2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size az önce başımdan geçen komik bi olayımı anlatacağım

kocitom aradı teli açtım yanındaki arkadaşıyla konuşuo müşteri ziyaretine çıkacaklardı. neyse açtım kocam konusuo dioki adamın dudaklara bak yuıh aq..ben hemen aloo dedimm he napıosun aşkım falan ii dedim sen bne teli açarken kime nededin kimseye bişey demedim dedi. neyse şimdi ortam musaıt deil konusuruz sonra dedim kapadım. hemen msj attım (adam) konusunu duydum ama çaktırmıyorum.. kimin dudaklarından bahsediodun bakayım die. ya bi müşteriye gittik adam zenciymiş bi dudakları var patlıcandan büyük yolda yürüyemez falan onu konusuoduk dedi.... alalalala dedim ben öyle duymadım ama ( konuyu abatıyorum tabi ona :)

dudaklara bak die hangi kıza sarkıodun cabuk soyle dedım. valla adamdan bahsettik aşkım diee ben adam falan duymadım ama yalan söylüosunnn sapıksın işte die soylenmeye başladım. nasıl msj atıo valla yanlış anlaşıldım oyle olsa neden soylemıyeyım oha dedim yani kız olsa kızın dudaklarına diceksin yani bana utanmadan, nevar derim ama kız falan değildi dio... kapadım teli gülmemek için :))) ama ona trip atıyorum resmenn.. msjlar atıo ama yanlış anlaşıldım bak gerçekten die.. kıyamam yaa inandırmaya çalışıo

Sonra yazmış gidersem o müşteriye çaktırmadan cekıcem fotosunu gosterıcem sana die.. ben anlamam dedim rüyamda gördüm zaten beni aldatmıstın die... rüyamın acısını bundan çıkarttım arada böyle süründürmek lazımm dimi kızlar seni çok seviyorum die msjlar atıo ama hıhhh triplerdeyim benn o rüyam aklıma geldikçe ıyyyyyyyyy iyi bahane oldu bu bana hehe.. ama gerçekten adamı duymasaydım pardon ama agzına sıçmıştımmmmmmm

Son düzenleme:

kızlar ne olmuş doğum ıznı olayyı son haberlerden haberım yokk kabul olmamışmııı

Benimde solumda sürekli :) bazen öyle tekme atıyor ki soluma :) çok sert vuruyor :)

iahi sen değişik bir yaklaşım benimde çogunlukla sola yaklaşıyor.. solcu mu olacak

kızlarrr benım mınık sıpamda solda bazen öyle bır tekmeler atıyokı canımı acıtıyor ah.. dıyorumm dun akşam yıne makata makata ındırdı sonra kasıklarımı sızlattı sıpam yaaaa :)

süperrrmişşş sinir almak için ii taktik :)

bana bi ara göğüs tüylerini aldırıodu epilasyon aletiyle.. bende dedim kendin al ben bile benimkiler için kuafore gidiyorum

beni bu saatte ağlatan kocamı allah bildiği gibi yapsın hem de yok yere. nefret ediyorum ondan...

Allahım yareppim yaaa noluyo bu heriflere böyleee bir de kadınlara eserekli derler! bunlar iyice saçmalamaya başladılar valla. biz mi hamileyiz onlar mı belli değil yahu :S

ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD

şoklardayım resmen kızlar kil maskesi miiiii,fondötenler nemlendiriciler cımbızlar sir ağdalar mıııı metroseksüellikte sınır tanımıyorlar kocalarınız maşallahh benimki de bakar kendine ama bu derece değil yaw ben olsam kafayı yerdim bunları yapsaaa
GÜNEBAKAN seninki de ayrı olaymış valla ağır gelmesin demiş ya helal olsun daya sen de karpuz peyniri önüne her akşam napacan bacım kocalar kendilerine bakıyo bildiğiinn :))

kızlar size ne sorcam arada bende böle beyaz krem gibi süt gibi bi akıntı oluo olan varmı koku falan yok kaşıntıda yok ama bazen süt gibi kokuoböle olan varmı

canım beim akarsa gene sarımsı akıyor sanırım. pijamamda sarımsı bi iz oluyor çünkü şekerli gibi kurumuş hali

benim bebeğim de bir kaç gündür çok sakin. karnımdan çıkarcasına attığı tekmelerden eser yok.arada ben burdayım diyip kaçıyor sanki.moralim bozuluyor.. sanki bebişim bir şeye üzülmüş te keyfi yok hareketsiz gibi hissediyorum.. sizce normal mi bu durum?

