- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.061
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. Nefret ediyorum ondan...
ya ben evde otursam keyfime baksam eyvallah bende çalışıyorum bebeğin bütün eşyalarını ben aldım beyfendi daha elini cebine atmadı hayvan ya resmen hayvan. Var ya şu anda geberse gözüm görmez. çok kızgınım.
Hiç yoktan iyidir :)))
Benim kociş korkuyor yanaşamıyor,çok afedersiniz kendini veremiyormuş :))))
benimkide fondotenimle cımbızımı kullanır bitekcımbızı benden cok eline alırr.. bi bakarım ufacık cıkmıs sivilcelerine fondoteni sürüyor daha ben bikere kapağını açmamışımdır onun allahtan saclarını kısa kestirirde o sıkıntı yokk
ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm
:) güle güle kullan ama nacizane tavisyem bebeğin eşyalarında kullanacaksan giymeden bir kez kurutmada dene. çünkü kurutma bazı ürünleri baya bir çektiriyor. 1 yaş için aldıkların hastane çıkışı alabilir :))
bizimkide korkuyor karnın büyüdü hepten kızımız büyüdü artık diyor diyorum doktor normal ilişki serbest diyor biz zaten normal ilişki yaşamıyoruz ki bişi olmaz diyorumm o yüzden hafta bir olursa oluyor benimde canım istemiyor ama arada ister gibi oluyor falan idare ediyoruz iştee
ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD
Hiç yoktan iyidir :)))
Benim kociş korkuyor yanaşamıyor,çok afedersiniz kendini veremiyormuş :))))
ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD
Canım duruselin paylaşımında gördüm eşinin yaptığı hoş değil ama bu sorunu çözmek için benim gibi bütün tişörtlerini katlamadan askıya asabilirsin. Böylece hem kat izi olmaz, hem de her aradığı elinin altında olduğu için dolap dağılmaz ve dolayısıyla senin emeğin de boşa gitmemiş olur. Tişörtleri tek tek askıya asacaksın üst üste değil. Eskiden bizim dolap da hiç toplu durmazdı erkekler pek fazla önem vermez çünkü böyle şeylere. Çekerdi ve darmadağın olurdu dolap :) Onlarla olan sorunlarımızı pratik çözümler oluşturarak çözümlemekten başka çaremiz yok. Ben çorap işini de çözersem sorun tamamen bitecek, olmadı parmenin bademini arada misafir edicem
Anam senin kocis bırak benim kocisten benden bile daha susluymus :)
İlahi arasta ne güldürdün beni :) bahçenizde vardı oh valla geliriz bademle bayıla bayıla :)
kızlar size ne sorcam arada bende böle beyaz krem gibi süt gibi bi akıntı oluo olan varmı koku falan yok kaşıntıda yok ama bazen süt gibi kokuoböle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?