- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.041
Yaa insan azıcık anlayış gösterir dimi biz çirkin hissediyorsak onlar da çirkin olsun
Benim eşim tişörtü geç pantolonu bile hemen kirliye götürüyordu. Bazen yine dışarıdan gelince hemen çıkarıp atmaya yeltenir sonra göz göze gelip bağırmadan önceki son halimi görünce şunu da şu askıya asayım diyip kaldırıyor
Yaa insan azıcık anlayış gösterir dimi biz çirkin hissediyorsak onlar da çirkin olsun
Benim eşim tişörtü geç pantolonu bile hemen kirliye götürüyordu. Bazen yine dışarıdan gelince hemen çıkarıp atmaya yeltenir sonra göz göze gelip bağırmadan önceki son halimi görünce şunu da şu askıya asayım diyip kaldırıyor
canları bişey isteyince nası kedi gibi oluyolar ama hehehehe
Gumaydın kızlar,
Bugün benimde canım şıkkın diyetimin 3. Gunumdeyim sekerim hala yüksek çıkıyor. Doktor 4. Günden falan sonra ölçmeye başla hemen etkili olmaz demişti ama diyetisyen ilk günden normal degerlere gelmesi lazım dedi.
Bence doktor haklıdır ama iste moralim bozuldu bir kere
benimkide bir baktım bir sabah banyodan tıkırtılar geliyor napıyor bu orada diyorum ama göüzmü açamıyorum bir baktım o giyeceğim diye bir yere koyduğu herşeyi tıkmış makineye renkli naaptın sen aşkım dedim sen benim çamaşırlarıma kzııyorsun bende yıkadım diyor kaçta yıkadın dedim 90da kiri çıksın diyor makineden çıkınca gördü kiri çıksını minnacık kalmıştı hepsi
benimkide bir baktım bir sabah banyodan tıkırtılar geliyor napıyor bu orada diyorum ama göüzmü açamıyorum bir baktım o giyeceğim diye bir yere koyduğu herşeyi tıkmış makineye renkli naaptın sen aşkım dedim sen benim çamaşırlarıma kzııyorsun bende yıkadım diyor kaçta yıkadın dedim 90da kiri çıksın diyor makineden çıkınca gördü kiri çıksını minnacık kalmıştı hepsi
canım benimkide öyle kotunu bile atar.. yaa daha dün akşam ütülemiş asmışım yazık deil mi yaaa.. zaten günlük işi hem resmi gömlek pantolann bıkıyorum hergün onları atmasına.. birde normal kıyafetlerini böyle yapıncaaaallahtan şimdi kotlarını yerine asıyor. üstünüde soruyor bunu napayım die. yeni girip çıkardıysa dolapta bi yer yaptım ona ütülülerin temizlerin üstüne koymasın oraya koy diye bağrıyorumm
biz o işleri bırakalı çok oldu((((((((
dertliyim hiç açma konuyu :))))))))
canım benimkide öyle kotunu bile atar.. yaa daha dün akşam ütülemiş asmışım yazık deil mi yaaa.. zaten günlük işi hem resmi gömlek pantolann bıkıyorum hergün onları atmasına.. birde normal kıyafetlerini böyle yapıncaaaallahtan şimdi kotlarını yerine asıyor. üstünüde soruyor bunu napayım die. yeni girip çıkardıysa dolapta bi yer yaptım ona ütülülerin temizlerin üstüne koymasın oraya koy diye bağrıyorumm
Konu eşlerin dağınıklığı mı kızlarBenimki bereket gelince kumaş pantolonlarını ve gömleklerini asıyor ama çoraplara hala çözüm bulamadım onlar hep yerlerde. Kot pantolonlar için de kapının arkasına askı koydum çıkarınca kotları kapı arkasına asıyor tavsiye ederim çok işe yarayan bir çözüm Eskiden sıpıtıp atardı.
Konu eşlerin dağınıklığı mı kızlarBenimki bereket gelince kumaş pantolonlarını ve gömleklerini asıyor ama çoraplara hala çözüm bulamadım onlar hep yerlerde. Kot pantolonlar için de kapının arkasına askı koydum çıkarınca kotları kapı arkasına asıyor tavsiye ederim çok işe yarayan bir çözüm Eskiden sıpıtıp atardı.
bizdeeee :))) haftada bir oluyorsaa oluyor oda birleşmeden
Ay tüylerim diken diken oldu. Hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah. Ne zor kocasını belki işten salmadılar belki şehir dışında çalışıyorAllahım kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın halimize şükür.
Aynen gıcık şey sinir oluyorum o her akşam tartılıyor ben korkuyorum tartıya çıkmayaGöbeği de gitti zaten 15 kilo verdi benimki... Dün akşam bir de onun mevzusu oldu sahi :) Ben yemek hazırlamışım koydum tabağına paşanın. Ben şimdi bu saatte ağır yemiyim karpuz peynir yerim azıcık dedi. Bende kızdım iyi dedim kendin çıkarır yersin bıraktım onu mutfakta geçtim salona hıhhh
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...
ya dolabını dağıtmaktan zevk alıyor yoplayamıyorum artık yani bir tişörtü alırken diğerini kaldırıp çekmek zor geliyor saatlerce ütülediğim düzelttiğim eşyalar bir saniyede mahvoluyor. biraz düzenli ol dedim ben çalışıyorum sen evi düzenliceksin dedi evde ne var ne yok kafasına geçirmek istedim defoldu gitti şimdi. gerizekalı bokkafa. çok sinirliyim. sanki benim elim armut topluyor o çalışırken.
ay ii güldüm valla ... biz yıkamaktan şikayet etmiyoruz ki.. makinaya atmak kolay. makinadan cıktıktan sonra ki dönem önemliiiii onları as kurusun sonra topla katla sonra ütülencekleri ayır. ütüle dolaba koy offff analtırken bile yoruldummm allahtan anneciğim kurutma makinası aldı bebek hediyesi asma derdim kalktı bari
ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm
bizdeeee :))) haftada bir oluyorsaa oluyor oda birleşmeden
ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm
Bizim Allah'tan badem var da kaçıracak diye ortalığa atamıyor çoraplarını her an tetikte valla ya bir çorap düşerse diye :)
Benim sorunum pijamalarla her gun ayri alt üst çıkıyor tamam yeralıyorsun kirleniyor okey at o zaman kirli sepetine yok yatağın üstünde koleksiyon yapmalıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?