2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hamişleeeer bol bol yazmışsınız yine hepsini okuyamadım ama saç dökülmesinden bahsetmişsiniz benim saçlarım normalde çok dökülürdü hamilelikte azaldı diye seviniyordum ama ben bunu son aldığım şampuana bağlamıştım
doğumdan sonra da dökülmeye devam edecekse sevinmeyim bari
onun dışında kordon kanı saklamak güzel brşey benim maddi durumum müsait olsa düşünebilirdim maddi olarak çok sarsmayacaksa yapılabilir iyi de olur ömür boyu güvencesi miniklerin.
Allahım hastalıklardan uzak etsin
Hamilelik şekeri çıktı diye hayatımda ilk defa diyet yapıyorum herşey bebiklerimiz için insan anne baba olunca anlıyormuş. hayatımda düzenli bir şey olmasa da şiimdi daha düzenli olmaya çalışıyorum daha dikkat ediyorum bazı şeylere.
bu arada kaçar kilo aldık kızlar hadi baştan sayalım
ben en son doktora gittiğimde 8 kilo almıştım şimdi 1 kilo daha almış olabilirim :26: herkes iyi görünüyorsun diyor ama bilmiyorum

Off kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama işim çıktı cevap veremedim sonra da benim için çok kıymetli arkadaşımla konuştum bu aralar biriyle görüşüyordu adam ciddi düşünüyordu ,arkadaşım 1 yaşında ateşli bir hastalık geçirmiş köyün iğnecisi de gelmiş ona bir iğne vurmuş bu yüzden bir bacağı diğerinden ince kalmış gelişmemiş ama bu hayatına engel değil sadece bir bacağı biraz ince onu da bana söylemese kesinlikle anlaşılmıyor neyse bu adama söyledi böyle olduğunu adam şimdi evlenmeye hazır değilim falan ayağına yatıyor bir de arkadaşım daha önce nişanlanmış nişanlısı bu yüzden ayrılmış sonra bir sevgilisi oldu o da ayrıldı bu yüzden kızın hayatında hiç bir engel yok insanların ona böyle davranmaları beni deli ediyor çok üzülüyorum

Benim parkeciden hala haber yok Allah dualarımı kabul etti. Hafta içi geleyim desin de annemlerin başına sarayım bari :)

kızlar bir önceki yorumumda dün şeker yüklememizi yaptırdığımızdan bahsetmiştim
sanırım topikteki anne adaylarının çoğu şeker yüklemesini yaptırdı bu yüzden dün yaşadıklarımı yazıyorum
dün sabah 10 da aç karnına 2 tüp kan verdim
sonra eczaneden aldığımız şekeri yarım litre suya karıştırıp hemen içirdiler
ama içerken geri çıkarmamak için zor tuttum kendimi
eşimde aman çıkarma bak yoksa hepsini tekrar içmen gerekiyormuş dıye dıye teselli etti
neyse 11 gibi bir tüp kan daha aldılar tabı ben açlıktan ve mide bulantısından berbat haldeyim
en sonunda 12 gibi son kanı almaya giderken eşimin koluna girdim resmen sürünerek
(hani rahmetli kemal sunalın bir filminde
bir adam 'bana mazlumu getirin diyordu da
mazlumu iki kolundan sürükleyerek götürüyorlardı ya kendimi resmen mazluma benzettim
ama son tüp kanı vermeyi de başardım ve en yakın pastanede karnımı doyurdum kızlar resmen gözümün ışığı yeniden geldi sanki
RABBİM kimseyi açlıkla terbiye etmesin (amin)
öğleden sonra sonuçlarımız çıktı ve benim kan şekerim sınırın altında çıkmazmı
doktor en düşük referans 120 ama seninki 110 çıkmış dedi
bende neden bu kadar sık acıkıyorum diyordum :26:
bu arada oğluşumuzu da gördük gelişimi gayet iyiymiş 25 hafta 5 günlüksün dedi
oğluşumuz ise 887 gr. mış
neyse sanırım doğuma kadar en zor olan tahlıl vs. bölümünü atlattık
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Biz geldiiiikkkkkkk :))

Allahım bir an önce taşınayım, beni gören yollarda doğurcan diyo, :)))

Çok yorgunum öldüm bittim, azcık dinleneyi,m oğlumla konuşayım gönlünü alayım ilgilenemedim tüm gün.

