2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani bu kadar olur bizim kocişler kardeş filanmı acaba yaaa :))))))))))
Bizimkide bir cımbızımı kaybetti ikinciyi aldım oda sürekli elinde :)))))))
Ama bizimki kaşına değil elinin üstündeki tüyler için kullanıyor :))))))))))

nisanın annesi : canım bende aynıyım uyuyamıyorum bir türlü rahat edemiyorum

arasta: ne güzel kardeşin geliyormuş miss gibi oturun vallahi sen çözümü bulmuşsun bende pantolon askısı aldım dolaba ama yerinde yeller esiyor

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. Nefret ediyorum ondan...

canım şimdi sinirle öle konusuyorsun iki gün sonra ah canım kocam olucak :) eşine bişey olsa emin ol herkesten çok senin canın yanar öle deme...
Sonuna kadar haklısın ama sabah ikinizde uyku sersemi kalp kırmışsınız .
Sen de toplama bırak giysin buruşuk buruşukk.
Dersin bu evin çamaşır günü eşya toplama günü var ben hergünümü ev işine harcayamam. Buruşuk gidersin de. O günler dışında da yapma bişey .
Tabi sinirlenince ben de senin gibi aynı tepkileri veriyorum da böyle dışardan gözle bakınca daha sakin düşünüyor insan

Hiç yoktan iyidir :)))
Benim kociş korkuyor yanaşamıyor,çok afedersiniz kendini veremiyormuş :))))

bizimkide korkuyor karnın büyüdü hepten kızımız büyüdü artık diyor diyorum doktor normal ilişki serbest diyor biz zaten normal ilişki yaşamıyoruz ki bişi olmaz diyorumm o yüzden hafta bir olursa oluyor benimde canım istemiyor ama arada ister gibi oluyor falan idare ediyoruz iştee

bnmkı bı ara onada el attı fondotenn dıbı gelmısss..bu ne zamn bıttı dıyorum hc ustunede alınmıyo bıtrmıssn habern yok dıyo...bı ara pudra alalım ortak kullanlm dedı :) sıyah nokta flan cıkınca rahtsz oluyomuss :) suanda bnden bakımlı olması bnı delı edıyoo vlaaa... sabh bı parfum sıkıp gdıyo bogulucam sanıyrm uyanınca :)

Anam senin kocis bırak benim kocisten benden bile daha susluymus :)

saol canım evet kocam herseferinde dio kendi kıyafetlerinin bazıları bunalrı nasıl yıkıyorsun ya daralmış dio. diorum herzaman yıkadıgım gibi yıkıyorum.. kurutmanın biraz ufaltıgını görümcenden öğrendim yeni ama kocama söylemedim bu gerçeği sen kilo almısın diyorum bebeişimin kıyafetlerini kuruttum canım penyelerinden belkide bi değişiklik olmadı allahtan

Benimde hamişlikten önceki halimle hiç eser yok.Yazık üzülüyorum kocişede ama oda kabbullendi zavallaım :))))
Gerçi o alışık benim malaesef 2,5 yıl kadar vajinusmus geçmişim var ((
Hayırlısı bakalım sağlıkla doğurup kırklaırmızı çıkarlımda herşey düzelir inş. :)))))))

ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD

bnmkıde gecenn almıs catlaak kremını ıncelıyodu elınden zor aldmm bu senn ısıne yaramz bırakk dedım...nerene surucen sen onu dıye kızdımm gozu kaldı ama :) vlaa kndıme bsey almaya korkar oldm cnm cnku ortak herseyımee...saclarıla sakalları arasnda renk uyumszlugu varmıs napsakkı dıyo :) gulermısn aglarmısn :) kasap et derdnde koyun can derdnde

seyyah benm de hayatmda ismini bile duydğm da sinir oldugum insanlar işte sinir olup oturuyorm esime de o böyle söyle yaptı vs deyınce yapsın sen niye kendine yıpratıyosun der bu kadar ben sinir kat sayım artar mesela kilo aldm demiştm tansiyon da oldugun için tek dısarı cıkmaya cesaret edemiyorm benonu bekliyrm hazırlandm kapıya cıktım kendisi yok annesini gormeye gitmiş kimsede senn karın hamile vs yalnız bırakma demiyor allaha havale ediyorum requeen bosver canm uzme kendi burusuk utusz gıyecek biraz dolassın oyle bakalım allah kadir kıymet bilen insanlarla karsılatrsn

