediyesi asma derdim kalktı bari

Konu eşlerin dağınıklığı mı kızlar Benimki bereket gelince kumaş pantolonlarını ve gömleklerini asıyor ama çoraplara hala çözüm bulamadım onlar hep yerlerde. Kot pantolonlar için de kapının arkasına askı koydum çıkarınca kotları kapı arkasına asıyor tavsiye ederim çok işe yarayan bir çözüm Eskiden sıpıtıp atardı.

ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm

Bizim Allah'tan badem var da kaçıracak diye ortalığa atamıyor çoraplarını her an tetikte valla ya bir çorap düşerse diye :)
Benim sorunum pijamalarla her gun ayri alt üst çıkıyor tamam yeralıyorsun kirleniyor okey at o zaman kirli sepetine yok yatağın üstünde koleksiyon yapmalıyız :)

ah ne güzelll her gün gömleklerini atar pantolunuda 2 günde cupp. koyu renklileri bari 2 gün diyy diyorum.. yakaları kirleniyormuş ya sabırrr sanki millet senin yakanı görcek.. bizimki öyle kapı arkasına bişey istemezki camlı kapılar görünür ne bu böyle der valla

ayy Allah yardımcısı olsun elinde olmayan insanların nasıl üzülüyorum bendeinşallah doğum kolay olur bizimde yaa

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...

ayy cnm yaa sıkma canını hep aynı erkekler dağıtmaktan zevk alıolar geçen abartmıorum tam 8 pantolon,5 gömlek,3 t-şhort,2 ceket ütüledim ve her hafta sonu yapıorum ütü hayatta biriktirmem,artıkk isyaaaaaannn dedim ceketi bide sileyim diye koyuyo 2 gün giyiyo sil ütüle kaldır,sanki sen çalışmıosun senin kocanınkide lüzumsuzluk hizmetçi tut o zaman deseydin ama sakin ol boşver

:) güle güle kullan ama nacizane tavisyem bebeğin eşyalarında kullanacaksan giymeden bir kez kurutmada dene. çünkü kurutma bazı ürünleri baya bir çektiriyor. 1 yaş için aldıkların hastane çıkışı alabilir :))

benimkide fondotenimle cımbızımı kullanır bitek cımbızı benden cok eline alırr.. bi bakarım ufacık cıkmıs sivilcelerine fondoteni sürüyor daha ben bikere kapağını açmamışımdır onun allahtan saclarını kısa kestirirde o sıkıntı yokk

Ben de benimkini süslü sanırdım. O ne öyle Angy yaa

Canım bir köpek daha alırsam çorap konusunda özel eğitim vericem alsın parçalasın bak bi daha bırakıyor mu Benim oğlum hayatta dokunmuyo yaa. Reankarnasyona inansam önceki hayatında insan olduğundan şüphe edebilirdim

bakkk reddciğim bir dokundun bin ah işittin bu konuda herkes aynı durumda arada istisnalar çıkıyo ama geneli böyleee bu züppelerinnn :)adam edene kadar canımız çıkıyooo..
bizim bi tanıdık var okadar dağınık ki kadın ev hanımı evde çok vakti var ama bi okadar da pisss ve kocası gözünün içine bakıyooo resmen birgün annem anlatıyo bu mutfak yine çığrından çıkmış ben bi el atıyım yağçözle falan diyomuşşş gülüyomuş adammm
ne rahat insanlar var biz öyle olamıyoruz işteee

ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…