2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar bende kızıma üzülüyorum, sanki eziliyormuş gibi geliyor, aslında cok canavardır ama abla oldu, 2 yaşında oğlum olunca birde çok yaramaz, ona fazla vakit ayıramadım özellikle de doğumdan sonra ve 2. bebeğin ilk zamanları , birde bikaç gündür işten eve pert olmuş gidiyorum, dergi çalışması yapalım diyor, yorgunluktan okuduğumu anlamıyorum sonra diyorum,şimdi de vicdanım rahatsız oldu, 3. de doğunca nasıl başedicem bakalım, inşallah 3 numara sakin huzurlu sağlıklı bir bebek olur, çünkü 2. de çok zorlandık uykusuzluk yüzünden, bu da öyle uykusuz ve yaramaz olursa 3. dünya savaşı olacak bizim evde

canım hastabezi ilk bi iki gün lazım oluyor gerçi şimdi hasta kilodu diye bişey varmış kullanılıp atılıyormuş hastabezi alacaksanızda yanlarında band olmayan model tafsiye ederim hem o bandlar tutmuyor hemde popoyu tahriş ediyor

cnm bız o olayı eylülden once ve eylülden sonra olmak uzere 2 ye ayırıyorzz o derece yanı :)
ben neden bahsettiğinizi bile anlayamadım
düşünün ne kadar uzak kalmışım o konuya

var mıydı bizim hayatımızda öyle bişey diye düşündüm birden

canım beim akarsa gene sarımsı akıyor sanırım. pijamamda sarımsı bi iz oluyor çünkü şekerli gibi kurumuş hali
doktora sordum ben
kokusuzsa
kuruyunca sarı renk oluyorsa sorun yok dedi
bende oluyor da o yüzden sormuştum

maşallah yavruşa
doktora mı gittin cnm

keşke malum bölgeyide yaptırsaydın canım. ben yaptırıyorum komple bacak ve orasını çok rahat ediyorum.. eee birazcık acı oluyor tabi ama 10 dk. da tertemiz şak şak :d herm karnımdan orayı görmem imkansız olurdu ki önceden yapıştırdıgımda 1 saat düşünürdüm nasıl çekicem onu ordan diye 2 yıldır kuaföre gidiyorum bunun için... hele hamileleyimden beri tüylerim çıkmıyor gibi bişey 5 gün sonra 1 ay olacak tek tük çıktı ve boyları minicik ..

Acımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?

Acımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?
aynen öyle canım.. benim bir de saçlarımın dökülmesi azaldı çok dökülürdü hamilelikten önce. şimdi çok az bu da hamileliğin nimetlerinden biri işte

sagol canım benim vanessa ya bakmadık aman o kadar çok yer gezdik ki kafa daha çok karışıyor fiyatlar zaten birbirine yakın sayılır evet benimde hoşuma gitti tarzları rengide koltuklarıma uydu koltuklarım toprak tonlarında tv ünitesi ile masa da ceviz ile kırık beyaz lake yi kombinlemişler sandalyeler kırık beyaz deri kahverengiden spor dikiş geçmişler ben tam beyaz lake istemedim hem koltuklara uymuyor çig kalıyor hemde gördüklerim hep mutfak dolabı havasındaydı yıldız mobilya inşallah öyle çıkmaz babam geçen bişey için ugramış yıldız mobilyaya bikaç şikayete gelen olmuş geldi canı sıkılmış biraz ne diyeyim nasip bakacagız artık ne olacak ne bitecek

bizimki de tutturmuş ne yazıyosun tanımadığın insanlara deyip duruyor, seni çekiştiriyorum dedim bende, gıcık , gecen gün annemlere gitmiştik telf dan topiğe bakıyordum telf istiyor, vermedim diye 3 gün küstü, gizli saklı işler çeviriyomuşum ne yapacaksam acaba gebe arkadaşlarım var benim karışma sen dedim , niye göstermiyorsun diyor o da artık arkadaş sitelerine takılacakmış, bir o kalmıştı dedim bende ,aynı şeymi, gıcık işte
bu arada benimki titizdir , ev pis oldumu 3 gün küser niye öyle diye, dolabı filan da düzenlidir kendi düzenler ama bende kapı arkalarından çorap topluyorum malesef, hergün değişir kirli sepetine atmayı unutur, söyleyince de yapmıyorum diyor, ama kenardan köşeden çorapları çıkıyor malesef...

bacaklarım çok yavaş çıkıyor ben de ağdaya gidiyorum bacağım 2 ayda bir ancak çıkıyor ama o malüm bölgede azalma yokkk

kızlar inanmıycaksınız ama geçen gün kocamın çekmesinde tek çorap vardı eşi yok diye attım o çorabı
neyse günler geçti arabanın torpido gözünde diğer eşini buldummm şokk oldummm çorabı değiştirmiş ama tekini eve getirmeyi unutmuş hahahaha gülermisin ağlarmısın :)

aynen öyle canım.. benim bir de saçlarımın dökülmesi azaldı çok dökülürdü hamilelikten önce. şimdi çok az bu da hamileliğin nimetlerinden biri işte

evet benimde tüylerim çok geç ve seyret çıkıyor.. saçalrımda eskiye oranla tek tük dökülüyor.. öncedenn offf diyorum yanii

canım hamilelikten sonrada çok dökülüyor malesef, hamilelikte güçleniyor, doğumdan sonra acısını çıkarıyor, kuaför 1-1,5 yıl filan sürer dökülmesi demişti

canım benim görümcem aldı classiden tv ünitesi konsol ve masa takımı çok memnun kaldı, hatta istanbuldan geldi bursadan almak için burda ödemesini falan yaptı tam zamanındada teslim aldı. sehpası nakliye esnasında kırılmıştı hemen haftasına yenisini gönderdiler. daha almadıysan inegöldeki classiye de bakmanı tavsiye ederim fiyat farkları oluyomuş.

ayy sesli güldümm valla, Allahtan odada yalnızım şuan işyerinde

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlünce olur bende son zamanlarda benzer endişeler yaşıyorum benim kızım 8 yaşında bana çok düşkün bu sene dışarda falan oynamaya başladı bebek olunca onu ihmal edersem diye çok korkuyorum yegenim kardeşi olunca anneden ve evden uzaklaşmıştı aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok hevesli kardeşinin bakımını yapmanın hayallerini kuruyor bakalım nasıl olacak bebek huzursuz olurda bende çok yorulunca kızıma gereken sabrı falan gösteremem diye korkuyorum

Kızar napıyorsunuz bugün hiç halim yok enerjim o kadar düşük ki dün akşam biraz fazla yürüdüm galiba gece ayağıma kramp girdi sabah kalktığımda toplallıyordum uyandım ağlamaya başladım bugünde sanki uşacığım kasıklarımda gibi bi ağırlık var orasının kasları acıyo resmen yarın şeker yüklemesi var bakalım yakışıklı oğlumu görücem belki biraz morelim düzelir off off hiç bişey yapasım yok geçmişi bile yarım yamalak okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…