heheh benim ki de bi ara ağdaya alıştı koltuk altına sir yapıyodummmm ama ne acı gözlerinden yaşşşş geliyoduuu resmenn rahat oluyomuşşş ama sonra dayanamadı başlarım böle işe dedi bıraktıı hehehe iyi oluyodu arada sinirimi çıkarıyodum yat oranıda yapıyım diyodummm mahsus hahahaha:)

alemlerrr yaaaa bu erkek milletiii

Hiç yoktan iyidir :)))
Benim kociş korkuyor yanaşamıyor,çok afedersiniz kendini veremiyormuş :))))

bzde gecen gun aylar snra yakınlasıcak gbı oldukkk....o sırada eyluste tekme atıyo yok olmazz askım bebıse saygısızlık hıssedıyo bak dedı :)snra aksama kadar bebıss pek hareket etmedı cocuk soka grdı bde yapsak nolucaktı bn kızıma bunu yapamam olmadık ya dedı bna yaaa :)

ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD

Çatlak kremi mı? Ay Buda çok komikmis . Allah'tan kadın olmamışlar. Benim esim cimbizima müsallat oldu sadece bende Kendime yenisini aldım başka birşeyimi istemez.

Ama dışarı çıkarken ben 15 dk da hazırlanırım o yarım saatte o ayri :)
Birde der parmecigim bu senin ev sevdiğim yönlerinden biri beni bekletmiyorsun. Olurmusun oldururmusun ?

Canım duruselin paylaşımında gördüm eşinin yaptığı hoş değil ama bu sorunu çözmek için benim gibi bütün tişörtlerini katlamadan askıya asabilirsin. Böylece hem kat izi olmaz, hem de her aradığı elinin altında olduğu için dolap dağılmaz ve dolayısıyla senin emeğin de boşa gitmemiş olur. Tişörtleri tek tek askıya asacaksın üst üste değil. Eskiden bizim dolap da hiç toplu durmazdı erkekler pek fazla önem vermez çünkü böyle şeylere. Çekerdi ve darmadağın olurdu dolap :) Onlarla olan sorunlarımızı pratik çözümler oluşturarak çözümlemekten başka çaremiz yok. Ben çorap işini de çözersem sorun tamamen bitecek, olmadı parmenin bademini arada misafir edicem

maşallah eşleriniz benden bakımlıymış ne güzel.
benimki de tertiplidir. benden düzenldir sıkıntım yok. ama ütüye çok titizdir. birkaç aydır ütüyü temizlikçi ablamıza yaptırıyorum ama hiç beğenmiyor onun ütüsünü. geçen bir gömleğini ütlemiştim onu seçmiş içinden bunun ütüsü güzel diyor.

bende oğluma karşı çok duygusal olmaya başladım. uff sanki kardeşi gelince ezilcekmiş gibi geliyor. doğduğunda bi yere götüremem diye günde iki kez parka çıkarmaya çalışıyorum. ben de sıcaktan bitiyorum

parkta çocukların ağzına yemek tıkayan kadınlardan nefret eder oldum. bu konuda çok hasssasım. şimdiye kadar hep gizli gizli bieyler yedirdim gören çocuklara da muhakkak veririm. cocuktur ne görse canı çeker.
dün oturmuş iki kadın çocuklarına elma dilimleyip yediriyorlar bizimkide gitti kedi gibi bakıyor. aman Allahım ağlıcaktım nerdeyse bi tanede sen al oğlum demediler.
ne bileyim hiç böyle değildim. birisi oğluma bişey dese içimden panter emel çıkacak sanırım:) niye böyle oldum ben. kaynanamda her telefonda önce karnımdakini soruyor sonra bizi en sona da oğlumu soruyor o kadar bozuluyorum ki tarif edemem. hemen attılar oğlumu arka sıraya.

kızlar size ne sorcam arada bende böle beyaz krem gibi süt gibi bi akıntı oluo olan varmı koku falan yok kaşıntıda yok ama bazen süt gibi kokuoböle olan varmı

İlahi arasta ne güldürdün beni :) bahçenizde vardı oh valla geliriz bademle bayıla bayıla :)

Anam senin kocis bırak benim kocisten benden bile daha susluymus :)

cnm sormaaa bnmkı farklı bı botutt..o maskeyı surer ruh gbı dolanır evde :)bsey gıyer gelır bana sorar yada tras olurr fıkrımı sorar cok hos olmusun askm dermm dogru soylee yalan soyluyosn cok kotu olmus dımı der...sana yalan borcummu var derımm bı sure susarr snra cumleyı degstrır gene sorar beynıme eder yanı...bnde cok susluyumdr ama smdı hamıle olunca ıs degıstı benden bakımlı olunca delı oluyrmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…