benimde ilk kez dün akşam makatıma bi garip bişey oldu ama tekmeden ziyade sancı gibiydi. sanki rahmime giren sancı oraya girdi kızım sapıttı galina yönergesinii

selam kızlar kaç gündür sohbete pek dahil olamadım
dünde şeker yüklemem vardı ve hamileliğimin en zor günlerinden birini geçirdim :18:
(neyse konuya sonra dönerim)
ama hepimizin içinde kanayan bir yara olan dağınık kocalar konusunu es geçemedim
kızlar benim eşim ailesinin tek erkek çocuğu 3 tane kızkardeşi var
ve sağolun kayınvalidem de bizimkini sanki prens büyütmüş
nerdeyse suyunu bile kalkıp almaz
hep peşini toplayan birileri olmuş bu yüzden kesinlikle elini bi işe atmaz
bu dolap konusuna gelince daha geçenlerde bizde de aynı tartışma oldu
beyefendi önce pantalonunu giyer
sonra askıdan gömlek ve tişörtlerini giyerek dener beğenmediğini yatağa fırlatır...
tabi ütü filan artık hak getire...
yahu 50 defa söyledim yapma böyle bak bir daha hiçbir kıyafetını ütülemicem hepsini dolabına tıkıcam diye
ama yok yani kesinlikle vazgeçmiyor...
tamam ben çalışmıyorum ev hanımıyım, evin tertibi düzenini elimden geldiğince sağlıyorum ama
banada yazık en azından bu kadarcık şeyleri düşünüp bizimde emeğimize saygı gösterebilirler düşünüyorum...

canım tatlı bişeyler ye ve soluna yat bakalım biraz sadece bebişini dinlemeye çalış.. belki uyku düzzeni değişti.. gece uyanık olabilir uykuda oldugun içinde sen farketmeyebilirsin..

Benim kızımda geceleri çok hareketli oluyordu uyamam ne mümkün gündüzleri tek tük hissediodum.. şimdi gece yatarken hissediyorum ama eskisi gibi yoğun deil.. sabah 8 den sonra başlıo kıpırdamaya heh diorum uyandı kızımm sabahçı olcak valla doğuncada oyle olurmuş yaa

o mailin ustune aradim ben ozur diledim kendimi yalnis ifade etmisim size dedim...ben hic bu kadar sizi kirdigimin farkinda degilim dedim....noldu aradan biraz zaman gecti yine ayni sey...dioki oglumla konusuyrum arkadan kis kis guluyosun niye yapiosun bunu kizim diyo....yani nerden tutarsan tut sorun...ve kendisi yurtdisinda yasiyor uzak bide 23 saat ucakla....gecen yil gittik belki arayi duzeltirim diye....daha beter oldu en son koptu ipler zaten suan gorusmuyoruz...kendisi en son dedi senin yuzunu sesini bile duymak istemiyorum dedi....ve ben agzimi acmadim tamam dedim ama 23 saat ucak yolculugu boyunca agladim....eve geldik 3 ay kendime gelemedim...allah bana bu bebegi verdi unutayim diye...cok dua ettim dedimki bu evlilik hayiyliysa bana evlat ver degilse olmasin dedim....o ay hamile kaldim...ki 3 yildir ugrasiyoruz olmuyordu....

bunlar nası ınsan demekten kendmı alamıyormm...sende cok meraklıydn onun yuzunu zatennn...uzakta olması ıyımıss cnmm aslındaa gercı yetısen ınsan her yerden verır fıtneyı...fcebookunu kapatmıss ha ısabet olmuss..bnmkı cagrı atarr sen ara dıye oda cok nadırr kontoru olmazz hıc :) gecen gun aradı ona bı ayrı sasrdmm uzun uzun caldıı acsammı dıye dusundundmm gercekten arıyomuss gnelde 1 kere cgrı atar acarım dıye korkusundan:)

hakikatten aynıymış hepsi. acaba diyorum erkekler gen olarak öküzlerle bir bağ içinde mi :44: ya bu adamın annesi dolma yapar yorulur gider 2 saat uyur gelir kaldığı yerden devam eder o kadar rahat,babasının da dolabını odasını görseniz allahım jilet gibi hepsi tek bir toz tanesi yok,kıyafetler ütülü mis gibi. bizimki çeke çeke anasına çekmiş. bir de sende rahat ol demez mi bok götürsün evi ondan sonra...

