- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.081
doğum izni olayı çok kötü olmuş kızlar yaaa kadına çocuk yap demesini biliyor devletimiz ama bu çocuklar kime emanet edilir düşünen yok vallahi. doğum izninin artmasını bekleyen arkadaşlarıma inanın çok üzüldüm
Benimde solumda sürekli :) bazen öyle tekme atıyor ki soluma :) çok sert vuruyor :)
iahi sen değişik bir yaklaşım benimde çogunlukla sola yaklaşıyor.. solcu mu olacak
heheh benim ki de bi ara ağdaya alıştı koltuk altına sir yapıyodummmm ama ne acı gözlerinden yaşşşş geliyoduuu resmenn rahat oluyomuşşş ama sonra dayanamadı başlarım böle işe dedi bıraktıı hehehe iyi oluyodu arada sinirimi çıkarıyodum yat oranıda yapıyım diyodummm mahsus hahahaha:)
alemlerrr yaaaa bu erkek milletiii
beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...
Kızzz al bendende o kadar bende tartıştım esime gerizekali dedim şimdi üzülüyorum ama oda bana kocaman oldun tombul oldun dedi bide sarı pijamam vardı üzerimde bu ne böyle aynı seye benzemissin dedi orasını söylemiyorum kızdırdı beni annesinin yanında bişeyde diyemedim çıkarken bı gerizekali dedim ağzı açık kaldı hıh haketti ama
ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD
ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm
Aynen gıcık şey sinir oluyorum o her akşam tartılıyor ben korkuyorum tartıya çıkmayaGöbeği de gitti zaten 15 kilo verdi benimki... Dün akşam bir de onun mevzusu oldu sahi :) Ben yemek hazırlamışım koydum tabağına paşanın. Ben şimdi bu saatte ağır yemiyim karpuz peynir yerim azıcık dedi. Bende kızdım iyi dedim kendin çıkarır yersin bıraktım onu mutfakta geçtim salona hıhhh
kızlar size ne sorcam arada bende böle beyaz krem gibi süt gibi bi akıntı oluo olan varmı koku falan yok kaşıntıda yok ama bazen süt gibi kokuoböle olan varmı
kızlar ne olmuş doğum ıznı olayyı son haberlerden haberım yokk kabul olmamışmııı
kızlarrr benım mınık sıpamda solda bazen öyle bır tekmeler atıyokı canımı acıtıyor ah.. dıyorummdun akşam yıne makata makata ındırdı sonra kasıklarımı sızlattı sıpam yaaaa :)
canım aktüel ürünlerde gözükmüyor.sürekli satılmak içinmi gelmiş bu hafta için mi ? markası ve fiyatı nekadar acaba?
mail mi attı sanane kadar teknolojik bi kayınvalide hay Allahım yaa kendilerini düşürdükleri duruma bak
benim bebeğim de bir kaç gündür çok sakin. karnımdan çıkarcasına attığı tekmelerden eser yok.arada ben burdayım diyip kaçıyor sanki.moralim bozuluyor.. sanki bebişim bir şeye üzülmüş te keyfi yok hareketsiz gibi hissediyorum.. sizce normal mi bu durum?
kız ne güldüm yarabbim mail mi atmış sayın gelinim ya da sevgili gelinim diye başlayaymış keşke. ayyy işin şakası bir yana benimkide bana whatsapptan mesaj resim falan yolluyor bu aralar sevgili gibi oldukacaba kardeş mi bizimkiler faceden falan eşimimn duvarında sevgi dolu sözler falan paylaşıyor sorma gitsin
takma kafana taktıkça sinir oluyor insan
o mailin ustune aradim ben ozur diledim kendimi yalnis ifade etmisim size dedim...ben hic bu kadar sizi kirdigimin farkinda degilim dedim....noldu aradan biraz zaman gecti yine ayni sey...dioki oglumla konusuyrum arkadan kis kis guluyosun niye yapiosun bunu kizim diyo....yani nerden tutarsan tut sorun...ve kendisi yurtdisinda yasiyor uzak bide 23 saat ucakla....gecen yil gittik belki arayi duzeltirim diye....daha beter oldu en son koptu ipler zaten suan gorusmuyoruz...kendisi en son dedi senin yuzunu sesini bile duymak istemiyorum dedi....ve ben agzimi acmadim tamam dedim ama 23 saat ucak yolculugu boyunca agladim....eve geldik 3 ay kendime gelemedim...allah bana bu bebegi verdi unutayim diye...cok dua ettim dedimki bu evlilik hayiyliysa bana evlat ver degilse olmasin dedim....o ay hamile kaldim...ki 3 yildir ugrasiyoruz olmuyordu....
