- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.121
maşallah eşleriniz benden bakımlıymış ne güzel.
benimki de tertiplidir. benden düzenldir sıkıntım yok. ama ütüye çok titizdir. birkaç aydır ütüyü temizlikçi ablamıza yaptırıyorum ama hiç beğenmiyor onun ütüsünü. geçen bir gömleğini ütlemiştim onu seçmiş içinden bunun ütüsü güzel diyor.
bende oğluma karşı çok duygusal olmaya başladım. uff sanki kardeşi gelince ezilcekmiş gibi geliyor. doğduğunda bi yere götüremem diye günde iki kez parka çıkarmaya çalışıyorum. ben de sıcaktan bitiyorum
parkta çocukların ağzına yemek tıkayan kadınlardan nefret eder oldum. bu konuda çok hasssasım. şimdiye kadar hep gizli gizli bieyler yedirdim gören çocuklara da muhakkak veririm. cocuktur ne görse canı çeker.
dün oturmuş iki kadın çocuklarına elma dilimleyip yediriyorlar bizimkide gitti kedi gibi bakıyor. aman Allahım ağlıcaktım nerdeyse bi tanede sen al oğlum demediler.
ne bileyim hiç böyle değildim. birisi oğluma bişey dese içimden panter emel çıkacak sanırım:) niye böyle oldum ben. kaynanamda her telefonda önce karnımdakini soruyor sonra bizi en sona da oğlumu soruyor o kadar bozuluyorum ki tarif edemem. hemen attılar oğlumu arka sıraya.
ben neden bahsettiğinizi bile anlayamadımcnm bız o olayı eylülden once ve eylülden sonra olmak uzere 2 ye ayırıyorzz o derece yanı :)
doktora sordum bencanım beim akarsa gene sarımsı akıyor sanırım. pijamamda sarımsı bi iz oluyor çünkü şekerli gibi kurumuş hali
maşallah yavruşa
2. doz aşımızı olduk geldik şimdi kızlar bi de çok şaşırdım. bidahaki 2013 kasımda sonra 2 tane daha var dedi hemşireşaştım kaldım. tam bağışıklık kazanmış olcakmışım hepsini yaptrınca. size de böyle söyleyen oldu mu sağlık ocağında??
bana da eylül için yazdı yanlış hatırlamıyorsam
ya bu konuyu ben de geçen düşündüm. benimkine buradan bahsetmiştim. konuşuyoduk arada. sonra demesin mi ne yazıyosunuz orda merak ediyorum. senin nickin ne falanyaaa napacan dedim bu gülüyo hala hadi hadi söyle yaa diyoo yok dedim söylemem. o günden sonra pek konusunu açmadım geçmişi de temizliyorum hep ziyaretçi olarak girip okuyabilir pek alaa meraklı kocam benim ama benim pek hoşuma gitmez şahsen
Ağdadan geldim bacaklarım yanıyorrrr kıpkırmızı oldu.
Malum bölgeye yine cesaret edemedim boşver dedim. :))))))
Nasıl olsa gören eden yok ben bişekilde hallediyorum :)))))
Gerçi yarın dr.bakabilir akıntım oluyor çünkü
Ağdadan geldim bacaklarım yanıyorrrr kıpkırmızı oldu.
Malum bölgeye yine cesaret edemedim boşver dedim. :))))))
Nasıl olsa gören eden yok ben bişekilde hallediyorum :)))))
Gerçi yarın dr.bakabilir akıntım oluyor çünkü
aynen öyle canım.. benim bir de saçlarımın dökülmesi azaldı çok dökülürdü hamilelikten önce. şimdi çok azAcımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?
Acımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?
ilk önce iyi günlerde kullanın canımcım.. bizde onun sırasında vanessa dan almıştık.. Classiyede girmiştim ürünleri gayet güzeldi hatılıyorum. ama orasıyla ilgili bi fikrim yok canım hiç duymadım alan var mı memnun mu değil mi.. ama yıldız mobilyayı duymuştum ve yorum yapmıştım hatırlıyorsan.. umarım memnun kalırsınız ordan sorunsuz gelir ürünlerin..
