2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok artık daha neler benim ki öldürsen yaptırmaz valla...
Süslüdür, bakımlıdır ama erkekçe olacak herşey, kadınlara özgü şeylere tahammülü yok, sadece traştan sonra yanağında çıkan 1-2 kılı alır cımbızla oda çoğalmasın diyeymiş, berberde iple alıyormuş adama uyuz oluyor cımbız aldım onada bir tane birde burun içi kılları almak için makine. o kadar başka şey ellemez aşkım benim....
kışın yüzü kurur soğuktan nemlendiricilerime bile dokunmaz bana sorar hangisi süreyim bunlardan diye

Canım magnezyum veya calsiyum ilacı kullanıyormusun ? Kramplara iyi geliyormuş, ben 2 haftadır kullanıyorum, önce birşey farketmedi ama 2 gündür daha iyi sanki...

anam bacım sizinkiler ne bakımlı böyle benimki yazık asker adam her gün sakal traşı saçlar kısacık tek kullandığı deodorant traş sonrası bakım o da yüzü mahvoluyor diye.adamın tshirtleri bile sıradan yazık kocama geri kalmış vallahi

Canım belki içe dönmüştür hemen canını sıkma pozisyonu gereği daha az hissediliyordur.

Teşekkür ederim kızlar evet hissediyorum ufak ufak ama ben o güçlü tekmelerini özledim.. napalım alıştırıyorlar öyle sonra da azcık vurunca hemen telaşa kapılıyoruz günebakancım dediğin gibi olabilir çünkü dıştan bir şey yok içerden içerden pat pat organlarıma vuruyor sanki minnoşum..

aaaaaaaaaaaa

Ben 30. haftaya girmişim yeni farkettim, şuan bir panik oldum.
Ayyy daha neler eksik yaaaa haftasonu yıkayıp ütüleyip yerleştireyim bari. eksikleri de liste yapayım bari
Çantaları da hazırlayıp eşimin arabasının bagajına koymayı planlıyorum

Ayyy bu hafta dinlenecektim güya, yarında günüm var gezecektim azıcık

redqueencim boşveeeer benim koca da aynı ve ben de sık sık arkasından saydırıyorum senin gibi... bizimki de çok dağınık ama nedense benim düzensiz olduğumu düşünüyor... ben de onun eşyalarını toplamamaya başladım. amaaaan ne kendimi yorcam sonra da arayıp bulamayınca bi eşyasını tutuşuyo...

canım bu aralar gidebilirsin sanırım ben de yarın yaptırcam senle aramızda 2 gün var doktorunu bi ara istesen

Ben geldim

Ooooo kaynatmışsınız gene. Sabahtan beri forum açık da anca biraz okudum. Daha gerilere gidemedim. Pazartesi toplantı varmış. Benim de şeker yüklemem vardı. Müdürüm astı suratını bi görseniz. Salıya değiştirttim artık randevumu. Açıklamamı da yaptım adama. Ben zaten haftasonları gidiyorum doktora ama şeker yüklemesini haftasonu yapmıyorlarmış diye....

Neyse moralimi bişey bozamaz. Çünkü bugün cumaaaa

Eşlerin dağınıklığından dem vurulmuş. Bizimki de aynı malesef. Oturma odasında bişey yese mutfağa götürmez. Tişörtler atletler bir kere giyildikten sonra hemen sepete atılır. Makineye atıp yıkamak det değil de asmak, toplamak, ütülemek çok yoruyor.

Arastacım bizde de çorap sorunu vardı. Çoraplar oturma odasında koltuğun kenarına atılıyordu. Ben bi çarşıya gidip 20-25 tane çorap aldım. Bundan sonra çıkarıp hemen sepete atacaksın gidip temizini giyeceksin dedim. Şimdi yatak odasına yere atıyor sabah gidip sepete atıyor. Biz ancak bu kadar aşama kaydedebildik. En azından oturma odasına atmıyor diye seviniyorum. İnanıyorum bi gün akşamdan sepete atmayı da becerecek. ertesi güne giyilecek kıyafetler için de biz de kapı askısını kullanıyoruz. En azından dağınık atılmıyor. Ha bi de pijama çıkarmayı bilmiyor benim kocam. Sanki erkek çocuğu. Hani çocuklar bi garip çıkarır ya aynen öyle . Yerlerde pijamalar malesef...

Kırzlar esim saglık Ocağı'na kızanın ile ilgili sonucları almaya gitti. Doktor sonuclar daha gelmedi bı konu acil bor konu kızamik mikrobu olsa sonucu hemen gonderirlerdi çıkmayınca bazen göndermiyorlar demiş.

