- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.101
heheh benim ki de bi ara ağdaya alıştı koltuk altına sir yapıyodummmm ama ne acı gözlerinden yaşşşş geliyoduuu resmenn rahat oluyomuşşş ama sonra dayanamadı başlarım böle işe dedi bıraktıı hehehe iyi oluyodu arada sinirimi çıkarıyodum yat oranıda yapıyım diyodummm mahsus hahahaha:)
alemlerrr yaaaa bu erkek milletiii
çok haklısın tabiki...
hepiniz eşlerinizin dağınıklığından dert yanmışsınız,bu konuda eşimin hakkını yiyemem,dağınıklığı sevmez hiç...
bazen çıkarıp atıyo o da yatak odasında uzun puf var sandık mı diyim böyle takımın parçası işte,onun üzerine atıyo çıkardıklarını ama sonra toplar güzel katlar yerleştirir dolabına...ütüsünü de kendi yapar...daha doğrusu gömleklerini fln ben ütülüyodum hamilelikten önce ama ütüleyemezsem kendisi yapar yani ki şu an kendi yapıyor..daha dün gece yazlık gömleklerini çıkarmış bakıyordu olmayanları ayırıyordu ( ağırlıklı spor fln yaptığı için kollar fazla gelişmiş) :)) kol kısımları dar olanları ayırdı fln..diğerlerini ütüledi etti..kısacası eşim o konuda iyidir..
bu arada ben belimin ve kalçamın ağrısından daha doğrusu sancısından ölüyorum kızlar..sol tarafta bacağıma inen bi sancı var..kalçama da vuruyor...yürüyemiyorum artık,topallıyorum..geceleri soldan sağa dönerken bas bas bağırıyorum..fizik tedaviye gidip göstericem..siyatik gibi geliyo bana
canım tatlı bişeyler ye ve soluna yat bakalım biraz sadece bebişini dinlemeye çalış.. belki uyku düzzeni değişti.. gece uyanık olabilir uykuda oldugun içinde sen farketmeyebilirsin..
Benim kızımda geceleri çok hareketli oluyordu uyamam ne mümkün gündüzleri tek tük hissediodum.. şimdi gece yatarken hissediyorum ama eskisi gibi yoğun deil.. sabah 8 den sonra başlıo kıpırdamaya heh diorum uyandı kızımm sabahçı olcak valla doğuncada oyle olurmuş yaa
Canım belki içe dönmüştür hemen canını sıkma pozisyonu gereği daha az hissediliyordur.
canım arada oluyor o sessızlık dun degıl oncekı günde bnm ufaklık oyleydııtıklatıo arada ufacık kayboluodu merak etme sen guc bırıktırıodurr yarın bugun güçlü güçlü vurmaya baslarr
AYY VARMI OYLE Bİ SİTE :d
ya dolabını dağıtmaktan zevk alıyor yoplayamıyorum artık yani bir tişörtü alırken diğerini kaldırıp çekmek zor geliyor saatlerce ütülediğim düzelttiğim eşyalar bir saniyede mahvoluyor. biraz düzenli ol dedim ben çalışıyorum sen evi düzenliceksin dedi evde ne var ne yok kafasına geçirmek istedim defoldu gitti şimdi. gerizekalı bokkafa. çok sinirliyim. sanki benim elim armut topluyor o çalışırken.
merhaba kızlar,
ben hamileliğimde 3 bucuk aylıken apendisit ameliyatı olmuştum o yetmemis gibi bu ay içinde de böbrek taşı düşürdümbu arada şeker yüklemesi için doktora gidemedim bunun bir süresi var mı en son ne zaman gidebilirim sizce yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)
merhabaaaa hasta bezi alan varmı yada almayı düşünüyomusunuz??
bu yazdıklarımızı okuyabilseler keşkeee ..
bi de erkekler kulubü diye bi site olsa onlar girse kimbilir ne anlatırlar çok iyi olurdu okumak heyecanlı olurdu heee...
"benim karının hergün başı ağrıyo" falan diye hahahahahay çok eğlendirdi beni bu konu
canım sana bişey sormak istiyorum yeni evli oldugun için arkadaşlarında vardır illa yeni evlenip eşya alacak yada almış olan biz bugün tv ünitesi ile masa sandalye takımını izmir yolundaki classi mobilyadan aldık en çok orası içimize sindi hem modern özgün tasarımları var hemde kaliteli malzeme kullanmışlar kelebek mobilya da hoşumuza gitti ama onda tv ünitesi çok kapı agzına kadar geliyordu istemedik herneyse çok uzattım classi mobilya hakkında da olumsuz bişey duydun mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?