bakkk reddciğim bir dokundun bin ah işittin bu konuda herkes aynı durumda arada istisnalar çıkıyo ama geneli böyleee bu züppelerinnn :)adam edene kadar canımız çıkıyooo..
bizim bi tanıdık var okadar dağınık ki kadın ev hanımı evde çok vakti var ama bi okadar da pisss ve kocası gözünün içine bakıyooo resmen birgün annem anlatıyo bu mutfak yine çığrından çıkmış ben bi el atıyım yağçözle falan diyomuşşş gülüyomuş adammm
ne rahat insanlar var biz öyle olamıyoruz işteee
Canım duruselin paylaşımında gördüm eşinin yaptığı hoş değil ama bu sorunu çözmek için benim gibi bütün tişörtlerini katlamadan askıya asabilirsin. Böylece hem kat izi olmaz, hem de her aradığı elinin altında olduğu için dolap dağılmaz ve dolayısıyla senin emeğin de boşa gitmemiş olur. Tişörtleri tek tek askıya asacaksın üst üste değil. Eskiden bizim dolap da hiç toplu durmazdı erkekler pek fazla önem vermez çünkü böyle şeylere. Çekerdi ve darmadağın olurdu dolap :) Onlarla olan sorunlarımızı pratik çözümler oluşturarak çözümlemekten başka çaremiz yok. Ben çorap işini de çözersem sorun tamamen bitecek, olmadı parmenin bademini arada misafir edicem
ufff bunlar aynı fabrıkadan cıkma....bnmkıde bı gıydıgını ertesı gun gıymezz...hatta ısten gelır dısarı cıkıcaksa o ust bas degısır sabh gıydklerı kırlıye atılır...yerlerdemı surundnn yenı yıknmıs kot bu nıye cıkardn dıyınce hıc ses cıkarmazzz...bde bnmkı cok suslu oyle boyle degıl..hftada 3 gun kil maskesı yapar...bnm herseyıme ortak...taragımı aldı gıttm kendıme yenısını aldım..snra sac fırcama el koydu...nemlendırıcı kremımı kullanırr...sac kopugu sacı sertlestrmıyomus ona el attı spreyımı kullanıyo...kaslarınn fazlalıklarını bana aldırır snraa cımbızı batrmısn yara yapmısnn acıtıyosn der....ayy daha ne anlatsammmm
benim bebeğim de bir kaç gündür çok sakin. karnımdan çıkarcasına attığı tekmelerden eser yok.arada ben burdayım diyip kaçıyor sanki.moralim bozuluyor.. sanki bebişim bir şeye üzülmüş te keyfi yok hareketsiz gibi hissediyorum.. sizce normal mi bu durum?
benimde ilk kez dün akşam makatıma bi garip bişey oldu ama tekmeden ziyade sancı gibiydi. sanki rahmime giren sancı oraya girdi kızım sapıttı galina yönergesinii
selam kızlar kaç gündür sohbete pek dahil olamadım
dünde şeker yüklemem vardı ve hamileliğimin en zor günlerinden birini geçirdim :18:
(neyse konuya sonra dönerim)
ama hepimizin içinde kanayan bir yara olan dağınık kocalar konusunu es geçemedim
kızlar benim eşim ailesinin tek erkek çocuğu 3 tane kızkardeşi var
ve sağolun kayınvalidem de bizimkini sanki prens büyütmüş
nerdeyse suyunu bile kalkıp almaz
hep peşini toplayan birileri olmuş bu yüzden kesinlikle elini bi işe atmaz
bu dolap konusuna gelince daha geçenlerde bizde de aynı tartışma oldu
beyefendi önce pantalonunu giyer
sonra askıdan gömlek ve tişörtlerini giyerek dener beğenmediğini yatağa fırlatır...
tabi ütü filan artık hak getire...
yahu 50 defa söyledim yapma böyle bak bir daha hiçbir kıyafetını ütülemicem hepsini dolabına tıkıcam diye
ama yok yani kesinlikle vazgeçmiyor...
tamam ben çalışmıyorum ev hanımıyım, evin tertibi düzenini elimden geldiğince sağlıyorum ama
banada yazık en azından bu kadarcık şeyleri düşünüp bizimde emeğimize saygı gösterebilirler düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?