arastacım lokumum herifimin pantolonları asılı giydiğinde onları bile dolaba fırlatıyor asmıyor. değişen bişey olmayacak emin ol... kendileri birde sporcu süsüne düşkün kırışık gezmez ama ben alıştırdım böyle görecek gününü rezil olsun da aklı başına gelsin...

Şoklardayım ben kocama söyleniyorum her sabah benden geç hazırlanır :) ama seninki daha süslüymüşşş. Benim el konulan malzemelerim kaş makasım, tarağım ve vücut nemlendiricim Geçen diyoki geri alabilirsin artık kaş makasını ben kuaförden başka aldım kendime :) Burun kıllarını kesiyodu onunla sanki ben bidaha kullanıcam.

Canım belki içe dönmüştür hemen canını sıkma pozisyonu gereği daha az hissediliyordur.

canım arada oluyor o sessızlık dun degıl oncekı günde bnm ufaklık oyleydıı tıklatıo arada ufacık kayboluodu merak etme sen guc bırıktırıodurr yarın bugun güçlü güçlü vurmaya baslarr

benimde ilk kez dün akşam makatıma bi garip bişey oldu ama tekmeden ziyade sancı gibiydi. sanki rahmime giren sancı oraya girdi kızım sapıttı galina yönergesinii

ehehe aynen oyle cnm korkuyla heycan arası bısye oldu bendede o sızıyı hıssedınce hemen bısmıllah dıyıp uzanıom bıde orayı tutuom sankı cıkıcak mış gıbı sanıyorum reflex olarak

bu arada kızlarr karsı bınama duvar kâğıtçımıza gıttım geldım ölüyordummmm hava fena sıcakkk bı an gozlerım karardıı ter bastı eve zor attım kendımıı .3,5 ta duvar kâğıt yapılması ıcın adamlar gelcek erkek kardesımı cagırdım yanıma dursun dıe ,kardeşmde 16 yaşındaa olsun erkek erkektır amaaaaa bı erkek daha var ama o suan görunmuyorrr küçük pipicik annesının karnından bakar artık

çok haklısın tabiki...

hepiniz eşlerinizin dağınıklığından dert yanmışsınız,bu konuda eşimin hakkını yiyemem,dağınıklığı sevmez hiç...
bazen çıkarıp atıyo o da yatak odasında uzun puf var sandık mı diyim böyle takımın parçası işte,onun üzerine atıyo çıkardıklarını ama sonra toplar güzel katlar yerleştirir dolabına...ütüsünü de kendi yapar...daha doğrusu gömleklerini fln ben ütülüyodum hamilelikten önce ama ütüleyemezsem kendisi yapar yani ki şu an kendi yapıyor..daha dün gece yazlık gömleklerini çıkarmış bakıyordu olmayanları ayırıyordu ( ağırlıklı spor fln yaptığı için kollar fazla gelişmiş) :)) kol kısımları dar olanları ayırdı fln..diğerlerini ütüledi etti..kısacası eşim o konuda iyidir..

bu arada ben belimin ve kalçamın ağrısından daha doğrusu sancısından ölüyorum kızlar..sol tarafta bacağıma inen bi sancı var..kalçama da vuruyor...yürüyemiyorum artık,topallıyorum..geceleri soldan sağa dönerken bas bas bağırıyorum..fizik tedaviye gidip göstericem..siyatik gibi geliyo bana

bu yazdıklarımızı okuyabilseler keşkeee ..
bi de erkekler kulubü diye bi site olsa onlar girse kimbilir ne anlatırlar çok iyi olurdu okumak heyecanlı olurdu heee...

"benim karının hergün başı ağrıyo" falan diye hahahahahay çok eğlendirdi beni bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…