Yarın eşimin iş görüşmesi var dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Hepinize çoook güzel musmustlu hafta sonları, öpüyorum. Bash Bashh

senin arkadaşında bir engel yok canım ama o adam sandığı insancıkların hepsinin beyninde bir engel varmış demek ki

nekadar çok uzun sürmüş seninki yaww benim randevum 08:30'daydı hemşire dediki doktor 9 da gelir ben onun kaşesini atıyım sen bekleme git o arada şeker yüklemeni yaptır dedi. gittim 1 bardak şekerli su içtim sonra doktorun yanına indim muayene etti beni ordan çıktım hemşire 1 tüp kan aldı benden kanı verir vermez de doğru pastaneye karnımı doyurdum 45 dk sonra da sonucum çıkmıştı aldım kaçtım doktora göstermeden

Son düzenleme:
çıkar ayak iş mi olur beaaaaa

neyseee bugün cuma ve son dakikalarım :) işimi yapıyorum ve mesaimi bitiriyorum.. kokulu öpücükler gönderiyorum sizeee

Kızlar nette araştırırken gördüm, kordon kanını kendimiz saklamazsak eğer bağış yapabiliyormuşuz
Eşimi razı edemezsem bağış yapmayı düşünüyorum.

Belki küçük bir çocuğa umut olur, şifa olur, belki bir HAYAT kurtatırırız
Belki gözü yaşlı, kalbi sızlayan bir ananın, bir babanın hayır duasını alırız
Belki O DUA benim yavrumu korur... Ne bileyim....
Belki sadece bir hayat kurtarmanın huzurunu yaşamak bile yeter....

Bunu da araştıracağım şimdi. Sadece biyolojik çöp olarak neden atılsın ki , ona ihtiyacı olan o kadar çok insan varki...
Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın....

Bu haftayı da bitirdik şükür.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Pazartesi cıvıl cıvıl musmutlu görüşelim inşallah.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın canlar.
Hepiniz kocaman öpüyoruz

İstedigim gibi carsi pazar dolasamamaktan sikildim. her gordugum yere deve gibi cokuyorum. nolurdu hem bebisimiz olsa hemde belimiz agrimasaydi :-( etrafimdaki insanlar kizacak diye sikayet de edemiyorum. burdan icimi dokuyorum; napayim bee? belim agriyo, karnim sikisiyo, cok cabuk cisim gelio, hamileyim ben beee

]

eheheh aynenen cnmm yaaaa:)

sen yoksa bir melekmisin
biliyomusun hayırlı birşey düşündüğün an yapmasan-yapamasan da sevap hanene yazılırmışşş senin de yazılmıştır inşaallah...bu güzel düşüncen hürmetine Allah senin ve hepimizin bebeğini o tür şeylerle uğraştırmak zorunda kalmasın canım benimmmmm öpüyorum seniii..

kızlar çoğunuz mesaiyi bitirdiniz çıktınız sanırım, benim mesai genelde akşam 8 civarı bittiği için hatta bazen daha da geç,
ben de o yüzden ara öğünümü yiyorum bir kase yoğurt akşamın bu vaktinde, çok acıktım tabiki öğlen 1 de yemiştik en son,
kuzucum 5 saatten fazla açlığa dayanamıyor, hiç tık çıkartmıyo, bi şeyler yemeye başlayınca da başlıyor tepikler:):)
iyi haftasonları hepinize...

Benim parkeciden hala haber yok Allah dualarımı kabul etti. Hafta içi geleyim desin de annemlerin başına sarayım bari :)

Tatlım benim de 3 saat açlık şekerim 109 çıktı henüz doktora gösteremedim. Senin doktorun bunu nasıl yorumladı düşük çıkması ne demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…