Bu ne saçma is ya Gonul rahatlığı ile oh geçmemiş diyemiyorum.

merhabaaaa hasta bezi alan varmı yada almayı düşünüyomusunuz??

Yaaa oda lazımmış nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum, ablamda ilk 2-3 gün ihtiyaç olabilir bazen çok aşırı geliyor normal pedler yetmiyor, hastanede rahat edersin dedi. Arkadaşımda öyle dedi oda bir hafta kullanmış normal pedle yetişemedim diyor :18:

Herkesin ki farklı tabi ama ben o kadar kan kaybına gelemem yaaa... Bayılırım heralde...

Annecim yaaa ben çok korkuyorummmmm

oooff bu kaynanam da yaaa oğluna bişey diyemiyo soluğu bende alıyo anasını satıyım keyfimi kaçırdı yine sabah kızı bırakırken de surat 5 karıştı ben bi anlam veremedimm şimdi aradım yalandan yalandan konuşuyo sonra döktü içini ..
kayınpeder gelmiş akşam, sabah tekrar gidecekmiş 1 geceliğine kalmış yani yurt dışında şoför daha 3 hafta oldu görüşeli

yok kocam niye aramıyomuşda ne kadar düşüncesizmiş de ben de aramamışımmm herzaman ararmışım da offff adamın cebi cekmiyo yurtdışında ne biliyim nezaman gelecek sinir oluyorummm benim kocamsa senin oğlun bende dedim anneler gününde annemi bile aramadı o oyle sen biliyosun dedimmm...canımı sıktı durduk yereee..
habire neden bizden beklerler madem geldin sen arasaydın napıyosunuz diyeee...

Son düzenleme:
aman fıstıklar boşverin kocaları bugün hayat bizim etrafımızda dönsün dursun genciz güzeliz hahay bidahamı gelicez dünyaya...
bayan olmak ne güsel birşey bırakın ev işlerinii. erkekler titiz bayanları değil bakımlı bayanları severmiş:)
aşlanıp buruşunca çok pişman olucaz sonra bugünleri böle harcadığımıza.
şimdi yeni taşınanlar için ev dekorayon sitesi buldum
saçalım paralarııı

Dekorasyon.com - Dekorasyon, Nevresim, Yemek Takımı, Ev Tekstili - Online Alışveriş

herkese merhaba kızlar ancak fırsat buldum yazmaya sabahtan dışarda eşya işini halettik eşimle şimdi daha yeni işe güce bakıyorum

2. doz aşımızı olduk geldik şimdi kızlar bi de çok şaşırdım. bidahaki 2013 kasımda sonra 2 tane daha var dedi hemşire şaştım kaldım. tam bağışıklık kazanmış olcakmışım hepsini yaptrınca. size de böyle söyleyen oldu mu sağlık ocağında??

ya bu konuyu ben de geçen düşündüm. benimkine buradan bahsetmiştim. konuşuyoduk arada. sonra demesin mi ne yazıyosunuz orda merak ediyorum. senin nickin ne falan yaaa napacan dedim bu gülüyo hala hadi hadi söyle yaa diyoo yok dedim söylemem. o günden sonra pek konusunu açmadım geçmişi de temizliyorum hep ziyaretçi olarak girip okuyabilir pek alaa meraklı kocam benim ama benim pek hoşuma gitmez şahsen

canım sana bişey sormak istiyorum yeni evli oldugun için arkadaşlarında vardır illa yeni evlenip eşya alacak yada almış olan biz bugün tv ünitesi ile masa sandalye takımını izmir yolundaki classi mobilyadan aldık en çok orası içimize sindi hem modern özgün tasarımları var hemde kaliteli malzeme kullanmışlar kelebek mobilya da hoşumuza gitti ama onda tv ünitesi çok kapı agzına kadar geliyordu istemedik herneyse çok uzattım classi mobilya hakkında da olumsuz bişey duydun mu canım

Ağdadan geldim bacaklarım yanıyorrrr kıpkırmızı oldu.
Malum bölgeye yine cesaret edemedim boşver dedim. :))))))
Nasıl olsa gören eden yok ben bişekilde hallediyorum :)))))
Gerçi yarın dr.bakabilir akıntım oluyor çünkü

ilk önce iyi günlerde kullanın canımcım.. bizde onun sırasında vanessa dan almıştık.. Classiyede girmiştim ürünleri gayet güzeldi hatılıyorum. ama orasıyla ilgili bi fikrim yok canım hiç duymadım alan var mı memnun mu değil mi.. ama yıldız mobilyayı duymuştum ve yorum yapmıştım hatırlıyorsan.. umarım memnun kalırsınız ordan sorunsuz gelir ürünlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…