2. doz aşımızı olduk geldik şimdi kızlar bi de çok şaşırdım. bidahaki 2013 kasımda sonra 2 tane daha var dedi hemşireşaştım kaldım. tam bağışıklık kazanmış olcakmışım hepsini yaptrınca. size de böyle söyleyen oldu mu sağlık ocağında??
ya bu konuyu ben de geçen düşündüm. benimkine buradan bahsetmiştim. konuşuyoduk arada. sonra demesin mi ne yazıyosunuz orda merak ediyorum. senin nickin ne falanyaaa napacan dedim bu gülüyo hala hadi hadi söyle yaa diyoo yok dedim söylemem. o günden sonra pek konusunu açmadım geçmişi de temizliyorum hep ziyaretçi olarak girip okuyabilir pek alaa meraklı kocam benim ama benim pek hoşuma gitmez şahsen
Acımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?
acımıyor acımıyor korkma :) ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?
bizimki de tutturmuş ne yazıyosun tanımadığın insanlara deyip duruyor, seni çekiştiriyorum dedim bende, gıcık , gecen gün annemlere gitmiştik telf dan topiğe bakıyordum telf istiyor, vermedim diye 3 gün küstü, gizli saklı işler çeviriyomuşum ne yapacaksam acabagebe arkadaşlarım var benim karışma sen dedim , niye göstermiyorsun diyor o da artık arkadaş sitelerine takılacakmış, bir o kalmıştı dedim bende ,aynı şeymi, gıcık işte
bu arada benimki titizdir , ev pis oldumu 3 gün küser niye öyle diye, dolabı filan da düzenlidir kendi düzenler ama bende kapı arkalarından çorap topluyorum malesef, hergün değişir kirli sepetine atmayı unutur, söyleyince de yapmıyorum diyor, ama kenardan köşeden çorapları çıkıyor malesef...
aynen öyle canım.. benim bir de saçlarımın dökülmesi azaldı çok dökülürdü hamilelikten önce. şimdi çok azbu da hamileliğin nimetlerinden biri işte
aynen öyle canım.. benim bir de saçlarımın dökülmesi azaldı çok dökülürdü hamilelikten önce. şimdi çok azbu da hamileliğin nimetlerinden biri işte
canım sana bişey sormak istiyorum yeni evli oldugun için arkadaşlarında vardır illa yeni evlenip eşya alacak yada almış olan biz bugün tv ünitesi ile masa sandalye takımını izmir yolundaki classi mobilyadan aldık en çok orası içimize sindi hem modern özgün tasarımları var hemde kaliteli malzeme kullanmışlar kelebek mobilya da hoşumuza gitti ama onda tv ünitesi çok kapı agzına kadar geliyordu istemedik herneyse çok uzattım classi mobilya hakkında da olumsuz bişey duydun mu canım
kızlar inanmıycaksınız ama geçen gün kocamın çekmesinde tek çorap vardı eşi yok diye attım o çorabı
neyse günler geçti arabanın torpido gözünde diğer eşini buldummm şokk oldummm çorabı değiştirmiş ama tekini eve getirmeyi unutmuş hahahaha gülermisin ağlarmısın :)
bu aralar bende kızıma üzülüyorum, sanki eziliyormuş gibi geliyor, aslında cok canavardır ama abla oldu, 2 yaşında oğlum olunca birde çok yaramaz, ona fazla vakit ayıramadım özellikle de doğumdan sonra ve 2. bebeğin ilk zamanları , birde bikaç gündür işten eve pert olmuş gidiyorum, dergi çalışması yapalım diyor, yorgunluktan okuduğumu anlamıyorum sonra diyorum,şimdi de vicdanım rahatsız oldu, 3. de doğunca nasıl başedicem bakalım, inşallah 3 numara sakin huzurlu sağlıklı bir bebek olur, çünkü 2. de çok zorlandık uykusuzluk yüzünden, bu da öyle uykusuz ve yaramaz olursa 3. dünya savaşı olacak bizim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?